2020. október 25., vasárnap

Obsessive Bodystocking G313 cicaruha

Az Obsessive Bodystocking G313 egy külónleges, rendkívül szexi body. Kettő az egyben: mint egy felső és egy harisnya. Anyagösszetétel: 87% polyamide, 13% elastane)

Obsessive Bodystocking G310 XL/XXL body

Az Obsessive Bodystocking G310 XL/XXL igazán ütős, szexi darab! Kettő az egyben: mint egy felső és egy harisnya. Sima body, keskeny pántokkal. Anyagösszetétel: 87% polyamide, 13% elastane)

Obsessive Bodystocking N109 body

Az Obsessive Bodystocking N109 hálós. alul nyitott, szexi body. Anyaga : 100% nylon

Obsessive B112 red szexi body

Az Obsessive B112 red virágmintákkal díszített, hálószerű kialakítású, alul nyitott, áttetsző erotikus body. Anyagösszetétel: 90% nylon, 10% elasztán

Pipedream Extreme Elite Suck-N-Pump Stroker Péniszpumpa

A Pipedream Extreme Elite Suck-N-Pump Stroker ABS/TPR anyagból készült, két funkcióval rendelkező eszköz. Pump helyzetben erekciós pumpaként, míg Stroker helyzetbe állítva maszturbátorként használható. Ha kész, egyszerűen vegye le a hengert a motor felső részéről, és távolítsa el a TPR hüvelyt. Tárolás előtt hagyja teljesen megszáradni. A csomag tartalmaz 3 darab szilikon péniszgyűrűt. 2 db AA elemmel működik. A Suck-N-Pump Stroker-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream Rechargeable Roto-Bator Ass Péniszpumpa

A Pipedream Rechargeable Roto-Bator Ass ABS anyagból készült, többsebességes, újratölthető , 9 rezgési funkcióval és különböző LED-es világítással rendelkező, ánuszt formázó testnyílással ellátott maszturbátor, mely szimulálja az anális együttlétet. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. Készüljön fel a valaha elképzelt leghihetetlenebb, legintenzívebb, legfejlettebb forgó maszturbátorra. Egy rendkívül erős motorral hajtott, teljesen automatizált maszturbátor kilenc izgalmas forgási mintával rendelkezik. Minden mintának van egy színes led-fénykijelzője, amely minden mozdulatnál megváltoztatja a színét. A fordított oráció gomb azonnal megváltoztatja a pörgő örömhüvely irányát, lehetővé téve a végtelen örömkombinációk kísérletezését minden használatakor. A Rechargeable Roto-Bator Ass-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream Universal Breathable Harness dildo hám

A Pipedream Universal Breathable Harness rugalmas spandexből és lycrából készített alsó, mely felcsatolható termékek használatához alkalmazható. Egy univerzális hám, amelyet a kényelem és a rugalmasság szem előtt tartásával terveztek! A könnyű és a könnyen lélegző anyagnak köszönhetően nem is fogja tudni, hogy pántot visel. Az ultra-kényelmes hám ötvözi a formát és a funkciót, így ez az egyetlen rögzíthető heveder, amire valaha szüksége lesz.

Pipedream Anal Fantasy Collection Vibrating Curve anál vibrá

A Pipedream Anal Fantasy Collection Vibrating Curve ABS anyagból készült, uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott többsebességes anális játékszer. A pénisz formájától eltérő kialakítású. A test külső és belső stimulációjára alkalmas anál vibrátor. A Vibrating Curve ívelt tengelye és gyöngyös csúcsa tökéletes a P-Spot stimulációhoz, míg a csendes motor közvetlenül a legérzékenyebb területére juttatja a rezgéseket. Használja a tövében található többsebességű tárcsát, hogy pillanatok alatt elvigye a csapkodástól a lüktetésig. A készlet 2 ujjas ujjat, anális deszenzitizáló krémet, anális kenőcsöt és játéktisztítót tartalmaz. A Vibrating Curve-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream Universal Heavy-Duty Harness dildo hám

A Pipedream Universal Heavy-Duty Harness PVC/SZILIKON anyagból készült, felcsatolható termékek használatára kialakított hám, méretre táguló szilikon gyűrűvel.

Pipedream Suck N'Stroke Head Pump Péniszpumpa

A Pipedream Suck N'Stroke Head Pump férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő pumpa, mely a hozzá kapcsolt pumpával fokozza annak vérbőségét. A vákuum intenzitása a pumpával szabályozható. Használatával az erekciós képesség fokozásán kívül a hímvessző mérete is növelhető. A hímvesszőre kifejtett szívóerő orális stimulációhoz hasonló, így erotikus játékként is használható.

Pipedream VIBRATING INFLATABLE STRAP ON Felcsatolható vibrát

A Pipedream Inflatable Vibrating Strapless Strap-On TPR/TPE anyagból készült, hölgyek számára gyártott, ergonómiailag kialakított, távirányítóval működtethető, állítható rezgéserősségű vibrátor, mely egyidejű hüvelyi stimulációt tesz lehetővé mindkét fél számára. A kisebbik ága pumpálható és ez által rögzíti a hüvelyben.A csomag tartalmaz egy szemmaszkot is. 2 x AA elemmel működik. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Fetish Fantasy Series 10? Chocolate Dream Hollow Strap-On -

A Fetish Fantasy Series 10? Chocolate Dream Hollow Strap-On annak ajánlott,aki nagyobb mérettel szeretne kedveskedni a párjának,hiszen a méret igenis számít.A kényelmes,rugalmas heveder tökéletesen igazodik minden mérethez.A csokoládé álom tökéletes játékszer a nők és a férfiak számára.

Nexus GRIDER Unisex Vibrator

A Nexus Grider szilikonból készült prosztata masszírozó.A karcsú nyele puha vonulatokba van burkolva,melyek nagyon kellemes érzést biztosítanak.Az erős és csendesen működő motorja 5 féle rezgG-Rider finom rezgésekekel érzékien meghosszabbítja az örömöt, mellőzve a gyors kielégülést. A jelentős körméret és hosszúság miatt mégis kényelmes; hosszú, ergonomikus kialakítású tengelye tökéletes méretű és formájú mind a rejtett női G-pont vagy a férfi prosztata masszírozásához. Az alja a tengellyel együttműködve külső stimulációt hoz létre a rezgő csomóknak köszönhetően, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a nőknél a klitoriszra vagy férfiaknál a gát területére illeszkedjen. A luxus szilikonból készült unisex G-Rider egy lépéssel közelebb jár a luxus segédeszközökhöz. Eltérően a piacon lévő más vibrációs szexuálissegédeszköztől, a G-Rider finom rezgésekekel érzékien meghosszabbítja az örömöt, mellőzve a gyors kielégülést. A jelentős körméret és hosszúság miatt mégis kényelmes; hosszú, ergonomikus kialakítású tengelye tökéletes méretű és formájú mind a rejtett női G-pont vagy a férfi prosztata masszírozásához. Az alja a tengellyel együttműködve külső stimulációt hoz létre a rezgő csomóknak köszönhetően, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a nőknél a csiklóra vagy férfiaknál a gát területére illeszkedjen. Nagy-Britanniában tervezték, és a piacon lévő legjobb minőségű szilikonból készült. A G-Rider egy igazán egyedi szexuális segédeszköz. Mint unisex játék, a Nexus Ridge Rider vonzereje univerzális. Alkalmas anális vagy hüvelyi játékokhoz, a sokoldalú funkcionalitása a verhetetlen minőségű anyagokkal és designnal teszi ezt a segédeszközt nagyon kívánatos termékké.

Pipedream Anal Fantasy Collection Small Silicone Plug

Az Anal Fantasy Collection Small Silicone Plug szilikonból készült,ultra higiénikus,ftalátmentes,rugalmas anális játékszer.A kit tartalmaz 2 db ujjrahúzható izgatót,1 db síkosítót,1 db análnyugtatót és 1 db tisztítót.

Pipedream Anal Fantasy Mini Silicone Plug

Az Anal Fantasy Collection Mini Silicone Plug szilikonból készült,ultra higiénikus,ftalátmentes,rugalmas anális játékszer.A kit tartalmaz 2 db ujjrahúzható izgatót,1 db síkosítót,1 db análnyugtatót és 1 db tisztítót.

Pipedream Anal Fantasy Collection Inflatable Silicone Plug

Az Inflatable Silicone Plug szilikonból készült,kúpos kialakítású,ftalát-mentes, hipoallergén tágító.Az orvosi stílusú pumpa összenyomásával tudjuk felfújni a kellő méretre. Toy Cleaner,2 ujj, anális érzéstelenítő krém és síkosító mellékelve.

Dragonz Tale Blue golyósor

A Dragonz Tale blue PVC anyagú, 10 növekvő méretű golyókból álló záróizom tágító,anális játékszer. A golyók összekapcsolása lehetővé teszi a test belső formájának követését. Aktus közben is használható. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott.

Lelo - Smart Wand 2 Massager Aqua Masszírozó gép

A Lelo - Smart Wand 2 Massager Aqua orvosi minőségű szilikonból készült, ftalát és latexmentes masszírozó. Ha szereti a mély, morgó, teljes test érzéseit, akkor az új és frissített LELO Smart Wand 2 nagyméretű Hitachi-stílusú masszőrre van szüksége! Most már hosszabb ideig tartó töltést, továbbfejlesztett kialakítást és stabilabb fogantyút kínál, és több masszázsmódot választhat! az eredeti Smart Wand közül! Ezek a hihetetlenül nagy teljesítményű, vezeték nélküli masszőrök ideális játékszerei a pornósztároknak és azoknak a nőknek, akik inkább egy erősebb, tenyérszerű nyomást szeretnek érezni a csiklójukon és szeméremajkukon. 10 csábító, mély, morgó rezgés, pulzáció és eszkaláció mód közül választhatják ki a nekik megfelelőt. Izommasszírozóként is felhasználható a feszültség enyhítésére és a fáradt, fájó izmok megnyugtatására. Az USB kábel mellékelve. A Lelo - Smart Wand 2 Massager-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Anyag: Szilikon, PC, ABS Méret: 304 x 80 x 60 mm Súly: 383 g Akkumulátor: Li-Ion 1200 / 1050mA 3,7 V töltés: 2,5 óra 5,0 V 750 mA- nál Felhasználói idő: Akár 4 óra Készenléti idő: 90 nap Frekvencia: 80 Hz Interfész: 3 gombos

Pipedream - Fetish Fantasy Gold Mini Luv Plug análdugó

A Gold Mini Luv Plug fémből készült, karcsú,sima tapintású, nem porózus és testbiztonságos. A kezdők számára tökéletes, a vékony, kúpos hegy megkönnyíti a beillesztést, míg a széles, kristályokkal díszített alap biztosítja a biztonságos és egyszerű eltávolítást.

Colours - Pride Edition - Pleasure Plug - Small -Rainbow aná

Leírás folyamatban

Colours - Pride Edition - Pleasure Plug - Mini -Rainbow anál

Leírás folyamatban

Sinful - 1'' Collar - Black Nyakörv

Leírás folyamatban

Obsessive Emergency - nővérke jelmez szett

Az Emergency ruganyos, kényelmes, jó minőségű anyagból készülő ujjatlan miniruha, galléros kialakítással, piros díszítésekkel, keresztekkel, mély dekoltázzsal. A szett tartalma: -nővérke miniruha -1 pár fehér, hosszú, ruganyos kesztyű -főkötő -tanga, rugalmas pántokkal -sztetoszkóp