2021. április 25., vasárnap

Szextelefon emelt díjas

Felejthetetlen élményben lesz reszed.Csak telefonon vagyok elérhető.Erotikus hangomtól fogsz elélvezni.Minden fantáziád teljesül velem.Szexy dögös nő vagyok,aki állandóan készenáll.Nyöghetsz velem.Akarlak!Várlak kandúrom játsz velem nappal és éjjel is!0690900871

Active Power Spray men - erekció növelő

Az Active Power Spray men erekció elősegítő és megtartó spray. Használata: nedvesítse meg néhány pumpanyomásnyi anyaggal az ero active power spray termékből az egész hímvesszőt és a herék környékét, majd hagyja, hogy a termék kifejtse hatását. Várjon kb.: 2-3 percet, míg a spray teljesen beszívódik és utána húzza fel az óvszert. Figyelmeztetés: Gyermekek elől gondosan elzárandó! Vigyázzunk, hogy a termék ne kerüljön szembe vagy nyitott bőrsérülésre. Tárolása: hűvös száraz és fénytől védett helyen.

V-Activ Cream for Women női vágyfokozó krém 50 ml

A V-Activ Stimulation Cream felvillanyozza az Ön érzékeit a csúcspontra. Erősíti a nemi szervek izgalmi képességét. A stimuláló krém növelheti a vérbőséget, fokozza a szexuális vágyakat és az ingerelhetőséget a nemi szervek tájékán, és így teljesen új érzést ad a közösülésnél. Ha a partner végzi a belemasszírozást, az előjáték nagyon erotikus ehet. Csodás kéjérzetet kelt és elkíséri Önt az intenzív kéjutazáson egészen az orgazmusig.fokozza a libidót,növeli az érzékenységet,serkenti a vérkeringést. Használata. Kis mennyiségű krémet masszírozzunk be a külső szeméremajkakba és a klitoriszba. Óvszer használata esetén várakozás szükséges! Összetétele : petrolalum,paraffinum,benzyl,leaf oil,eugenol,cinnamal,benzil-nikotinát

Dishy Dyanne guminő

Dishy Dyanne guminő Életnagyságúra felfújható szerelembaba, gyönyörűen rajzolt Manga arccal. Enyhén hajlott testtartásban, a változatos pózok kipróbálásához. Két kéjnyílással(száj, vagina) és extra nagy mellekkel. A vagina kivehető, önállóan, maszturbátorként is használható, kellemes bőrszerű anyagból(TPR). A csomagban a maszturbátorhoz szükséges ápoló púdert is mellékelünk. A baba anyaga PVC.

Magic Motion Eidolon - intelligens felhelyezhető vibrátor

A Magic Motion Eidolon ABS, bőrbarát Szilikonból készült, puha, phthalát-mentes klitorisz masszírozó. A MAGIC MOTION Eidolon képes SMARTPHONE (Magic Motion) applikációval kommunikálni, bluetooth-on keresztül okostelefonnal! Magic Motion Applikáció lényege: Az ingyenesen letölthető Magic Motion applikáció lehetővé teszi, hogy akár kedvesünk vezényelhesse a kényeztetést okostelefonról. Nincs más teendő, mint az alkalmazás letöltése után, kényeztetőn található gombot megnyomni, mely világítani kezd és vibrátorunk máris életre kelthető a telefon segítségével. Jellemzők: -A rezgések követhetik kedvenc zenéink ritmusát, így magadban érezheted a zene lüktetését -A vibrációs hullámok hangvezérléssel a környező hangok intenzitására is érkezhetnek. -Készíthetőek egyedi rezgésminták -A telefon mozgatásának gyorsaságát is követheti a bizsergés -Wifin keresztül WhatsApp-ról, Skype-ról, vagy WeChat-ről is érkezhetnek a rezgések külső irányító által -Ingyenes letöltés App Store, vagy Google Play-en keresztül -Kompatibilis az összes iPhone 4S, Android 7.1.1, Bluetooth és fejlettebb változataival -tökéletes anatómiai kialakítás -maximálisan bőrbarát, ruganyos, selymes szilikon borítás -két, erős, de halk motor -G-pont és csiklóstimuláció egyszerre -könnyen tisztán tartható -USB-ről újratölthető Li-ion 220mAh/3,7V-os akkumulátor -vezeték nélküli kommunikáció: Bluetooth 4.0 -egyszerű vezérlés -2 órás töltési idő -vízállóság: IPX7 - ellenáll a véletlen vízbeesésnek, 1m-ig, akár 30 percen át -SmartPhone applikáció -Méret: 8,6 x 4,6 x 8,1cm -Tömeg: mindössze 45g -Motor Frekvenciák: 8000rpm és 10000rps Magic Motion Magic Eidolon Promo from Eropartner Distribution on Vimeo. How Eidolon works from Eropartner Distribution on Vimeo.

Magic Motion Candy - intelligens csiklóvibrátor

A Magic Motion Candy ABS/szilikonból készült, bőrbarát puha, phthalát-mentes anyagú klitorisz masszírozó. -szilárd, stramm belső -tökéletes anatómiai kialakítás -maximálisan bőrbarát, selymes szilikon borítás -levehető külső rész -könnyen tisztán tartható -magas minőségű, nagy teljesítményű, de halk motor -USB-ről újratölthető Li-ion 55mAh/3,7V-os akkumulátor -vezeték nélküli kommunikáció: Bluetooth 4.0 -alacsony fogyasztás -egyszerű vezérlés -1,5 órás töltési idő -vízállóság: IP65 - teljes mértékben védett por ellen és kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból -SmartPhone applikáció -Méret: 7,88 x 3,56 x 2,49cm How MAGIC MOTION - CANDY works from Eropartner Distribution on Vimeo.

Tenga - Aero Masturbator

A Tenga - Aero Masturbator a legújabb fejlesztésű aero maszturbátor. A szívóhatást a tárcsa elforgatásával ellenőrizheti. A tárcsát úgy állítsa be, hogy tökéletes vákuumszívást és szorosságot biztosítson. Személyre szabott szívás a tökéletes élmény érdekében. Az elasztomer testbe ágyazott rendkívül rugalmas gyűrű megtartja a levegőt bent és ezáltal hatalmas örömet okoz. TENGA AERO from Eropartner Distribution on Vimeo.

Doc Johnson fekete anál plug - classic

Doc Johnson fekete anál plug - classic Tulajdonságok: -teljes hossz: 14,5cm -behelyezhető hossz: kb. 12,2cm -átmérő: 1,6-6cm -tő átmérő: 3,2cm -talp mérete: 4,8 x 7,8cm -külső-belső réteg -közepesen puha anyag -jól síkosítható -haladó méret -kiszélesedő, biztonságos talp Anyaga: speciális, antibakteriális Silagel-tartalmú PVC (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). Fekete színben.

Pipedream PDX Elite Air-Tight Pussy - manuális szívó punci m

Leírás folyamatban

TENGA Rainbow Unite with Pride Original Vacuum - maszturbáto

TENGA Rainbow Unite with Pride Original Vacuum - maszturbátor Eredeti Japán TENGA minőség szivárvány stílusban! A közismert, magas minőséget képviselő, japán gyártmányú TENGA kényeztető, most Pride stílusban, szivárványos grafikával ellátott dizájnnal is kapható, rendkívül változatos belső struktúrával! -változatos, intenzíven stimuláló belső struktúra -klasszikus szívóélmény -összenyomható tok -egyedülálló, limitált szivárványos grafika -teljes hossz 15cm -belső átmérő rendkívül rugalmas, nyúlékony Anyaga: Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). Tipp: a termék síkosításához kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt. Tisztítási javaslat: Kímélő szappanos, langyos vízzel alaposan át kell mosni, majd leöblíteni és hagyni megszáradni. Ajánlott: Speciális tisztítószer használata (06302500000) - külön rendelhető.p>

Tenga Deep Throat Cup maszturbátor

A Tenga Deep Throat Cup TPE anyagból készült, vízalapú síkosítóval már előre síkosított maszturbátor, melynek egyedisége a könnyen összenyomható külső tok, ennek segítségével használója az iényeinek megfelelően tudja szabályozni a betét nyomását. A lézeres technikával vágott, puha belső kialakítása révén szimulálja az ún. mélytorok technikát. A termék egyszeri használatra javasolt, de óvszerrel többször is felhasználható.

Bijoux Indiscrets Clitoral balm klitorisz balzsam

A Bijoux Indiscrets Clitoral balm serkentő és melegítő hatású, kókuszdió illatú balzsam, amelyet közvetlenül a csiklóra kell finoman masszírozni. Ginzenget és arginint is tartalmaz, így fokozható az orgazmus is. Gyorsan felszívódik, latex óvszerekkel és erotikus segédeszközökkel is kompatibilis. Élvezze a szuper intenzív érzéseket a szexuális találkozás során ezzel a melegítő hatású balzsammal, amelyet kizárólag a klitorisz számára terveztek.

Rimba Mouthgag With O-Ring Szájpecek

A Rimba Mouthgag With O-Ring valódi bőrből készült, szájba helyezhető erotikus fetish szájpecek. A fém gyűrűt nappa bőr borítja, belső átmérője Ř 37 mm, külső átmérője pedig 52 mm. Ez a geg állítható és hátul egy fém csattal záródik. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Joydivision WARMup vanilla, 150ml masszázsolaj

A WARMup Vanilla forrósító, illatos, ízesített, masszázs folyadék.Élvezze a kellemesen vanilia illatot a növekvő hőmérséklettel! Érezze partnere kezeit az egész testén! Relaxáljon és engedje el magát ! Melegítse fel partnere testét a forró szerelmi kalandra! A Shunga vágykeltő olaja cseresznyével forrósító hatással rendelkezik, mely meleg leheletre aktiválja magát. Az olaj ehető, finom cseresznyés íze és illata különösen az erogén zónákban fejti ki hatását.

Cloneboy Suction - Black tapadókorongos klónozó

A Cloneboy Suction tapadókorongos klónozó.kiöntő forma segítségével negatív lenyomat készíthető a merev péniszről. Ezt a lenyomatot a csomagban található komponensekkel kell feltölteni. A forma eltávolításával a pénisz másolata elkészül.

TPE Wedge Clear péniszgyűrű

A TPE Wedge Clear szuper elasztikus TPR gumiból készült a piacon található legjobb péniszgyűrű. Mivel a formatervezés rendkívül reduktív a The Wedge a lehető legvékonyabb profilt kínálja a munka elvégzéséhez. A TPE Wedge Clear-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Shunga Rain of Love G-spot arousal cream női vágyfokozó

A Shunga Rain of Love G-spot arousal cream egy speciális g-pont izgató krém. A G-pont izgatása intenzív érzésekhez vezethet és a szexuális izgalom új magasságaiba repíthet. A G-pontos orgazmus hatására a nők testéből áttetsző folyadék távozik, amit úgy is neveznek, hogy női ejakuláció. A G-pont stimulálása egyetlen aktus alatti többszörös vagy a lehető legnagyobb orgazmushoz vezethet.

Zero Tolerance Intro to Prostate Örömszerző szett

Zero Tolerance Intro to Prostate Örömszerző szett - Eladó - Webáruházban kapható!

Zero Tolerance Doll Stepdaughter Gumibaba

A Zero Tolerance Doll Stepdaughter életnagyságúra felfújható mostohalány gumibaba 3 szerelemnyílással. A babához mellékelve van egy Family First dvd,amiből tippeket kaphatunk. A Doll Stepdaughter-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Ingyen kiadó lakás Barátság extrákkal alapon Vékonyka hölgyn

Ingyen kiadó lakás Barátság extrákkal alapon Vékonyka hölgynek heti 1-2 találkozóért. Azonnal költözhető, 32m2 panel, 1 szoba, konyha, fürdőszobás. Berendezett, gépesített, jó állapotú lakás Bp. X. ker. Liget tér Kőbánya alsónál. Belváros 15 perc alatt elérhető. Nem dohányzó hölgyet keresek. Lehetőleg Hosszabb távra. 55 éves, átlagos, rendezett férfi vagyok.

Högyet várok telefon sexre,élvezetre..

Elhanyagolt vagy,erotikus vágyaidrol szeretnél beszélgetni,akár masztizol,közben is hivhatsz.Fiatal akár idösebb,magányos,hölgy is lehetsz.Partnered leszek,ha szeretnéd.

escord

szia! mi egy escordal foglakozó bi szexuális pár vagyunk! escord munkára keresünk max 35 éves korig lányokat,esteleg párokat itt lakással! helyileg heves megyében!bérezés megegyezés szerint ! gyerköc nem akadály

Rose Tanga MOST 3480 HELYETT 950 Ft-ért!

Ha szeretnéd lenyűgözni partnered erotikus és finoman romantikus termékekkel, ne maradj le az egyedi, szövetből készült Rose tangáról.Anyaga: 100 % poliészterS/M méretRózsa kb. hossza: 49 cm

Érzéki és Gyógy- Kényeztető Masszázsok Debrecen

Üdvözöllek! Szeretnélek egy kellemes erotikus masszázsra csábítani!!! Kedves, vidám okleveles masszőz lány vagyok, aki igényes - higiénikus környezetében vár téged szeretettel s ajánlani tud részedre: egy kellemes masszázs-variációt, igény szerint, amit erotikus érzéki kényeztetésekkel fejezhetünk be, Ha szeretnél a rohanó világban egy kicsit megpihenni, feltöltődni, akár egy kicsit beszélgetni...... Várlak hangulatos kis szalonomban. Időpont egyeztetés: Hétk: 08.00-15.00 -ig. Weboldalam: https://ift.tt/39wtle8 Bővebb felvilágosítás telefonon: 06-20-418-7387 Puszy Victória

Gyógy-és Érzéki Kényeztető Masszázsok Debrecen

Üdvözöllek! Én egy kedves érzéki szöszi masszőz lány vagyok, aki vár téged szeretettel, Debreceni higiénikus, diszkrét környezetében: - Egy kellemes masszázs-variációra, majd többféle erotikus kényeztetésekre.... Igény szerint: -gyógy, relax masszázsok - hát masszázs -lingam masszázs - prosztata masszázsra... Ha szeretnél a rohanó világban egy kicsit megpihenni, feltöltődni , akár beszélgetni...Várlak szeretettel hangulatos kis szalonomban!!! Masszázsaimról lejjebb a Web.oldalamon olvashatsz!!! Időpont egyeztetés: Hétk: 08.00 - 15.00-ig a 06 20 418 7389 sz. Weboldalam: victoriamasszazsa.webnode.hu/ Szép napot !

Gyógy-és Érzéki Kényeztető Masszázsok Debrecen

Üdvözöllek! Kedves, vidám okleveles masszőz lány vagyok, aki igényes - higiénikus környezetében vár téged szeretettel s ajánlani tud részedre: egy kellemes masszázs-variációt, igény szerint, amit erotikus érzéki kényeztetésekkel fejezhetünk be, Ha szeretnél a rohanó világban egy kicsit megpihenni, feltöltődni, akár egy kicsit beszélgetni...... Várlak hangulatos kis szalonomban. Időpont egyeztetés: Hétk: 08.00 - 15.00 ig. Weboldalam: https://ift.tt/39wtle8 Bővebb felvilágosítás telefonon: 06-20-418-7387 Puszy Victória