2020. szeptember 3., csütörtök

Fiatal lánynak erotikus kontakt modell munka! 1 milla/hó!

Fiatal formás csinos ápolt lánynak (diák is lehetsz) erotikus munka. Imádsz szexelni? Szeretnél nagyon sok pénzt keresni? Van sok szabadidőd? Jelentkezz bátran. Korrekt megbízható jól fizető munka. Azonnali kezdési lehetőség, napi kifizetés. Jelentkezés: mobilszámmal, életkor - méretek megadásával, 1-2 friss mobilos fotó küldéssel. Hívni fogunk telefonon, utána talizunk, megbeszéljük a részleteket. Teljesen kezdő is lehetsz, mindenre megtanítunk. Cím: tomlux2020@gmail.com

Lány szervező - üzlettársat keresek- csinos fiatal lányt!

Csinos fiatal bombázó alkatú lányt keresek üzlettársnak, aki csinos fiatal szép lányokat tud szervezni az ismerősi köréből escort - pornós - masszázs munkákra. A helyet és a munkát én szervezem. A tiszta hasznon felezünk. Korrekt vagyok, te is legyél az. Előny ha van gyakorlatod erotikus területen, de lehetsz kezdő is. Komoly kapcsolatrendszer alapfeltétel. Magas kereset, hosszútávú korrekt együttműködés. Jó kiállású magas srác vagyok. Budapesti legyél. Jelentkezz, írd meg hogy üzlettársnak jelentkezel. Írj mobilszámot, hívni foglak. Puszi :)

Dragonz Tale Pink golyósor

A Dragonz Tale Pink PVC anyagú, 10 növekvő méretű golyókból álló záróizom tágító, lazító eszköz. A golyók összekapcsolása lehetővé teszi a test belső formájának követését. Aktus közben is használható. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott.

Dragonz Tale golyósor

A Dragonz Tale PVC anyagú, 10 növekvő méretű golyókból álló záróizom tágító, lazító eszköz. A golyók összekapcsolása lehetővé teszi a test belső formájának követését. Aktus közben is használható. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott.

Evolved Ring True Kit Vibrációs péniszgyűrű

Az Evolved Ring True Kit TPR anyagú 3 vibrátoros gyűrűt tartalmazó erotikus készlet. Egy gyűrű a nyelvre helyezve orális kényesztetésre használható. A második gyűrűt ujrra húzva g-pontos stimulációt végezhetünk, a harmadik gyűrű a péniszre húzva megtartja a pénisz kellő merevségét, és a benne lévő vibrátor extra stimuláló hatású, melynek segítségével az élmény jelentősen fokozható. Kialakítása révén behatolás közben a csikló stimulálására is tökéletesen alkalmas.

Pretty Love Ira Pink G-pont vibrátor

A Pretty Love Ira Pink ABS/szilikon anyagból készült, 10 rezgési funkcióval rendelkező vibrátor. A gumós feje és a Ívelt, textúrált tengelye kitűnően alkalmas a hüvelyi és a g-pont stimulációjára. 1 x AA elemmel működik. A g-pont vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Power Wand kézi Masszírozó gép

A Pretty Love Power Wand ABS anyagból készült, fokozatmentesen szabályozható rezgésintenzitású, flexibilis fejjel rendelkező vibrátoros masszírozó gép. Egy rendkívül nagy teljesítményű masszőr, amely tökéletesen elhelyezett intenzitást és sima fejet kínál, amely görbül és meghajlik, hogy a kívánt területeket megcélozza egész testre. Klasszikusan elegáns stílusban ez a masszázspálca kényelmesen illeszkedik a kézbe, lehetővé téve a precíz manővereket a fájó izmok felett, körül és ellen, vagy intim területeken. 4 x AAA elemmel működik. A masszírozó géphez vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream Fetish Fantasy Series Spandex 3 Hole Hood

A Pipedream Fetish Fantasy Series Spandex 3 Hole Hood spandex anyagból készült, unisex fejmaszk 3 nyílással. Tartsa meg inkognitóját ezzel a 3 nyílású maszkkal, mely a fetish játékok kelléke lehet.

Pretty Love Mick Baby Szilikonos vibrátor

A Pretty Love Mick Baby orvosi szilikonból készült, redőzőtt textúrájú, 10 rezgési funkcióval rendelkező, a g-pont stimulálására is használható, divatos, elegáns megjelenésű szilikonos vibrátor. A fej kontúrját úgy tervezték, hogy megkönnyítse a beillesztést, és további stimulációt biztosítson az erogén zónához. 1 x AA elemmel működik. A Pretty Love Mick Baby-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Sextoy Cyber Dong

A Sextoy Cyber Dong TPR anyagból készült, uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott rugalmas, hajlítható dildó. Sextoy Cyber Dong-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Poly Paddle paskoló

A Poly Paddle kiváló minőségű paskoló, párnázott bőrfelülettel.

Pipedream Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-O

A Pipedream Fetish Fantasy 6 Hollow Rechargeable Strap-On Remote ABS/PVC anyagból készült, újratölthető, bőrszerű tapintású, herékkel ellátott, belül üreges, finoman erezett, távirányítós szexuális játékszer. Élvezze a szexet partnerével hosszú ideig, hogy mindketten elérjék az orgazmusukat ezzel az ultra-realisztikus felcsatolható vibrátorral. A kényelmes elasztikus heveder könnyen beállítható a legtöbb mérethez. 10 rezgési funkcióval rendelkező, felvehető, pénisz alakú, távirányítós, vibrációs motorral ellátott felcsatolható vibrátor.. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. Az USB töltőkábel a dobozban. Ideális ED- korai magömlési problémákkal küzdő férfiak számára . Tisztítása szappannal és vízzel vagy egy speciális Toy Cleanerrel történik.A Squirting Strap-on-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

A-Toys Tapadókorongos dildó

Az A-Toys TPE anyagú,flexibilis,testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, motor nélküli, herékkel kiegészített tapadókorongos dildó. Tapadókorongja miatt sík felületre rögzíthető.

A-Toys Tapadókorongos dildó

Az A-Toys TPE/TPR anyagú, bőrszerű tapintású, finoman erezett tapadókorongos dildó. Tapadókorongja miatt sík felületre rögzíthető.

BIOglide "anal", 80 ml Anál síkosító

A BIOglide anal, 80 ml csak természetes anyagokat tartalmazó sikosító,Bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált termék (optimális pH értékkel). Óvszerrel is használható, vízzel oldható, zsírmentes.A BIOglide 150ml vízbázisú anális síkosító hatékony és gazdaságos,óvszer barát,kíméletes a bőrhöz. Vízbázisú síkosító készítmény anális használatra. Rendkívül tartósan síkos, nem ragad, zsír-, olaj-, víz-, illatanyag mentes. Antiallergén, óvszeren tesztelt, klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt. Használata szükség szerint, korlátlan mennyiségben. Összetevők: glycerin, víz, xanthan gum. Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig. Gyermekektől elzárva tartandó.

Cloneboy Suction - Black tapadókorongos klónozó

A Cloneboy Suction tapadókorongos klónozó.kiöntő forma segítségével negatív lenyomat készíthető a merev péniszről. Ezt a lenyomatot a csomagban található komponensekkel kell feltölteni. A forma eltávolításával a pénisz másolata elkészül.

Vibrating Smoothie anál vibrátor

A Vibrating Smoothie szilikonból készült, lefelé vastagodó, karcsú formájú, anális játékszer. 7 rezgési funkciójú között válogathatunk kedvünk szerint. 3 x LR44 elemmel működik. Az anál vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is.

ALECIA KING LOVE DOLL - női baba

Az ALECIA KING LOVE DOLL életnagyságúra felfújható,néger baba,3 nyílással.

Obsessive, 862 erotikus kombiné s/m

Az Obsessive, 862 világos bézs kosárral bélelt csipkés kombiné, melyben minden megvan amit egy Nő szeretne. Anyagösszetétel: 94% poliamid, 6% elasztán

ORGASMUS STOPPER - késleltető

Az Orgazmus-Stopper krém férfiaknak. Késlelteti a korai magömlést. Összetétele: Lidokain hidroklorid. Stabilizáló szer: polysorbát (E420), Oldószer: zsíralkohol (cetyl stearyl alkohol). Stabilizátor: glicerin (E422), vazelin. Tisz

Fiatal hölgyet sex kapcsolatra keresek Győrben

Erotikára vágyo hölgyet keresek élvezetes hancurozásra.Elhanyagolt,magányos is lehetsz.Szereted ha nyalnak akár szopatnak vagy dugnak,várom üzeneted bármely nap.Gyere és éljük ki vágyainkat,akár titkos kapcsolatra is hosszabb távon,üzenj..

Hölgynek sex és kényeztetés Győrben

Hölgyet várok formás alkattak élvezetes sex kapcsolatra,diszkréten.Szereted ha kényeztetnek jot szopnál és kivernéd,élvezed ha nyalnak vagy dugnak várom üzeneted.Akár erotikusan maszirozlak,minden amire vágynál,üzenj..

Férfit keresek a rendszeres hűvös szexhez.

Férfit keresek a rendszeres hűvös szexhez, mindent szeretek a szexben, szeretek szopni és nagyon szeretem a cunnilingust. Találkozni akarok és örömöt akarok adni egymásnak. Ha szükséges, megismételjük. Saját profilom egy társkereső oldalon: https://ift.tt/31QBOay

Eroton Ultra potencianövelő 2 db kapszula Férfiaknak

EROTON ULTRA Növényi komponenseket tartalmazó étrend-kiegészítő férfiaknak.

GentleManus 2 db kapszula, alkalmi potencianövelő férfiaknak

GentleManus Növényi komponenseket tartalmazó étrend-kiegészítő férfiaknak - 2 db kapszula, alkalmi potencianövelő GentleManus Növényi komponenseket tartalmazó étrend-kiegészítő férfiaknak Gentlemanus étrend-kiegészítő kapszula: Maca gyökér por, Fokhagyma, Panax Ginseng kivonat, Rhodiola Rosea kivonat tartalamú étrend-kiegészítő kapszula. Nettó tömeg: 1gr (2 db 500mg-os kapszula) Magas vérnyomásban, szív és érrendszeri betegségben szenvedőknek szedése nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt várandós nők és szoptatós anyák nem használhatják. A készítmény 12 éves kor alatt nem szedhető. A termék kisgyerekek elől gondosan elzárva tartandó. Száraz, hűvös helyen tárolja. Forgalmazó: Pharma Tech Trade Kft.1034 Budapest Zápor utca 2/c Gentlemanus étrend-kiegészítő összetevői: Maca gyökér por, zselatin, Fokhagyma, Panax Ginseng kivonat, Rhodiola Rosea kivonat, E110. Hatóanyag tartalom napi adagban(1 kapszula) Összetevők | Aktív hatóanyag | Mennyiség Maca - 310mg (Lepidium Meyenii) Fokhagyma - 60mg (Allium sativum) Panax Ginseng - Ginsenoside - 20mg/1mg Rhodiola Rosea - Rosavin - 10mg/(Lignum Rhodium) 0,3mg GentleManus Alkalmazási javaslat: Naponta 1 kapszula, étkezés előtt kb. fél órával, bő folyadékkal lenyelni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetétel bármelyikére allergiás. Minöségét megörzi: 2021.08.27.

Prosolution Pénisz Növelő 60 ml Prosolution Gél

Prosolution Duo csomag, Pénisz Növelő 60 db tabletta és 60 ml Prosolution Gél Prosolution! Ön hallott már róla? A Prosolution lehet az a tabletta, mely felforgathatja az Ön életét és megváltoztathatja azt. A Prosolution pénisznövelést elősegítő, libidót fokozó tablettái újra elérhetőek! A világ egyik legjobb pénisznövelőjeként számon tartott Prosolution tabletta visszatért a magyarországi piacra. A Prosolution pénisznövelést elősegítő tablettái új összetételben jelent meg újra, mely még hatékonyabban képes segítséget nyújtani azoknak a férfiaknak, akiknek a pénisznövelés a cél. A Prosolution új összetételének köszönhetően a pénisz növelés és a pénisz vastagítás sokkal eredményesebb lehet, mint eddig bármely korábban használt pénisznövelő gyakorlat vagy más fajta férfiasság növelő tabletták esetében. A prosolution eredményeiről egyes pénisznövelő forumokon is lehet olvasni, hogy milyen eredményeket lehet elérni a pénisz méretének növelésében. A férfiasság növelő szerek között már korábban is a Prosolution volt az egyik leghatékonyabbnak és legjobban ható készítménynek kikiáltva. A prosolution pénisznövelést elősegítő tabletták csak és kizárólag természetes összetevőkből áll. Semelyik másik termékben nem található meg ez a fajta tápanyag kombináció. A legfrissebb és legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek a prosolution pénisznövelést elősegítő tablettái. A gyártási folyamat során nagy hangsúlyt fektetnek a termék minőségellenőrzésre. A Prosolution pénisznövelést elősegítő tablettái új megoltást kínálnak mindazoknak a férfiaknak, akik a férfiasságuk méretén szeretnék javítani. A Prosolution tabletták segíthetnek a nagyobb szexuális étvágy a keményebb erekció és a nagyobb péniszméret elérésében. Folyamatos alkalmazása során péniszének hossza 3-6 cm míg péniszének vastagsága 2-5 cm növekedést is produkálhat. Felejtse el a kis pénisz gondolatát mindörökre. Csupán pár hónap, és élete megváltozhat. Miért is olyan eredményes a Prosolution pénisz növelő tabletta a pénisz növelése és pénisz nagyobbítása terén, melyet pénisznövelő gyakorlatok nélkül is alkalmazhat? A Prosolution pénisz növelő tablettáit egy orvosokból és gyógyszerészekből álló csapat fejlesztette ki a legszigorúbb minőségellenőrzés mellett. Speciális összetevői a következők, melyek pozitív hatást fejthetnek ki az Ön szervezetére. Fontos összetevője a Prosulution tablettáknak a sáfrányos szeklice, mely kitűnő értágító hatása miatt jól ismert. Megnövelheti a vér áramlást a péniszben. Igen hatékonyan tudja csökkenteni a szív és érrendszeri problémákat. Másik fontos összetevője a balzsamkörte, mely a cukorbetegség és az emésztési rendellenességek kezelésében nyújthat segítséget, továbbá kiválóan növelheti a szervezet természetes tesztoszteron termelését. Az indiai egresről sem feledkezhetünk meg, mely az egyik legerősebb antioxidáns emellett jótékony hatással van a véredényekre. Segíthet egészségesen tartani a nemi szerveket. Az ardzsuna a következő olyan összetevő, mely nem maradhat ki a Prosolution tablettából. Szabályozza a vérnyomást és a szívritmust, továbbá jótékony hatással lehet a fizikai aktivitásunkra is. A kínai gomba a tesztoszteron fokozó hatása miatt került bele a tablettába. A kínai gomba bizonyítottan növeli a tesztoszteron mennyiséget akár már hét nap eltelte után. A cink a spermiumok mennyiségére és minőségére képes jótékony hatást kifejteni, így természetesen nem maradhatott ki tablettából sem. Glükonát formában a cinket sokkal könnyebben tolerálja a szervezet, mint más formában. Reishi gombát sokan a viagra egyik természetes megfelelőjének tartják, mert potenciafokozó hatása igen jó. A shatavarit férfiaknál az impotencia és a szexuális problémák kezelésénél alkalmazzák. Végül, de nem utolsó sorban a barna alga, mely szabályozza a pajzsmirigy működést, optimalizálja a koleszterint és jótékony hatással van az anyagcsere folyamatokra is. Mint láthatjuk, valóban egy különleges összetételű tablettáról van szó, mely nem csak a pénisznövelésben, de sok másban is segítségére lehet. A Prosolution tabletták és a Prosolution Gél használatával az alábbi pozitív változásokat érzékelheti: ? Pénisze a korábbinál gyorsabban reagálhat a szexuális aktusok során. ? Keményebb erekció. ? Hosszabb és vastagabb pénisze lehet. ? Nagyobb Önbizalma és magabiztossága lehet az ágyban és a mindennapokban is. ? Intenzívebb orgazmusokat élhet át. Milyen növényi összetevőknek is köszönheti hatékonyságát a Prosolution pénisznövelő tabletta? Összetevők: Cink (glükonát), Drilizen, Solidilin, Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum), Amla (Phyllantus emblica), Hólyagmoszat (Fucus vesiculosus), Sáfrányos szeklice (Carthamus tinctorius), Fahéj (Cinnamomum zeylanicum), Közönséges spárga (Asparagus officinalis), Curculigo latifolia, Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis), Keserű dinnye (Momordica), Arjuna (Terminalia arjuna), Apigenin, Dikalcium-foszfát, Cellulóz, Kroszkarmellóz-nátrium, Növényi sztearát, Hidroxipropil metil-cellulóz, Titán-dioxid. Hogyan kell használni a Prosolution pénisz növelő terméket? A Prosolution pénisznövelő tablettákat érdemes több hónapon keresztül szedni a megfelelő eredmény elérése érdekében. A fogyasztói visszajelzések alapján ez minimum három hónapot foglal magában. A gyártó ajánlása szerint kell eljárni, miszerint naponta 2 Prosolution tabletta beszedése ajánlott. A legjobb felszívódás érdekében éhgyomorra, egy pofár vízzel vegye be a Prosolution férfiasság növelő tablettáit. Fontos még megjegyezni azt, hogy az ajánlott napi mennyiséget, azaz a 2 tablettát ne lépje túl 24 órán belül! A Prosolution tablettákat próbálja meg azonos időpontokban bevenni, pl.: egyiket reggel ébredést követően, a másikat vacsora előtt 1 órával. Hogyan működik a Prosolution pénisz növelő tabletta? Prosolution pénisznövelést elősegítő tabletták alkalmazása hónapról hónapra fogja meghozni a várva várt eredményt. A gyártó ajánlása hogy maradandó legyen a péniszméret növekedés, minimum 3 hónap. Az elért pénisznövekedés maradandó és végleges lehet, de minél tovább szedi a Prosolution tablettákat annál jobb eredményt érhet el. 1. hónap: bevezető fázisnak is hívják. A test kezd hozzászokni és alkalmazkodni a Prosolution speciálisan összeválogatott hatóanyagaihoz. A beszámolók szerint már 2 hét után érezhető a pénisz telítettsége és vastagodása 2. hónap: láthatóvá válhat a pénisz növekedése és a pénisz vastagodása lankadt állapotban is. Erektált állapotban sokkal keményebb és vaskosabb lehet péniszének mérete és növekedhet a hossza. Emellett a szexuális étvágya is fokozódhat. 3. hónap: erősödési fázis: a pénisz növelés, pénisz vastagítás izgalmi állapotban is látványossá válhat. A változás ekkor már igen csak szembeötlő. 4. hónap: a pénisznövelés és péniszvastagítás ebben a szakaszban a leginkább intenzív és a leginkább látványos. 5. hónap: a pénisznövelő és péniszvastagító hatás ebben a szakaszban is tovább folytatódhat melyet egyes prosolution forumokon is olvasni lehet. Vastagabb és hosszabb pénisszel új élményekre tehet szert. 6. hónap: lezáró szakasz, mely során a hatóanyagok folytatják tevékenységüket a szervezetben. A beszámolók és visszajelzések alapján egy ilyen mértékű kúra végén 3-6 cm változást érhet el a péniszének hosszabbításában és 2-5 cm-t érhet el a péniszének vastagításában. Erőteljesebb és keményebb merevedést eredményez, pulzálóbb, lüktetőbb orgazmusokat, nagyobb sperma mennyiséget és olyan péniszméretet érhet el, amit mindig is szeretett volna.

Jungle Juice Black Label extreme formula 10 ml - Rush, Poppe

Jungle Juice Black Label extreme formula 10 ml Rush, Poppers. Bőrtisztító folyadék.

Rush Original 10 ml - Rush, Poppers, Aroma

Rush Original Popper aroma 10 ml Eredeti, termékről készült fotóval. Bőrtisztító folyadék.

Dr. Hard 4 db kapszula stressz ellen, természetes potencianö

A Dr. Hard egy természetes alapanyagokból készült potencianövelő kapszula Dr. Hard ? Étrend-kiegészítő férfiaknak Alkalmazás: 15 perccel a nemi aktus előtt vegyen be éhgyomorra 1 kapszulát, egy pohár vízzel vagy tejjel. Ne vegyen be többet az ajánlott mennyiségnél. Kizárólag felnőttek részére. Ne vegyen be többet az ajánlott napi 1 kapszulánál. Tárolási feltételek: Hermetikusan lezárva, közvetlen fény- és hőhatástól védve. Ellenjavallatok: Nem ajánlott gyermekek, 18 év alatti fiatalok, valamint terhes és szoptató nők részére. Ellenjavallat a krónikus szív-, vese-, hepatitisz-, elme- és idegbetegségben szenvedő személyek részére. A termék nem betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére készül, nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étkezést és az egészséges élet-módot. Ne hagyja a kisgyermekek előtt és a keze ügyében. A termék nem tartalmaz allergén hatású anyagokat. Összetevők/Mennyiség: Aktív összetevők: Ginzeng gyökérkivonat por (Panax Ginseng) ? 100 mg ? Ebből min. 5% ginzenozid 10:1-es kínai barnamustár szárazmag kivonat (Brassica Juncea) ? 80 mg ? Ebből min. 10% szinigrin 10:1-es árpa szárazgyümölcs kivonat (Hordeum Vulgare) ? 60 mg ? Ebből min. 1% bioflavonoid Rhodiola Rosea gyökérkivonat por ? 60 mg ? Ebből min. 3% rosavin Fahéj fakéreg kivonatpor (Cinnamomum Cassia) ? 40 mg ? ebből min. 5% kumarin 10:1-es golgotavirág teljes növény (Passiflora Incarnata) ? 30 mg ? ebből min. 3% flavonoid Inaktív összetevők: Zselatin kapszula ? 100 mg Összesen: 470 mg Nettó súly: 16,8 g Felhasználható a gyártást követő 24 hónapig. Ajánlott a dobozon feltüntetett időpont előtt elfogyasztani. Tételszám: SNPMAPS (Gyógynövények, aromás növények és méhészeti termékek országos felügyelete) Értesítési szám: Gyártó: Hongkong Karui Limited, No. 25. Section One, 2rd Ring Road, Chengdu, China, Tel.: 86-28-86803750 Importőr és termékbejegyzés birtokosa: Grow Up (UK) LTD, Anglia O.É.T.I.: 15594/2015. Nr.inreg. 8314/05.12.2013

Strong Fire Max 2 db potencianövelő kapszula Férfiak részére

Strong FIRE MAX 2 db potencianövelő kapszula Strong Fire Max kapszula - Étrend-kiegészítő Férfiak számára 2 kapszula (2 x 500mg) Alkalmazási javaslat: Naponta 1 kapszula, étkezés előtt kb. fél órával, bő folyadékkal lenyelni. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! 18 év alatti korosztálynak nem ajánlott! Panax ginzeng tartalma miatt magas vérnyomás esetén nem javasolt. Hatóanyag tartalom a napi adagban (1 kapszula) Maca (Lepidium Meyenii) kivonat 270 mg Gotu Kola (Centella Asiatica) kivonat 100 mg Panax Ginseng (Panax Ginseng) kivonat 20 mg Rhodiola Rosea (Lignum rhodium) kivonat 10 mg Összetevők / kapszula: Maca gyökér (lepidium meyenii), zselatin, gotu kola kivonat (centella asiatica), panax ginseng kivonat (panax ginseng), rhodiola rosea kivonat (lignum rhodium), színezék E172 Tárolás: Gyermekektől elzárva tartandó. Minőségét megőrzi: Csomagoláson jelzett időpontig Származási ország: Kína

Size Gain Plus 30 db étrend-kiegészítő tabletta

Size Gain Plus 30 db tabletta, Pénisznövelő hatású tabletta 2020.12.30 - 61217 Összetevők Arginine Alpha Ketoglutarate (AAKG) - 350mg Ázsiai Ginzeng (Panax Ginseng) - 185mg Fűrészpálma (Serenoa Repens) - 139mg Páfrányfenyő (Ginkgo Biloba) - 64mg Összesen: 739mg OÉTI regisztrációs száma: PI 1544/2 Adagolása: Naponta 1 db tabletta, bő folyadékkal. Kiszerelése: 30 db tabletta/doboz. Kapható világoskék és sötétkék dobozban is, mindegyikben egyféle, Size gain PLUS tabletta található. (bliszteren látszik) A Size Gain Pills tablettát a tartós pénisz növelés és pénisz vastagítás elérése érdekében célszerű 6 hónapon keresztül végig használni. A termékek mind akkreditált laboratóriumban bevizsgáltak és a gyártás helye szerinti országban (Németország, Hollandia, Spanyolország) érvényes forgalmazási engedéllyel kerültek forgalomba, amelyek az egész EURÓPAI Unióra érvényes forgalmazást biztosítanak!

Dr. Hard 8 db kapszula stressz ellen, természetes potencianö

A Dr. Hard egy természetes alapanyagokból készült potencianövelő, 8db kapszula Előfordulhat, hogy 8 darabos változat helyett, 2 doboz 4-es, régi csomagolású kiszerelésben küldjük. Dr. Hard ? Természetes étrend-kiegészítő növényi kivonatokkal 8 db Összetevők: Csalán levél kivonat (Urtica dioica) 2% Silicia Japán som (Cornus officinalis) kivonat 10:1 arány Schisandra kivonat 2% Schisandrinnal Kapszulahéj: zselatin Ginzeng (Panax ginseng) kivonat 4% Ginzengoiddal Árpafű kivonat (Hordeum vulgare) 4:1 kivonat Fahéj (Cinnamomum cassia) kivonat 4:1 arány Golgotavirág (Passiflora incarnata) kivonat 4:1 arány Csomósodást gátló anyagok: szilícium-dioxid, mikrokristályos cellulóz 101 Adagolás: 1 kapszulát, lehetőleg éhgyomorra, 2 dl folyadékkal történő fogyasztása javasolt legalább fél órával az aktus előtt. HATÓANYAGOK MENNYISÉGE 1 KAPSZULÁBAN Csalán levél kivonat 100 mg Japán som kivonat 10:1 arány 100 mg Schisandra kivonat 100 mg ebből 2% schisandrinnal 2 mg Árpafű kivonat 4:1 kivonat 50 mg Panax ginseng kivonat 50 mg ebből 8% ginzengoid 4 mg Fahéj kivonat 4:1 50 mg Golgotavirág kivonat 4:1 arány 50 mg Figyelmeztetés: Kérjük, ne lépje túl a javasolt napi mennyiséget, azaz az 1-2 kapszulát! Gyermekek elől gondosan elzárandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, napfénytől védett helyen, legfeljebb 25°C-on tárolandó. Kiszerelés: 8 db kapszula, 8 adag Nettó tömeg: 4,25 g Gyártási szám: Lásd a csomagoláson Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): Lásd a csomagoláson Származási hely: EU

Blue Diamond 8 db potencianövelő kapszula, közepes hatékonys

BLUE DIAMOND Potencianövelő kapszula férfiaknak, közepesen hatékony, természetes összetétel Előfordulhat, hogy 8 darabos változat helyett, 2 doboz 4-es, régi csomagolású kiszerelésben küldjük. 8 kapszula Összetevők: L-arginin Maca gyökér kivonat Tribulus terrestris kivonat (40% szaponinnal) Kapszulahéj: zselatin Taurin Ginzeng (Panax ginseng) kivonat (4% Ginzenoziddal) Fahéj (Cinnamomum cassia) kivonat 4:1 arány Csomósodást gátló anyagok: szilícium-dioxid, mikrokristályos cellulóz 101 Hatóanyagok mennyisége 1 kapszulában L-arginin HCL 150mg Maca gyökér kivonat 100mg Tribulus terrestris kivonat 100mg ebből 40% szaponinnal 40mg Taurin 60mg Panax ginseng kivonat 20mg ebből 8% ginzenoziddal 4mg Fahéj kivonat 4:1 20mg Adagolás: 1-2 kapszula, lehetőleg éhgyomorra, 2dl folyadékkal történő fogyasztása javasolt legalább fél órával az aktus előtt. Figyelmeztetés: Kérjük, ne lépje túl a javasolt napi mennyiséget, azaz az 1-2 db kapszulát! Gyermekek elől gondosan elzárandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, egészséges életmódot. Száraz, napfénytől védett helyen, legfeljebb 25°C-on tárolandó. Származási hely: EU Nettó tömeg: 4,25g Minőségét megőrzi: Csomagoláson jelzett időpontig

Taboo For Her Feromon Parfüm 50ml

Csavard a férfiakat az ujjad köré. Taboo For Her kellemes illatú feromon parfüm Nők számára.

LELO Soraya Wave - akkus, csiklókaros, bólogató vibrátor (fe

LELO Soraya Wave - akkus, csiklókaros, bólogató vibrátor (fekete) Luxus kialakítású vibrátor, kettős gyönyörszerzéshez. Azok számára is ideális, akik csak a csikló és a hüvely együttes kényeztetésével képesek a csúcsra jutni! Díjnyertes dizájnnal, beépített akkumulátorral! Miért jó? gyönyörű formatervezés prémium, bőrbarát anyag ? érzékenyeknek is ideális bársonyos tapintás ? pihe-puha érintés beépített akkumulátor ? akár 2 órányi tiszta élvezet bólogató szár - G-pont izgatás felsőfokon két erős rezgés motor - a szárban és a szuper rugalmas csiklóizgató szárban - kettős gyönyörszerzés 8 rezgés-bólogató mód - személyre szabható kényeztetés billentyűzár ? nincs meglepetés a táskában 100% vízálló ? zuhany alatt, kádban is élvezhető extra erős csikló és G-pont stimulálás Erre figyelj: anális használatra nem alkalmas első használat előtt és minden használat után alaposan tisztítsd meg a vibrátort síkosításhoz csak vízbázisú síkosítót használj kicsit zajos működés tisztításkor ne használj alkoholos fertőtlenítőt Hogyan használd? A vibrátort síkosítást követően úgy helyezd fel a hüvelybe, hogy a vibrátor vége feléd és felfelé álljon. Először csak játszadozz, kis apró ki-bemozgásokkal, majd hatolj be teljesen, igazítsd el a csiklóizgató kart, hogy szépen felfeküdjön a szeméremdombra. Ha intenzívebb csikló izgatásra vágysz, akkor gondoskodj a szeméremajkak széthúzásával, hogy közvetlen érintkezzen csiklóddal a kar. Vezérlés: A plusz és mínusz gombok együttes lenyomva tartásával oldható fel a gyerekzár, ekkor a gombok mögött a LED világítani kezd. A plusz gomb újbóli lenyomásával elindul a rezgés, illetve fokozható az adott rezgésmód erőssége. A mínusz gomb a rezgés erősségének csökkentésére szolgál. A () - középső gombbal váltogathatunk a 8 mód között. Az egyes módokban van, hogy csak a bólogató üzemmód aktiválódik, van, hogy csak a csiklókar rezgése, vagy hogy minden mód egyszerre dolgozik: szár rezgése és mozgása és csiklókar rezgése is! A középső gomb hosszan lenyomva tartásával kapcsolható ki teljesen a készülék. Csomag tartalma: 1db csiklókaros, bólogató vibrátor 1db USB-kábel a töltéshez Töltő csatlakoztatás: Az USB-töltőkábel csatlakozó a vibrátor alján helyezkedik el a CE felirat mellett. Termék specifikáció: merev, szilárd váz nagyon rugalmas csiklóizgató kar prémium, szuper selymes szilikon anyag maximálisan bőrbarát, érzékenyeknek is ideális hajlított, ergonómiai forma hangsúlyos fej G-pont és csikló együttes stimulálása kicsit zajos működés egy rezgő motor a csiklókarban és egy a hüvelyi szárban plusz egy motor a szárban, mely a bólogató, csalogató mozgást végzi beépített akkumulátor (Li-Ion 850mA, 3,7V) teljes hossz: 21,8cm behelyezhető hossz (csiklókarig): 12,3cm hüvelyi szár mérete: 12,3 x 3,4 x 3,2cm átmérő a csiklókar felé keskenyedik: 2,2cm csiklókar hossza: 6cm csiklókar max. átmérője: 2cm tömeg: 185g anyag: ABS, Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes) éjkék színben Tisztítási javaslat: Kímélő szappanos, langyos vízzel alaposan át kell mosni, majd leöblíteni és hagyni megszáradni. Ajánlott: LELO fertőtlenítő használata - külön rendelhető.

LELO Soraya Wave - akkus, csiklókaros, bólogató vibrátor (li

LELO Soraya Wave - akkus, csiklókaros, bólogató vibrátor (lila) Luxus kialakítású vibrátor, kettős gyönyörszerzéshez. Azok számára is ideális, akik csak a csikló és a hüvely együttes kényeztetésével képesek a csúcsra jutni! Díjnyertes dizájnnal, beépített akkumulátorral! Miért jó? gyönyörű formatervezés prémium, bőrbarát anyag ? érzékenyeknek is ideális bársonyos tapintás ? pihe-puha érintés beépített akkumulátor ? akár 2 órányi tiszta élvezet bólogató szár - G-pont izgatás felsőfokon két erős rezgés motor - a szárban és a szuper rugalmas csiklóizgató szárban - kettős gyönyörszerzés 8 rezgés-bólogató mód - személyre szabható kényeztetés billentyűzár ? nincs meglepetés a táskában 100% vízálló ? zuhany alatt, kádban is élvezhető extra erős csikló és G-pont stimulálás Erre figyelj: anális használatra nem alkalmas első használat előtt és minden használat után alaposan tisztítsd meg a vibrátort síkosításhoz csak vízbázisú síkosítót használj kicsit zajos működés tisztításkor ne használj alkoholos fertőtlenítőt Hogyan használd?/strong A vibrátort síkosítást követően úgy helyezd fel a hüvelybe, hogy a vibrátor vége feléd és felfelé álljon. Először csak játszadozz, kis apró ki-bemozgásokkal, majd hatolj be teljesen, igazítsd el a csiklóizgató kart, hogy szépen felfeküdjön a szeméremdombra. Ha intenzívebb csikló izgatásra vágysz, akkor gondoskodj a szeméremajkak széthúzásával, hogy közvetlen érintkezzen csiklóddal a kar. Vezérlés: A plusz és mínusz gombok együttes lenyomva tartásával oldható fel a gyerekzár, ekkor a gombok mögött a LED világítani kezd. A plusz gomb újbóli lenyomásával elindul a rezgés, illetve fokozható az adott rezgésmód erőssége. A mínusz gomb a rezgés erősségének csökkentésére szolgál. A () - középső gombbal váltogathatunk a 8 mód között. Az egyes módokban van, hogy csak a bólogató üzemmód aktiválódik, van, hogy csak a csiklókar rezgése, vagy hogy minden mód egyszerre dolgozik: szár rezgése és mozgása és csiklókar rezgése is! A középső gomb hosszan lenyomva tartásával kapcsolható ki teljesen a készülék. Csomag tartalma: 1db csiklókaros, bólogató vibrátor 1db USB-kábel a töltéshez Töltő csatlakoztatás: Az USB-töltőkábel csatlakozó a vibrátor alján helyezkedik el a CE felirat mellett. Termék specifikáció: merev, szilárd váz nagyon rugalmas csiklóizgató kar prémium, szuper selymes szilikon anyag maximálisan bőrbarát, érzékenyeknek is ideális hajlított, ergonómiai forma hangsúlyos fej G-pont és csikló együttes stimulálása kicsit zajos működés egy rezgő motor a csiklókarban és egy a hüvelyi szárban plusz egy motor a szárban, mely a bólogató, csalogató mozgást végzi beépített akkumulátor (Li-Ion 850mA, 3,7V) teljes hossz: 21,8cm behelyezhető hossz (csiklókarig): 12,3cm hüvelyi szár mérete: 12,3 x 3,4 x 3,2cm átmérő a csiklókar felé keskenyedik: 2,2cm csiklókar hossza: 6cm csiklókar max. átmérője: 2cm tömeg: 185g anyag: ABS, Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes) éjkék színben Tisztítási javaslat: Kímélő szappanos, langyos vízzel alaposan át kell mosni, majd leöblíteni és hagyni megszáradni. Ajánlott: LELO fertőtlenítő használata - külön rendelhető.

LELO Soraya Wave - akkus, csiklókaros, bólogató vibrátor (ké

LELO Soraya Wave - akkus, csiklókaros, bólogató vibrátor (kék) Luxus kialakítású vibrátor, kettős gyönyörszerzéshez. Azok számára is ideális, akik csak a csikló és a hüvely együttes kényeztetésével képesek a csúcsra jutni! Díjnyertes dizájnnal, beépített akkumulátorral! Miért jó? gyönyörű formatervezés prémium, bőrbarát anyag ? érzékenyeknek is ideális bársonyos tapintás ? pihe-puha érintés beépített akkumulátor ? akár 2 órányi tiszta élvezet bólogató szár - G-pont izgatás felsőfokon két erős rezgés motor - a szárban és a szuper rugalmas csiklóizgató szárban - kettős gyönyörszerzés 8 rezgés-bólogató mód - személyre szabható kényeztetés billentyűzár ? nincs meglepetés a táskában 100% vízálló ? zuhany alatt, kádban is élvezhető extra erős csikló és G-pont stimulálás Erre figyelj: anális használatra nem alkalmas első használat előtt és minden használat után alaposan tisztítsd meg a vibrátort síkosításhoz csak vízbázisú síkosítót használj kicsit zajos működés tisztításkor ne használj alkoholos fertőtlenítőt Hogyan használd? A vibrátort síkosítást követően úgy helyezd fel a hüvelybe, hogy a vibrátor vége feléd és felfelé álljon. Először csak játszadozz, kis apró ki-bemozgásokkal, majd hatolj be teljesen, igazítsd el a csiklóizgató kart, hogy szépen felfeküdjön a szeméremdombra. Ha intenzívebb csikló izgatásra vágysz, akkor gondoskodj a szeméremajkak széthúzásával, hogy közvetlen érintkezzen csiklóddal a kar. Vezérlés: A plusz és mínusz gombok együttes lenyomva tartásával oldható fel a gyerekzár, ekkor a gombok mögött a LED világítani kezd. A plusz gomb újbóli lenyomásával elindul a rezgés, illetve fokozható az adott rezgésmód erőssége. A mínusz gomb a rezgés erősségének csökkentésére szolgál. A () - középső gombbal váltogathatunk a 8 mód között. Az egyes módokban van, hogy csak a bólogató üzemmód aktiválódik, van, hogy csak a csiklókar rezgése, vagy hogy minden mód egyszerre dolgozik: szár rezgése és mozgása és csiklókar rezgése is! A középső gomb hosszan lenyomva tartásával kapcsolható ki teljesen a készülék. Csomag tartalma: 1db csiklókaros, bólogató vibrátor 1db USB-kábel a töltéshez Töltő csatlakoztatás: Az USB-töltőkábel csatlakozó a vibrátor alján helyezkedik el a CE felirat mellett. Termék specifikáció: merev, szilárd váz nagyon rugalmas csiklóizgató kar prémium, szuper selymes szilikon anyag maximálisan bőrbarát, érzékenyeknek is ideális hajlított, ergonómiai forma hangsúlyos fej G-pont és csikló együttes stimulálása kicsit zajos működés egy rezgő motor a csiklókarban és egy a hüvelyi szárban plusz egy motor a szárban, mely a bólogató, csalogató mozgást végzi beépített akkumulátor (Li-Ion 850mA, 3,7V) teljes hossz: 21,8cm behelyezhető hossz (csiklókarig): 12,3cm hüvelyi szár mérete: 12,3 x 3,4 x 3,2cm átmérő a csiklókar felé keskenyedik: 2,2cm csiklókar hossza: 6cm csiklókar max. átmérője: 2cm tömeg: 185g anyag: ABS, Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes) éjkék színben Tisztítási javaslat: Kímélő szappanos, langyos vízzel alaposan át kell mosni, majd leöblíteni és hagyni megszáradni. Ajánlott: LELO fertőtlenítő használata - külön rendelhető.

Blush Exposed Sherry Vibe Suger Plum klitorisz masszírozó

A Blush Exposed Sherry Vibe Suger Plum ABS anyagú, 7 rezgési funkcióval rendelkező, vibrációs motorral kiegészített, ujjra helyezhető erotikus játékszer. Formája miatt a test külső és belső stimulációjára alkalmas. Az Exposed Sherry Vibe Suger-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Blush B Yours Vibe 10 pink Zselés vibrátor

A Blush B Yours Vibe 10 pink zselés anyagból készült,állítható rezgéserősségű,állítható rezgéserősségű, erezett felszínű,realisztikus vibrátor.A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.

Blush B Yours Vibe 1 Zselés vibrátor

A Blush B Yours Vibe 1 zselés anyagból készült,állítható rezgéserősségű,erezett felszínű,realisztikus vibrátor.A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.

Blush Performance 3 inch Cock XTender Péniszhosszabbító

A Blush Performance 3 inch Cock XTender TPE anyagból készült, A pénisz vagy vibrátor egészét befedő, óvszerhez hasonló módon felhelyezhető erotikus kiegészítő. Külső kialakítása a partner számára izgató hatású. Anyaga vastagsága az ingerek érzékelését csökkenti, így teszi lehetővé az aktus idejének meghosszabbítását. Használatával a hímvessző nagysága és átmérője megnagyobbítható. A péniszhosszabbítóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Blush Performance Cock XTender Péniszhosszabbító

A Blush Performance Cock XTende TPE anyagból készült, A pénisz vagy vibrátor egészét befedő, óvszerhez hasonló módon felhelyezhető erotikus kiegészítő. Külső kialakítása a partner számára izgató hatású. Anyaga vastagsága az ingerek érzékelését csökkenti, így teszi lehetővé az aktus idejének meghosszabbítását. A kettős sűrűségű anyag valódi emberi hímvessző hatását kelti, használatával a nagysága és átmérője megnagyobbítható. A péniszhosszabbítóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

blush Red Devil Lucifer Sam cherry Zselés vibrátor

A blush Red Devil Lucifer Sam cherry TPE anyagból készült zselés, állítható rezgéserősségű,erezett felszínű,realisztikus vibrátor.A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.