2021. április 27., kedd

Pretty Love Remote Control G-pont vibrátor

A Pretty Love Remote Control ABS/szilikon anyagból készült, 12 rezgési funkcióval rendelkező, egyedi kialakítású, bugyiba is helyezhető, vezeték nélküli távirányítóval működtethető minivibrátor. Egyaránt használható g-pontos és hüvelyi izgatásra is. 1 x AAA elemmel működik. A Pretty Love Remote Control-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love August Párvibrátor

A Pretty Love August orvosi minőségű, hipoallergén szilikon anyagból készített, pároknak is ajánlott, szeretkezés közben is használható, okostelefonról irányítható, ergonómiailag kialakított párvibrátor. 12 rezgési funkcióval rendelkezik, bársonyos felületű, hajlékony, a g-pont és a csikló izgatására is használható. Az applikáció letöltésével a vezérlési lehetőségek kibővülnek, hangokkal, érintéssel, zenével történő vezérlés is lehetséges. Az August-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Royal Pleasure Liberators Klitorisz vibrátor

A Pretty Love Royal Pleasure Liberators szilikonból készült, újratölthető, Bársonyosan puha, orvosi minőségű anyagból készített, 7 rezgési funkcióval, a klitoriszágban 7 szívó funkcióval, intelligens memóriával rendelkező, 18 karátos aranyozott cinkötvözettel díszített klitorisz vibrátor, amely a g-pont izgatására is használható. A két funkció egymástól külön vezérelhető. Az eszközt tisztító programmal is ellátták, így lemosáskor kitisztítható a légcsatorna. A Royal Pleasure Liberators-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Royal Pleasure Naughty Play Klitorisz vibrátor

A Pretty Love Royal Pleasure Naughty Play szilikonból készült, újratölthető, bársonyosan puha, 7 rezgési funkcióval, a klitoriszágban 7 szívó funkcióval, intelligens memóriával rendelkező, 18 karátos aranyozott cinkötvözettel díszített klitorisz vibrátor, amely a g-pont izgatására is használható. A két funkció egymástól külön vezérelhető. Az eszközt tisztító programmal is ellátták, így lemosáskor kitisztítható a légcsatorna. A Royal Pleasure Naughty Play-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Otis Léghullámos Klitoriszizgató

A Pretty Love Otis szilikonból készült, Elegáns kivitelű, ergonómiailag kialakított, halk működésű, 7 szívó és automatikus tisztítási funkcióval rendelkező, memória funkciós léghullámos csiklóizgató. Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után a tisztító funkció gomb megnyomása után 2-3 másodpercig töltsünk bele vizet. Ezután újra nyomja meg a tisztító funkció gombot és 2-3 perc alatt az eszköz teljesen megtisztítja önmagát, és a víz távozik.

Pretty Love Mushroom Masszírozó gép

A Pretty Love Mushroom szilikonból készült, újratölthető, gomba formájú, 12 rezgési funkcióval rendelkező, puha és rugalmas masszírozó széles fejjel, amely gyengéden stimulálja a csiklót és a szeméremajkakat is. Kialakításának köszönhetően más intim pont (pl. mellbimbó) stimulálására is használható. A Mushroom-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Yedda Purple G-pont vibrátor

A Pretty Love Yedda Purple szilikon anyagból készített, újratölthető, 12 rezgési funkcióval rendelkező, rugalmas, keskeny nyakú, hajlítható g-pont vibrátor, így a g-pont és a csikló stimulálására is használható egyidőben.Az USB kábel mellékelve. A Yedda-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Yedda Pink G-pont vibrátor

A Pretty Love Yedda Pink szilikon anyagból készített, újratölthető, 12 rezgési funkcióval rendelkező, rugalmas, keskeny nyakú, hajlítható g-pont vibrátor, így a g-pont és a csikló stimulálására is használható egyidőben.Az USB kábel mellékelve. A Yedda-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Royal Pleasure Doreen rezgő tojás

A Pretty Love Royal Pleasure Doreen szilikonból készült, újratölthető, rendkívül puha, selymes tapintású, 12 rezgési és intelligens memória funkcióval rendelkező, vezeték nélküli távirányítóval működtethető vibrátoros tojás. A memória az utoljára használt funkciót őrzi meg. Az USB kábel mellékelve. A Royal Pleasure Doreen-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Faun G-pont vibrátor

A Pretty Love Faun szilikonból készült, újratölthető, ergonómiailag kialakított, 12 rezgési és intelligens memória funkcióval rendelkező, a g-pont stimulálására is használható, selymesen puha, hajlékony g-pont vibrátor. A memória az utolsó kiválasztott funkciót őrzi meg. Az USB kábel mellékelve. A Pretty Love Faun-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Nelly csiklóizgató

A Pretty Love Nelly szilikon anyagból készült, ergonómiailag kialakított, puha, rugalmas , 10 rezgési funkcióval rendelkező csiklóóizgató, amely ujjra húzva vagy akár bugyiba helyezve is használható. 1 x AAA elemmel működik. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Monroe Purple anál vibrátor

A Pretty Love Monroe Purple szilikonból készült, újratölthető, egyedi kialakítású, 12 rezgési funkcióval rendelkező, rugalmas és hajíltható vibrátor. Felső részét eltérő átmérőjű golyók alkotják, az alsó része kényelmes fogantyúként működik. Az eszköz g-pontos, de akár anális stimulálásra is alkalmas. Az USB kábel mellékelve. Az anál vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Monroe Black anál vibrátor

A Pretty Love Monroe Black szilikonból készült, újratölthető, egyedi kialakítású, 12 rezgési funkcióval rendelkező, rugalmas és hajíltható vibrátor. Felső részét eltérő átmérőjű golyók alkotják, az alsó része kényelmes fogantyúként működik. Az eszköz g-pontos, de akár anális stimulálásra is alkalmas. Az USB kábel mellékelve. Az anál vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Hector Purple G-pont vibrátor

A Pretty Love Hector Purple ABS/szilikon anyagból készült, újratölthető, különleges vibrátor, ugyanis a modell 5 elektromos stimulációs funkcióval van ellátva, és gyenge elektromos kisülések révén hat a hüvely erogén zónáira. A 7 rezgési funkcióval együtt elképesztően kellemes, szokatlan érzéki örömöket okoz, a g-pont stimulálására is használható. A Pretty Love Hector-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Hector Pink G-pont vibrátor

A Pretty Love Hector Pink ABS/szilikon anyagból készült, újratölthető, különleges vibrátor, ugyanis a modell 5 elektromos stimulációs funkcióval van ellátva, és gyenge elektromos kisülések révén hat a hüvely erogén zónáira. A 7 rezgési funkcióval együtt elképesztően kellemes, szokatlan érzéki örömöket okoz, a g-pont stimulálására is használható. A Pretty Love Hector-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Szexi férfikötény MOST 9613 HELYETT 1573 Ft-ért!

Vásárolj Szexi férfikötényt kiváló áron! Képzeld csak el a barátaid vagy a partnered arcát, amint megátnak téged ebben a szexi kötényben egy finom étel készítése közben! Ez a szexi konyhakötény garantálja a sikeredet a vacsorapartikon. Online áruházunk 4 különböző kötényt ajánl kiváló áron!Ne hagyd ki szórakoztató kötényeinket és fedezd fel az összes vicces termékünket!

Nincs kivel szexelni? Telefonszex Bellával hivj 0690900800

Szia. Ne töltsd a napjaidat egyedül, inkább beszélgessél velem bármiről. Ha szexelni szeretnél, nézz egy video filmet és ha már áll a farkad hivj és a hangomra kivered a farkad. Nekem adod a legtöbb ondót ami benned van, a számba élvezhetsz. Ha hivsz engem akkor egy ajándékot adok neked, meglepetés lesz. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Hivj és már le is szoplak, bő nyállal, és bele is élvezhetsz a fenekembe.

Ha van kivel és van hol! Telefonszex Bellával 06 90 900800

Szia Kedves, Bella vagyok, 45 éves, molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban el bűvöllek. Kedves bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Itt vagyok éjjel nappal elérhető leszek. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Veled vagyok kedves, jóban rosszban, massztúrbálásban.

Magányos vagy? Szexelj velem telefonon 06 90 900 800

Telefonszex Bellával Élő vonal, Éjjel nappal, bármikor 06 90 900 800, hivás dija 500 forint percenként áfával. Ha az emelt dijas telefonszámon hivsz, akkor szeretnélek meg ajándékozni, kell majd az email cimed. Neked szól ez a pár sor, ha szeretsz szexelni, szereted a szőrős puncit, ha kicsi az intim méreted, és nincs még barátnőd. Hivj és már ki is elégitelek.

Amatör vagy, szextelefon Bellával élő vonal, 06 90 900 800

Szia Kedves Bella vagyok. 45 éves, 100 kg molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves bájos arcú mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Hivj az emelt dijas telefonszámomon. 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával, percenként, van ajándékom a részedre. Szeretném át adni.

Telefonszex Bellával éjjel nappal 06 90 900 800

Szia kedves Bella vagyok, 45 éves, molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves, bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Magányos vagy egyedül élsz, várom a hivásod. Nálam nincs tabu téma. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Éjjel nappal elérhető vagyok.

Telefonszex, egy kellemes hangú lánnyal 06 90 900 800

Szia Kedves Bella vagyok, 45 éves, molett intelligens lány. Szexelj velem telefonon, itt vagyok neked, massztúrbáljunk együtt, te meg én. Fel áll a farkad és a szőrős puncira gondolsz, itt van neked egy hatalmas vibrátor elégitsd ki a puncikámat vele. Hivj és el mondom, hogy csináld vele. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu massztúrbálok veled, éjjel nappal, elérhető vagyok.