2020. július 28., kedd

Titkos szexkaland... Telefon: 06-20-436-3756

46/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) intim mérettel. Házaspár is jöhet. Telefon: 06-20-436-3756 (csak hivás, ne sms)

Pipedream Fetish Fantasy 7,5" Hollow Squirting Strap-on

A Pipedream Fetish Fantasy 9 Hollow Squirting Strap-on with Balls Tan ABS/PVC anyagból készült, bőrszerű tapintású, herékkel ellátott szexuális játékszer, amely folyadék kibocsátására is alkalmas. ( meleg víz, hígított intim tisztítószer, vagy hígított vízbázisú sikosító). Most létrehozhatja az ejakuláló pénisz érzetét és magabiztosabban érezheti magát a mérete miatt. Élvezze a szexet partnerével hosszú ideig, hogy mindketten elérjék az orgazmusukat ezzel az ultra-realisztikus spriccelővel. Egyszerűen nyomja meg a játékszert és merítse a fejét a kívánt folyadékba, majd engedje fel a dildóra gyakorolt ?nyomást a folyadék felszívásához. Bármikor nyomja meg az üreges dildót és extra nedves nedű fog kispriccelni, akár 3 méter távolságra is. A kényelmes elasztikus heveder könnyen beállítható a legtöbb mérethez. Tisztítása szappannal és vízzel vagy egy speciális Toy Cleanerrel történik.A Squirting Strap-on-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Obsessive, Bodystocking, F211 cicaruha

Az Obsessive Bodystocking F211 csodaszép virág mintával díszített body fehérnemű, mely úgy öleli körbe viselőjét, mint egy fűző... Puha és rugalmas anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít. Anyagösszetétel: 87% polyamide, 13% elastane

Bisquitta teddy

A Bisquitta teddy csipkés, gazdagon díszített fehérnemű. Az egyedi kivágás és a pántok megmutatják és kihangsúlyozzák a nőies test vonalát. Lágy és finom kosarak, rugalmas hevederekkel körülvéve. Az alsó rész nyitott, ezáltal nem kell levetni a hancúrozáshoz! Anyaga : 90% poliamid, 10% elasztán

Obsessive, 838, szexi fűző és tanga

Az Obsessive 838 piros finom, rugalmas anyagból készült szexi fűző, gyönyörű csipkével, csillogó medállal, állítható pántokkal és egy tangával. Anyag összetétel: 90% poliamid, 10% elasztán

Obsessive, 841 szexi fűző és tanga fekete s/m méret

Az Obsessive 841 csábító fűző, merevített melltartó kosarakkal, állítható pántokkal, csillogó kis dísszel - kellemes tapintású, finom, rugalmas anyagból. Anyag összetétel: 94% poliamid, 6% elasztán

Obsessive, 874-CHE-2, szexi hálóing és tanga

Az Obsessive, 874-CHE-2 egy kellemes, hihetetlenül szexi hálóing, tangával kiegészítve. Az érzéki csipke lágyan takarja el a melleket,de mégis kiemeli őket. Gyönyörű virágos csipkével és hálóval kombinált hálóing és tanga. Anyag összetétel: 85% poliamid, 15% elasztán

Obsessive, 856 szexi hálóing és tanga

Az Obsessive, 856 egy kellemes, hihetetlenül szexi hálóing, tangával kiegészítve. Az érzéki csipke lágyan takarja el a melleket,de mégis kiemeli őket. Gyönyörű virágos csipkével és hálóval kombinált hálóing és tanga. Anyag összetétel: 90% poliamid, 10% elasztán

Erekta Plus 40 ml

Az Erekta Plus merevedést elősegítő és megtartó krém. Egyedülálló potencia krém férfiaknak akik fenn akarják tartani a pénisz merevséget. Speciális összetevőknek köszönhetően csökkenti a pénisz érzékenységét. Csak külsőleg használja! Minőségét megőrzi a felbontástól számított 1 évig! Gyermekektől elzárva tartandó!

Stay Up Creme 40 ml késleltető krém

A Stay Up Creme 40 ml magömlés késleltető krém. Speciális késleltető krém,amely segíthet csökkenteni a pénisz érzékenységét. Az a pénisz, amelynek kisebb az érzékenysége megakadályozhatja a közösülés előtti ejakulációt és a szexuális aktivitás jóval hosszadalmasabb lesz. Alkalmazása: 5 perccel a szexuális aktus előtt kenje be a krémmel.

Extasia 30 ml klitorisz krém

Az Extasia 30 ml finom illatos klitorisz krémet nők használják meghitt szerelmi játék során. Masszírozza be finoman a csiklót és a szeméremajkakat, és engedje szabadjára a női vágyakat. Az árnika, ismert értágító hatású növény, erősíti a vérkeringést így ösztönözve a női libidót. Az arginin erősíti ezt a hatást. A mentol azonnali frissítő hatást fejt ki. Kapható 30 ml-es palackban higiénikus adagoló kupakkal.

Taboo Plaisir Intime New klitorisz krém 30 ml

A Taboo Plaisir Intime New javítja érzékenységet az optimális szexuális öröm eléréséhez. Kis rétegben vigye fel a gélt a csiklóra és finoman masszírozza be. A Plaisir Intime klitorisz gél a kényelmes pumpadagolóval könnyen használható.

Ápolt hölgyet kényeztetnék.

Ápolt hölgyet kényeztetnék! Hölgyet keresek szabadidö kellemes eltöltésére. Ápoltság,diszkréció adott és elvárt!!! Utazni tudok,búvóhely is van. irj ha fölkeltettem érdeklödésedet. Köszönöm,hogy elolvastad,Krisztián.

Ápolt hölgyet keresek szabadidö kellemes eltöltésére!

Ápolt,diszkrét hölgyet keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Én 180 cm,kék szemek,ápolt,sportos pasi vagyok. Irj ha fölkeltettem érdeklödésedet. Utazni tudok,búvóhely van. Köszönöm,hogy elolvastad.

Szexpartner

Szexpartnert keresek 45-55 éves hölgyet aki valóra váltsa az álmom hogy egy idösebb hölggyel szexeljek kérlek írj a voross33@gmail.com rá vagy hivj a 06307692872 ön én 35 éves fiú vagyok 180cm magas barna hajú barna szemű.

Szeretnél magadnak egy mackót? - 30-as pasi 18-28 éves lányt

30-as, nagydarab, mackós pasi vagyok. Fiatalabb, 18-28 év körüli, intelligens, kedves, vékony alkatú, vagy legalább nem túl molett lánnyal ismerkednék, aki nincs magától elszállva és akinek nem gond a korkülönbség. Tartós kapcsolat lenne a célom. No anyagi!

Kényeztetés, simogatás szeretgetés 06 90 188 028

Szia Kedves! lány várja az ő hercegét. Kedves aranyos, mindenre nyitott, molett lány várja hívásod. Velem mindent meg tudsz beszélni. Kényeztetés Szexelj velem telefonon, hivj hogy hogyan tudunk. http://bellaerotika.hu, nézd meg a weboldalt a részletek miatt. A a részletekre vagy kiváncsi hivjál bátran. 06 90 188 028 Bella

Kedves aranyos nagy cicis lány vár téged!0690188028

Kellemes 46-os molett lány várja hívásod, ha szeretsz szexelni, és velem szeretnéd. Imádom a gyönyörű farkincát a puncikámba. Hivj és részletesen el mondom neked. Szeretek szexelni, romantikus beállítottságú lány vagyok. Minden nap elérhető vagyok. Tudsz velem telefonszexelni is, hivj hogy hogyan tudunk. Várom 06 90 188 028

Bármikor elérhetsz. Szexeljünk egy kellemeset!0690181417

Szia Kedves! Szexelni szeretnél egy molett, nagy csöcsű lánnyal hivj 06 90 181 417 hivás dija bruttó 305 forint áfával percenként Mindent meg tudsz velem beszélni. Ha kell nagyon jó szeretőd leszek. Várom a hívásod,. Kellemes tartalmas kikapcsolódás velem. Szexelj velem telefonon hidd el, tudok újat mondani. Hivj hogy hogyan tudunk telefonon szexelni. http://bellaerotika.hu Ha telefonos ismeretség formáját választod, éjjel nappal elérhető vagyok! Imádod a szőrős puncit? Adom neked! 06 90 181 417 Hivj!

Szegedi fiatal lányt, hölgyet keresek anyagi támogatással

Szegedi 39 éves házas igényes pasi keres fiatal lányt hölgyet (CSONGRÁD MEGYE) hosszútávra diszkréten havi két három találkozásra.

Kecskeméten keresek

Kecskeméten keresek csajt hölgyet kézimunkára autoban vagy szabadban.Anyagiak azonnal. Érd email ban.

Hölgyet kényeztetnék

41 éves férfi keres hölgyet alkalmi szexre anyagiaktól mentesen Miskolcon. Ha van helyed, magányos vagy, vagy jól esne a törődés, vagy csak kalandra vágysz, keress! Elfoglalt vagyok, de rád szakítok időt. Kötetlen testi örömöket okozó kapcsolatot keresek. Szeretek kényeztetni és összebújni. Kor, külső nem számít, mindenkiben meg lehet látni a szépet és érezni a csodát. Az ismisk@freemail.hu email címen vagyok elérhető, várom leveleiteket.

Barátnőt keresek

Rég elvált, független 58 éves, 187 magas, normál/vékony alkatú, kulturált és intelligens férfi keresi budapesti, esetleg vidéki barátnőjét, NEM csak egy éjszakára. Azért itt keresek, mert a természet az átlagnál jobban megáldott erotikus vágyakkal és képességekkel. Kedvelem a naturizmust, a napi erotikát, de azért nem vagyok "szexbarbár". Keresem hasonló érdeklődésű, szexuálisan az átlagnál aktívabb barátnőmet. Alkat nem számít, szeretem a telt idomokat is. Vidék is szóba jöhet, nem köt ide semmi. Eltekintve ilyen irányú vágyaimtól, beszélgetni is tudó, értelmes, normális hétköznapi férfi vagyok.