2021. február 23., kedd

Hölgynek masszázs és kényeztetés

Hölgyet erotikus masszázsra,kényeztetésére és élveztetésre is várlak.Amire vágynál partnered leszek,szeretnél szophatsz és kiverheted akarod ki is nyallak de dughatunk is,üzenj...

Hölgynek sex és kényeztetés Győrben

Hölgyet várok formás alkattak élvezetes sex kapcsolatra,diszkréten.Szereted ha kényeztetnek szopnál és kivernéd,élveznéd ha nyalnak vagy basznak várom üzeneted.Akár erotikusan maszirozlak,minden amire vágynál,üzenj..

Traning Master maszturbátor

Leírás folyamatban

Pipedream Extreme Toyz Dirty Twat maszturbátor

A Pipedream Extreme Toyz Dirty Twat Flanta Flesh anyagból készült, bőrszerű tapintású, vaginát formázó testnyílással ellátott egyéni Pipedream maszturbátor. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető.

Pocket Pussy Masturbator

A Pocket Pussy Masturbator szilikon anyagból készült, egyedi kialakítású, vaginát formázó testnyílással ellátott, távirányítóval szabályozható egyéni vibrációs maszturbátor. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. A Pocket Pussy-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 3 x AAA elemmel működik.

Satisfyer Secret - okos, akkus, vízálló csiklóvibrátor

A Satisfyer Secret ABS/Szilikon, bőrbarát anyagból készült, ergonómiailag kialakított, bugyiba is helyezhető, okostelefonról is irányítható csiklóizgató, melyet elláttak a díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással. Az applikáció segítségével egyedi rezgési funkciókat lehet alkotni, akár zenei ritmusból (pl. Spotify), saját vagy párunk hangjából vagy környezeti zajokból is, amelyeket meg is lehet osztani másokkal. Biztonságos video chat kapcsolatot is kezdeményezhet, így akár partnere is irányíthatja az eszközt, miközben láthatják is egymást. Az izgató erős motorral felszerelt, de nagyon halk működésű. A Secret-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

AQUAglide 2 in 1 vízbázisú síkosító 4028403117404

Az AQUAglide 2 in 1 vízbázisú masszázs és síkosító készítmény. 100 % óvszerbarát. Bőrbarát termék, rendkívül tartósan síkos, nem ragad. Szexuális segédeszközökhöz is használható. Kiváló minőségű, német gyártmányú, bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált vízbázisú síkosító gél. Optimális síkosító hatással, maximálisan íz- és illatmentes, ph-semleges. Zsíroktól és olajoktól mentes, maximálisan óvszerbarát készítmény. Vízben oldódik, így könnyen lemosható, nem hagy foltot. 200ml-es, tubusban. Európa egyik legnépszerűbb síkosítója. Tökéletesen használható a test masszírozására is. Összetevők: glycerin, víz, hydroxyethylcellulose, sodium methylparaben.

Chilirose CR 4247 S/L Black Jewelry String női alsó

A Chilirose CR 4247 S/L Black Jewelry String csodálatos fekete tanga, amelyet elülső részén fényes pillangó alakú strasszos bijoux képez. Kiváló minőségű termék elegáns dobozba csomagolva.

Realistx 7inch bőrhatású vibrátor

A Realistx 7inch rendkívül puha,loveClone RX. anyagú,ftalátmentes,teljesen valósághű,többsebességes,finoman erezett vibrátor.2 db AA elemmel működik. A test külső és belső masszírozására, behatolásra alkalmas erotikus játék. Maszturbátorként és intim együttlétek kiegészítőjeként egyaránt használható. A bőrhatású vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

AQUAglide liquid - hosszantartó, kímélő vízbázisú síkosító

Az AQUAglide liquid magas minőségű, német gyártmányú, víz alapú síkosító, mely optimális síkosságot biztosít, hüvelyszárazság esetén is.A készítmény, vízben oldódik, nem hagy foltot, könnyen lemosható.Hosszan tartó hatást biztosít, óvszerbarát készítmény, optimális PH-val.

Unisex Douche Set intim zuhany

Az Unisex Douche Set PVC anyagú intim zuhany.

Maximizer Worx Limite Edition Péniszpumpa

A Maximizer Worx Limite Edition ABS hímvesszőre helyezendő henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt pumpával fokozza annak vérbőségét. A vákuum intenzitása a pumpával szabályozható. Használatával az erekciós képesség fokozásán kívül a hímvessző mérete is növelhető. A hímvesszőre kifejtett szívóerő orális stimulációhoz hasonló, így erotikus játékként is használható. A puha tömítőgyűrű szilikonból készült és lágyan körbeveszi a péniszt. A péniszpumpa tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Fuck Me Bare Realistic Pussy & Ass vagina és anusz

A Fuck Me Bare Realistic Pussy & Ass Cyber-skin rendkívül puha, ftalát és latexmentes anyagból készült vagina és anusz. Ez a nagy maszturbátor a realisztikus és kellően nagysúlyú a valósághűérzést nyújtó maszturbáláshoz. Extra hosszú hüvelyi és anális alagutak csak fokozzák a széleskörű használatát. A ftalátmentes TPE anyag utánozza a valódi bőr érzetét és a belső alagútja teljesen körbeveszi és simogatja a péniszét. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető , így annak ideje jelentősen növelhető. A Fuck Me Bare Amazing Pussy&Ass-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása egyszerűen meleg vízzel vagy Toy cleanerrel történik.

Chilirose CR 3422 S/M Bodystocking

A CR 3422 S/M Bodystocking puha anyagú,hímzett body piros fűzővel.

Magic Motion Flamingó - Intelligens vibrátor

A Magic Motion Flamingó újratölthető akkumulátorral rendelkező, intelligens, anatómiailag tökéletesen formált, maximálisan bőrbarát szilikonnal borított vibrátor, mely képes SMARTPHONE applikációval kommunikálni, bluetooth-on, vagy a tereket áthidalva Wechat-en, Skype-on keresztül! Az ingyenesen letölthető Magic Motion applikáció lehetővé teszi, hogy kedvesünk vezényelhesse a kényeztetést a szomszéd szobából, vagy akár egy másik országból. A kis intelligens flamingó vibrátor memóriájába elmenthetőek az egyedi, egyénre szabott vibrációs ritmusok és bármikor élvezhetőek, az alkalmazás-vezérlő nélkül is. Az eltárolt kényeztető ritmusoknak csak a fantázia szabhat határt, maximálisan a kreativitásra hagyatkozva. Segítségével magadban érezheted a zene lüktetését, vagy akár a környezeti hangok ritmusát, a hangvezérlés segítségével. A beépített játékok, mint a Drum (Dob), vagy a Shake (Rázd), ritmusa, sebessége is rendkívül inspirálóan hat a hüvelyben. A tökéletes spirituális társ egy szellemi kalandban változatos helyszíneken: mozi, autó, iroda, természet. Tulajdonságok: -vízálló kivitel (0,15-1m között kb. 30 percig) -ruganyos, flamingó forma -tökéletes anatómiai kialakítás -maximálisan bőrbarát anyag -selymes borítás -G-pont stimuláció -magas minőségű, nagy teljesítményű, de halk motor -USB-ről újratölthető Li-ion 360mAh/3,7V-os akkumulátor -vezeték nélküli kommunikáció: Bluetooth 4.0 -alacsony fogyasztás -egyszerű vezérlés -1 órás töltési idő -akár 4 óra folyamatos működési idő -SmartPhone applikáció -Méret: 7,2 x 3 x 3cm -Tömeg: mindössze 45g -Frekvencia: 7500 r/s -Anyag: ABS, bőrbarát Szilikon -rózsaszín szín Jellemzők: -saját memória -egyedi személyi beállítások -professzionális tudás -zeneritmus szinkronizáció -hangvezérlés -bluetooth, Skype, Wechat kommunikáció, vezérlés -szimpla, vagy dual módú alkalmazás (hagyományosan, vagy okostelefonnal) Varázslatos Smartphone módok: zene hang frekvencia játék Az applikáció iOS és Android 7.1.1. rendszerű készülékekkel kompatibilis! *EDGE technológia (Enhanced Data rates for GSM Evolution): A jelenlegi elterjedt GPRS (General Packet Radio Service) technológiát kiegészítő, annak átviteli képességeinél gyakorlatban akár háromszor gyorsabb letöltési sebességet kínáló megoldás. A legújabb valós használat során akár 118kbps adatátviteli sebességet biztosít. Az EDGE-rendszer lényege, hogy ? megőrizve a GSM-rádiócsatornák alapvető tulajdonságait ? olyan modulációt használ, amely a bázisállomás és a végfelhasználó készüléke között azonos időtartam alatt akár háromszor annyi információt képes átvinni.

TENGA Air Tech Strong - többször használható kényeztető

Leírás folyamatban

Telt igényes lány várja hivásod! 06 90 181 417

Szia kedves! Nagy cicis, szőrős, puncis, molett csajszi vagyok. 06 90 181 417 Van nálam telefonszex is hivjál, hogy hogyan tudunk szexelni telefonon. Addig is nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Ne maradj partner nélkül. Ha még kezdő vagy,és esetleg kisebb a méreted, vagy nem voltál még ilyen helyen akkor is várom a hivásod. Nincs tabu téma, mindent, meg tudsz velem beszélni. Várom a hivásod, éjjel nappal elérhető vagyok. Bella

Kedves aranyos nagy cicis lány vár téged!0690188028

Kellemes 46-os molett lány várja hívásod, ha szeretsz szexelni, és velem szeretnéd. Imádom a gyönyörű farkincát a puncikámba. Hivj és részletesen el mondom neked. Szeretek szexelni, romantikus beállítottságú lány vagyok. Minden nap elérhető vagyok. Tudsz velem telefonszexelni is, hivj hogy hogyan tudunk. Várom 06 90 188 028

Hivj ha szexelni szeretnél velem! 06 90 188 028

Szia Kedves 52 éves, molett nagycicis, kerek popsis, szőrős puncis lány vagyok. Telefonszexre, van nálam lehetőséged. Ha telefonszexet szeretnél, 06 90 188 028 Emelt dijas számom. Hivás dija bruttó 460 forint/perc. Nincs kapcsolási dij, nem kell várakozni, egyből nálam csörög. Élő vonal, éjjel nappal, kell a hangod kedves, masztúrbálj velem. Nézd meg a weboldalamat is. http://bellaerotika.hu HIVJ bátran, nincs tabu téma, családszex, anya fia, mama unoka, anyós vej, doktornéni, titkárnő, szobalány, Köszönöm Bella

Mesélj nekem magadról Közben szexeljünk0690188231

Szia Kedves! Molett, nagy cicis, kerek popsis, intelligens lány várja hivásod. Nálam nincs tabu téma, mindent meg tudsz velem beszélni. Ha tetszem hivj bátran, és a randi nálam. Szexelj velem, ha tetszenek a telt lányok. Minden nap elérhető vagyok, hajnaltól hajnalig. Telefonon is tudunk szexelni, hivj a részletek miatt. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Szex és telefonszex velem! 06 90 188 231 Várom a hivásod Bella

Szőrős, homlokos punci! Telefonszex velem! 06 90 188 231

Szia Kedves, szeretettel Köszöntelek Ha tetszenek a telt lányok, várom hivásod. Mindent meg tudunk beszélni. Szerelmeskedés és minden jó amit egy romantikus kapcsolatban el lehet képzelni, de csak telefonon. Barátnőként fogok viselkedni. Hívj bármikor 06 90 188 231 Ha szeretnél velem telefonon szexelni, hivj a részletek miatt. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Éjjel nappal elérhető vagyok.! Hivj bátran itt vagyok! Bella

Molett lány lenne a kedvesed! 06 90 181 417

Szia Kedves! Kellemes 45-ös molett, intelligens lány várja hívásod. Mindent meg tudunk beszélni, nálam nincs tabu téma. Szexelni szeretnék veled, és ha tetszenek a telt lányok, akkor nálam a helyed. Minden nap elérhető vagyok. Tudsz velem szexelni telefonon is. Hivj hogy hogyan tudunk telefonszexelni. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Ha ezt a módját szeretnéd választani az ismerkedésnek hivj az emelt dijas telefonszámomon. 06 90 181 417 Bella

Bármikor elérhetsz. Szexeljünk egy kellemeset!0690181417

Szia Kedves! Szexelni szeretnél egy molett, nagy csöcsű lánnyal hivj 06 90 181 417 hivás dija bruttó 305 forint áfával percenként Mindent meg tudsz velem beszélni. Ha kell nagyon jó szeretőd leszek. Várom a hívásod,. Kellemes tartalmas kikapcsolódás velem. Szexelj velem telefonon hidd el, tudok újat mondani. Hivj hogy hogyan tudunk telefonon szexelni. http://bellaerotika.hu Ha telefonos ismeretség formáját választod, éjjel nappal elérhető vagyok! Imádod a szőrős puncit? Adom neked! 06 90 181 417 Hivj!

Kellemes 45 éves molett lány várja hivásod 06 90 188 231

Szia kedves! Kellemes kikapcsolódásra Várlak szeretettel. Molett, nagy cicis, kerek popsis, szőrős puncis lány várja hivásod. Ha most lennél ilyen helyen először, vagy kezdő vagy a szex terén, gátlásos is vagy, akkor is várom a hivásod. Mindent meg tudsz velem beszélni. Van lehetőség nálam telefonszexre is. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu És még erotikus masszázs is fél órában. Éjjel nappal elérhető vagyok. Élő vonal. Várom a hivásod! 06 90 188 231 Bella

Lehet velem beszélgetni is! Telefonszex 06 90 188 028

Szia Kedves! Kedves, aranyos, nagy cicis, molett lány vagyok. Kellemes kikapcsolódásra várlak a hét minden napján. Velem mindent meg tudsz beszélni. Leszek a titkos barátnőd, ha szeretnéd hívjál a részletek miatt. Tudunk szexelni telefonon is hivjál, hogy hogyan. Nézd meg weboldalamat is. Ha ezt a formáját választod az ismerkedésnek kérlek hivj fel, http://bellaerotika.hu 06 90 188 028 Hivj

Kényeztetés, simogatás szeretgetés 06 90 188 028

Szia Kedves! lány várja az ő hercegét. Kedves aranyos, mindenre nyitott, molett lány várja hívásod. Velem mindent meg tudsz beszélni. Kényeztetés Szexelj velem telefonon, hivj hogy hogyan tudunk. http://bellaerotika.hu, nézd meg a weboldalt a részletek miatt. A a részletekre vagy kiváncsi hivjál bátran. 06 90 188 028 Bella

Érzéki és Gyógy- Kényeztető Masszázsok Debrecen

Üdvözöllek! Szeretnélek egy kellemes erotikus masszázsra csábítani!!! Kedves, vidám okleveles masszőz lány vagyok, aki igényes - higiénikus környezetében vár téged szeretettel s ajánlani tud részedre: egy kellemes masszázs-variációt, igény szerint, amit erotikus érzéki kényeztetésekkel fejezhetünk be, Ha szeretnél a rohanó világban egy kicsit megpihenni, feltöltődni, akár egy kicsit beszélgetni...... Várlak hangulatos kis szalonomban. Időpont egyeztetés: Hétk: 08.00-15.00 -ig. Weboldalam: https://ift.tt/39wtle8 Bővebb felvilágosítás telefonon: 06-20-418-7387 Puszy Victória

Gyógy-és Érzéki Kényeztető Masszázsok Debrecen

Üdvözöllek! Én egy kedves érzéki szöszi masszőz lány vagyok, aki vár téged szeretettel, Debreceni higiénikus, diszkrét környezetében: - Egy kellemes masszázs-variációra, majd többféle erotikus kényeztetésekre.... Igény szerint: -gyógy, relax masszázsok - hát masszázs -lingam masszázs - prosztata masszázsra... Ha szeretnél a rohanó világban egy kicsit megpihenni, feltöltődni , akár beszélgetni...Várlak szeretettel hangulatos kis szalonomban!!! Masszázsaimról lejjebb a Web.oldalamon olvashatsz!!! Időpont egyeztetés: Hétk: 08.00 - 15.00-ig a 06 20 418 7389 sz. Weboldalam: victoriamasszazsa.webnode.hu/ Szép napot !

Szex hölgyek részére

Magányos, elhanyagolt, akár nem független szeximádó hölgyek részére alkalmi vagy tartós kapcsolat. Kölcsönös örömszerzés, szex kifulladásig. Írj, és élvezzük az életet! egyutt18@freemail.hu

Szex hölgyek részére

Magányos, elhanyagolt, akár nem független szeximádó hölgyek részére alkalmi vagy tartós kapcsolat. Kölcsönös örömszerzés, szex kifulladásig. Írj, és élvezzük az életet! egyutt18@freemail.hu

Szex hölgyek részére

Magányos, elhanyagolt, akár nem független szeximádó hölgyek részére alkalmi vagy tartós kapcsolat. Kölcsönös örömszerzés, szex kifulladásig. Írj, és élvezzük az életet! egyutt18@freemail.hu

Ismerd meg Te is az érzést..

40-es igényes ,nem független férfi, keresi hozzá jól illő női partnerét ,25-50 évig Magányosan érzed magad , vagy csak lazulnál pár órát ? egy kellemes masszázsvariációval tudlak elvarázsolni. :) Írj bátran , nem harapok! :) Várom diszkrét a jelentkezésedet, 😜 rodnas123456@freemail.hu

Hölgyet sexre és élvezetre keresek

Igényes sex kedvelő hölgy partnerem keresek élvezetes erotikára,diszkréten.Gyere és kényeztessük egymást,akár rendszeresen is györi lakásomon várlak,bármely nap.Elhanyagolt,nem független,fiatalabb is lehetsz.Minden jora partnered leszek ha vágynál rá,üzenj..

Hölgyet keresek aki szopna és kiverné

Igényes lányt keresek aki leszopna,akár szádat dugon bele is élvezek,de ki is verheted.Szeretnéd nyallak mig elélvezel. Formás alkattal nagy cicivel, csikloval is.Elhanyagolt idösebb hölgyet is szopatnák,hétvégén is várlak,üzenj..

Igényes hölgyet sex kapcsolatra várok..

Elhanyagoltnak,egyedül érzed magad sex partnered leszek,diszréten.Magányos,elhanyagolt és idösebb lehetsz.Szeretnéd csak szophatsz és nyallak,de rendszeres dugni szeretö partnerem lehetsz.Nagy punci,cici előny,üzenj:bimbi1@gmail.hu cimre fotoddal.