2021. november 7., vasárnap

Tökéletes alakú sexbaba,realdoll,sexdoll eladó

Magasság 160 cm, mell 82 cm, derék 45 cm, csípő 83 cm, súly 32 kg. Új típusú gömbcsuklós, precíz váz,zselés mellek,barna bőr,gyors kapcsos fej rögzítés(a nyak a fejjel mozog). Gyári csomagolás,szőke paróka, kék szemek,egyéb tartozékok. Azonnal elvihető, kipróbálás nincs,részlet nincs, alkudozás nincs, csomag küldés nem lehetséges,személyes átvétel!

Le Désir Strapless, Crotchless Teddy With Stockings body

A Le Désir Strapless, Crotchless Teddy With Stockings pántnélküli body csíkos dizájnnal és hozzácsatolt harisnyával, hátsó varrással. A body vágás nélküli, és egy méretű. A tanga nem tartozék. Anyaga : 92% nylon, 8% spandex Kézi mosás vagy kézi mosóprogram, hideg víz, lapos szárítás, szárítógépben tilos, vasalni tilos.

Shots Vibrating Rider Vagina maszturbátor

A Shots Vibrating Rider Vagina TPR anyagú, valódi bőrhatású vibrációs maszturbátor, amely a szeretet szuper puha habszivacs alagútjával rendelkezik és olyan, mint az igazi. Csak kenőanyagot kell hozzáadnia, és már mehet is. Használatához távolítsa el a tetejéről a fedelet és csúsztassa a péniszt egy kis kenőanyaggal együtt a szilikonkamrába. A rugalmas szilikon stimuláló bordákkal nemcsak feszesen érzi magát kényelmesen, hanem masszírozza és stimulálja a hímvesszőt. A Vibrating Rider Anal-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. LR44 elemmel működik, amely mellékelve van.

Shots Vibrating Rider Anal maszturbátor

A Shots Vibrating Rider Anal TPR anyagú, valódi bőrhatású vibrációs maszturbátor, amely a szeretet szuper puha habszivacs alagútjával rendelkezik és olyan, mint az igazi. Csak kenőanyagot kell hozzáadnia, és már mehet is. Használatához távolítsa el a tetejéről a fedelet és csúsztassa a péniszt egy kis kenőanyaggal együtt a szilikonkamrába. A rugalmas szilikon stimuláló bordákkal nemcsak feszesen érzi magát kényelmesen, hanem masszírozza és stimulálja a hímvesszőt. A Vibrating Rider Anal-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. LR44 elemmel működik, amely mellékelve van.

Shots Easy Rider Checkmate Mouth maszturbátor

A Shots Easy Rider Checkmate Mouth TPR anyagú, valódi bőrhatású, szájat formázó maszturbátor. Nyissa ki a kupakot és a legjobb eredmény elérése érdekében adagoljon néhány csepp síkosítót. Óvszer nem szükséges, de a jobb higiénia érdekében ajánlott. Ezután tisztítsa meg a csészét úgy, hogy fordítsa ki, és mossa le játéktisztítóval. Alaposan öblítse le. Az Easy Rider Checkmate Mouth-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Shots Dark Easy Rider Anal maszturbátor

A Shots Dark Easy Rider Anal TPR anyagú, valódi bőrhatású maszturbátor, amely a szeretet szuper puha habszivacs alagútjával rendelkezik és olyan, mint az igazi. Csak kenőanyagot kell hozzáadnia, és már mehet is. Használatához távolítsa el a tetejéről a fedelet és csúsztassa a péniszt egy kis kenőanyaggal együtt a szilikonkamrába. A rugalmas szilikon stimuláló bordákkal nemcsak feszesen érzi magát kényelmesen, hanem masszírozza és stimulálja a hímvesszőt. A Dark Easy Rider Anal-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Shots Easy Rider Anal Masturbator

A Shots Easy Rider Cold Anal TPR anyagú, valódi bőrhatású popót formázó maszturbátor. Ez az új Cold Easy Rider tökéletes behatolási élményt nyújt Önnek. A hideg behatolás élménye még soha nem volt ennyire valóságos! Nem számít, hogy análist, vaginálist vagy orálist szeret, mindegyiket kifejezetten az Ön számára készítettük, hogy még valósághűbbé tegyük fantáziáját! A csészében lévő levegőnyílásoknak köszönhetően beállíthatja a szívási szintet, és az új hullámos rész biztosítja a valódi behelyezést. A feszesítő zóna több érzést tesz lehetővé, mint korábban. Nyissa ki a kupakot, és a legjobb eredmény elérése érdekében adagoljon néhány csepp síkosítót. Óvszer nem szükséges, de a jobb higiénia érdekében ajánlott. Ezután tisztítsa meg a csészét úgy, hogy fordítsa ki, és mossa le játéktisztítóval. Alaposan öblítse le. Szobahőmérsékleten tárolandó. Az Easy Rider Cold-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Shots Easy Rider Cold Mouth Masturbator

A Shots Easy Rider Cold TPR anyagú, valódi bőrhatású szájat formázó maszturbátor. Ez az új Cold Easy Rider tökéletes behatolási élményt nyújt Önnek. A hideg behatolás élménye még soha nem volt ennyire valóságos! Nem számít, hogy análist, vaginálist vagy orálist szeret, mindegyiket kifejezetten az Ön számára készítettük, hogy még valósághűbbé tegyük fantáziáját! A csészében lévő levegőnyílásoknak köszönhetően beállíthatja a szívási szintet, és az új hullámos rész biztosítja a valódi behelyezést. A feszesítő zóna több érzést tesz lehetővé, mint korábban. Nyissa ki a kupakot, és a legjobb eredmény elérése érdekében adagoljon néhány csepp síkosítót. Óvszer nem szükséges, de a jobb higiénia érdekében ajánlott. Ezután tisztítsa meg a csészét úgy, hogy fordítsa ki, és mossa le játéktisztítóval. Alaposan öblítse le. Szobahőmérsékleten tárolandó. Az Easy Rider Cold-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Shots Rotating Bubbles Klitoriszkaros vibrátor

A Shots Rotating Bubbles ABS/TPE anyagból készült, forgógyöngyös vibráló és rotáló klitorisz vibrátor. A két egymástól függetlenül vezérelt motor akár 15 500 ford./perc fordulatszámmal és 8 különböző fordulatszám-üzemmóddal mindig megtalálja a megfelelőt! Ennek az izgalmas játéknak a 6 stimuláló buborék van és egy forgó hegye extra csúcsteljesítményt biztosít. A csikló nyuszi stimulátor 4 kisebb, izgalmas buborékot tartalmaz, amelyek készen állnak arra, hogy teljes stimulációval nyűgözzék le. Ez az a szexuális élmény, amire vágysz. A varrat nélküli TPE test selymes és puha tapintású, és könnyű csúszást biztosít a bőrön. 3 x AAA elemmel működik. A Rotating Bubbles-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. Termék méretek 23,2 x 7,5 x 4,5 cm A termék súlya 207 gramm A termék átmérője 3,9 cm Behelyezhető hossz 11 cm Motorok mennyisége 2 Percenkénti fordulatszám 15500 RPM Forgások vibrációs csúcs 15500 RPM Sebesség módok 8 Zajszint 50 dB Elemek szükségesek 4 Elemek típusa AAA Elemek mellékelve Nem Vízálló Igen Cseppálló Igen Ftalát mentes Igen Anyagok TPE, ABS

Crazy - lökő-forgó, pillangós vibrátor

A Crazy ABS/TPR anyagból készült, toló-lökő, rotáló klitorisz vibrátor. -formált makk -fel-le mozgás -lepkés csiklóizgató kar -forgó gyöngyök és fej -8 forgási mód -7 vibrációs ritmus -teljes hossz: 22,5cm -behelyezhető hossz: kb. 12cm -átmérő: 2,2-3,2cm

Sütiforma szett - péniszes (2db)

Sütiforma szett - péniszes (2db) - Eladó - Webáruházban kapható!

Willie Lollipop - péniszes nyalóka

A Willie Lollipop ízes nyalóka, formált makkal és kerekded herékkel.

Candy Cukorka tanga nőknek

A Candy G-string édes és szexi! Közkedvelt, vidám, színes cukorka gyöngyökből fűzőtt érzéki ehető fehérnemű, rugalmas, gumis pántokkal és az intim pillanatok garantáltan édesek lesznek! Fald fel kedvesed! Töltőtömeg: 145gramm.

Pretty Love Snappy Pink Klitoriszkaros vibrátor

A Pretty Love Snappy orvosi minőségű, hipoallergén anyagból készített, ergonómiailag kialakított, sima felületű, 30 rezgési funkcióval rendelkező, kétmotoros a g-pont stimulálására is használható, csiklóizgatóval kiegészített klitoriszágú vibrátor. Snappy -hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Shots Rotating Butterfly Klitorisz vibrátor

A Rotating Butterfly ABS/TPE anyagból készült, forgógyöngyös klitorisz vibrátor. Lépjen egyenesen az orgazmus mennyországába! A két ultraerős motor akár 15 500 ford./perc fordulatszámmal is rendelkezik és 8 különböző sebességi móddal! Ennek az izgalmas játéknak a fejrésze enyhén ívelt az optimális G-pont stimuláció érdekében és forgó hegye is van, ami további stimulációt ad az élményhez. A csiklólepke-stimulátor két extra antennával rendelkezik a csiklandozás érdekében, függetlenül a fejtől aktiválva. A varrat nélküli TPE test selymes és puha érzetet ad, könnyű csúszást biztosítva a bőrön. Rotating Butterfly -hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 3 x AAA elemmel működik. A termék súlya 185 gramm A termék átmérője 3,3 cm Behelyezhető hossz 12,5 cm Motorok mennyisége 2 Percenkénti fordulatszám 15500 ford / perc Forgások vibrációs csúcs 15500 ford / perc Sebesség módok 8 Zajszint 50 dB Elemek szükségesek 4 Elemek típusa AAA Elemek tartoznak Nem Vízálló Igen Cseppálló Igen Ftalát mentes Igen Anyagok TPE, ABS

Svájci erotikus munka akár azonnali kezdéssel is!!!

Sziasztok! A svájci hármas határnál St.Gallenben lévő privát lakás várja csinos megbízható kolléganői jelentkezését 18-tól 50-es korig! Amit kínálni tudok nektek: -hivatalos munka a svájci törvényeket betartva a papírmunkát a stúdió intézi neked -ingyenes szállás -kiutazás kisbuszokkal Budapestről heti több alkalommal is ha szükséges az útiköltséget meg van előlegezve nem probléma -hirdetések feladása a legnézettebb svájci oldalakon garantálva ezzel azt hogy a lehető legtöbb vendéged legyen -állandó folyamatos svájci,német,osztrák kiépített vendégkör -wifi,teljesen felszerelt konyha a rendelkezésedre áll,üzletek,kondi terem,szolárium,kozmetikus mindent a közelben megtalálsz -családias biztonságos nyugodt környezet és korrekt feltételek mellett tudtok dolgozni -egész évben tudsz jelentkezni előre egyeztetés alapján termín foglalás ajánlott Nyelvtudás nem szükséges magyarul beszélő tulajdonosnő van és a munkádat egyébként is magyar recepciós csajok segítik. Lehetsz kezdő is mindenben segítünk amiben csak tudunk. További szép napot nektek! FIGYELEM LÁNYOK!!! A KÜLFÖLDI STÚDIÓK ÉS HATÁROK NYITVA VANNAK ÉS KARANTÉN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL TUDTOK MENNI DOLGOZNI.A KISBUSZOK SZINTÉN JÁRNAK!!! Az elérhetőségeink bármelyikén várjuk jelentkezéseiteket Viberen mindig elérhetőek vagyunk! Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrixagency Tik-Tok: meretrix_agency Weboldal: www.meretrix.webnode.hu

Táncos lányok jelentkezését várjuk st.galleni dance bárunkba

Sziasztok csajok! A svájci-Osztrák-Német határ közvetlen közelében St.Gallen-ben lévő Digis table dance bár várja csinos táncolni és bulizni szerető lányok jelentkezését. Táncos munka tehát teljesen szex mentes!!! Vidám fiatalos pörgős csapat vagyunk tehát minden adott hogy lényegében szórakozással keress pénzt külföldön igényes svájci és német kiépített vendégkörrel!!! Hivatalos bejelentett munka amit a bár intéz neked. Minimum 10-14-napos termínekre tudtok menni ezt kérlek vedd figyelembe! A szállás mindennel felszerelt apartmanokban van(wifi,konyha...). A kiutazàs ha szükséges meg van előlegezve! Alap német vagy angol nyelvtudás előny. Kezdők is jelentkezhetnek 18-35-éves korig mindenben szívesen segítünk. Amennyiben úgy érzed hogy ez az a munka amivel szeretnél átlagon felül keresni és hozzánk csatlakozni akkor bátran jelentkezz és megbeszéljük a részleteket. Az elérhetőségeink bármelyikén várjuk jelentkezéseiteket Viberen mindig elérhetőek vagyunk! Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrixagency Tik-Tok: meretrix_agency Weboldal: www.meretrix.webnode.hu

Ausztriai erotikus munka kiemelten magas kereseti lehetőség

Sziasztok lányok! Ausztriai Steyr-ben lévő igényesen berendezett több szobás stúdió lakás várja csinos lányok jelentkezését! Túl zsúfoltnak érzed Bécset? Itt a lehetőséged hogy máshol is kipróbáld magadat Ausztriában Bécstől 100km-re vagyunk. Sok új és visszajárós vendéggel rendelkező erotikus és masszázs szalon várja ápolt és attraktív valóban dolgozni akaró kolléganői jelentkezését 50 éves korig! Amennyiben szeretnél tiszta, nyugodt és biztonságos környezetben dolgozni nálunk a helyed. Napi elszámolás van tehát azonnal tudsz keresni az első ledolgozott naptól számítva. Minden hivatalos papírt a szalon intéz neked zöld könyvet és a bejelentést is. Nyelvtudás nem szükséges recis segíti a munkádat. Kiutazás ha szükséges megvan előlegezve. Korrekt feltételek,családias környezet.A szállás és wifi ingyenesen biztosított. FIGYELEM LÁNYOK!!! A KÜLFÖLDI STÚDIÓK ÉS HATÁROK NYITVA VANNAK ÉS KARANTÉN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL TUDTOK MENNI DOLGOZNI. A KISBUSZOK SZINTÉN JÁRNAK!!! Az elérhetőségeink bármelyikén várjuk jelentkezéseiteket Viberen mindig elérhetőek vagyunk! Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrixagency Tik-Tok: meretrix_agency Weboldal: www.meretrix.webnode.hu

Érzéki és Gyógy- Kényeztető Masszázsok Debrecen

Üdvözöllek! Szeretnélek egy kellemes erotikus masszázsra csábítani!!! Kedves, vidám okleveles masszőz lány vagyok, aki igényes - higiénikus környezetében vár téged szeretettel s ajánlani tud részedre: egy kellemes masszázs-variációt, igény szerint, amit erotikus érzéki kényeztetésekkel fejezhetünk be, Ha szeretnél a rohanó világban egy kicsit megpihenni, feltöltődni, akár egy kicsit beszélgetni...... Várlak hangulatos kis szalonomban. Időpont egyeztetés: Hétk: 08.00-15.00 -ig. Weboldalam: https://ift.tt/39wtle8 Bővebb felvilágosítás telefonon: 06-20-418-7387 Puszy Victória

Gyógy-és Érzéki Kényeztető Masszázsok Debrecen

Üdvözöllek! Én egy kedves érzéki szöszi masszőz lány vagyok, aki vár téged szeretettel, Debreceni higiénikus, diszkrét környezetében: - Egy kellemes masszázs-variációra, majd többféle erotikus kényeztetésekre.... Igény szerint: -gyógy, relax masszázsok - hát masszázs -lingam masszázs - prosztata masszázsra... Ha szeretnél a rohanó világban egy kicsit megpihenni, feltöltődni , akár beszélgetni...Várlak szeretettel hangulatos kis szalonomban!!! Masszázsaimról lejjebb a Web.oldalamon olvashatsz!!! Időpont egyeztetés: Hétk: 08.00 - 15.00-ig a 06 20 418 7389 sz. Weboldalam: victoriamasszazsa.webnode.hu/ Szép napot !

Gyógy-és Érzéki Kényeztető Masszázsok Debrecen

Üdvözöllek! Kedves, vidám okleveles masszőz lány vagyok, aki igényes - higiénikus környezetében vár téged szeretettel s ajánlani tud részedre: egy kellemes masszázs-variációt, igény szerint, amit erotikus érzéki kényeztetésekkel fejezhetünk be, Ha szeretnél a rohanó világban egy kicsit megpihenni, feltöltődni, akár egy kicsit beszélgetni...... Várlak hangulatos kis szalonomban. Időpont egyeztetés: Hétk: 08.00 - 15.00 ig. Weboldalam: https://ift.tt/39wtle8 Bővebb felvilágosítás telefonon: 06-20-418-7387 Puszy Victória

Gold Label 10 ml - Rush, Poppers, Aroma - Jungle Juice

Jungle Juice - Gold Label - 10ml - pentyl-nitrit tartalom A Jungle Juice Gold Label poppers sokak számára ismert, mert az egyik legjobb poppers a piacon, és nem csak azért, mert a hatékony, hanem mert a hírnevét a speciális kiadású, hardcore formula adja a híres Jungle Juice márkától. Amikor a hangulatot keressük a takarításhoz, használjuk az aranyozott Jungle Juice Gold Label aromát és tisztítószert. A gold label az egyik legszélsőségesebb formula, amely intenzív hangulatot teremt, és egy hatalmas ütést tartalmaz, ellentétben sok más folyékony aromával. Ezt az aromát a legelszántabb kritikusok is dícsérik, a Gold Label a Jungle Juice egyik legkedveltebb és legkülönlegesebb aromája. Ez az egyik olyan ritka aroma, amelyet ki kell próbálni. Összetevők: 90% pentyl-nitrit tartalom Alkalmazás: Az aroma használata igen egyszerű, tegyünk pár csepp popperst egy párologtató edénybe. Amennyiben ezt egy kisebb szobában, zárt ajtók és ablakok mellett történik, úgy enyhén lazító- bódító hatást érezhet. Érdemes különböző kellemes illatokkal elkeverni, mint például szantál, fahéj, vanília, ylang-ylang, levendula vagy bármely az Ön számára kellemesnek mondott illóolajjal. Speciális illóolajok esetén kellemes, vágyfokozó hatás érhető el. Amennyiben véletlenül beleszippantanánk az üvegcsébe, úgy számíthat arra, hogy egy erősebb bizsergést illetve izomernyedést okozhat. Kérjük, figyeljen oda arra, hogy a kupakot minden alkalmazást követően rácsavarja az üvegcsére, mivel a poppers aroma eléggé illékony anyag. Párologtatása csak kis mértékben javasolt. Fokozottan tűzveszélyes. Ha használata közben semmiképp ne használjon nyílt lángot a közelében, mert robbanáshoz vezethet. Figyelmeztetés: A poppers aromák használata során kerülje az ételek és italok fogyasztását, nyílt láng használatát és a dohányzást. Fokozottan tűzveszélyes folyadék! Kizárólag külterületen vagy jól szellőző helyiségben használja. Ha szembe kerül öblítse ki bő vízzel! Semmiképp ne igya meg vagy nyelje le a tartalmát! Csak nyílt helyiségben használd. Nem rendelkezik kábító hatással, azaz nem minősül drognak. Közvetlenül ne lélegezd be, ne inhaláld az orrodon keresztül mivel az ily módon történő rendszeres használata légúti károsodást okozhat.

Titkos partner

Szia 30 éves srác vagyok keresek titkos kapcsolatra hölgyet.Az se baj ha sokkal időssebb. Itt keres Imi02.02@gmail.hu

Titán Power - étrendkiegészítő férfiaknak (3db)

Érezd a titánok ősi, mindent elsöprő erejét és kitartását a Titán Power kapszulával! A kapszula segít előcsalni belőled a legkeményebb formádat, valamint mereven tartani férfiasságod, hogy felejthetetlen élményt nyúthass az éjsszaka folyamán! A Titán Power étrendkiegészítő tablettát kis mennyiségű alkoholos itallal is fogyaszthatod és elég akár fél órával az aktus előtt bevenni, ami így sokkal kényelmesebb, mint versenytársai. Miért jó? Erősebb, tartósabb merevedésre számíthatsz Csökkentheti a korai magömlés, így kitolva az aktus hosszát mindkettőtök örömére - kielégültebb, boldogabb párkapcsolat Segíthet, hogy két menet között gyorsabban regenerálódj Akkor is ideális választás lehet, ha szeretnél ráerősíteni, a már amúgy is keménynek ígérkező éjszakára Akár fél órával a bevétel után érezheted a hatását Serkentheti a vérkeringést, így teltebb szerszámra számíthatsz az együttlétek során Akár több napon keresztül érezheted a hatását Titán Power kapszula teljesen természetes és régóta alkalmazott gyógynövények válogatásából készül, amelyeknek nincsenek ismert mellékhatásai Mérsékelt alkoholfogyasztás mellett is működik, ám ez kitolhatja a hatóidőt Erre figyelj: Az étrend-kiegészítő nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén konzultálj kezelő orvosoddal! A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük Gyermekek elől elzárva tartandó Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartandó Recept nélkül kapható Fogyasztása előtt olvasd el figyelmesen a betegtájékoztatót Nem ajánljuk szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek, valamint magas vérnyomás esetén Ez az étrend-kiegészítő kizárólag férfiak számára készült, így nem javasoljuk hölgyeknek való alkalmazását Mit tartalmaz a Titán Power kapszula (1 kapszula)? Maca (Lepidium meyenii) - 300mg Fűrészpálma (Serenoa repens) - 60mg Ginzeng gyökér por (Panax ginseng) - 20mg Rhodiola Rosea (Lignum rhodium) - 20mg Összesen: 400mg/kapszula Mi várható ezektől az összetevőktől? Maca (Lepidium meyenii): Hozzájárul a maximálisan merev erekció eléréséhez és fenntartásához, valamint a szexuális funkciók egészséges szinten tartásához. Fűrészpálma (Serenoa repens): Fenntartja az egészséges prosztata működést, valamint segít megelőzni a húgyúti problémákat (pl. gyakori vizelési inger). Ginzeng gyökér por (Panax Ginseng): Élénkítő, frissítő hatásával lassíthatja az öregedési folyamatokat. Fokozott fizikai aktivitás és fáradékonyság leküzdésére egyaránt javallott, valamint a vérerek védelmére. Rhodiola rosea (aranygyökér): Erős antidepresszáns, mely erősítheti a szervezet ellenálló-képességét. Az étrend-kiegészítő összetevői: Maca gyökér por, zselatin, Fűrész Pálma kivonat, Panax Ginseng kivonat, Rhodiola Rosea kivonat, E172. Kiszerelés: 3db OÉTI Notifikációs szám: 27083/2021 Használat: A tervezett együttlét előtt 30-45 perccel érdemes bevenni egy darab kapszulát. A készítmény természetes növényi anyagokból készült, 3 naponta javasolt egy darab Titán Power kapszula fogyasztása. Felszívódása gyorsabb lehet, ha a éhgyomorra fogyasztja és a kapszula tartalmát vízzel elkeverve használja. Mérsékel alkoholfogyasztás mellett is működik, ám ez eltolhatja a hatóidőt. Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó! Több órás erekció esetén azonnal forduljon orvoshoz! Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Használat előtt kérje ki orvosa tanácsát! 18 éven aluliak, magas vérnyomásban vagy más betegségben szenvedők ne használják! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.

Belou - akkus, vízálló csiklóvibrátor ( fekete)

Termék specifikációk: Szilárd, kiváló rezgésvezető alapon, maximálisan bőrbarát, szilikon bevonat Rózsáras emlékeztető forma Gyűrűs kialakítás Extra erős motor 7 rezgésmód 100% vízálló Könnyen tisztítható Beépített akkumulátor Teljes hossza: 9,5 cm A virág hossza: 6,3 cm A gyűrű belső átmérője: 2 cm A gyűrű külső átmérője: 3,1 cm Átmérője: 3,8 cm Tömeg: 210 g Szín: fekete Anyag: ABS, Szilikon, PU-bevonattal (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes) Használati útmutató letöltése (PDF)

PalmPower Extreme Wand - akkus masszírozó vibrátor (pink-fek

Termék specifikáció, tulajdonságok: szilárd váz, szuper puha, szilikon bevonattal könnyedén simul a kézbe mikrofonra emlékeztető, dizájn forma rugalmas, flexibilis kialakítás hajlított fej egyszerű vezérlés változatos felhasználhatóság beépített akkumulátor 7 rezgésmód + TURBO fokozat teljes hossz: 26,5cm max. átmérő: 5,1cm (fejnél) tömeg: 660g szín: fekete-pink anyag: Szilikon, PU, ABS (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes)

Pipedream Travel Trio - vibrációs pénisz pumpa szett (fekete

Termék specifikáció, tulajdonságok: fekete, áttetsző vákuumhenger - látványos, ahogy átsejlik rajta a hímtag puha szilikon-mandzsetták: punci, popsi és száj fekete tömlővel egyszerű, labdás pumpakarral biztonságos leeresztő szeleppel henger teljes hossza: 20,5cm henger belső átmérője: 5,5cm mandzsetták belső átmérője: 1cm (nagyon rugalmas) a mandzsették külső átmérője: 6,5cm a labdás pumpakar magassága: 8cm a labdás pumpakar átmérője: 4,2cm a pumpacső hossza: 18cm minivibrátorral bizsergető rezgéssel is a csomagban a minivibátor elemeit a csomag tartalmazza anyaga: Acrylic, ABS, TPR(EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes) A szett tartalma: 1db péniszpumpa, labdás pumpakarral 1db mini vibrátor elemmel 1db punci formájú mandzsetta feltét 1db popsi formájú mandzsetta feltét 1db száj formájú mandzsetta feltét Használati útmutató letöltése (PDF)

Showmaster tanga férfiaknak (fekete)

Különleges alsó a pénisznek és a heréknek külön nyílással Kiváló minőségű, elasztikus anyagból. Anyaga: 85% Polyamid, 15% Elasthan. Fekete színben. Mérete: XL

Pillow Talk Sassy - akkus G-pont vibrátor (türkiz)

Tulajdonságok: -luxus kivitelezés -letisztult dizájn -bőrbarát szilikon anyag -hajlított forma -hangsúlyos fej -G-pont stimuláció -USB-ről újratölthető, Li-ionos akkumulátor -párnázott, kényelmes fogást adó nyél -Swarovski kristályos vezérlő -egyszerű egygombos vezérlés -nagy teljesítményű, de csendes motor -türkiz szín Anyaga: ABS, Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A töltéshez szükséges USB-kábelt a csomag tartalmazza. TIPP: a termék síkosításához kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt. Használati útmutató letöltése (PDF)

NO:XQSE - hosszúujjú, hálós necc body (fekete)

Termék specifikáció, tulajdonságok: méret: S-L (egyenméret: S, M és L méretre egyaránt passzol) anyaga: 90% Polyamid, 10% Elasthan fekete színben tanga fazonban

Cottelli - Masnis, csipkés kombinált ruha (fekete)

Rövid ujjú miniruha, testhez simuló szabásvonallal, minkét oldalán áttetsző csipke berakásokkal. Elöl és hátul is extra mély, V-kivágásokkal, középen elöl kétutas cipzárral. Anyaga: 60% Polyester, 30% Polyamid, 10% Elasthan. Fekete színben. Mérete: L

Cottelli - Masnis, csipkés kombinált ruha (fekete)

Rövid ujjú miniruha, testhez simuló szabásvonallal, minkét oldalán áttetsző csipke berakásokkal. Elöl és hátul is extra mély, V-kivágásokkal, középen elöl kétutas cipzárral. Anyaga: 60% Polyester, 30% Polyamid, 10% Elasthan. Fekete színben. Mérete: M