2020. július 7., kedd

Obsessíve Bodystocking F204 black cicaruha

Az Obsessíve Bodystocking F204 black szexi kreáció a top és a combfix bátor összekapcsolása. A fekete háló érzékien öleli körbe a testet. A virágminta, a top és a combfix felsőrészét díszíti. A függőleges csíkok optikailag karcsúsítanak. A pikáns nyitott rész felfedi a popsit és a combokat.

pjur backdoor anal comfort Serum 20 ml anál lazító

A pjur backdoor anal comfort Serum anál lazító gél,ellazítja az anális izmokat és így könnyebbé teszi az anális szexet.Ez az anális ápolótermék elősegíti a bőr és a záróizmok rugalmasságát, ezáltal fokozva az élvezeteket, illetve kiküszöbölve az esetleges apró sérüléseket. Nem tartalmaz lidokain vagy benzokaint.

Pretty Love Snappy klitorisz vibrátor

A Pretty Love Snappy kiváló minőségű, bőrbarát szilikonból készült,kétmotoros,10 fokozatban állítható rezgésű és a G-Pont eléréséhez is ideális vibrátor.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.

Doc Johnson Raging Hard-Ons 8 inch Dong dildo

A Raging Hard-Ons 8 inch Dong PVC anyagú,barázdált textúrájú ,ftalátmentes dildo,amely Amerikában készült.

Obsessive Student - diáklány jelmez szett (5 részes)

Obsessive Student - diáklány jelmez szett (5 részes) - Eladó - Webáruházban kapható!

Swiss Navy Water Based Paraben And Glycerin Free Lube 118 ml

A Swiss Navy Water Based Paraben And Glycerin Free Lube 118 ml a svájci haditengerészet parabén és glicerinmentes vízbázisú kenőanyaga selymes, sima és nem tapadó érzést nyújt, amely fokozza az intimitást. Szabványt állítunk össze a legfinomabb összetevőkkel és a fejlett képletekkel egy felejthetetlen élményért, amely kivételesen szexi érzést nyújt Önnek. Ne használja, ha a külső tömítés törött vagy hiányzik. Ez a vízbázisú síkosító a svájci haditengerészet vízbázisú kenőanyagaként jött létre. Az egyedülálló és csúcsminőségű pumpás zárókupakja révén a Swiss Navy kenőanyagok nagyon népszerűek.

Swiss Navy Cooling Peppermint Lube 118 ml. hűsítő síkosító

A Swiss Navy Cooling Peppermint Lube 118 ml. borsmenta ízesítésű, hűsítő kenőanyag. Használata nagyon egyszerű a pumpás kivitele miatt. A prémium minőségű vízbázisú síkosító meghatározza a mai piacon a szabványokat. A rendelkezésre álló legfinomabb összetevőket belekeverik ezekbe a fejlett készítményekbe, hogy kivételesen síkos és sima legyen, ellentétben más vízbázisú kenőanyagokkal. Ez a vízbázisú síkosító a svájci haditengerészet vízbázisú kenőanyagaként jött létre. Az egyedülálló és csúcsminőségű pumpás zárókupakja révén a Swiss Navy kenőanyagok nagyon népszerűek.

Swiss Navy Sensual Arousal Lube 29.5 ml.

A Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant 29.5 ml prémium vízbázisú kenőanyag péniszre vagy hüvelyre történő alkalmazásra, amelynek célja a szexuális tevékenység hidratálása valamint a test természetes kenése. Ez a termék kompatibilis a természetes gumi latex óvszerekkel és a poliizoprén óvszerekkel,nem kompatibilis a poliuretánnal. A Swiss Navy Sensual Arousal vízbázisú síkosító a párok számára tökéletes választás. Ez az egyedülálló formula képes fokozni és ösztönözni Önt és Partnerét - egy csodálatos élményért! Öröm és szenzáció mindkét partner számára egy üvegben!

Adrien Lastic Symphony Wand - akkus, masszírozó vibrátor

A Symphony Wand ABS és szilikon anyagú, latex és ftalátmentes, bőrbarát, flexibilis akkus, masszírozó vibrátor. Kifejezetten csendes és erőteljes működésű az intim testmasszázsokhoz tervezve. Ez a kézi masszírozó ergonómikus és könnyen kezelhető, különböző rezgési módjai ideálisak az izomfeszültség enyhítésére, ugyanakkor intim és érzéki élvezetek széles skáláját nyújtja. A csomag tartalmazza a készülék töltéséhez szükséges USB-kábelt. A Symphony Wand-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. Tulajdonságok: -bőrbarát, flexibilis, szilikon fej -prémium minőség -ultramodern dizájn -nagy teljesítményű motor -újratölthető akkumulátor -csendes működés -változatos felhasználhatóság -egygombos vezérlés -10 rezgésmód -cseppálló kivitel

Satisfyer Partner Multifun 2 (berry) Párvibrátor

A Satisfyer Partner Multifun 2 berry szilikon anyagból készült,újratölthető párvibrátor.Egy speciálisan pároknak kifejlesztett vibrátor, amelyet szeretkezés közben viselve, a pár mindkét tagját egyszerre izgatja.A lekerekített forma diszkréten rugalmas, ám mégis robusztus. A szilikonból készült felülete kényezteti a bőrt a selymes, matt silk touch felületével, és ezen felül finom vonalas struktúrával rendelkezik a nagyméretű felhelyezhető fej alsó részén.A két csúcs segítségével különösen izgatóvá is tehetitek az előjátékot, és masszírozhatjátok a mellbimbókat, a csiklót vagy a szeméremajkakat.Az USB kábel mellékelve. Bármely testtípushoz vagy formához könnyűszerrel alkalmazkodik .3 beépített motorral rendelkező (1-1 motor a szárakban és 1 motor a törzsben), motoronként 10 rezgési funkcióval.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.A párvibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

HOT Pheromon Parfum MIAMI feromonos parfüm

A PHEROMONE PARFUM Sexy Woman MIAMI egy új, rendkívüli illatú parfüm válogatott illatokkal, amely a város hangulatát idézi elő. A termékben található feromonok vonzzák az ellenkező nemet, láthatatlanok és szagtalanok, így tudat alatt hatnak. Kizárólag kiváló minőségű feromonokat alkalmaznak, amelyek már régóta elismert szexuális csalogatószerek. Ez a parfüm egy igazi buja különlegesség, aminek egy férfi sem fog tudni ellenállni. A parfüm összetevői között szerepelnek olyan napsütötte gyümölcsös illatok, mint például a málna, de az érzéki narancsvirág, a neroli, és a gardénia illata is rabul ejti a férfi szíveket. Feromon tartalmának köszönhetően megmutatja viselője szexis, vadító oldalát. Pheromone Parfum Sexy Woman Miami egy új, rendkívüli illatú parfüm válogatott illatokkal, amely a város hangulatát idézi elő. A termékben található feromonok vonzzák az ellenkező nemet, láthatatlanok és szagtalanok, így tudat alatt hatnak. Kizárólag kiváló minőségű feromonokat alkalmaznak, amelyek már régóta elismert szexuális csalogatószerek.

HOT Pheromon Parfum LONDON sophisticated woman. női parfum

A PHEROMONE PARFUM Sophisticated Woman LONDON egy új, rendkívüli illatú parfüm válogatott illatokkal, amely a város hangulatát idézi elő. A termékben található feromonok vonzzák az ellenkező nemet, láthatatlanok és szagtalanok, így tudat alatt hatnak. Kizárólag kiváló minőségű feromonokat alkalmaznak, amelyek már régóta elismert szexuális csalogatószerek. Légy ellenállhatatlan és csábító a nők körében a benne lévő grapefruit, a Guaiacum , a pacsuli és a borostyán illatanyagok segítségével.

Perfumy Pure Next Generation 15ml For Woman

A Perfumy Pure Next Generation egy finom,nőies illat a férfiak meghódítására. Rendkívül kifinomult és érzéki illat, amely afrodiziákumként hat a másik nemre.

Obsessive Sexy - feromon parfüm (30ml)

Az Obsessive Sexy feromon tartalmának köszönhetően növeli a nő vonzerejét, stimulálja az érzékeket. Tökéletes kiegészítő csábításhoz! Egészítsd ki legszexibb Obsessive fehérneműdet feromon parfümmel, mely a távol kelet hangulatát megidéző, különleges fás illattal készül, a marokkói jázmin ellenállhatatlan árnyalatával? -csábító parfüm pikáns karakterrel -feromonok még vonzóbbá tesznek -keleti-virág illattal -elegáns üvegcsében, elegáns kristály alakú tetővel -finom színmegfelelő fűszeres vonal -rózsaszín színben -30ml-es kiszerelésben Fejillat: mandarin és citrusfélék Szívillat: fehér virágok és marokkói jázmin Alapillat: kasmír fa és fehér borostyánFejillat: A leggyorsabban elpárolgó összetevők. Ezek nyújtják az első benyomást - könnyed, rendkívül illékony aromák, melyek 5-30 perc alatt elenyésznek. Szerepük a dramatikus hatás, felvezetés és egyben segítenek palástolni a parfüm alkoholtartalmának szagát. Hamar átadják helyüket a legfontosabb illatjegyeknek, vagyis a szívillatoknak. Szívillat: Gyakran ezek már kezdetektől fogva ott lappanganak, azonban 10-30 perc kell nekik ahhoz, hogy valóban kibontakozzanak a bőrön. Ezek azok az illatjegyek, melyek által az adott parfüm besorolható egy-egy illatcsaládba (virágos, keleties, citrusos, fás, gyümölcsös, stb.). Alapillat: Jó pár óra elteltével az alapillatok is érezhetővé válnak, ezek ugyanis a legnagyobb molekulasúlyú illatanyagok. Lényeges jellemvonásuk, hogy fixáló anyagokként szolgálnak: lelassítják a könnyebb jegyek párolgását és stabilizálják azokat. Ezen illatjegyek aromája érezhető a legtovább, az alapillat akár egy napig is a bőrünkön marad.

Obsessive Fun - feromon parfüm (30ml)

Az Obsessive Fun virágos-gyümölcsös illattal készülő Obsessive feromon parfüm, a damaszkuszi rózsa és a narancsvirág ellenálhatatlan jegyeivel, megy egyszerre üde és édes.

Miyoshi Miyagi MM Next Allure&more Noir Pheromone 30ml for M

A Miyoshi Miyagi MM Next Allure&more Noir Pheromone erős és nagyon férfias illat, amely kis szikrával tüzet okozhat. Olyan ember számára készült, aki tele van energiával és hajlandósággal a kihívásokra. Kifinomult parfüm a férfiak számára, gazdagítva a Next Generation feromon recepttel. A hatékonyság időtartama : 4 fújás 5-6 óra.

Obsessive Luiza - tulipános, pántos body

Obsessive Luiza - tulipános, pántos body - Eladó - Webáruházban kapható!

pjur analise me! Anal comfort Serum - anál lazító

A pjur analise me! Anal comfort Serum Különleges szérum a nyugodt anális együttléthez. A gél formulák egy láthatatlan védőhártyát hoznak létre a bőrön, ami csökkenti az érzékenységet zsibbadás nélkül. Nem tartalmaz lidocaine-t vagy benzocainet-ot. Óvszerrel is biztonságosan használható, és alkalmas napi használatra.

Prorino étrend kiegészítő kapszula nőknek

A Prorino egy nagyon hatásos női libidó növelő és szexuális vágyfokozó . Alkalmazása : aktus előtt 1 órával 1 kapszula bevétele vízzel vagy a nyelv alá helyezve. Összetevők : /1 kapszula (napi adag): 35,6% L-Arginin (210mg), 33,9% Damiana gyökér por (200mg), 11,9% gránátalma kivonat (70mg). Kapszula: zselatin. Színezékek: E122, E172, E171. Csomósodást gátló: magnézium-sztearát.

Vösendorfi masszázs szalonomba várom csinos kolléganőmet

Sziasztok! Vösendorfban Bécs külvárosában lévő exkluzív Tanuru masszázs és erotikus stúdiómba várom csinos lányok jelentkezését! Amennyiben szeretnél magas árakon biztonságban dolgozni rövid egy hetes termínekben vagy akár hosszú távon akkor megtaláltad amit keresel. -hivatalos bejelentett munka -luxus környezet -állandó bejáratott osztrák vendégkör -kiemelt hirdetések a leglátogatottabb osztrák oldalakon -szállás biztosított -nyelvtudás nem szükséges -kezdők is jelentkezhetnek -minimum egy hetes termínek -zöld és kék könyv igénylésében segítünk -munkához minden szükséges kelléket biztosítunk (masszázs olajak,törölköző...) Bővebb információt a munkáról elérhetőségeink bármelyikén tudsz kérni. Viberen szinte mindig elérhetőek vagyunk. Elérhetőségeink.: Viber,WhatsApp: +421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Weboldalunk: www.meretrix.webnode.hu

Erotikus munka a svájci WG47 stúdió felvételt hirdet!!!

Hello lányok! Amennyiben szeretnél egy pörgős fiatalos csapathoz tartozni ahol valóban jól is tudnál keresni akkor a legjobb helyen jársz! Várjuk csinos magukra igényes (18-tól 40-es korig) lányok jelentkezését St.Gallen egyik leglátogatottabb stúdiójába a WG-47-Studio-ba. Újonnan felújított a vendégek által évek óta ismert és kedvelt hely.Állandó svájci,német,osztrák biztos vendégkörrel rendelkezik! Átlagban napi 50-120-vendég látogatja a klubbot tehát valóban pörgős jól menő hely. Svájci tulajdonosa van a helynek tehát nem magyar! Nyelvtudás viszont nem szükséges mivel magyarul beszélő recis csajok vannak. A szállás ingyenes,igényesen berendezett szobákban tudtok kényelmesen lakni a magánszférát megtartva nem kell osztozni a szobán. Wifi az egész épületben a rendelkezésedre áll.Bevásárló központ,éttermek minden megtalálható a közelben. A kiutazási segítség ha szükséges megelőlegezzik neked. A szükséges papírokat a munkához a stúdió intézi neked,hirdetéseket a klub fizeti (a leglátogatottabb oldalakon) igazából semmilyen kiadásod nincsen. Kezdők jelentkezését is várjuk! Amennyiben felkeltette érdeklődésedet ez a munka lehetőség akkor várjuk további érdeklődésedet elérhetőségeink bármelyikén. Puszi Elérhetőségeink.: Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Tik-Tok:meretrix33 Weboldalunk www.meretrix.webnode.hu

Budapesti party hostess escort munka napi kifizetés!

Sziasztok csajok! Budapesti escort ügynökségünk várja csinos igényes lányok jelentkezését. Elsősorban budapesti munkákat tudunk biztosítani jól szituált igényes hazai és külföldi vendégkörrel. Angol vagy egyéb nyelv társalgási szintű ismerete előny (nem feltétel) mivel külföldi vendégkörrel is rendelkezünk. Hirdetés mentes munka tehát teljesen diszkrét! Az időbeosztás rugalmas tehát akár másik munkahellyel teljes mértékben össze egyeztethető. Vidékiek illetve kezdők jelentkezését is várjuk. Az ügynökségünk sofőr szolgálattal rendelkezik ami biztosítja a lányoknak a pontos címre való szállítást.Valamint biztonságot is ad a sofőrünk egyben a testi épségedért is felel amíg dolgozol. Napi azonnali kifizetés budapesti viszonylathoz képest megpróbálunk a lehető legmagasabb árakon dolgozni. Amennyiben szeretnél egy fiatalos, pörgős, intelligens korrekt csapat tagja lenni akkor keress minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén . Viberen és WhatApp-on szinte mindig elérhetőek vagyunk. Köszönjük puszi Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Weboldal:www.meretrix.webnode.hu

Luzerni escort munka kiemelkedő kereset azonnali kezdéssel

Sziasztok! Svájci-luzerni escort ügynökség várja a luxust és sok pénzt szerető lányok jelentkezését! Évtizedes tapasztalattal és biztos igényes svájci vendégkörrel rendelkezik. Luzern kanton és környékén is dolgozik az ügynökség ami rengeteg vendéget jelent!!! Kiemelt hirdetések fizetése svájci vendégek által leglátogatottabb escort oldalakon. Egyszerre több autóval és sofőrrel folyik a munka ezzel is biztosítva azt hogy mindig elérhető tudj lenni a vendégek számára. A biztonságot és az utazást sofőrök biztosítják nektek amíg dolgoztok. Amit kínálok: -folyamatos egész éves munka -kiemelten magas kereset -hivatalos bejelentett munka -korrekt feltételek családias stressz mentes környezet -ingyenes szállás -garantáltan nincsenek rejtett költségek!!! -lehetsz kezdő is mindenben segítünk -kiutazàsban ha szükséges megelőlegezhető a szokásos Kisbuszok járnak Magyarországról! Magyarul beszélő tulajdonos nő és magyar recis csajok segítik a munkádat. Nyelvtudás nem szükséges! Várjuk jelentkezéseiteket a megadott elérhetőségeink bármelyikén. További szép napot nektek! Elérhetőségeink: Viber, WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Tik-Tok: meretrix33 Weboldal: www.meretrix.webnode.hu

Erotikus munka azonnal hölgyeknek Győrben

Erotikus munkára csinos,fiatal hölgyet keresek,akár hosszabb idöre.Szállás van,jo kereset,igényes tiszta környezet,kezdő is lehetsz,központi fekvésü hely közel az üzletekhez,saját szoba.Várom fotos jelentkezésed,ha problémáktol mentes lány vagy..sexcsata11@gmail.com cimre.