2021. március 2., kedd

Bikinis Yoga szexy lányokkal

Szia! Sportos, gyönyörű, hajlékony forró tüzes lányok várnak, egy izgalmas jógára! Látogass el Youtube csatornánkra, élvezd a tartalmat, like-olj, és iratkozz fel. A tartalom folyamatosan bővül! További Szép Napot kívánunk! Bikini Yoga Team! https://www.youtube.com/channel/UCix8GWTiYnnwJ-vfXLy0o9A

Solid Bending felcsatolható dildó

A Solid Bending PVC anyagú,péniszformájú, rugalmas, felcsatolható dildó, állítható pántokkal. A Solid Bending-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Renegade - Vibrating Msgr I prosztata vibrátor

Renegade - Vibrating Msgr I prosztata vibrátor - Eladó - Webáruházban kapható!

Prett Love Massage Léghullámos vibrátor

A Massage szilikonból készült,újratölthető szívó vibrátor. (USB töltő a csomagban).12 féle vibrációval és és szívómóddal rendelkezik.

Pipedream Posable Partner Strap-on Felcsatolható dildó

A Pipedream Posable Partner Strap-on ABS/TPE anyagból készült, hölgyek részére készített, felcsatolható, hajlékony, erezett felületű, pénisz formájú felcsatolható dildó. A csomag tartalmaz egy szemmaszkot is. Flexibilis és puha, életszerű anyag, amely jobban érzi magát, mint az igazi, és mindig kemény marad. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream Vibrating Hollow Strap-on black - Felcsatolható vi

A Pipedream Vibrating Hollow Strap-on black PVC anyagú, állítható rezgéserősségű, belül üreges, férfiaknak készített üreges, saját péniszre helyezhető, távirányítós, erezett felületű, felcsatolható vibrátor. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A csomag tartalmaz egy szemmaszkot is. Mostantól megszerezheti azt a hosszúságot és átmérőt , amiről mindig is álmodott . A kényelmes rugalmas hám könnyen beállítható a legtöbb mérethez. Tökéletes ED-ben szenvedő férfiaknak, korai magömléses problémáknak. A szupererős, többsebességű golyó izgalmas rezgéseket sugároz a vibrátor hegyénél, pontosan ott, ahol a legjobban szeretné őket. A Vibrating Hollow Strap-on-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 2 db AA elemmel működik.

Dildo with harness StrapON - felcsatolható dildó

A Dildo with harness StrapON PVC anyagú, hölgyek részére szánt, felvehető, erezett felületű felcsatolható dildó. Pénisz formájú, natúr színű dildó, fekete, méretre állítható alsóval. A Dildo with harness StrapON-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. -élethű forma és szín -felcsatolható kivitel -széles tapadótalp -változatos felhasználhatóság -a dildó hossza 20cm -a dildó átmérője 3,8-4,2cm -az alsó derékmérete kb. 110cm, de állítható

Penis-Sleeve Duplaszerető péniszköpeny vibrátor

A Penis-Sleeve Duplaszerető férfiak részére szánt, felcsatolható, pumpálval a kellő méretre növelhető, de távirányítós, állítható vibrációs motorral is ellátott, erezett felületű erotikus kiegészítő. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A vibráció erőssége számtalan fokozatba állítható. 14cm mély, belső átmérője 4cm - szűkre pumpálható. Teljes hossza 20cm, külső átmérője 5cm. Szabályozható szíjak a tökéletes illeszkedésért. 2 db AA elemmel működik. A Penis-Sleeve-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream PENETRIX STRAP ON Felcsatolható vibrátor

A Pipedream Penetrix Strap On PVC/Latex anyagból készült. hölgyek részére készített, felcsatolható, vibrátoros, távirányítóval szabályozható, pénisz formájú felcsatolható vibrátor. A csomag tartalmaz egy szemmaszkot is. A Penetrix Strap On-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik

Pipedream Vibrating Hollow Strap-on flesh - Felcsatolható vi

A Pipedream Vibrating Hollow Strap-on flesh PVC anyagú, állítható rezgéserősségű, belül üreges, férfiaknak készített üreges, saját péniszre helyezhető, távirányítós, erezett felületű, felcsatolható vibrátor. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A csomag tartalmaz egy szemmaszkot is. Mostantól megszerezheti azt a hosszúságot és átmérőt , amiről mindig is álmodott . A kényelmes rugalmas hám könnyen beállítható a legtöbb mérethez. Tökéletes ED-ben szenvedő férfiaknak, korai magömléses problémáknak. A szupererős, többsebességű golyó izgalmas rezgéseket sugároz a vibrátor hegyénél, pontosan ott, ahol a legjobban szeretné őket. A Vibrating Hollow Strap-on-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 2 db AA elemmel működik.

Fun Factory STRAP & BOUND Invisible Denim 3 Felcsatolható di

A Fun Factory Strap & Bound Invisible Denim 3 100% pamutból készült a legtöbb Fun Factory dildóval kompatibilis heveder. 33-44 csípőméretre állítható.

Pipedream Anal Fantasy Collection Vibrating Curve anál vibrá

A Pipedream Anal Fantasy Collection Vibrating Curve ABS anyagból készült, uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott többsebességes anális játékszer. A pénisz formájától eltérő kialakítású. A test külső és belső stimulációjára alkalmas anál vibrátor. A Vibrating Curve ívelt tengelye és gyöngyös csúcsa tökéletes a P-Spot stimulációhoz, míg a csendes motor közvetlenül a legérzékenyebb területére juttatja a rezgéseket. Használja a tövében található többsebességű tárcsát, hogy pillanatok alatt elvigye a csapkodástól a lüktetésig. A készlet 2 ujjas ujjat, anális deszenzitizáló krémet, anális kenőcsöt és játéktisztítót tartalmaz. A Vibrating Curve-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream King Cock 11" Cock with Balls Tapadókorongos

A Pipedream King Cock 11 dildo PVC anyagú,közepes méretű,herés,tapadókorongos,teljesen realisztikus,finoman erezett,kézzel festett,ftalátmentes,felcsatolható hámba helyezhető.könnyen tisztítható dildó.Minden egyes darab barázdáit, vénáit, makk részüket vagyis a legapróbb részleteket is rendkívüli precizitás mellett kézzel dolgoznak ki, hogy a lehető legrealisztikusabb élményt nyújtsa

Pretty Love Ira Pink G-pont vibrátor

A Pretty Love Ira Pink ABS/szilikon anyagból készült, 10 rezgési funkcióval rendelkező vibrátor. A gumós feje és a Ívelt, textúrált tengelye kitűnően alkalmas a hüvelyi és a g-pont stimulációjára. 1 x AA elemmel működik. A g-pont vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Power Wand kézi Masszírozó gép

A Pretty Love Power Wand ABS anyagból készült, fokozatmentesen szabályozható rezgésintenzitású, flexibilis fejjel rendelkező vibrátoros masszírozó gép. Egy rendkívül nagy teljesítményű masszőr, amely tökéletesen elhelyezett intenzitást és sima fejet kínál, amely görbül és meghajlik, hogy a kívánt területeket megcélozza egész testre. Klasszikusan elegáns stílusban ez a masszázspálca kényelmesen illeszkedik a kézbe, lehetővé téve a precíz manővereket a fájó izmok felett, körül és ellen, vagy intim területeken. 4 x AAA elemmel működik. A masszírozó géphez vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Cloneboy Suction - Black tapadókorongos klónozó

A Cloneboy Suction tapadókorongos klónozó.kiöntő forma segítségével negatív lenyomat készíthető a merev péniszről. Ezt a lenyomatot a csomagban található komponensekkel kell feltölteni. A forma eltávolításával a pénisz másolata elkészül.

Doxy Die Cast 3 Wand - hálózati masszírozó vibrátor (ezüst)

A Doxy Die Cast 3 Wand ABS, Alumínium, PVC, Szilikon anyagokból készült, hálózati masszírozó készülék. A kisebb fej lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a rezgéseket pontosabban vezesse a kívánt érintkezési területre. A Doxy Die Cast 3 Wand kézi masszírozó géphez vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. hálózatról működő kivitel dizájn, mikrofon forma flexibilis, puha, szinte benyomható szilikonfej szuper erős motor (9000RPM) 2 rezgésmód: sima, pulzáló gombnyomással fokozható és csökkenthető rezgéserősség 3 gombos vezérlés teljes hossz: 26cm a fej mérete: 6,5 x 4,5 x 5cm ezüst színben, fekete fejjel időtálló fém vázzal, stramm műanyag borítással

Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure 24K Gold Luxury

A Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure 24K Gold Luxury Edition ABS/szilikon anyagból készült, ftalát és latexmentes, forradalmian új, 4 motoros, 3 szívó, 10 rezgési és a nyelv formáját idéző izgatóban 7 mozgási funkcióval rendelkező luxus szexuális játékszer. A rezgő, ergonómiailag kialakított fogantyú a g-pont stimulálására is használható. Egyedi kialakítás, melyet 24 karátos arannyal díszítettek. Az egyik vége hagyományos szilikonos vibrátor,melyet használhatunk hüvelyi behatolásra és külső klitorisz stimulálásra is . A másik vége egy érzéki nyelv. A szívás, a nyelv és a rezgés egyszerre vagy külön-külön is felhasználható. Használati utasítások: A szívás, a nyelv és a rezgés egyszerre vagy külön-külön is felhasználhatók. Nyelv be / ki: Nyomja meg a nyelv bekapcsoló gombját a nyelv mozgásának elindításához. Nyomja meg a bekapcsoló gombot a 7 nyelv mozgási mintáinak átváltásához. Nyomja meg és tartsa lenyomva a kikapcsoláshoz. Rezgés be- és kikapcsolása: A rezgés bekapcsolásához nyomja meg a rezgés bekapcsoló gombját. Nyomja meg a bekapcsoló gombot a 10 vibrációs mintának átváltásához. Nyomja meg és tartsa lenyomva a kikapcsoláshoz. Szívó be- és kikapcsolás: Keresse meg a kényelmes kioldógombot, amely a szívás impulzusához vagy leállításához használható. Nyomja meg és tartsa lenyomva a szívókapcsolót a szívás kezdeményezéséhez. Nyomja meg és tartsa lenyomva a szívás kikapcsolásához. Az intenzív szívást testre szabhatja a kerek és ovális opcióval az erogén területeken. A 4 nagy teljesítményű motorral 3 szívó, 7 nyelv mozgási és 10 rezgési minta között válogathatunk. A rezgő szilikon fogantyú erőteljes G-pont stimulációt kínál a saját motorjával. A működéshez szükséges USB töltőkábel és a luxus szütyő mellékelve. Az Ultimate Pleasure 24K Gold Luxury Edition vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. multifunkciós mindkét funkció külön-külön szabályozható 10 programos vibráció 7 nyalás intenzitás 3 szívó program újratölthető mágneses USB töltő 2 méretű szívóharang 1 szilikon nyelv kiegészítő

Forró erotikus masszázs Bp. belvárosi lányoknak - Sráctól!

Forró erotikus érzéki masszázs - csinos formás ápolt igényes jól szituált lányok - szépasszonyok - üzletasszonyok számára! Kimerült - elhanyagolt vagy? Esetleg kalandot keresel? Vékony, teltkarcsú, sportos igényes nő vagy? Szeretnéd ha egy finomkezű magas ápolt jó kiállású srác kényeztetne? Extrákat is kérhetsz. :) Szerepjátékokban is benne vagyok. Franciaágyon kapod a kényeztetést. :) Bp. belvárosban (V. ker.) vagyok. Lehetsz orosz szépasszony, és celeb lány is. Maximális diszkréció. Jöhetsz 1 vagy több órára, vagy akár egész éjszakára is. Te is kényeztethetsz ha szeretnéd. Írj a címemre, és egyeztetjük a részleteket. Barátnőddel, lányoddal is jöhetsz. :) Címem: geza.kovacs005@gmail.com

Dögös feszes gömbölyű testű kiscsajnak lakás 1 órára is kiad

Dögös feszes gömbölyű testű - teltkarcsú kiscsajnak Bp. belvárosi lakás órákra is kiadó - masszázs szolgáltatásra - erotikus munkára. Ne bérelj lakást, ne fizess kauciót, magadnak dolgozz. Imádsz szexelni de nincs hol, akkor írj nekem. Napközben tudsz itt dolgozni. Fizetned csak a megérkezett vendég után kell. Dögös szép lány legyél. Írj erre a címre nevet, mobilszámot. Keresni foglak. Cím: kiadolakas.jaszai@gmail.com

Kameran szexeljunk masszturbaljunk! 06705396200

Szia Eloben kameraszex mutasd meg hogyan elegited ki magad. A latvanytol fel all a puncika. Nezd meg ahogy elo veszem a jatekszert. Volt mar a kezedben vibrator. Elo veszem es hasznalni is fogom. Egyedul elsz maganyos vagy szereted a szoros puncit akkor ez neked is szol. Bankszamlara utalassal rendezed a szamlat. Sms ben kuldom a bankszamla szamot. 5 perc 3.000 forint 10 perc 5.000 ft 15 perc 7.000 ft 20 perc 8.000 ft 30 perc 10.000 ft 60 perc 15.000 forintot szükséges utalni és mutatom a szőrős homlokos puncikát Hivj batran lathatsz engem eloben vigyel haza az otthonodba az agyadba a furdoszobadba. Keressel batran!

Vegyél pisit tőlem! 06 70 539 62 00 Idd is meg!

Szia! Vegyél pisit tőlem, ha szereted meg inni, és a fétised, imádod ha jó sós, vagy édes. Pisilés közben nyaljad a pinámat, kortyoljad, édes kedves aranyos vagy, nagyokat nyeljél belöle. Le pisilem a faszodat, bele pisilek a szádba, rá ülök az arcodra. Gyere igyál vegyél belöle és molett csaj, minden pisijét meg ihatod. Ára: posta költséggel együtt 2 liter pisi 15.000 forint. Irj rám és már küldöm is a sok pisit csomagban pet palackban neked. Bankszámlára utalással tudod előre rendezni. Email cim szükséges, postán maradóként nem tudja meg senki, kell majd egy telefonszám amelyen értesitenek, hogy csomagod jött. Hivj ha szeretnél belöle! 06 70 539 62 00 Csak bátran!

Vegyél illatos pisit tőlem! Meg is ihatod sok liter van!

Szia! Pisim van eladó 1 literes üvegbe adom. 2 liter pisit ha meg iszol, akkor teljesül minden vágyad. Nem tudsz hozzá jutni, mert mondjuk nem ismersz senkit aki eladja neked, akkor most itt vagyok postai úton tudod tőlem megrendelni a 06 70 539 62 00 telefonszámon, és utána emailben. Sok pisim van, gyűjteni fogom neked, posta fordultával küldöm, bankszámlára előre utalással. 15.000 forint 2 liter pisi, plusz a posta költség. Kóstold meg lehet sós vagy lehet édes, imádon a colat sokat iszom belöle, meglátod csak ugy csúszik majd lefele a torkodon. Hivj bátran ez ügyben egy tiszta egészséges csaj pisijét kapod. Postán maradóként tudom küldeni, érte kell majd menned, kell a posta cime, és egy telefonszám amelyen értesitenek, hogy csomagod jött. Várom a hivásod! Jó kortyolgatást kivánok!

Pisim van eladó nagy tételben! 06 70 539 62 00

Szia! Szereted meg inni a pisit, szereted látni ahogy egy nő pisil, vagy éppen még soha nem kóstoltad, de mindig is szereted volna ki próbálni, akkor most itt a lehetőség, banki utalással 2 liter pisit adok 15.000 forintért amely tartalmazza már a posta költséget is. Vegyél belöle, kóstold meg, lehet sós, lehet édes, olyat iszom amit szeretnél, egészséges, molett csaj pisijét tudod meginni. Emailben küldök képet magamról, rendeld meg a 06 70 539 62 00 telefonszámon, postán maradóként tudom küldeni, telefonszámot kérek és majd felhivnak hogy jött csomagod. Nem tudja meg senki. Bankszámlára előre utalással tudod küldeni. Majd szükséges lesz egy email cim amelyen meg rendeled. Irj rám bátran, már intézem is. Várom a hivásod!

Gyűjtöm neked a pisim, vegyél belöle magadnak!

Szia! Illatos pisit jó sósat, esetleg édeset amilyet szeretnél vegyél tőlem van eladó több liter folyamatosan gyűjtöm eladásra. Szereted a pisit meginni, szereted ha le pisilik a farkad, szereted, ha a szádba megy, rá ülök az arcodra és már ihatod is. Nem tudtál nagy mennyiséghez jutni, akkor most itt a lehetőség vegyél tőlem 2 liter pisi 15.000 forint posta költséggel együtt. Bankszámlára utalással tudod előre rendezni. Postán maradóként tudom küldeni, igy nem tudja meg senki email cim, vagy telefonszám kell amelyiken a posta majd értesit, hogy csomagod jött. A rendelésed a 06 70 539 62 00 telefonszámon tudod leadni. Később majd szükséges egy esetleges email cim is amelyiken tudsz majd velem beszélgetni. Bátran hivjál tehát 2 liter pisi meg ihatod nem fogy el olyan gyorsan. Gondoskodom az után pótlásáról. Várom a hivásod.