2021. november 8., hétfő

BIOglide original síkosító (40ml)

40ml-es kiszerelés. 100%-ban természetes alapanyagokból készített síkosítógél! Bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált termék (optimális pH értékkel). Óvszerrel is használható, vízzel oldható, zsírmentes.

BIOglide original síkosító (150ml)

150ml-es kiszerelés. 100%-ban természetes alapanyagokból készített síkosítógél! Bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált termék (optimális pH értékkel). Óvszerrel is használható, vízzel oldható, zsírmentes.

BIOglide epres síkosító (80ml)

80ml-es kiszerelés. A 100%-ban biológiailag készített síkosítógél! Bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált termék (optimális pH értékkel). Óvszerrel is használható, vízzel oldható, zsírmentes.

BIOglide anál síkosító (80ml)

80ml-es kiszerelés. 100%-ban természetes alapanyagokból készített síkosítógél! Bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált termék (optimális pH értékkel). Óvszerrel is használható, vízzel oldható, zsírmentes.

BIOglide 2in1 - síkosító és masszázsolaj egyben (125ml)

A Joydivision Bioglide az első organikus alapanyagú síkosítója, mely masszázsolaj is egyben! Rendkívül sokoldalú készítmény: Hüvelyi együttlétekhez Anál-szexhez Testmasszázshoz 100% Vegán, organikus, természetes készítmény egyenesen Németországból! Az első masszázsolaj-síkosító keverék organikus alapanyagokból! Tulajdosnságok: -egyedi síkosító, masszázsolaj keverék -redkívül hosszantartó síkosság -100% vegán készítmény -parabén-mentes -gyógyászati készítményektől mentes -nem tartalmaz tartósítószert -színtelen, szagtalan -bőr- és nyálkahártyabarát -érzékeny bőrre is ideális -Latex óvszerekhez nem használható -valódi, német minőségű termék -praktikus, pumpás adagoló -tömeg: 160g

Bio Special Original síkosító - 200ml

Tápláló összetevőkkel készült, 100%-ig vegán, orvosi síkosító gél! Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztel, különleges, hosszan tartó hatású, vízbázisú síkosító gél, kifejezetten az érzékeny bőrűeknek kifejlesztve. Íz- és illatmentes, zsír- és olajmentes. Könnyen lemosható, nem hagy foltot. Maximálisan óvszerbarát készítmény. Praktikus, visszazárható, 200ml-es tubusban.

Bathmate Hydromax9 - hydropumpa (kék)

Előnyök: -extra kényelmes kialakítás -puha, kényelmes tömítőrész, mely puhán öleli körbe a péniszt és a herezacskókat -kivehető, könnyen tisztítható vákuummandzsetta -Swivel Bellows funkció, lehetővé teszi a teljes 360fokos forgatást is, vagy a ferde tartást, így minden oldalról megtekintheti az eredményt és biztosítja a tökéletes élvezeti pózt -Super Flow reteszelő, mely lehetővé teszi a könnyed egy kezes használatot -új dupla skála, mely jobb vizuális látóteret és útmutatást ad az eredmény követéséhez Tulajdonságok: -azonnali látható eredmény akár már 15perc alatt -egyedülálló hydro-technológia -magas minőségű, tartós anyagok felhasználásával készült -tartós, maradandó eredmény -akár 6cm-rel hosszabb és 40%-kal szélesebb pénisz -Teljes hossz: 34cm, mélység: 26cm, átmérő: 5,6cm -áttetsző kék henger, fekete mandzsetta Anyag: Polycarbonat henger, puha, lágy mandzsetta: TPE (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). Használati útmutató letöltése (PDF)

Bathmate Hydromax 7 Wide - Hydropumpa (kék)

Bathmate Hydromax 7 Wide - hidraulikus péniszpumpával intenzív szívó gyönyör és akár 30-40%-kal nagyobb méret egyszerre! Különleges,akár 35%-kal nagyobb és intenzívebb szivattyúzási teljesítmény, mint az eredeti Bathmate modellnél! Stílusos, Super Comfort Sleve kialakítás, mely biztosítja az eddig nem tapasztalt, maximális kényelmet! Egyedülálló, extra erős hidroterápiás péniszpumpa, mellyel gyorsan, látványosan és fájdalommentesen növelheti meg szexuális teljesítményét és pénisze méretét! Vízszivattyús, hidroterápiás rendszer, mely akár 35%-kal erősebb és intenzívebb, mint a hagyományos hidraulikus péniszpumpa. A vízzel működő pumpa rendszeres alkalmazása mellett (min. 6 hét) elérhető a pénisz méretének tartós növekedése. A férfiasság hossza, akár 6cm-rel, átmérője és tömege, akár 30-40%-kal is növelhető. Élvezd a hidraulikus, vizes, kényeztető masszázst a zuhany alatt, vagy a kádban pihenve, majd gyönyörködjön az eredményben. A termék használatakor várd meg, míg megtelik vízzel, majd helyezd péniszed a hengerbe, és alkalmazd kb. 15 percig. A pumpa teljes hossza 30cm, mélysége 16cm, átmérője 4-6,8cm. Anyaga rendkívül tartós Polycarbonat, a mandzsetta rugalmas, nagyon kellemes, puha lágy tapintású anyag (TPE). Előnyök: -extra kényelmes kialakítás -puha és kényelmesebb tömítő rész, mely puhán öleli körbe a péniszt és a herezacskókat -kivehető, könnyen tisztítható vákuummandzsetta -Swivel Bellows funkció, lehetővé teszi a teljes 360fokos forgatást is, vagy a ferde tartást, így minden oldalról megtekintheti az eredményt és biztosítja a tökéletes élvezeti pózt -Super Flow reteszelő, mely lehetővé teszi a könnyed egy kezes használatot -dupla skála, mely jobb vizuális látóteret és útmutatást ad az eredmény követéséhez Tulajdonságok: -azonnali látható eredmény akár már 15 perc alatt -egyedülálló hydro-technológia -magas minőségű, tartós anyagok -tartós, maradandó eredmény -akár 6cm-rel hosszabb és 40%-kal vaskosabb pénisz -teljes hossz: 30cm -mélység: 18cm -belső átmérő: 4-6,8cm -kék színben Anyaga: Polycarbonat henger, puha, lágy mandzsetta: TPE. Használati útmutató letöltése (PDF)

Bathmate Hydromax 7 Wide - hydropumpa (áttetsző)

Intenzív szívó gyönyör és akár 30-40%-kal nagyobb méret egyszerre a Hydromax X7 Wide - hidraulikus péniszpumpával! Különleges,akár 35%-kal nagyobb és intenzívebb szivattyúzási teljesítmény, mint az eredeti Bathmate modellnél! Stílusos, Super Comfort Sleve kialakítás, mely biztosítja az eddig nem tapasztalt, maximális kényelmet! Egyedülálló, extra erős hidroterápiás péniszpumpa, mellyel gyorsan, látványosan és fájdalommentesen növelheti meg szexuális teljesítményét és pénisze méretét! Vízszivattyús, hidroterápiás rendszer, mely akár 35%-kal erősebb és intenzívebb, mint a hagyományos hidraulikus péniszpumpa. A vízzel működő pumpa rendszeres alkalmazása mellett (min. 6 hét) elérhető a pénisz méretének tartós növekedése. A férfiasság hossza, akár 6cm-rel, átmérője és tömege, akár 30-40%-kal is növelhető. Élvezd a hidraulikus, vizes, kényeztető masszázst a zuhany alatt, vagy a kádban pihenve, majd gyönyörködjön az eredményben. A termék használatakor várd meg, míg megtelik vízzel, majd helyezd péniszed a hengerbe, és alkalmazd kb. 15 percig. A pumpa teljes hossza 30cm, mélysége 18cm, átmérője 4-6,8cm. Anyaga rendkívül tartós Polycarbonat, a mandzsetta rugalmas, nagyon kellemes, puha lágy tapintású anyag (TPE). Előnyök: -extra kényelmes kialakítás -puha és kényelmesebb tömítőrész, mely puhán öleli körbe a péniszt és a herezacskókat -kivehető, könnyen tisztítható vákuummandzsetta -Swivel Bellows funkció, lehetővé teszi a teljes 360fokos forgatást is, vagy a ferde tartást, így minden oldalról megtekintheti az eredményt és biztosítja a tökéletes élvezeti pózt -Super Flow reteszelő, mely lehetővé teszi a könnyed egy kezes használatot -dupla skála, mely jobb vizuális látóteret és útmutatást ad az eredmény követéséhez Tulajdonságok: -azonnali látható eredmény akár már 15 perc alatt -egyedülálló hydro-technológia -magas minőségű, tartós anyagok -tartós, maradandó eredmény -akár 6cm-rel hosszabb és 40%-kal vaskosabb pénisz -teljes hossz: 30cm -mélység: 18cm -belső átmérő: 4-6,8cm Anyaga: Polycarbonat henger, puha, lágy mandzsetta: TPE. Használati útmutató letöltése (PDF)

Bathmate Hydro7 - hidraulikus péniszpumpa (áttetsző)

Új Bathhmate Hydro 7 hydraulikus működésű, vizes péniszpumpa, az akár 6cm-rel hosszabb, akár 30%-kal vastagabb és akár 40%-kal nagyobb tömegű hímvesszőért! Maradandó eredmény akár 6 hét alatt! Maximum 18cm hosszúságú, nyugalmi állapotú hímvesszőre! Stílusos, Super Comfort Sleve kialakítás, mely biztosítja a maximális kényelmet! Extra erős hidroterápiás péniszpumpa, mellyel gyorsan, látványosan és fájdalommentesen növelheti meg szexuális teljesítményét és pénisze méretét! A vízzel működő pumpa rendszeres alkalmazása mellett (min. 6 hét) elérhető a pénisz méretének tartós növekedése is. A férfiasság hossza, akár 6cm-rel, átmérője és tömege, akár 30-40%-kal is növelhető. Élvezd a hidraulikus, vizes, kényeztető masszázst a zuhany alatt, vagy a kádban pihenve, majd gyönyörködjön az eredményben. Használat: A termék használatakor várja meg, míg megtelik vízzel (kb. 200ml), majd helyezze péniszét a hengerbe, és alkalmazza kb. 15 percig. A pumpa teljes hossza 30cm, mélysége 23,5cm, belső átmérője 5cm. Anyaga rendkívül tartós műanyag, Polycarbonat (PC), a mandzsetta rugalmas, nagyon kellemes, puha lágy tapintású, speciális szilikonszármazék (TPE). Előnyök: -extra kényelmes kialakítás -puha, kényelmes tömítőrész, mely puhán öleli körbe a péniszt és a herezacskókat -kivehető, könnyen tisztítható vákuummandzsetta -méretskála, mely jobb vizuális látóteret és útmutatást ad az eredmény követéséhez Tulajdonságok: -azonnali látható eredmény akár már 15 perc alatt -egyedülálló hydro-technológia -magas minőségű, tartós anyagok felhasználásával készült -tartós, maradandó eredmény akár már 6 hét használattal -akár 6cm-rel hosszabb és 40%-kal szélesebb pénisz -Teljes hossz: 30cm, mélység: 23,5cm, átmérő: 5cm, kapacitás: 200ml -maximum 18cm-es péniszméretig használható -áttetsző henger, fekete mandzsetta Anyag: Polycarbonat henger, puha, lágy mandzsetta: TPE (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). Használati útmutató letöltése (PDF)

AQUAglide vízbázisú síkosító - vanília (100ml)

Tulajdonságok: -zsír mentes -bőrbarát -óvszerbarát -optimális ph-val -színezékektől mentes -vanília ízzel és illattal készül -orális szexhez is használható -könnyen adagolható, pattintós kupakkal ellátott tubusban 100ml-es kiszerelésben. Bármilyen anyagú szex-játékszerrel használható.

AQUAglide síkosító exotic (100ml)

100ml-es kiszerelés. AQUAglide - Vízbázisú síkosító gél optimális síkosító hatással, exotikus, gyümölcsös ízzel és illattal! Óvszerrel is használható, vízben oldódó és zsírmentes. Bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált termék.

AQUAglide síkosító cseresznye (100ml)

100ml-es kiszerelés. AQUAglide - Vízbázisú síkosító gél optimális síkosító hatással, cseresznyés ízzel és illattal! Óvszerrel is használható, vízben oldódó és zsírmentes. Bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált termék.

AQUAglide síkosító - málna (100ml)

100ml-es kiszerelés. AQUAglide - Vízbázisú síkosító gél optimális síkosító hatással, málnás ízzel és illattal! Óvszerrel is használható, vízben oldódó és zsírmentes. Bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált termék.

AQUAglide Original síkosító (200ml)

200ml-es kiszerelés. AQUAglide - Vízbázisú síkosító gél optimális síkosító hatással, íz- és illatmentes. Óvszerrel is használható, vízben oldódó és zsírmentes. Bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált termék.

AQUAglide Original síkosító (125ml)

125ml-es kiszerelés. AQUAglide - Vízbázisú síkosító gél optimális síkosító hatással, íz- és illatmentes! Óvszerrel is használható, vízben oldódó és zsírmentes. Bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált termék.

AQUAglide Original síkosító (1000ml)

1000ml-es kiszerelés. AQUAglide - Vízbázisú síkosító gél optimális síkosító hatással, íz- és illatmentes. Óvszerrel is használható, vízben oldódó és zsírmentes. Bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált termék.

AQUAglide liquid - hosszantartó, kímélő, vízbázisú síkosító

Tulajdonságok: tiszta, bőrbarát formula vízalapú, hígabb géles állag szín-, illat- és ízmentes bőrbarát, érzékenyeknek is ideális hosszan síkos marad vízben oldódik, könnyen lemosható orvosi minőség maximálisan óvszerbarát 50ml-es kiszerelés egykezes, pumpás adagoló bármilyen anyagú szex-játékkal használható (pl.: PVC, Latex, Szilikon, TPE, TPR, ABS, stb.) nem hagy foltot a ruhán

AQUAglide liquid - hosszantartó, kímélő vízbázisú síkosító (

Magas minőségű, német gyártmányú, víz alapú síkosító, mely optimális síkosságot biztosít, hüvelyszárazság esetén is. A készítmény, vízben oldódik, nem hagy foltot, könnyen lemosható. Hosszan tartó hatást biztosít, óvszerbarát készítmény, optimális PH-val. Tulajdonságok: -hosszantartó síkosság -vízben oldódik -könnyen lemosható -óvszerbarát -optimális PH-val -anál és hüvelyi aktushoz egyaránt alkalmazható -könnyen adagolható, pumpás flakonban -bármilyen anyagú szex-játékszerrel használható 250ml-es kiszerelésben.

AQUAglide liquid - hosszantartó, kímélő vízbázisú síkosító (

Magas minőségű, német gyártmányú, víz alapú síkosító, mely optimális síkosságot biztosít, hüvelyszárazság esetén is. A készítmény, vízben oldódik, nem hagy foltot, könnyen lemosható. Hosszan tartó hatást biztosít, óvszerbarát készítmény, optimális PH-val. Tulajdonságok: -hosszantartó síkosság -vízben oldódik -könnyen lemosható -óvszerbarát -optimális PH-val -anál és hüvelyi aktushoz egyaránt alkalmazható -könnyen adagolható, pumpás flakonban -bármilyen anyagú szex-játékszerrel használható 125ml-es kiszerelésben.

Hydromax X30 Wide Boy kék Bathmate 2455 MOST 92805 HELYETT 5

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Hydromax X30 Wide Boy kék Bathmate 2455 termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól! Szín: KékGarantáljuk a teljes diszkréciót, és a csomag bizalmas kezelését. Senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, csak ön.Típus: Pénisz vákuumszivattyú

Hatalmas Merlin Mystim MY46160 MOST 92679 HELYETT 53475 Ft-

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Hatalmas Merlin Mystim MY46160 termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól!Kb. mérete: Ř 3 cmAnyag: AlumíniumMéretei kb.: 25 cmKb. súly: 240 gGarantáljuk a teljes diszkréciót, és a csomag bizalmas kezelését. Senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, csak ön.

Tonizáló Krém Shunga SH7400 (30 ml) MOST 23866 HELYETT 11806

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Tonizáló Krém Shunga SH7400 (30 ml) termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól! Kapacitás: 30 mlTulajdonságok: Segít erősíteni a nők hüvelyi és csípő izmaitNem: HölgyTípus: Krémszín

Naughty Geisha Nagy Élvezet Készlet Shunga (5 pcs) MOST 2648

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Naughty Geisha Nagy Élvezet Készlet Shunga (5 pcs) termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól! Kapacitás: 10 mlTeljesítmény: 10 szintAjánlott Használat: Ideális párok számáraTartozék: Vízbázisú SíkosítóKlitorisz StimulálóOrgazmus Fokozó KrémG-Pont Stimuláló KrémGolyós VibrátorGarantáljuk a teljes diszkréciót, és a csomag bizalmas kezelését. Senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, csak ön.

Surprise Szexdoboz - Férfiaknak SURPRISE! Gift Boxes 1704 MO

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Surprise Szexdoboz - Férfiaknak SURPRISE! Gift Boxes 1704 termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól! Tartozék: DVDErősítse Recon Flip Hole Maszturbáló feketeUltimate Stroker gyöngyök

Erotikus munkát keresek

Amatőrként, legálisan működő, korrekt  felnőtt erotikus filmben szeretném magam kipróbálni. Illetve, más jellegű erotikus munka is érdekelne. Fiatalos, sportos lány vagyok. Kérlek, csak a leírtaknak megfelelő céllal irj ram. Köszönöm. kiss.lilla249@gmail.com