2021. augusztus 11., szerda

Hölgyet keresek aki kényeztetésre vágyik Győrbe

Hölgyet várok élvezetes erotikus kényeztetésre.Szereted nyallak,szopatlak,dughatunk is minden amire vágynál.Bármely nap,kortol függetlenül,formás alkat,csupasz punci előny,üzenj

Kezdő hölgy telefonszexel 06 90 188 231, hivás dija 460 ft/p

Szia! Anyagi támogatót keresek! Egyetemre járok! Fiatal kedves hölgy vagyok, borotvált, puncival.! Ha a megadott telefonszámot hivod, nekem segitesz. Massztúrbálok veled cserébe. Kielégitelek a számmal imádok szopni, furulyázom is neked, és dugdosom magamba a vibrátort amikor meg hallom a hangodat. Élvezek akár rá a farkadra is. Itt vagyok elérhető 06 90 188 231, hivás dija 460 forint percenként. várom

Titán Power 3 db kapszula, alkalmi potencianövelő, vágyfokoz

Titán Power 3 db kapszula, alkalmi potencianövelő, vágyfokozó Férfiaknak, mennyiségi kedvezmény TITÁN POWER Az étrend-kiegészítő összetevői: Maca gyökér por, zselatin, Fűrész Pálma kivonat, Panax Ginseng kivonat, Rhodiola Rosea kivonat, E172. Hatóanyag tartalom napi adagban (1 kapszula): Összetevők Aktív hatóanyag Mennyiség Maca (Lepidium Meyenii) 300 mg Fűrész Pálma (Serenoa Rrepens) Fatty Acid 60 mg/27mg Panax Ginseng Ginsenoside 20 mg/1mg Rhodiola Rosea Lignum rhodium Rosavin 20 mg/0,6 mg Alkalmazási javaslat: Naponta 1 kapszula, étkezés előtt kb. fél órával, bő folyadékkal lenyelni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Nettó tömeg: 1,5 gr (3 darab 500 mg-os kapszula). Figyelmeztetés: Ha tudomása van arról, hogy vérnyomása magas, és/vagy szív- esetleg érrendszeri megbetegedéssel bír, ne alkalmazza a készítményt! Használata szintén kerülendő várandós nők, valamint szoptató édesanyák számára. Ne feledkezzen meg továbbá arról, hogy az étrend-kiegészítők, bár megannyi jótékony hatással bírhatnak, a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot nem helyettesítik. 12 éves kor alatti gyermekek a készítményt nem alkalmazhatják. Gyermekek elől a készítmény gondos elzárást igényel. Tárolásához pedig száraz, hűvös hely ajánlott. Notifikációs szám:. Minőségét megérzi: Lásd a doboz hátoldalán. Származási hely: Kína

Fist Deep Formula 10 ml - Rush, Poppers, Aroma

Fist Deep Formula 10 ml - Rush, Poppers, Aroma Rush, Poppers. Bőrtisztító folyadék.

Letícia - élethű guminő

Miért jó? Életnagyságú szexbaba Külön kialakított, realisztikus arccal és hajjal Élethű, kidolgozott kezekkel és lábakkal A bimbó és annak udvara érzékien domborodik Mindhárom kényeztető nyílás ki van alakítva A punci színe finom rózsaszín árnyalatú A bimbók, vagina és ánusz extra puha szilikonból készült Ajándék hordtáskával és javító szettel Extra vibrációval, amit vezetékes távirányítóval vezérelhetsz Termék specifikációk: A vagina és az ánusz egyaránt magadévá tehető Kidolgozott,élethű arccal,kezekkel és lábakkal Selymes hajjal, puha szilikon kéjcsatornákkal A test és a keblek felpumpálható PVC A vibromotor két darab ceruzaelemmel (2xAA) működik Használati útmutató letöltése (PDF)

Cottelli Plus Size - merevített mellemelő (fekete)

Kicsit fényes, rugalmas anyagból készülő mellemelő, több oldalról merevített mellrésszel a biztos tartásért. Hátul kapcsokkal záródik, a vállpántok állíthatóak. Anyaga: 95% Polyester, 5% Elasthan. Fekete színben. Mérete: 95E

Mellformájú plüsspárna

Kiváló nyaktámaszt nyújtó mókás párna, kocsiban, vonaton vagy otthon! Látványos, figyelemfelkeltő, nagyon puha, selymes, natúr színű plüssből készült cicipárna, hetyke, rózsaszín mellbimbókkal. Kiváló ajándék férfiaknak, hiszen ki ne szeretne dús, kerek keblek között álomra hajtani a fejét. A párna mérete: 24 x 37 x 19cm. Anyaga: 100% Polyester. Natúr színben. Használati útmutató letöltése (PDF)

Amy-Rose guminő

Térdelő guminő, nyomtatott arccal és hajjal, három nyílással (száj, vagina, ánusz). Magassága: 90cm. Anyaga: PVC, TPR (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). Használati útmutató letöltése (PDF)

CHEFCOCK - BIG BOSS mókás kötény

Nyakba akasztható kötény, félmeztelen, fotó minőségű felsőtesttel, alul BIG BOSS felirattal. A kötény alul dupla anyagból készül, a felső fehér anyagot fellibbentve egy nagy plüss fütykös bukkan elő. Nyakba akasztható, hátul a derékrészen megköthető kivitelben. A kötény mérete: 88 x 61cm Anyaga: 100% Polyester. Használati útmutató letöltése (PDF)

Cottelli - Harisnyatartós nővérke ruha

Rugalmas, áttetsző anyagból készült, nyakpántos miniruha, elöl végig cipzárral, két zsebbel és lent két harisnyatartó pánttal. Extra mély dekoltázzsal, a derékrészen piros csíkkal. Anyaga: 90% Polyamid, 10% Elasthan. A csomag tartalmazza a fehér színű, piros fodros főkötőt is. A főkötő anyaga: 95% Polyester, 5% Elasthan. A harisnyát és egyéb kiegészítőket a csomag nem tartalmazza. Mérete: L

Arany színű papucs - péniszes

Forró hangulatot teremtő, igazán mókás és szexi lábmelegítő papucs a hideg napokra! Nagyon kellemes, puha, látványosan csillogó arany színű anyagból készült papucs (1 pár), melynek tetején, formás, ágaskodó pénisz csücsül, kerek herékkel és selymes, fehér szőrrel. Anyaga: 100% Polyester. Mérete: egyen méret (37-43-ig minden méretre passzol). Használati útmutató letöltése (PDF)

Ölelő Mayumi guminő

Miért jó? Életnagyságú szexbaba Nyomtatott arcú és hajú szerető Telt keblekkel A bimbó és annak udvara érzékien domborodik Mindhárom kényeztető nyílás ki van alakítva (száj, vagina és ánusz) A punci színe finom rózsaszín árnyalatú Termék specifikációk: A száj, a vagina és az ánusz egyaránt magadévá tehető A magassága teljesen felfújt állapotban kb 160 cm Nyomtatott arccal és hajjal Állva ölelő pózban Anyaga: PVC Használati útmutató letöltése (PDF)

Dishy Dyanne guminő

Életnagyságúra felfújható szerelembaba, gyönyörűen rajzolt Manga arccal. Enyhén hajlott testtartásban, a változatos pózok kipróbálásához. Két kéjnyílással(száj, vagina) és extra nagy mellekkel. A vagina kivehető, önállóan, maszturbátorként is használható, kellemes bőrszerű anyagból(TPR). A csomagban a maszturbátorhoz szükséges ápoló púdert is mellékelünk. A baba anyaga PVC. Használati útmutató letöltése (PDF)

Joann guminő

Szexi szerető, három érzékien szűk kéjnyílással, mely mindig rendelkezésedre áll! Életnagyságúra felfújható szexbaba, rajzolt bájos arccal és festett barna hajjal. Három kéjnyílással(száj, vagina, ánusz). Fehér bőrszínnel. Anyaga: PVC. Használati útmutató letöltése (PDF)

Faye élethű guminő

Élethű arcú szexbaba selymes szőke hajjal, barna (műanyag) szemmel, szempillákkal, és puha szilikon ajkakkal (belül is puha). Életnagyságúra felfújható - ülő pozícióban várja, hogy magadévá tedd. Nagy, feszes mellekkel, puha (szilikon) mellbimbókkal. Vagina és ánusznyílással, amihez egy ajándék vibrációs tojást mellékelünk, hogy még élvezetesebb legyen az együttlét. Továbbá a csomagban még találsz egy textiltáskát is Faye higiénikus és diszkrét tárolásához. A három fokozatú vibrációs tojás három darab ceruzaelemmel működik, amit kérünk külön rendelj meg! Használati útmutató letöltése (PDF)

Obsessive Frivolla - pikáns női csipke alsó (fekete) (S/M)

Kellemes, puha, gyönyörű mintákkal díszített, áttetsző csipkéből készülő női alsó, mely elölről klasszikus bugyinak tűnik, azonban hátul szexi kivágásokkal látták el, így a popsi felső részét csupán néhány rugalmas pánt és egy szatén masni takarja. Anyaga: 90% Polyamid, 10% Elasthan. Fekete színben. Mérete: S/M (egyenméret: S és M méretre egyaránt passzol). Tisztítási javaslat: kézzel mosható, kiterítve szárítható. Nem szabad fehéríteni és vasalni.

Abierta Fina - Szenvedélyes romantika - mellemelő szett

Abierta Fina kollekció, egyenesen a Cottelli-től! Romantikus megjelenés, vadmacskás szenvedély! Frissítsd fel gardróbodat érzékien szenvedélyes fehérneművel! A fekete és a vörös mámorítóan tökéletes kontrasztja jellemzi ezt a csodás fehérnemű szettet. Fekete, enyhén áttetsző, rugalmas anyag, gyönyörűen kidolgozott, vörös színű, igényes hímzésekkel gazdagon. Alacsonykosaras, enyhén bélelt melltartó, állítható vállpántokkal, harisnyatartó, állítható harisnyatartó állítható pántokkal és anyagban és színben maximálisan passzoló hímzett, nyitott tanga a csomagban. Exkluzív dobozban. Anyaga: 100% Polyamid. Mérete: 80B/M

Angelina lovedoll

Ez az exkluzív felfújható baba kielégíti még a legigényesebb urat is! A modell gyönyörű teste, amely minden értéket felfedi neked. Gyönyörű felfújható szerelmi baba bájos 3D-s arcával, nyitott puha szájjal, természetes hajjal. Ez az anyag 100% -ban biztonságos a test számára, nem okoz allergiát vagy irritációt. A hüvelyhez vagy a végbélhez külön beállítható vibráló tojás állítható pulzációs sebességgel csatlakoztatható. A tojásnak kiegészítő funkciója a szexi hangok, felejthetetlen élményt nyújtva. - felfújható szerelmi baba - Angelina minta - 156 cm - 3 csábító szerelmi lyuk

Rezgő maszturbátor

kontúros, puha hüvelyi ajkakkal rendelkezik. A maszturbátor rendkívül valósághű anyagból (CyberSkinŽ) készült. A hüvely feszes sztómáján számos csík található, amelyek precízen masszírozzák a péniszét, és valódi érzést keltenek. Használjon hidratáló géleket a jobb hatás érdekében. További előnyt jelent a készletben található, vibráló tojás sebességszabályozóval. Mindössze annyit kell tennie, hogy a maszturbátor hátsó lyukába helyezi őket, hogy élvezze a vibráló boldogságot. A tojás önmagában is tökéletes a partnere serkentésére. A mellékelt távirányítónak köszönhetően szabadon szabályozhatja a kiválasztott rezgési sebességet.

Bad Kitty - Öt részes bondage szett

A szett tartalma: egy szemmaszk (tépőzárral záródik), egy pár csuklómandzsetta karabínerrel összekapcsolva (a mandzsetták 5,5cm szélesek, méretük csattal állítható), egy tanga elöl nyílással, amibe akár egy dildó helyezhető (a dildó nincs a csomagban), egy kb. 70cm-es korbács és egy pár bokamandzsetta fém lánccal összekötve (5,5cm szélesek, állíthatók). Anyaga: Polyurethan/fém.

Bad Kitty - műbőr, tépőzáras kötöző szett (8 részes) - feket

A csomag tartalma: 2db csuklóbilincs (kis összekötő lánccal) 2db bokabilincs (rövid összekötő lánccal) 1db nyakpánt (rögzítőgyűrűvel) 1db póráz (csuklópánttal, karabinerrel) 1db szemkötő (rugalmas fejpánttal) 1db szájpecek (lélegzőnyílásokkal) 1db korbács (felakasztható kivitelben) 1db paskoló (csuklópánttal) Termék specifikáció, tulajdonságok: bilincsek és nyakpánt mérete tépőzárral állítható szájpecek fejpántja fém csattal személyre szabható fém rögzítőgyűrűk bilincseket összekötő láncok kis karabinerben végződnek (egyik oldalon levehetőek) szájpecek átmérője: 3,5cm korbács hossza: 38cm paskoló hossza: 27cm póráz hossza: 1m anyag: Polyurethan, fém szín: fekete

Bad Kitty - tépőzáras, műbőr ágyhoz kötöző szett (piros)

Tartós műbőr bilincsek hosszú, nagy szakítószilárdságú, dupla Y-alakú összekötővel. A szett tartalma: 2db csuklóbilincs (rögzítőgyűrűkkel) 2db bokabilincs (rögzítőgyűrűkkel) Dupla Y-alakú összekötő (kis karabinerekkel) Termék specifikáció, tulajdonságok: anyag: Polyurethan, fém, ABS szín: piros

Strong Power Extra potencianövelő kapszula

Strong Power Extra alkalmi étrend kiegészítő kapszula, mely még hatásosabb és még jobb az elődjénél. Kemény erekciód lehet, mindenféle mellékhatás nélkül. Egymás után akár több menetre is készülhetsz, nem kell tartani a lankadástól. Partnered elégedett lehet a teljesítményeddel. A Strong Power Extra alkalmi kapszula előnyei lehetnek: Rendkívül gyors hatás, bevételtől számított 20-30 percen belül már készen állhatsz az akcióra Akár 2-3 napig tartó hatás Hosszabb aktusok lehetnek, akár jobb állóképesség és többszörös orgazmus 2 aktus között lerövidülhet a regenerációs idő. OÉTI notifikációs szám 22517/2019 Az ár 1 kapszulára vonatkozik. A doboz 4 darab kapszulát tartalmaz.

Strong Fire potencianövelő kapszula

2019 legújabb fejlesztésű terméke a Strong Fire Original alkalmi étrend kiegészítő kapszula. Kemény erekciód lehet, mindenféle mellékhatás nélkül. Egymás után akár több menetre is készülhetsz, nem kell tartani a lankadástól. Partnered elégedett lehet a teljesítményeddel. A Strong Fire Original alkalmi kapszula előnyei lehetnek: Rendkívül gyors hatás, bevételtől számított akár már 20-30 percen belül már készen állhatsz az akcióra Akár 2-3 napig tartó hatás Hosszabb aktusok, akár jobb állóképesség és többszörös orgazmus 2 aktus között lerövidülhet a regenerációs idő OÉTI notifikációs szám 26017/2021 Az ár 1 kapszulára vonatkozik. A doboz 2 darab kapszulát tartalmaz.

Anaconda potencianövelő

Szeretné magát újra kirobbanó formába hozni a szexuális aktusok alatt, de még nem tudja hogyan? Akkor jó helyen jár, mert megtalálta a kérdésére a választ. A gyártó ezen, potencia kapszulát Önnek találták ki. Amennyiben szeretne magabiztosabb lenni az ágyban és szeretné lenyűgözni partnerét, akkor próbálja ki Ön is az Anaconda 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó, férfiak számára kifejlesztett potencia készítményt. Az Anaconda alkalmi potencianövelő kapszulának az alábbi előnyei vannak Rendkívül gyors hatás, bevételtől számított 30-45 percen belül már készen áll az akcióra Akár 2-3 napig tartó hatás, mely alatt érezhetően fejti ki jótékony hatását Hosszabb aktusok, jobb állóképesség és többszörös orgazmus 2 aktus között lerövidül a regenerációs idő, így hamarabb készen áll a következő menetre Hímvessző méterének növekedése - vastagabb, keményebb pénisz Természetes összetevőket tartalmaz, így mellékhatásoktól mentes a használata Enyhe alkoholfogyasztás mellett is alkalmazhatja OÉTI notifikációs szám: 26471/2021 Az ár egy darab kapszulára vonatkozik. A doboz 4 darab kapszulát tartalmaz.

Scarlett Love Doll valósághű baba

A Scarlett Love Doll 3D, TPR anyagból készült, teljesen valósághű, realisztikus, kerek fenekű, nagy mellű, valódi hajú baba. Az alagutak (anális, hüvelyi és száj) bordázottak, hogy minden lendületnél simogassanak és örömet szerezzenek. Ha végzett, ne aggódjon, Scarlet készen áll a következő alkalomra. Súly: 40 kg Magasság: 161cm Mell-derék-csípő: 95*54*97cm Lábméret: 21cm Hüvely mélysége: 18cm Végbélnyílás mélysége: 18cm Orális mélység: 15cm

GongYingZ Vagina

A GongYingZ Vagina realisztikus kialakítású, redőzött belső felületű, vaginát formázó testnyílással ellátott egyéni maszturbátor. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. Minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni és hagyni teljesen megszáradni. Vízbázisú síkosító javasolt.

ZhenshaZ Mouth shape maszturbátor

A ZhenshaZ Mouth shape TPR anyagból készült, realisztikus kialakítású, redőzött belső felületű, szájat formázó testnyílással ellátott egyéni erotikus játék. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. Minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni és hagyni teljesen megszáradni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Amy Half Body Sex Doll női torzó

Az Amy Half Body Sex Doll teljesen valósághű, 3d-s kialakítású, TPR ,puha, bőrszerű anyagból készített, férfiaknak ajánlott, mellekkel, ánuszt és vaginát formázó testnyílással kialakított erotikus játék, valósághű testméretekkel. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. Minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Busty Lady Half Body Sex Doll női torzó

A Busty Lady Half Body Sex Doll TPR, kiváló minőségű, puha, bőrszerű anyagból készített, férfiaknak ajánlott, mellekkel, ánuszt és vaginát formázó testnyílással kialakított erotikus játék, valósághű testméretekkel. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. Minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Tenga FLIP 0 (ZERO) RED and FLIP WARMER SET

A Tenga Flip O Red And Flip Warmer Set prémium minőségű, férfiaknak ajánlott, szétnyitható, karcsú vonalvezetésű egyéni Tenga maszturbátor, melyben a két oldalt nyomva lehet a vákuum hatást létrehozni. Felső részén egy szelep biztosítja a levegő kiáramlását. Öntsünk egy adag síkosítót a maszturbátorba, majd helyezzük bele a péniszt. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. A csomag tartalmaz egy fűtőpálcát is, amellyel 47 Celsius-ra melegíthető a maszturbátor. A fűtőpálca valamennyi Tenga Flip termékkel kompatibilis. Tisztítása: használat után langyos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell elmosi. Csak teljes száradás után lehet visszatenni a dobozba, a tolókarokra helyezve ez elérhető. Vízbázisú síkosító javasolt, ebből két adagot a csomag tartalmaz.

Fun Factory STRONIC Petite Pastel lilac G-pont vibrátor

A Fun Factory STRONIC Petite Pastel lilac szilikonból készült, újratölthető, bársonyos felületű, 3 pulzáló ás 5 sebességi fokozattal rendelkező, erős motorral felszerelt, a g-pont stimulálására is alkalmas, könnyen kezelhető, akár kéz nélkül is használható, elegáns vibrátor. A pulzálás erőteljesebben lüktet, mint a vibrátoros rezgés, így a hatása is természetesebbnek hathat.A Fun Factory STRONIC Petite Deep sea blue-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Strong Power Max - étrendkiegészítő kapszula férfiaknak (4db

A Strong Power Max alkalmi étrend kiegészítő kapszula, mely még hatásosabb és még jobb az elődjénél.Kőkemény erekciód lehet, mindenféle mellékhatás nélkül. Egymás után akár több menetre is készülhetsz, nem kell tartani a lankadástól. Partnered elégedett lehet a teljesítményeddel. A Strong Power Max alkalmi kapszula előnyei lehetnek: Rendkívül gyors hatás, bevételtől számított 20-30 percen belül már készen állhatsz az akcióra Akár 2-3 napig tartó hatás Hosszabb aktusok lehetnek, akár jobb állóképesség és többszörös orgazmus 2 aktus között lerövidülhet a regenerációs idő Természetes összetevőket tartalmaz, így ismert mellékhatásoktól mentes a használata. 4db 500mg-os kapszula a dobozban. Összetevők: Maca kivonat (Lepidium Meyenii) Zselatin Fűrész Pálma kivonat (Serenoa Repens) Szibériai Ginseng kivonat (Eleutherococcus Senticosus) Gotu Kola kivonat (Centella Asiatica), színezék E172 Hatóanyag mennyisége napi adagban (1 kapszula) Maca kivonat (Lepidium Meyenii) - 310mg Fűrész Pálma kivonat (Serenoa Repens), ebből Fatty Acid - 60mg / 27mg Szibériai Ginseng kivonat (Eleutherococcus Senticosus), ebből Eleutheroside - 20mg / 1,6mg Gotu Kola kivonat (Centella Asiatica), ebből Triterpenes -10mg / 1mg Alkalmazási javaslat: Naponta 1 kapszulát, aktus előtt kb. 30-45 perccel, bő folyadékkal (nem alkoholos) kell lenyelni. 2-3 naponta 1 kapszula bevétele javasolt. FIGYELEM: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Ne szedd a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás vagy! Ha tudomásod van arról, hogy vérnyomásod magas, és/vagy szív- esetleg érrendszeri megbetegedéssel bírsz, ne alkalmazd a készítményt! Használata szintén kerülendő várandós nők, valamint szoptató édesanyák számára. Ne feledkezz meg továbbá arról, hogy az étrend-kiegészítők, bár megannyi jótékony hatással bírhatnak, a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot nem helyettesítik. A termék kisgyerekek elől gondosan elzárva tartandó. Száraz, hűvös helyen. OÉTI notifikációs szám 22517/2019

Cobeco CBL fisting BUTTER - 500 ml Szilikonbázisú síkosító

A CBL fisting BUTTER egy szilikon bázisú síkosító, amely egyedülálló anyagszerkezetének köszönhetően képes az élmény fokozására. Ez a vaj állagú síkosító hidratáló hatásának köszönhetően az élmény intenzívebbé és egyúttal kényelmesebbé is válik. A síkosító összetételének köszönhetően nem szívódik be a bőrön keresztül, így hosszan tartó élményt biztosít. A szilikon alapú kenőanyagok nem tartalmaznak vizet, és a bőr nem fogja könnyen felszívni őket. Ezért a szilikon alapú kenőanyag tovább fog tartani, mint a víz alapú kenőanyag. A CBL fisting kitűnően alkalmas az öklözéses játékokhoz.

CBL water based AnalLube - 500 ml anális síkosító

A Cobeco CBL water based AnalLube 500 ml kiváló minőségű vízbázisú intim síkosító, amelyet kifejezetten anális használatra fejlesztettek ki. Hosszan tartó és hidratáló hatással rendelkezik, dermatológiailag tesztelt, latex óvszerekkel együtt is használható. Ez az intim kenőanyag hidratáló és hidratáló hatású. Nagyobb kényelmet nyújt a szexuális tevékenységek során, és kiegészíti a test természetes nedvességét, ami intenzívebbé teszi a nemi közösülést. A CBL Cobeco Anal Lube Water Based erotikusabb élvezetet nyújt mindkét partner számára. Ez a kenőanyag latex óvszerekkel kombinálva is használható.

Cobeco CBL water based AnalLube - 1000 ml anális síkosító

A Cobeco CBL water based AnalLube 1000 ml kiváló minőségű vízbázisú intim síkosító, amelyet kifejezetten anális használatra fejlesztettek ki. Hosszan tartó és hidratáló hatással rendelkezik, dermatológiailag tesztelt, latex óvszerekkel együtt is használható. Ez az intim kenőanyag hidratáló és hidratáló hatású. Nagyobb kényelmet nyújt a szexuális tevékenységek során, és kiegészíti a test természetes nedvességét, ami intenzívebbé teszi a nemi közösülést. A CBL Cobeco Anal Lube Water Based erotikusabb élvezetet nyújt mindkét partner számára. Ez a kenőanyag latex óvszerekkel kombinálva is használható.

Real Leather Necktie Cuff nyakörv és póráz

A Real Leather Necktie Cuff nyakra helyezhető erotikus fetish nyakörv és egy hozzá tartozó póráz.

B-Vibe - Rimming XL anál plug

A B-Vibe - Rimming XL ABS, szilikon anyagból készült anál vibrátor, amely forgó gyöngyöket tartalmaz a felemelő érzéshez és a nagyobb orgazmus eléréséhez. Használhatja a vezeték nélküli távirányítóval vagy anélkül is. Az első és egyetlen és rendkívül nagy méretű, rezgő fenékdugasz, amely ötvözi a forgásérzetet a forgó gyöngyökkel és rezgő motorral a dugó végén. A Rimming XL egy szuper méretű vibráló fenékdugó, amely tapasztalt anális rajongók számára készült. A B-Vibe - Rimming XL anál plughoz anál síkosítót ajánlunk. A csomag tartalmazza a töltéshez szükséges USB-kábelt és a tároláshoz ideális, cipzáros, kemény tokot. A távvezérlő 1db CR2032 típusú gombelemmel működik, melyet a csomag tartalmaz.

Le Wand Plug-In Vibrating Massager Sky Blue Masszírozó gép

A Le Wand Plug-In Vibrating Massager Sky Blue ABS és szilikon anyagú, formatervezett, díjnyertes masszírozó készülék. 10 megkülönböztető, hullámos rezgési sebességgel és 6 rezgési mintával rendelkezik. A karcsú, puha tapintású fogantyú és az extra hosszú 245 cm-es zsinór megkönnyíti a használatát. A Le Wand Plug-In Massager egy klasszikus stílusú masszírozó, minden igényt kielégítő energiával, páratlan minőséggel és díjnyertes formatervezéssel. A páratlan pihenés érdekében masszázskészülék teljes testápolóként működik, a test csomóinak és feszültségeinek enyhítésére. A masszírozó szilikon fejjel, rugalmas nyakkal és hosszú fogantyúval rendelkezik, könnyen kezelhető kezelőszervekkel, amelyek lehetővé teszik a sima manőverezést. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. A Le Wand Plug-In Vibrating Massager-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Angel Touch Real Cowhide Paddle Black With Angel Touch Sign

Angel Touch Real Cowhide Paddle Black With Angel Touch Sign paskoló - Eladó - Webáruházban kapható!

Angel Touch Polished Leather Nubuk Crop With Stitched. lovag

Angel Touch Polished Leather Nubuk Crop With Stitched. lovagló pálca - Eladó - Webáruházban kapható!

Stimulation Spray 30 ml stimuláló spray

A Stimulation Spray kifejezetten nők számára tervezték. A kívánt hatás elérése érdekében az aktus megkezdése előtt permetezzen egy kis mennyiséget a csiklóra és a szeméremajkakra.

Pipedream Ultimate Fantasy Dolls Kitty - valódi guminő

Ultimate Fantasy Dolls Kitty Tulajdonságok: -életnagyságú méret -tömör, élethű anyag -erős acél váz -mozgatható ízületek tetőtől talpig -szőke haj -zöld szemek -elbűvölő szempillák -puha ajkak -pisze orr -érzéki nyak -kecsesen izmos idomok -feszes kerek popsi -Dupla D-s, telt feszes keblek -mindig izgalmi állapotú mellbimbók -formált ujjak, lábujjak -ápolt francia körmök -csupasz punci -élethűen formált popó és puncinyílás -Mintha igaziba hatolnál érzet! -formált köldök -magasság: 168cm -tömeg: 37,19kg -mellbőség: D-DD (91cm) -derékbőség: 60cm -csípőbőség: 91cm -ruha, fehérnemű méret: XS, S -cipőméret: 37-38 -makulátlan bőrrel Kiegészítők a csomagban: 1 pár kesztyű Plusz műkörmök (6db) Akkus rúdvibrátor Intimmosó, beöntő Terméktisztító spray Síkosító Ápoló púder

Leg Avenue Mini Dress With G-String mini dress

A Mini Dress With G-String szexi,nőies,csipkés mini dress. Anyaga : 100% poliamid / nylon