2021. május 4., kedd

Pretty Love Randolph Pink Szilikonos vibrátor

A Pretty Love Randolph Pink szilikonból készült, újratölthető selymes felületű, könnyen kezelhető, 12 rezgési funkcióval rendelkező, az alján kék fénnyel világító szilikonos vibrátor, amely anális izgatásra is használható. Az USB kábel mellékelve. 2 x AAA elemmel működik. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Elephant Léghullámos Klitoriszizgató

A Pretty Love Elephant szilikonból készült, újratölthető prémium minőségű, selymes felszínű, 12 szívó funkcióval rendelkező léghullámos csiklóizgató. Kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető, biztonságosan irányítható, ugyanis a vibrátor teste nem rezeg. A Pretty Love Elephant-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Algernon Black Párvibrátor

A Pretty Love Algernon prémium minőségű szilikonból készült ,Távirányítós,újratölthető párvibrátor .Használható egyedül és párban is,stimulálja a g-pontot ,csiklót,hüvely belső falát és a péniszt .A partner ugyanúgy érzi a vibrációs rezgést ,ha péniszét bedugja a játékszer mellé .A péniszt vaginálisan a vibrátorral párhuzamosan helyezik be és ezáltal a hüvely szűkebbé válik .Flexibilis , így tökéletesen illeszkedik a női testhez és biztosan a helyén marad .10 vibrációs program közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt .Az USB töltő és szatén tároló tasak mellékelve .A párvibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Ultra Seven Travel Massager Black klitorisz masszírozó

Az Ultra Seven Travel Massager Black ABS anyagból készült, 7 rezgési funkcióval rendelkező, 4 cserélhető fejjel kiegészített klitorisz masszírozó. 1 x AA elemmel működik. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Ultra Seven Travel Massager Pink klitorisz masszírozó

Az Ultra Seven Travel Massager Pink ABS anyagból készült, 7 rezgési funkcióval rendelkező, 4 cserélhető fejjel kiegészített klitorisz masszírozó. 1 x AA elemmel működik. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Donahue Klitorisz vibrátor

A Pretty Love Donahue ABS/szilikonból készült, újratölthető, forgófejes, 12 rezgési és a 4 forgási program mellett tolómozgással is rendelkező, nyuszifej formájú csiklóizgatóval kiegészített, memória funkciós klitorisz vibrátor. A fej belsejében fémgolyók mozognak, ezzel is növelve a stimuláció hatását. Az USB kábel mellékelve. A Pretty Love Donahue-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Fleshlight Brent Everett Dildo

A Brent Everett Dildo Brent Everett pornószínész péniszéről formázott, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású, superskin anyagból készült, herékkel kiegészített dildó.Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető.

Bathmate HYDRO7 Clear hidraulikus péniszpumpa

A Bathmate HYDRO7 Clear hydraulikus működésű, vizes péniszpumpa, az akár 6cm-rel hosszabb, akár 30%-kal vastagabb és akár 40%-kal nagyobb tömegű hímvesszőért! Maradandó eredmény akár 6 hét alatt! Maximum 18cm hosszúságú, nyugalmi állapotú hímvesszőre! Stílusos, Super Comfort Sleve kialakítás, mely biztosítja a maximális kényelmet! Extra erős hidroterápiás péniszpumpa, mellyel gyorsan, látványosan és fájdalommentesen növelheti meg szexuális teljesítményét és pénisze méretét! A vízzel működő pumpa rendszeres alkalmazása mellett (min. 6 hét) elérhető a pénisz méretének tartós növekedése is. A férfiasság hossza, akár 6cm-rel, átmérője és tömege, akár 30-40%-kal is növelhető. Élvezd a hidraulikus, vizes, kényeztető masszázst a zuhany alatt, vagy a kádban pihenve, majd gyönyörködjön az eredményben. Használat: A termék használatakor várja meg, míg megtelik vízzel (kb. 200ml), majd helyezze péniszét a hengerbe, és alkalmazza kb. 15 percig. A pumpa teljes hossza 30cm, mélysége 23,5cm, belső átmérője 5cm. Anyaga rendkívül tartós műanyag, Polycarbonat (PC), a mandzsetta rugalmas, nagyon kellemes, puha lágy tapintású, speciális szilikonszármazék (TPE). Előnyök: -extra kényelmes kialakítás -puha, kényelmes tömítőrész, mely puhán öleli körbe a péniszt és a herezacskókat -kivehető, könnyen tisztítható vákuummandzsetta -méretskála, mely jobb vizuális látóteret és útmutatást ad az eredmény követéséhez Tulajdonságok: -azonnali látható eredmény akár már 15 perc alatt -egyedülálló hydro-technológia -magas minőségű, tartós anyagok felhasználásával készült -tartós, maradandó eredmény akár már 6 hét használattal -akár 6cm-rel hosszabb és 40%-kal szélesebb pénisz -Teljes hossz: 30cm, mélység: 23,5cm, átmérő: 5cm, kapacitás: 200ml -maximum 18cm-es péniszméretig használható -áttetsző henger, fekete mandzsetta

Chilirose CR 4384 Red S/L Minidress

A Chilirose CR 4384 S/L Minidress tökéletesen alkalmazkodik a testhez, és kihangsúlyozza az összes női vonalat. Ez a minidress Hátul, oldalt és elől is hálószerű kialakítású. Anyaga 100% poliamid Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

Chilirose CR 4262 S/M Black Bodystocking

A Chilirose CR 4262 S/M Black Bodystocking hímzett body, teljesen nyitva a lábszáron, harisnyakötős effektus résszel és rugalmas húrokkal. Anyaga : 90% poliammid 10% elastan

Chilirose CR 3167 LXL Pink Mesh Skirt+ String felső hozzáill

A Chilirose CR 3167 LXL Pink Mesh Skirt+ String hosszú ujjú, harisnyakötő ővvel kiegészített blúzból és tangából álló szett. Anyaga : 90% poliester 10% elastan

Chilirose CR 3196 LXL Black/Red Schoolgirl iskoláslány jelme

A Chilirose CR 3196 LXL Black/Red Schoolgirl egy iskoláslány jelmez, amely tartalmaz egy kecses felsőt nagyvonalú elülső nyakkivágással és nyakba fűzéssel , skót szoknyát harisnyatartókkal, tangát és egy kockás csokornyakkendőt. Anyaga : Poliészter

Gyengèdsèg

Magànyos kedves hölgyet kènyeztetnèk.50 èves àpolt szeximàdò fèrfi ausztriàból.tel.0043676 6274251

BIZSEREGJÜNK..

51éves, független férfi, átlagos testalkattal. Nők, Női párok, Nők... Nőt keresek, aki szereti, ha a partnere, nem csak a farkát ,de a nyelvét is használja(popsit is imádok nyalni). Nem vagyok szolga, sem szolgalelkű, de imádok kényeztetni, és szeretem, ha engem is kényeztetnek. Szexben, szinte minden bejön. Ne szégyeld, mond mit akarsz, meg kapod. Pápa, Győr, Celldömölk, és környéke. e-mail címem.: viceroy2@indamail.hu (ne csak nézd a hirdetést, ne tétovázz, írj, vagy hívj!!!)

Finomság.

Elhanyagolt vagy???Élvezni szeretnél??? Szereted, ha kényeztetnek??? 51éves független férfi, átlagos testalkattal. Nőt keresek, aki szereti, ha a férfi, nem csak a farkát használja. Órákon át is nyalnám-falnám a puncid, és a popsid is. Női páros is oké. Szerepjátékban is akár. E-mail címem viceroy2@indamail.hu. Pápa, Celldömölk, és győr környéke. De, ha tudsz utazni, vagy van helyed, akkor akárhonnan.

Hölgyet keresek sex kapcsolatra Győrben

Csinos,érett hölgyet keresek élvezetes erotikára.Bármely korosztálybol,légy nyitott és odaado.Kényeztetlek és jot élvezhetsz velem,ha nincs partnered és vágynál rá.Szeretsz szopni jot dugni,nagyot élvezni,keress.Várom fotos üzenetedet kenyeztetlek11@gmail.com cimre.

Felszopó lányokat keresünk

Hölgyem. Szeret szopni? Szeretne vele diszkréten pénzt keresni? Privát filmstúdió felszopó lányokat keres alkalmi vagy hosszútávú munkára. Feladat a férfi felszopasa a jelenetek előtt és közben a hátterben. Diszkreció garantált Bér 50000 Huf/óra A forgatasok Komárom-Esztergom megyében privát házban történik. Jelentkezni bemutatkozással,egész alakos fotóval a castingiroda@gmail.hu címen lehetséges. Üzenet tárgyának kérjük a felszopó lány címet adja

Perverz nővel ismerkednénk komárom megyéből

Komárom megyéből ismerkednénk perverz nőkkel.én is és a párom is perverz. Jelentkezz bátran a barbi44@gmail.hu címen. Bármilyen perverziód van..keress..támogatás bőkezű akár luxus házunkban velünk is élhetsz Jelentkezés kizárólag a megadott mail címen Telefon nincs!!!

Popsiszex kedvelő hölgyet keresünk komárom megyében

Komárom megyében keresünk popsiszex kedvelő hölgyet hosszú távra.. kor megkötés nélkül.dekoratív csinos hölgyet keresünk. Mi fiatal jómódú pár vagyunk..a párom nagyobb farokkal rendelkezik..én nem szeretem a popsi szexet ezért keresünk hölgyet akit akár előttem akár kettesben popsiba kefélhetne hosszú távon. Bőkezűek vagyunk..ez eddigi hölgy havi 370 ezret kapott. Bemutatkozást kor lakhely megjelöléssel és legalább 1 db fotóval a barbi44@gmail.hu címen lehetséges csak. Sem itt sem telefonon!

meztelenül dolgozó bejárónőt keresek hosszú távra

Komárom megyei luxus családi házba hosszú távra keresek 18_60 év közötti hölgyet aki meztelenül dolgozik. Bejárónői feladatok ellátása takarítás,mosás vasalás stb meztelenül kor és alkat megkötés nélkül. Főzni nem kell! akár bentlakással is Hosszú távra keresek bejelentéssel maximális diszkrécióval. Én egy 40 es cégtulajdonos vagyok és egyedül élek Bér bér megbeszélés és vállalás szerint 500 000 és 1000000 között havonta Jelentkezés bemutatkozással kor,lakhely megjelöléssel és legalább 1 egész alakos fotóval kizárólag a vállalkozassro@gmail.hu címen és viberen lehetséges

Komárom megyei pórnót nézni szerető hölgyet keresek

Komárom megyében keresek olyan egyedül élő vagy hellyel rendelkező hölgyet aki szeret pornót nézni és szívesen nézne együtt egy 40 es nagyfarkú pasival. Egyedül nem az igazi. Akár autóban is lehetséges Jelentkezés,érdeklődés kizárólag a vallalkozassro@gmail.hu mail címen vagy viberen Kor és alkat mellékes

Autós szexre keresek nőt

Komarom-Tata-Tatabánya vonalon keresek autós szexre hölgyet kor és alkat megkötés nélkül. Szopás vagy szex,esetleg mindkettő. Szeresd a nagyobb farkat. Támogatás lehetséges megbeszélés szerint. Alkalmi vagy rendszeres találkák Diszkreció garantált. Jelentkezés kizárólag a vallalkozassro@gmail.hu címen

Alkalmi munka érett hölgynek

Komárom megyei 50-60 as egyedül élő hölgyet keresek alkalmi munkára hosszú távra. Rendszeresség és fizetés megbeszélés szerint. Érdeklődés kizárólag a vallalkozassro@gmail.hu címen lehetseges Könnyű élvezetes munka heti pár órában

Elhanyagolt lányt kényeztetnék

Ápolt,igényes hölgyet várok aki kényeztetésre vágyik,diszkréten.Elhanyagolt,magányos,idösebb hölgy lehetsz.Lazulj el velem,ha nincs partnered és szeretkezzünk,élvezzünk egy jot .Bármely nap várlak,formás alkattal,akár fiatalt is dugni valo puncival ,üzenj:kenyeztetlek11@gmail.com cimre.

Szopás pénzért - Lányt keresek! :)

Én egy 31 éves budapesti férfi vagyok, a munkám miatt kevés a szabadidőm, olykor viszont vágynék egy kis kikapcsolódásra. Ehhez keresem diszkrét partneremet. Elsősorban fiatal lányt támogatnék. Mások szerint kedves, nyitott, barátságos, intelligens, jó kiállású férfi vagyok. Szívesen segítek olyannak ilyen formában, akinek anyagi gondjai vannak. Világosbarna hajam, zöld szemem van, fontos a kölcsönös szimpátia. Megbízhatóság, bizalom és kölcsönös tisztelet mellett állandó anyagi támogatást tudnék nyújtani. Várom bemutatkozásodat! :) Email: gyorsfrancia1@gmail.com

Orális szex - Lányt támogatnék! :)

Én egy 31 éves budapesti férfi vagyok, a munkám miatt kevés a szabadidőm, olykor viszont vágynék egy kis kikapcsolódásra. Ehhez keresem diszkrét partneremet. Elsősorban fiatal lányt támogatnék. Mások szerint kedves, nyitott, barátságos, intelligens, jó kiállású férfi vagyok. Szívesen segítek olyannak ilyen formában, akinek anyagi gondjai vannak. Világosbarna hajam, zöld szemem van, fontos a kölcsönös szimpátia. Megbízhatóság, bizalom és kölcsönös tisztelet mellett állandó anyagi támogatást tudnék nyújtani. Várom bemutatkozásodat! :) Email: gyorsfrancia1@gmail.com

18-30 év közötti Lányt keresünk Amatőr pornófilm forgatásra!

18-30 év közötti fiatal lányt keresünk amatőr pornófilm, vagy erotikus film forgatására. A menetrend a következő: 1. Időpontegyeztetés 2. Casting 3. Szerződéskötés 4. Próbafelvételek 5. Éles filmforgatás Casting helyszín: Budapest, 9. kerület A munkavégzés Magyarországon lenne, gyönyörű, különleges helyszíneken. Kiemelkedő fizetéssel, korrekt együttműködéssel, rövid, vagy hosszú távra, teljes diszkrécióval. Csak normál dolgokat kell vállalni! Ha érdekelnek a bővebb információk várjuk részletes bemutatkozó leveledet, önéletrajzodat és fotóidat! Email: pornovalogatas@gmail.com Köszönjük.

Ausztriai munkalehetőség

, Ausztriába, Salzburgi és Feldkircehni * (carintia-tartományba *) , Sauna clubba keresünk azonnali kezdéssel rátermett..csinos lányokat.

Hölgyet keresek aki szopna

Igényes lányt keresek aki szopna,akár szádat dugnám bele is élvezek,de ki is verheted.Szeretnéd nyallak is mig elélvezel. Formás alkattal nagy cicivel, csikloval is.Elhanyagolt idösebb hölgy is lehetsz és kényeztetésre vágysz,üzenj..

Hölgyet sex kapcsolatra várok Győrben

Csinos,ápolt hölgyet keresek élvezetes erotikára.Idősebb is,elhanyagolt,magányos lehetsz.Töltsd velem pár kellemes orát,éld ki vágyaidat.Szophatsz,nyallak,dughatsz.Minden joban partnered leszek.Üzeneted várom:kenyeztetlek11@gmail.com fotodal.