2020. augusztus 17., hétfő

Telefonszex, egy kellemes hangú lánnyal 06 90 900 800

Szia Kedves Bella vagyok, 45 éves, molett intelligens lány. Szexelj velem telefonon, itt vagyok neked, massztúrbáljunk együtt, te meg én. Fel áll a farkad és a szőrős puncira gondolsz, itt van neked egy hatalmas vibrátor elégitsd ki a puncikámat vele. Hivj és el mondom, hogy csináld vele. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu massztúrbálok veled, éjjel nappal, elérhető vagyok.

Nagy cici, szőrős punci, telefonszexelne veled! 0690900800

Telefonszex egy kedves, aranyos, lánnyal, hivj Bellának. Itt vagyok neked, szereted a szőrős puncis, szűk, forró puncikat? Akkor itt a lehetőség, mert az enyém ilyen. Minden témában otthon vagyok, hivj bárhogy, szexelj velem bárhogy, nincs tabu téma, hivj. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként várom a hivásod. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Itt vagyok, veled vagyok, éjjel, nappal.

Ha sokat dolgozól és kevés a szabadidőd ez neked szól! Szex

Szia Kedves Telefonszex velem, 45 éves, molett intelligens lány vagyok. Ha nincs időd magadra, esetleg nős vagy, és ott van melletted az asszony akkor is hivj, bújjál el és már szexelek is veled, úgyhogy csak te meg én. Leszek az aktuális barátnőd, velem mindent megbeszélhetsz éjjel nappal elérhető vagyok. Hivj az emelt dijas telefonszámomon. 06 90 900 800, hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Éjjel nappal veled vagyok kedves.

Amatör vagy, szextelefon Bellával élő vonal, 06 90 900 800

Szia Kedves Bella vagyok. 45 éves, 100 kg molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves bájos arcú mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Hivj az emelt dijas telefonszámomon. 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával, percenként, van ajándékom a részedre. Szeretném át adni.

Nincs kivel szexelni? Telefonszex Bellával hivj 0690900800

Szia. Ne töltsd a napjaidat egyedül, inkább beszélgessél velem bármiről. Ha szexelni szeretnél, nézz egy video filmet és ha már áll a farkad hivj és a hangomra kivered a farkad. Nekem adod a legtöbb ondót ami benned van, a számba élvezhetsz. Ha hivsz engem akkor egy ajándékot adok neked, meglepetés lesz. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Hivj és már le is szoplak, bő nyállal, és bele is élvezhetsz a fenekembe.

Magányos vagy? Szexelj velem telefonon 06 90 900 800

Telefonszex Bellával Élő vonal, Éjjel nappal, bármikor 06 90 900 800, hivás dija 500 forint percenként áfával. Ha az emelt dijas telefonszámon hivsz, akkor szeretnélek meg ajándékozni, kell majd az email cimed. Neked szól ez a pár sor, ha szeretsz szexelni, szereted a szőrős puncit, ha kicsi az intim méreted, és nincs még barátnőd. Hivj és már ki is elégitelek.

Ha van kivel és van hol! Telefonszex Bellával 06 90 900800

Szia Kedves, Bella vagyok, 45 éves, molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban el bűvöllek. Kedves bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Itt vagyok éjjel nappal elérhető leszek. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Veled vagyok kedves, jóban rosszban, massztúrbálásban.

Kedves aranyos, molett, szexelne veled telefonon 0690900800

Telefonszex Bellával, élő vonal, éjjel nappal. Magányos vagy, nincs barátnőd, hivj és már massztúrbálhatunk is. Szőrős homlokos, húsos, puncim van, szeretem, ha ki nyalod, és kényezteted, mert nagyon imádja ha nyalják. Én viszont be kapom azt a gyönyörű, farkad tövig. Akarod, érezni a forró számat, akkor hivj és már mondom is, hogy hogyan csinálom neked. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu kell a farkad édes.

Soha ne mond, hogy soha, Telefonszex Bellával 0690900800

Szia Kedves Bella vagyok, 45 éves, molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban el bűvöllek. Kedves, bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem igérem jó partnered leszek. Velem át élheted a legtitkosabb vágyaidat, Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával, percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Veled vagyok éjjel nappal hivhatsz kedves.

Telefonszex Bellával éjjel nappal 06 90 900 800

Szia kedves Bella vagyok, 45 éves, molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves, bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Magányos vagy egyedül élsz, várom a hivásod. Nálam nincs tabu téma. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Éjjel nappal elérhető vagyok.

Strong Fire Max - 2db

Strong Fire Max alkalmi potencianövelő férfiak számára. Strong Fire Max kapszula - Étrend-kiegészítő Férfiak számára 2 kapszula (2 x 500mg) Alkalmazási javaslat: Naponta 1 kapszula, étkezés előtt kb. fél órával, bő folyadékkal lenyelni. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! 18 év alatti korosztálynak nem ajánlott! Panax ginzeng tartalma miatt magas vérnyomás esetén nem javasolt. Hatóanyag tartalom a napi adagban (1 kapszula) Maca (Lepidium Meyenii) kivonat 270 mg Gotu Kola (Centella Asiatica) kivonat 100 mg Panax Ginseng (Panax Ginseng) kivonat 20 mg Rhodiola Rosea (Lignum rhodium) kivonat 10 mg Összetevők / kapszula: Maca gyökér (lepidium meyenii), zselatin, gotu kola kivonat (centella asiatica), panax ginseng kivonat (panax ginseng), rhodiola rosea kivonat (lignum rhodium), színezék E172 Tárolás: Gyermekektől elzárva tartandó. Minőségét megőrzi: Csomagoláson jelzett időpontig Származási ország: Kína

Icicles No. 70 - hajlított, G-pont üveg dildó (kék)

Icicles No. 70 - hajlított, G-pont üveg dildó (kék) Hypoallergén dildó, hajlított, a G-pont kényeztetésére, felfedezésére is ideális kialakítással! Akár egy igazi műalkotás! Miért jó? fúvott, vastag üvegből - nem kelt feltűnést, senki nem gondolná, hogy ez egy műpénisz maximálisan bőrbarát - érzékenyeknek, allergiára hajlamosaknak is ideális választás szagtalan, hypoallergén és nagyon higiénikus - akár mosogatógépben is mosható hajlított forma - G-pont felfedezéséhez, stimulálásához lekerekített, szépen eldolgozott ívek - nem okoz sérülést akár mindkét vége használható Keskenyebb vég akár anális örömszerzéshez is ideális nagyobb tömeg - erőteljesebb, izgatóbb behatolás és nagyobb nyomás a hüvelyfalon bármilyen síkosító használható hozzá - szilikonos, vízbázisú, hybrid egyaránt 100% vízálló - kádban, medencében, zuhany alatt is használható Erre figyelj: minden használat előtt és után alaposan tisztítsd EXTRA TIPP: Az érzéki hatást még tovább fokozhatod, ha hűtőben, vagy hideg víz alatt lehűtöd, vagy nagyon meleg víz alatt felmelegíted. Termék specifikáció, tulajdonságok: fúvott, vastag üveg anyag szagtalan, bőrbarát íves, G-pont stimuláláshoz ideális forma hüvelyi és anális használatra egyaránt használható vízálló könnyen tisztítható - mosogatógépben mosható behelyezhető hossz: 16,5cm szélesség: 3,2cm tömeg: 369g szuper sima, egyedi, kézműves alkotás anyag: nem porózusodó, bőrbarát, hypoallergén üveg kék szín Tisztítási javaslat: Kímélő szappanos, langyos vízzel alaposan át kell mosni, majd leöblíteni és hagyni megszáradni. Ajánlott: Speciális tisztítószer használata (06302500000) - külön rendelhető.

Icicles No. 69 - hajlított, G-pont üveg dildó (pink)

Icicles No. 69 - hajlított, G-pont üveg dildó (pink) Hypoallergén dildó, hajlított, a G-pont kényeztetésére, felfedezésére is ideális kialakítással! Akár egy igazi műalkotás! Miért jó? fúvott, vastag üvegből - nem kelt feltűnést, senki nem gondolná, hogy ez egy műpénisz maximálisan bőrbarát - érzékenyeknek, allergiára hajlamosaknak is ideális választás szagtalan, hypoallergén és nagyon higiénikus - akár mosogatógépben is mosható hajlított forma - G-pont felfedezéséhez, stimulálásához lekerekített, szépen eldolgozott ívek - nem okoz sérülést akár mindkét vége használható Keskenyebb vég akár anális örömszerzéshez is ideális nagyobb tömeg - erőteljesebb, izgatóbb behatolás és nagyobb nyomás a hüvelyfalon bármilyen síkosító használható hozzá - szilikonos, vízbázisú, hybrid egyaránt 100% vízálló - kádban, medencében, zuhany alatt is használható Erre figyelj: minden használat előtt és után alaposan tisztítsd EXTRA TIPP: Az érzéki hatást még tovább fokozhatod, ha hűtőben, vagy hideg víz alatt lehűtöd, vagy nagyon meleg víz alatt felmelegíted. Termék specifikáció, tulajdonságok: fúvott, vastag üveg anyag szagtalan, bőrbarát íves, G-pont stimuláláshoz ideális forma hüvelyi és anális használatra egyaránt használható vízálló könnyen tisztítható - mosogatógépben mosható behelyezhető hossz: 16,5cm szélesség: 3,2cm tömeg: 369g szuper sima, egyedi, kézműves alkotás anyag: nem porózusodó, bőrbarát, hypoallergén üveg pink szín Tisztítási javaslat: Kímélő szappanos, langyos vízzel alaposan át kell mosni, majd leöblíteni és hagyni megszáradni. Ajánlott: Speciális tisztítószer használata (06302500000) - külön rendelhető.

Prisms Hamsa - kétvégű, G-pont üveg dildó (áttetsző)

Termék specifikáció, tulajdonságok: fúvott, vastag üveg anyag szagtalan, bőrbarát íves, G-pont és prosztata stimuláláshoz ideális forma hüvelyi és anális használatra egyaránt használható vízálló könnyen tisztítható - mosogatógépben mosható gömbös és spirális felszín - kétvégű kialakítás hossz: 19cm behelyezhető hossz: 11cm átmérő: 1,8-2,5cm tömeg: 332g egyedi, kézműves alkotás anyag: nem porózusodó, bőrbarát, hypoallergén üveg áttetsző szín

Prisms Hamsa - kétvégű, G-pont üveg dildó (pink)

Termék specifikáció, tulajdonságok: fúvott, vastag üveg anyag szagtalan, bőrbarát íves, G-pont és prosztata stimuláláshoz ideális forma hüvelyi és anális használatra egyaránt használható vízálló könnyen tisztítható - mosogatógépben mosható gömbös és spirális felszín - kétvégű kialakítás hossz: 19cm behelyezhető hossz: 11cm átmérő: 1,8-2,5cm tömeg: 332g egyedi, kézműves alkotás anyag: nem porózusodó, bőrbarát, hypoallergén üveg pink szín

Prisms Hamsa - kétvégű, G-pont üveg dildó (jádezöld)

Termék specifikáció, tulajdonságok: fúvott, vastag üveg anyag szagtalan, bőrbarát íves, G-pont és prosztata stimuláláshoz ideális forma hüvelyi és anális használatra egyaránt használható vízálló könnyen tisztítható - mosogatógépben mosható gömbös és spirális felszín - kétvégű kialakítás hossz: 19cm behelyezhető hossz: 11cm átmérő: 1,8-2,5cm tömeg: 332g egyedi, kézműves alkotás anyag: nem porózusodó, bőrbarát, hypoallergén üveg füstüs jádezöld szín

Szőrős, homlokos puncival várlak! 06 90 188 231

Szia Kedves, szeretettel várlak. Molett, nagy cicis, szőrős puncis lány vagyok. Kellemes kikapcsolódás velem. Ha tetszenek a telt lányok, várom hivásod. Mindent meg tudunk beszélni. Szerelmeskedés és minden jó amit egy romantikus kapcsolatban el lehet képzelni. Barátnőként fogok viselkedni. Hívj bármikor 06 90 188 231 Ha szeretnél velem telefonon szexelni, hivj a részletek miatt. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Éjjel nappal elérhető vagyok.! Hivj bátran itt vagyok!

Hivj ha szexelni szeretnél velem! 06 90 188 028

Szia Kedves 52 éves, molett nagycicis, kerek popsis, szőrős puncis lány vagyok. Telefonszexre, szexre van nálam lehetőséged. Ha telefonszexet szeretnél, 06 90 188 028 Emelt dijas számom. Hivás dija bruttó 460 forint/perc. Nincs kapcsolási dij, nem kell várakozni, egyből nálam csörög. Élő vonal, éjjel nappal, kell a hangod kedves, masztúrbálj velem. Nézd meg a weboldalamat is. http://bellaerotika.hu HIVJ bátran, nincs tabu téma, családszex, anya fia, mama unoka, anyós vej, doktornéni, titkárnő, szobalány, Köszönöm Bella

Molett lány lenne a kedvesed! 06 90 181 417

Szia Kedves! Kellemes 45-ös molett, intelligens lány várja hívásod. Mindent meg tudunk beszélni, nálam nincs tabu téma. Szexelni szeretnék veled, és ha tetszenek a telt lányok, akkor nálam a helyed. Minden nap elérhető vagyok. Tudsz velem szexelni telefonon is. Hivj hogy hogyan tudunk telefonszexelni. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Ha ezt a módját szeretnéd választani az ismerkedésnek hivj az emelt dijas telefonszámomon. 06 90 181 417 Bella

Kényeztetés, simogatás szeretgetés 06 90 188 028

Szia Kedves! lány várja az ő hercegét. Kedves aranyos, mindenre nyitott, molett lány várja hívásod. Velem mindent meg tudsz beszélni. Kényeztetés Szexelj velem telefonon, hivj hogy hogyan tudunk. http://bellaerotika.hu, nézd meg a weboldalt a részletek miatt. A a részletekre vagy kiváncsi hivjál bátran. 06 90 188 028 Bella

Elkisérlek, escortot vállalok! 06 70 539 62 00

Szia! Kedves, molett, igényes, intelligens 50 es csaj vagyok. Elkisérlek ha szeretnéd, el töltök veled akár több időt is. Mozi, vacsora, családi rendezvény,nyaralás, megbeszélés kérdése, akár merre. Molett, kedves, intelligens, beszélgetős csaj vagyok aki szivesen ismerkedik. Olyan hogy unatkozni fogsz mellettem nincs. Elkisérlek, escortot vállalok, de csak nálad, hotel, motel, panzió, nyaraló, autó stb. Tetszenek a molett hosszú hajú csajok? magányos vagy, egyedül élsz, nincs senkid, társas magányban élsz, vagy nincs partnered akkor várom a hivásod. Értem szükséges majd jönni és vissza is kellene majd hozni. Hétvégét, akár egész éjszakát is vállalok. Hivj bizalommal, minden megbeszélhető velem. Köszönöm

Pisim van eladó nagy tételben! 06 70 539 62 00

Szia! Szereted meg inni a pisit, szereted látni ahogy egy nő pisil, vagy éppen még soha nem kóstoltad, de mindig is szereted volna ki próbálni, akkor most itt a lehetőség, banki utalással 2 liter pisit adok 15.000 forintért amely tartalmazza már a posta költséget is. Vegyél belöle, kóstold meg, lehet sós, lehet édes, olyat iszom amit szeretnél, egészséges, molett csaj pisijét tudod meginni. Emailben küldök képet magamról, rendeld meg a 06 70 539 62 00 telefonszámon, postán maradóként tudom küldeni, telefonszámot kérek és majd felhivnak hogy jött csomagod. Nem tudja meg senki. Bankszámlára előre utalással tudod küldeni. Majd szükséges lesz egy email cim amelyen meg rendeled. Irj rám bátran, már intézem is. Várom a hivásod!

Gyűjtöm neked a pisim, vegyél belöle magadnak!

Szia! Illatos pisit jó sósat, esetleg édeset amilyet szeretnél vegyél tőlem van eladó több liter folyamatosan gyűjtöm eladásra. Szereted a pisit meginni, szereted ha le pisilik a farkad, szereted, ha a szádba megy, rá ülök az arcodra és már ihatod is. Nem tudtál nagy mennyiséghez jutni, akkor most itt a lehetőség vegyél tőlem 2 liter pisi 15.000 forint posta költséggel együtt. Bankszámlára utalással tudod előre rendezni. Postán maradóként tudom küldeni, igy nem tudja meg senki email cim, vagy telefonszám kell amelyiken a posta majd értesit, hogy csomagod jött. A rendelésed a 06 70 539 62 00 telefonszámon tudod leadni. Később majd szükséges egy esetleges email cim is amelyiken tudsz majd velem beszélgetni. Bátran hivjál tehát 2 liter pisi meg ihatod nem fogy el olyan gyorsan. Gondoskodom az után pótlásáról. Várom a hivásod.

Kameran szexeljunk masszturbaljunk! 06705396200

Szia Eloben kameraszex mutasd meg hogyan elegited ki magad. A latvanytol fel all a puncika. Nezd meg ahogy elo veszem a jatekszert. Volt mar a kezedben vibrator. Elo veszem es hasznalni is fogom. Egyedul elsz maganyos vagy szereted a szoros puncit akkor ez neked is szol. Bankszamlara utalassal rendezed a szamlat. Sms ben kuldom a bankszamla szamot. 10 perc 3.000 ft 15 perc 5.000 ft 20 perc 7.000 ft 30 perc 10.000 ft Hivj batran lathatsz engem eloben vigyel haza az otthonodba az agyadba a furdoszobadba. Keressel batran!