2021. február 28., vasárnap

Mini Silk Rope

A Mini Silk Rope segít az intim játékok lehető legkényelmesebb és biztonságosabbá tételében. A zsinór természetes pamutból készül és különleges szövésű, köszönhetően puha, fényes felülettel, amely nagyon hasonló a selyemhez. A kötél karcolás vagy kopás nélkül csúszik a test felületén, csak kellemes érzéseket okozva. A zsinór 10 m hosszú.

Satisfyer Love Breeze Yellow okos, akkus, vízálló csiklóizga

A Satisfyer Love Breeze Yellow ABS/Szilikonból készült, okostelefonról irányítható, ergonómiailag kialakított léghullámos csiklóizgató és vibrátor egyben, a díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással. Az applikáció segítségével egyedi rezgési és léghullámos funkciókat lehet alkotni, akár zenei ritmusból (pl. Spotify), saját vagy párunk hagjából vagy környezeti zajokból is, amelyeket meg is lehet osztani másokkal. Biztonságos video chat kapcsolatot is kezdeményezhet, így akár partnere is irányíthatja az eszközt, miközben láthatják egymást. A Love Breeze-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. Satisfyer Connect APP - telefonos vezérlés Miután a bekapcsoló gombot (felső gomb) hosszan lenyomva tartva, készenlétbe került a kényeztető, ezt követően már okos telefonról is irányítható a vibrátor. Az applikáció letöltésével a vezérlési lehetőségek kibővülnek. A telefon, vezeték nélküli távvezérlőként funkcionál - távirányító. Video chat ? kedvesed is átveheti a készülék vezérlését, így ő irányíthatja vágyaidat, miközben láthatjátok is egymást. Playlist-edre, kedvenc zenéid ritmusára is beprogramozhatod a gyönyörhullámokat. Rezgéstervező - Egyedi rezgésmintákat hozhattok létre, érintéssel, emberi hanggal, külső zajokkal. Vezérlés APP nélkül: A termék oldalán két gomb is található. A felső gomb hosszan lenyomva tartásával kapcsolható be- és ki a készülék. Miután a készülék üzembe helyezésre került, ugyanezen gomb újbóli, rövid lenyomásával, váltogathatunk a 11 impulzushullám módok között Alsó két kis félköríves gomb ? 10 rezgésmód közötti váltás Az adott gombot hosszan lenyomva tartva kapcsolható be- és ki a funkció, egyszeri, rövid lenyomással pedig a módok, erősségi szintek között válthatunk. Töltő kábel csatlakoztatás: A termék töltése rendkívül egyszerű a mellékelt mágneses USB-kábelnek köszönhetően. A töltő csatlakozó a készülék oldalán helyezkedik el (két kis, ezüst színű, fém pont). Termék specifikáció, tulajdonságok: bőrbarát anyag léghullámos technológia utazó méret diszkrét forma rezgő motor díjnyertes applikációs vezérlés okos telefonról MCQ 32: biztonságos video chat kapcsolat megszámlálhatatlan stimulálós funkció 100% vízálló kialakítás könnyen tisztítható lithium polymer-es beépített akkumulátor ergonomikus, elkeskenyedő, dizájn kényelmesen használható vezérlő gombok a készüléken méret: 14,5 x 10,6 x 5,55

Satisfyer 1 Next Gen. LÉGHULLÁMOS CSIKLÓIZGATÓ

A Satisfyer 1 Next Generation szilikonból készült léghullámos klitoriszizgató.A készülék házra helyezett, lyukas szilikon feltétben bekapcsoláskor léghullámok képződnek, mely pulzációval kiegészülve stimulálja az érzékeny területet. Egy tökéletes játék, hogy felélénkítsd a szexuális életedet! Az energikus Satisfyer 1 egy kötelező darab a kalandozó, világjáróknak. A vékony, kör alakú forma és a nyomáshullám technológia teszi az elemmel működő készüléket a tökéletes útitárssá. Bársonyosan selymes, könnyen síkosítható szilikon bevonat borítja. 11 fokozatban állítható intenzitás Teljesen vízálló kivitel 2 db AAA (mini) ceruza elem

8.8" The Ultra Soft Dude 5 Tapadókorongos dildó

A 8.8 The Ultra Soft Dude 5 TPE anyagú,cyberskin,realisztikus,tapadókorongos dildó,amely bármilyen sima felületen megtapad.Selymes puha és lenyűgöző méretű, kifejezetten arra a célra tervezték, hogy Önnek öröme legyen.Tisztítása szappannal és vízzel vagy egy speciális Toycleaner történik.

FP by Fernand Péril Feromon parfum

Az FP by Fernand Péril friss és energikus, keverve fűszerekkel, citrusfélével, és feromonokkal. Kiváló minőségű feromon parfüm férfiak számára. Az új Fernand-Péril-Line termékünk feromon-parfümjének exkluzív illatanyagai egyedülálló módon hangsúlyozzák a férfi vonzerejét. Ez az illat erotikus vonzerejét néhány perc alatt kifejlesztheti, és több órán át kitart.

Leg Avenue Twisted Strap body

A Leg Avenue Twisted Strap nagyon szexis, vadító, alul kivágott bodyruha. Anyaga : 93% Polyamide/Nylon 7% Spandex

Master & Slave Purple- kötözős játék szett

A Master & Slave Purple egy BDSM bondázs szett. Végtelen szórakozást kínál tele erotikus meglepetéssel. A tartozékok divatos, lila-fekete színű leopárdmintás dizájnnal készülnek, minőségi anyagokból. A dekoratív kartondoboz mindent magában rejt, amire a Bondage játék során szükségetek lehet: -korbács hossza: 45cm -szájpecek szíjának átmérője: 13-20cm -cirógató hossza: 28cm -kötél hossza: 10m -bokabilincsek átmérője: 9-10cm, csuklóbilincsek átmérője: 6,5-7,5cm -kis karabineres összekötő -fenekelő hossza: 30,5cm -szemtakaró -nyakpánt átmérője: 14-16cm, póráz hossza: 103cm A játékhoz 24 játékkártya is tartozik, 10 nyelvű használati utasítással: holland, osztrák, német, francia, spanyol, olasz, svéd, skandináv, lengyel, orosz.

Master & Slave Beige - kötözős játék szett

A Master & Slave Black egy BDSM bondázs szett. Végtelen szórakozást kínál tele erotikus meglepetéssel. A tartozékok divatos, lila-fekete színű leopárdmintás dizájnnal készülnek, minőségi anyagokból. A dekoratív kartondoboz mindent magában rejt, amire a Bondage játék során szükségetek lehet: -korbács hossza: 45cm -szájpecek szíjának átmérője: 13-20cm -cirógató hossza: 28cm -kötél hossza: 10m -bokabilincsek átmérője: 9-10cm, csuklóbilincsek átmérője: 6,5-7,5cm -kis karabineres összekötő -fenekelő hossza: 30,5cm -szemtakaró -nyakpánt átmérője: 14-16cm, póráz hossza: 103cm A játékhoz 24 játékkártya is tartozik, 10 nyelvű használati utasítással: holland, osztrák, német, francia, spanyol, olasz, svéd, skandináv, lengyel, orosz. MASTER & SLAVE BONDAGE from Eropartner Distribution on Vimeo.

Bijoux Indiscrets Nip Gloss Duet 13ML hűsítő és melegítő gél

A Bijoux Indiscrets Nip Gloss Duet két üveg, az egyik melegítő, a másik hűsítő hatással. Stimuláló testápoló, intim helyekre, férfiak és nők erogén zónáira. Kísérletezzen érzékeivel, tesztelje érzékenységét, és derítse ki, milyen hőmérsékleten változik a vágy lelkessé.

BIJOUX Cosmetiques Anal play gel anális gél

A Bijoux Cosmetiques Anal play gel árnikát, kamillát és aloe verát tartalmazó, kókuszdió illatú gél, melyet kifejezetten anális stimulációhoz fejlesztettek. Összetevői bizosítják a terület rugalmasságát és hidratálják is azt. Alkalmazása : egy kis gélt közvetlenül a végbélnyílásra vagy ujjra helyezni és óvatosan bedörzsölni. Óvszerekkel és segédeszközökkel is kompatibilis. Akár szakértő, akár kezdő, anális játék előtt rendkívül fontos a terület hidratálása. Ez a gél arnikát, kamillát és aloe verát tartalmaz, amelyek növelik a hidratációt és az anális rugalmasságot, csökkentve a súrlódást a behatolás során. Ráadásul csodálatos íze és illata van ... mmmm kókuszdió! Használata : Vigyen fel egy kis gélt közvetlenül a végbélnyílásra vagy az ujjaira, és dörzsölje be.

Bad Kitty - szíves bilincsek

A Bad Kitty Polyurethan/fém bőr hatású anyagból készült bilincsek, körben végig dekoratív, csillogó szív motívumokkal és piros varrással díszítve. Fém D-rögzítőgyűrűkkel és karikákkal. A két bilincset rövid fém lánc köti össze, mely mindkét végén kis fém karabinerben végződik, így levehető. A bilincsek mérete fém csattal állítható: 17-27cm között. A bilincsek szélessége: 5,5cm. A fém lánc teljes hossza: 15cm.

Bad Kitty - szíves nyakörv, fém pórázzal

A Bad Kitty kiváló minőségű nylon/fém, bőr hatású anyagból készült nyakörv, körben végig dekoratív, csillogó szív motívumokkal és piros varrással díszítve. Fém D-rögzítőgyűrűvel és karikával. Hozzá kis karabinerrel csatlakoztatható fém pórázzal, mely műbőr fogóban végződik. A nyakörv mérete fém csattal állítható: 35-48cm között. A póráz teljes hossza: 78cm.

Easy Rider natúr felcsatolható vibrátor

Az Easy Rider PVC anyagú, vibrációval ellátott, üreges, felcsatolható játékszer, állítható pántokkal. távirányítóval is működtethető, erezett felületű . A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A felcsatolható vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 2 db AA elemmel működik.

Ultra Passionate Harness - Dual Motor Vibration Felcsatolhat

Az Ultra Passionate Harness - Dual Motor Vibration TPE/TPR anyagból készült, hölgyek számára ajánlott, felvehető, távirányítóval működtethető, kétmotoros, állítható rezgéserősségű, erezett felületű felcsatolható vibrátor, amely egyidejű hüvelyi stimulációt tesz lehetővé használói számára. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 2 db AA elemmel működik.

Silicone Strap-on Los Analos - 3in1-ben vibrátor

A Silicone Strap-on Los Analos szilikonból készült, péniszhez vagy dildóhoz rögzíthető, egy rezgési funkcióval rendelkező, felvehető, a csikló stimulálására, de anális vibrátorként is használható, péniszgyűrűvel kiegészített felcsatolható vibrátor. A viibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. Nagyon kellemes, ruganyos, bársonyos felszínű anyagból készült péniszgyűrű, nyuszis csiklóizgató karral, valamint hozzá csatlakozó análvibrátorral. 2 db AAA elemmel működik. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. A vibrátor hossza 16cm, átmérője 2,6cm. A gyűrű átmérője 3,2cm (enyhén rugalmas).

Obsessive Lovica S/M szexi fűző és tanga

Az Obsessive Lovica S/M rendkívül elegáns, Állítható vállpántos, csipke és szatén kombinációját ötvöző, gyöngyszemmel díszített, harisnyatartós fűző, tangával. A harisnyát a csomag nem tartalmazza. Anyag összetétel: 90% nejlon, 10% elasztán

Obsessive 862 S/M szexi, háromrészes szett

Az Obsessive 862 S/M egy igazán szexi, bélelt melltartókosaras, háromrészes fehérnemű szett. Anyagösszetétel: 94% poliamid, 6% elasztán

Obsessive 838 S/M - pikáns csipkés babydoll tangával

Az Obsessive 838 S/M puha, rugalmas anyagból készülő, kényelmes babydoll, felül pikáns, nyitott részletekkel, alul lenge, A-vonalú fazonban, így a csípőben erősebb Hölgyeken is tökéletesen mutat.Áttetsző, finom csipke berakásokkal tűzdelve a kebleken és a derékrészen körben, végigfutva a háton . Vékony, állítható vállpántokkal, melyek hátul keresztezik egymást.A keblek között fehér strasszos dísszel. A dekoltázst hangsúlyozó, a kebleket keretező, rugalmas pántokkal. Anyagban és színben maximálisan harmonizáló, áttetsző tanga a csomagban, rugalmas pántokkal. Anyaga: 90% Polyamid, 10% Elasthan.

Obsessive 838, szexi 2 részes fehérnemű szett

Az Obsessive 838 csipkés fehérnemű együttes, amely melltartóból és tangából áll. Hihetetlenül szexi, csábító fehérnemű szett. Anyag összetétel: 90% poliamid, 10% elasztán

Obsessíve Bunny costume L/XL nyuszilány jelmez

Az Obsessíve Bunny costume csodálatos nyuszilány jelmez, melynek tartalma egy rugalmas, szaténos anyagból készült pánt nélküli body, két harisnyatartós, méretre állítható combpánt, egy rugalmas pánttal ellátott nyuszifül, egy nyakpánt és egy pár necc combfix. Anyaga : Poliészter, PVC, Poliamid

Hölgynek masszázs és erotika Győrben

Ápolt,igényes hölgyet keresek aki erotikus maszirozásra és élvezetre vágyik.Elhanyagolt, nem független is lehetsz,velem ellazulhatsz és kiélheted vágyaidat, szophatsz,puncid is nyalnám.Nagy csikloju,popoju hölgy is lehetsz.Üzenj:hancurozzunk11@gmail.com-ra fotoddal.Várlak egy kellemes együttlétre..

Hölgyet szopatnák, punciját nyalnám

Ápolt igényes hölgyet keresek aki szopna és kedveli ha nyalják,ujjazzák,akár élvezésig .Elhanyagolt,fiatalabb is formás alkattal.Akár masztizhatunk ki is verheted.Várlak diszkréten hétvégén is,üzenj: bimbi1@gmail.hu cimre fotoddal.

Hölgyet sex kapcsolatra keresek hétvégére is Győrben

Ápolt érett hölgyet is keresek élvezetes erotikára.Nem függetlenek,elhanyagolt lehetsz.Fiatalabbb,nagy cicis is ,formás alkat előny.Várlak ha élvezetes erotikához lenne kedved.Üzenj:bimbi1@gmail.hu cimre fotoddal.