2021. március 4., csütörtök

Vibrating Strap-on Hollow Extender Felcsatolható vibrátor

A Vibrating Strap-on Hollow Extender PVC anyagú, férfiak részére szánt, állítható rezgési funkcióval rendelkező, üreges, a saját péniszre helyezhető, távirányítós, felcsatolható vibrátor . A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 2 db AA elemmel működik.

Svakom Emma Neo Szilikonos vibrátor

A Svakom Emma Neo ABS/Szilikon anyagú, újratölthető app-vezérelt, melegítős, g-pontos, vízálló, kétágú, csiklóizgatós vibrátor. Feel Connect applikációval és manuálisan is irányítható, 6 rezgési és 5 sebességi funkcióval rendelkező, melegítő funkciós vibrátor, amelyről a fej levehető, s így masszírozóként is funkciónál. Rugalmas fejrész, puha textúrák jellemzik. Az applikáció letöltésével, amely Android és iOS rendszerekre ingyenes, interaktív vezérlés érhető el, interaktív webkamerához, 2D-s interaktív videókhoz is csatlakoztatható, és távolról is működtethető. Az Emma Neo vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

H2O Viking Wet Zselés vibrátor

A H2O Viking Wet zselés anyagú,csiklóizgatós,uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, pénisz formájú, vibrátoros motorral ellátott szexuális segédeszköz. A test külső és belső masszírozására, behatolásra alkalmas erotikus játék. Maszturbátorként és intim együttlétek kiegészítőjeként egyaránt használható.2 db AA elemmel működik.A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Classic Original Szilikonos vibrátor

Leírás folyamatban

Bijoux Indiscrets Maze Multi Position Body Harness Black

A Maze Multi Position Body Harness minden ruhához tökéletesen illeszkedik, vagy közvetlenül a csupasz bőrre helyezve.A MAZE hevederek 100% -ban állíthatóak a nyak, a mellkas vagy a derék nőies görbéihez igazítva . 100% vegán: újrahasznosított anyagokból készült poliuretánpán .

New Stay Hard Pump - pénisz pumpa

Az AIR CONTROL PUMP egy nagyon népszerű,olcsó és jól működő pumpa,puha és kényelmes latex véggel.

Up/Down Mouth Masturbator - maszturbátor

A ROBOTIC MOUTH MASTURBATOR kétséget kizáróan a legjobb robot száj,amit valaha is feltaláltak.Olyan érzés,mint a valódi orális szexnél érezni.Több sebességű gyöngyök forognak a puha,zseléből készült belsőben és ezáltal simogató szívó hatást biztosít.4 db C elemmel működik.

Pipedream Fetish Fantasy Gold Magnetic Clamps

A Fetish Fantasy Gold Magnetic Clamps kiváló minőségű fémből készült,kézzel csiszolt,sima, nem porózus, és könnyen tisztítható mellbimbó szorítók. A bilincseken található mágnesek olyan finoman nyomják meg a mellbimbót, hogy abszolút fájdalommentes.A Fétis Fantasy arany sorozat új tagja.

Classic Slim Vibrator BLACK Szilikonos vibrátor

A Classic Slim Vibrator szilikonból készült,erezett,7 féle funkcióban vibráló,eszkaláló és pulzáló vibrátor.A test külső és belső masszírozására, behatolásra alkalmas erotikus játék. Maszturbátorként és intim együttlétek kiegészítőjeként egyaránt használható.2 db AA elemmel működik.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is,kádban vagy medencében is.

X Faktor Enlarger Pump - pénisz pumpa

Az X Faktor Enlarger Pump az erekció növelésére és pénisz hosszabbításra kiválóan alkalmas pénisz pumpa.

Adrien Lastic Gladiator - akkus, rádiós péniszmandzsetta

Az Adrien Lastic Gladiator bőrbarát szilikonból készült,forradalmi új és erőteljes vibráló gyűrű távirányítóval (rezgő hüvely és klitorális stimulátor).A Gladiátor egyedülálló, lélegzetelállító csúcspontokat hoz létre a párok számára klitorisz, prosztata, anális, és a tengely stimulációjával.Sokoldalú és rugalmas ez a többcélú rezgő stimulátor. Könnyedén be- és kikapcsolható.Csatlakoztassa a mellékelt USB kábelt a Gladiátor újratölthető akkumulátorához 90 percig, hogy élvezze a 40, izgalmas perc játékidő. -bőrbarát, rugalmas anyag -bársonyos tapintás -két motoros kialakítás -redős felszínű, vibráló csiklóizgató kar -változatos felhasználhatóság -diszkrét, csendes működés -vezeték nélküli távvezérlő -beépített USB-ről tölthető akkumulátor -teljes hossz: 11cm -belső átmérője: 3-3,5cm (rugalmas) -csiklókar hossza: 5,3cm -a csiklókar átmérője: 1,8-2,3cm

Pipedream Fetish Fantasy Series Perfect Fit Harness heveder

A Perfect Fit Harness plastic anyagú és a legtöbb dildóval kompatibilis hám.A maximális kényelem érdekében a Perfect Fit Harness puha nylon és Luv Touch ? anyagokból készült. Három fémrögzítő rögzíti a fém O-gyűrűt, és mindent megtart, még akkor is, ha az akció közben felmelegszik. A három szilikon O-gyűrű lehetővé teszi, hogy 5 cm-ig terjedő átmérőjű dildó családot cseréljen.

Super stretch. Pink silicone sleeve - péniszköpeny

A Super stretch a pénisz vagy vibrátor egészét befedő, óvszerhez hasonló módon felhelyezhető erotikus kiegészítő. Külső kialakítása a partner számára izgató hatású. Anyaga vastagsága az ingerek érzékelését csökkenti, így teszi lehetővé az aktus idejének meghosszabbítását.

Pro Rings 3er Set frosted péniszgyűrű

A Pro Rings 3er Set frosted ultra puha,méretre táguló gyűrű 3 méretben.

Classic Original Vibrator Nude

A Classic Large Vibrator szilikonból készült,erezett,7 féle funkcióban vibráló,eszkaláló és pulzáló vibrátor.A test külső és belső masszírozására, behatolásra alkalmas erotikus játék. Maszturbátorként és intim együttlétek kiegészítőjeként egyaránt használható.2 db AA elemmel működik.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is,kádban vagy medencében is.

Classic Original Vibrator Nude

A Classic Original Vibrator szilikonból készült,erezett,7 féle funkcióban vibráló,eszkaláló és pulzáló vibrátor.A test külső és belső masszírozására, behatolásra alkalmas erotikus játék. Maszturbátorként és intim együttlétek kiegészítőjeként egyaránt használható.2 db AA elemmel működik.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is,kádban vagy medencében is.

Super stretch. Transparent silicone sleeve with little balls

A Super stretch. Transparent silicone sleeve with little balls a pénisz vagy vibrátor egészét befedő, óvszerhez hasonló módon felhelyezhető,gyöngyös erotikus kiegészítő. Külső kialakítása a partner számára izgató hatású. Anyaga vastagsága az ingerek érzékelését csökkenti, így teszi lehetővé az aktus idejének meghosszabbítását.

PENIS PUMP ENLARGER - pénisz pumpa 4890888331084

A PENIS PUMP ENLARGER erekció és pénisz nagyobbító,műanyagfalú pumpa.

THE DEVELOPER PUMP péniszpumpa

A THE DEVELOPER PUMP erekciónövelő és pénisznagyobbító pumpa.