2021. március 21., vasárnap

Telefonszex, egy kellemes hangú lánnyal 06 90 900 800

Szia Kedves Bella vagyok, 45 éves, molett intelligens lány. Szexelj velem telefonon, itt vagyok neked, massztúrbáljunk együtt, te meg én. Fel áll a farkad és a szőrős puncira gondolsz, itt van neked egy hatalmas vibrátor elégitsd ki a puncikámat vele. Hivj és el mondom, hogy csináld vele. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu massztúrbálok veled, éjjel nappal, elérhető vagyok.

Amatör vagy, szextelefon Bellával élő vonal, 06 90 900 800

Szia Kedves Bella vagyok. 45 éves, 100 kg molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves bájos arcú mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Hivj az emelt dijas telefonszámomon. 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával, percenként, van ajándékom a részedre. Szeretném át adni.

Villanyszerelő Budapesten olcsón házhoz megy ...

Villanyszerelő Budapesten olcsón házhoz megy kisebb munkák miatt is! Árak a weboldalamon:https://ift.tt/3owfYlJ Olcsó villanyszerelő Budapest: Ma Budapesten egy villanyszerelő szaki, aki főállásban, vállalkozóként dolgozik, a kis munkákat nem vállalja el. 50-100 ezer Ft alatt ki sem megy. Mindenfajta indokot kitalál, csak hogy ne hívjuk fel, és keressünk helyette mást. Olcsó villanyszerelő Budapest: Én főállásban alkalmazottként, műszaki sales, és műszaki tanácsadóként dolgozok egy cégnél, és tanult villanyszerelő szakiként mellékállásban végzek Budapest területén kisebb munkákat. Olyan munkákat vállalok el, amik gyorsan elvégezhetőek, kis költségűek, ezáltal Önnek sem kerül sokba, és megbízhatóan szakember által, minőségin lesz elvégezve. Néhány példa: - Akár AZONNALI HIBAELHÁRÍTÁS - Hibakeresés - Elektromos gépek éves felülvizsgálata - Konnektorok, kapcsolók átvizsgálása - Karbantartási és felújítási munkák - Villanybojler bekötése - Elektromos konyhai gépek bekötése - Fénycsövek felrakása, felfúrása, bekötése. - LED lámpatestek felrakása, felfúrása, bekötése - Kapcsolók, konnektorok /modernebre/ cseréje - Kilazult konnektorok visszaszerelése - Elszakadt, vagy kontakt-hibás vezetékek cseréje a háztartási készülékein /vasaló, porszívó, turmixgép, vízforraló, stb.stb.stb/ - és még sok-sok apróság, ami a háztartásban előfordulhat. - Kalákában megcsinált, buherált villanyszerelés leellenőrzése a konnektorokban, kapcsolókban, lámpatestekben: (családtag, haverok, barátok, akik utána olvastak, és megnéztek néhány youtube videót, majd elvégezték a munkát a rutinos szakember helyet) Kérésre nagykereskedésből beszerzem a szerelési anyagokat, és a LED lámpatesteket, és LED fénycsöveket. Ekkor a nagykereskedelmi áron hozom Önnek, és nem rakok rá semmilyen hasznot, vagy munkadíjat Hívjon, kérdezzen bátran, és segítek Önnek! Árak a weboldalamon: https://ift.tt/3owfYlJ Telefon 08-19-ig: 06hetven 23nyolc 2nyolc 1nyolc villanyszerelő villanyszerelő Budapesten villanyszerelő Budapesten házhoz villanyszerelő Budapesten házhoz megy villanyszerelő Budapesten házhoz megy olcsón villanyszerelő villanyszerelő Bp villanyszerelő Bp házhoz villanyszerelő Bp házhoz megy villanyszerelő Bp házhoz megy olcsón villanyszerelő villanyszerelő olcsón villanyszerelő olcsón Budapesten villanyszerelő olcsón Budapesten házhoz villanyszerelő olcsón Budapesten házhoz megy villanyszerelő villanyszerelő Bp olcsón villanyszerelő Bp olcsón villanyszerelő Bp olcsón házhoz villanyszerelő Bp olcsón házhoz megy

Férfi erotikus munka

Sziasztok! Férfiak jelentkezését várjuk aki ki szeretné próbálni magát! Legyél sportos izmos esetleg vékony vagy átlagos testalkatú! Nagy farkúak előnyben! Érdeklődni részletekről privát üzenetben! Csatolj magadról teljes alakos képet és intím képet!

Chocolate Personal Lubricant Gel - 100ml Ízesített síkosító

A Chocolate Personal Lubricant Gel - 100ml csokoládé ízű síkosító gél. Színes fantáziával fűszerezi a szexuális életét. Felvidít az érzéki aromájával. Az étel-alapú aromák csodálatos ízeit tapasztalhatja meg. A bőr természetes PH értékének megfelelő. Kompatibilis óvszerrel és nem rontja annak textúráját. Hipoallergén, könnyen lemosható és nem hagy foltot.

Doc Johnson The D - Ragin' D with Balls - 9 Inch

A Doc Johnson The D - Ragin' D with Balls - 9 Inch TPR anyagból készült,rugalmas,herés,letapasztható dildó.

NAOMI NIGHT NURSE DOLL

A Naomi gyönyörű szőke haj,cserélhető nővérke uniformis,stimulátor,stimulator, stethoscope,nagy mellek és 3 nyílás.

Pretty Love Alston Szilikonos vibrátor

A Pretty Love Alston kitűnő minőségű szilikonból készült,újratölthető,12 rezgési funkcióval rendelkező, a g-pont stimulálására is használható vibrátor,melyben a rezgést két motor biztosítja.Alsó részén a kialakított fogórész segítségével könnyen használhatjuk.USB töltőkábel és tárolótasak mellékelve.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.A szilikonos vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Realov - Irena Smart Egg purple Vibrációs tojás

Az Irena Smart Egg szilikonból készült,újratölthető tojás. Funkciók, vezérlés: -telefonról, vagy manuálisan gombok segítségével -iPhone (4S vagy újabb) és Android OS4.3 / Bluetooth 4.0 készülékekkel kompatibilis -10 beépített rezgésmód -további egyedi rezgések létrehozása: érintéssel, csúsztatással, hanggal, zenével, mozgatással -okostelefonról irányítható akár a világ másik végéről is! -bőrbarát, környezetbarát, rugalmas anyag -anatómiailag tökéletes kialakítás -újratölthető Li-ion-os akkumulátor (3,7V - 300MA) -mindössze 1,5 óra töltésidő -akár 4 órányi használat egy töltéssel -erős, de halk motor -10 rezgésmód+egyedi módok -ingyenes telefonos applikáció - 100% vízálló -teljes hossz: 16cm -behelyezhető hossz: 7,5cm -átmérő: 3,3cm

SMAK FOR WOMEN Feromon parfum

A Smak For Woman egy egyedülálló illat, mely, ha kibontakozik, rendkívül finom és abszolút kötelező érvényű. A név már felveti az ígéretet egy csókra. Szép, vidám, szelíd eszencia, amely az élet szeretetére ösztönöz, virág, borostyán és pézsma illattal. Csak néhány csepp, és elbűvöli a varázslat. Korlátozás nélkül használható. Használja a Smak női feromon parfümöt, ha szórakozni indul, férfiak társaságába megy vagy egyszerűen csak szeretné ha sokan bókolnának Önnek. A Smak anélkül kelti fel a férfiak vonzalmát, hogy rájönnének, hogy mi az oka. A Smak parfüm feromonjai a tudat alatt hatnak a férfiak ösztöneire. A Smak illata nagyon erős, de nem túlzóan, nem kell közvetlen a bőrre fújni, hanem a levegőbe kell permetezni és beállni a permetbe.

TABOO FOR HER Feromon parfum

A Taboo Fopr Her egy egyedülálló illat, mely, ha kibontakozik, rendkívül finom és abszolút kötelező érvényű. A név már felveti az ígéretet egy csókra. Szép, vidám, szelíd eszencia, amely az élet szeretetére ösztönöz. Csak néhány csepp, és elbűvöli a varázslat. Ez a női feromon parfüm orlátozás nélkül használható.

HYPNO-LOVE Feromon parfum

A Hypno love egy szép és érzéki férfi parfüm. A pézsma illata hipnotikus hangulatot gerjeszt a levegőben, amely elcsábítja és új életre kelti a női érzékiséget. Grasse-ban, a parfümök fővárosában készül, vonzó illata elcsábítja! Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

Leg Avenue Jacquard Net body

A Leg Avenue Jacquard Net varrat nélküli, szexis, csipkés, harisnyatartós bodyruha. Anyaga : 93% Polyamide/Nylon 7% Spandex

Leg Avenue Twisted Strap body

A Leg Avenue Twisted Strap nagyon szexis, vadító, alul kivágott bodyruha. Anyaga : 93% Polyamide/Nylon 7% Spandex

Fifty Shades of Grey - Feel it Baby Strap On Felcsatolható v

A Fifty Shades of Grey - Feel it Baby Strap On puha szilikonból készült, bordázott textúrájú, karcsú, tapadókorongos felcsatolható vibrátor, amely tökéletesen alkalmas a g-pont vagy a prosztata stimulációjára. A vibrátort külön is lehet használni. A készlet 3 cserélhető O-gyűrűt tartalmaz a sokoldalú élvezet érdekében. A kábel fekete nejlon hevederből és nikkelmentes fém hardverből készül a kényelem érdekében pedig párnázott hevederrel rendelkezik. 3 x LR44 elem mellékelve.A Feel it Baby Strap On-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Bad Kitty - szíves nyakörv, fém pórázzal

A Bad Kitty kiváló minőségű nylon/fém, bőr hatású anyagból készült nyakörv, körben végig dekoratív, csillogó szív motívumokkal és piros varrással díszítve. Fém D-rögzítőgyűrűvel és karikával. Hozzá kis karabinerrel csatlakoztatható fém pórázzal, mely műbőr fogóban végződik. A nyakörv mérete fém csattal állítható: 35-48cm között. A póráz teljes hossza: 78cm.

Bad Kitty - szeméremszéthúzó csipeszek derékalsóval

A Bad Kitty ABS/Szilikon anyagból készült szemérem csipeszek, hozzájuk állítható pántokkal csatlakozó rugalmas derékpánttal és fekete, műanyag gyöngysorral. A csipeszek műanyagból készülnek, lila szilikon borítással, erősségük kis csavarral szabályozható. A csipeszek teljes hossza 6cm. A derékpánt rugalmas gumiból készül. Teljes hossza: 68cm (rugalmas).

Easy Rider natúr felcsatolható vibrátor

Az Easy Rider PVC anyagú, vibrációval ellátott, üreges, felcsatolható játékszer, állítható pántokkal. távirányítóval is működtethető, erezett felületű . A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A felcsatolható vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 2 db AA elemmel működik.

Silicone Strap-on Los Analos - 3in1-ben vibrátor

A Silicone Strap-on Los Analos szilikonból készült, péniszhez vagy dildóhoz rögzíthető, egy rezgési funkcióval rendelkező, felvehető, a csikló stimulálására, de anális vibrátorként is használható, péniszgyűrűvel kiegészített felcsatolható vibrátor. A viibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. Nagyon kellemes, ruganyos, bársonyos felszínű anyagból készült péniszgyűrű, nyuszis csiklóizgató karral, valamint hozzá csatlakozó análvibrátorral. 2 db AAA elemmel működik. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. A vibrátor hossza 16cm, átmérője 2,6cm. A gyűrű átmérője 3,2cm (enyhén rugalmas).

Bad Kitty - szilikon szájpecek műbőr pánttal

A Bad Kitty szilikonból készült szájpecek, állítható, műbőr pánttal. A szájgolyó átmérője: 4cm. A pánt mérete 42 és 58cm között állítható.

Bécsi munka

Bécs városába keresünk 19- 27 éves korig hölgyeket kîsérői munkára. Kiemelt bérezés,kulturált környezet. Szállás utaztatást a cég biztosítja. Havi bérezés meg beszélés alapján lesz a szerződés meg írva. Jelentkezés rövid bemutatkozással és fényképpel erre a címre: royalhotel84@gmail.com

MARATON ORIGINAL - a maratoni szexcsatákhoz

Alkalmanként előfordul Önnel, hogy lankadt állapotba kerül a pénisze Sokszor fejben sem képes ott lenni a szexuális aktusoknál Nem tudja, hogy mi lehet az oka Úgy gondolja, hogy impotens lett Sokszor a válasz nagyon egyszerű lehet a kérdéseire. Bemutatjuk Önnek a Maraton Original potencianövelőt, mellyel fejben is ott lehet a szexben A férfiaknak a szexuális funkciózavarok közül a leggyakoribb a merevedési probléma okozta kellemetlenségek. Míg a legtöbb szexuális funkciózavart el lehet titkolni hosszú időn keresztül, addig a merevedési zavar egyértelműen látszik és érződik. Amennyiben egy orvosi vizsgálatot követően kizárhatjuk a testi és szervi problémákat, elváltozásokat, úgy rátérhetünk a merevedési zavar és merevedési problémák lelki hátterére is. Sok férfi képes arra, hogy a szexre rágörcsöljön. Azon gondolkozik szex közben, hogy vajon elég jó e, tetszik e a másiknak amit csinál, vajon élvezi e a partnere az együttlétet vele. Ezáltal a koncentráció elviszi másfelé a gondolatait és egyfajta görcs állhat be a férfiban, de nem testi görcsről, hanem inkább szellemi görcsről beszélhetünk ilyenkor. Így a merevedést már nem biztos, hogy meg tudja hosszabb ideig tartani, ezáltal akár a szerelmi aktus kudarcba is fulladhat. A szakemberek szerint legjobb, ha szex közben a semmire gondolunk és csak az élvezetnek élünk .Ha Ön is tapasztalta már azt, hogy szellemileg nem mindig tud ott lenni a szexben, de szeretné növelni koncentrációját a szexuális aktusra, akkor a ez a potenciafokozó remek választás lehet. A Maraton leveheti az Ön válláról a terhet és a görcsösséget. Ön maximálisan képes lehet arra, hogy csak és kizárólag a szexuális együttlétre és az örömszerzésre tudjon koncentrálni. A Maraton Extra segítségével nem kell tartania attól, hogy a fél távnál lankadt állapotba kerülne pénisze és ezután kínos pillantásokkal kellene szembe néznie.   Miért olyan eredményesek a Maraton Original kapszulái a merevedési problémák kezelése esetén A Maraton kapszuláinak kipróbálása után, Önnek már nem kell tovább keresgélnie a kétes eredetű és összetételű termékek között. A potencianövelő kapszula tartalmazza mind azt a gyógynövény hatóanyagot, amelyek segíthetnek Önnek a merevedési zavar leküzdésében. Első körben említenénk meg a jól ismert és már sokszor hallott szibériai ginzenget, melyről igencsak sok tanulmány állítja, hogy segíthet a potencianövelésben. Ezért is található meg oly sok férfierő kapszulában, akár csak a Maratonban is. A maca gyógynövényt egy igazi energiabombának tartják. A férfiakban javíthatja a nemzőképességet, kedvező hatással lehet a libidóra, jó lehet az impotencia kezelésében, erősítheti az immunrendszert, és lecsökkentheti a krónikus fáradtságot is. A következő összetevője, nem más, mint a nap, mint nap hallott fűrészpálma, mely segíthet az egészséges prosztata megőrzésében, növelheti a libidót és javíthatja a férfi nemi szerv egészséges működését. Végül, de nem utolsó sorban a fokhagyma, amely javítja a szív és érrendszer működését. Tisztíthatja az ereket, ezáltal a keringést jobbá teheti. Kihatással lehet a pénisz ereire is és annak működésére. Emellett még növelheti a szervezet ellenálló képességét  a baktériumokkal szemben és energizálhatja is a fogyasztóját. Összegezve, azt láthatjuk, hogy valóban mindennapos gyógynövények közül keverték ki a Maraton potencia kapszuláit, de így egyben a hatásuk felerősödésével igazán jó hatással lehet a használója számára. A Maraton kapszulái nemcsak a szexuális zavarokon segíthet, hanem javíthatja a mindennapi egészségérzetet is. Valójában azt állíthatjuk, hogy a Maraton kapszulái többet adhatnak Önnek, mint egy potencianövelést elősegítő kapszula. A Maraton Original kapszula használatával az alábbi pozitív változásokat érzékelheti Javíthatja a szexuális állóképességét Nyugtató hatást fejthet ki az idegrendszerére Enyhe alkoholfogyasztás mellett is alkalmazhatja Akár 48 óráig is képes éreztetni potencia növelő hatását Gyors hatás 30-45 percen belü...

Férfit keresek orális szexre, imádom a 69-es pozíciót.

Egy szexi, ápolt lány kellemes, szenvedélyes férfit keres. Nagyon szeretem a szexet, a szopást és a cunnilingust, imádom a 69-es pozíciót, imádom, ha egy srác a cum a számban! Szeretem, amikor egy srác a nyelvével simogatja a puncimat, és orgazmusra visz. Szeretnék találni egy férfit, akivel kellemesen tölthet időt és rendszeresen szexelhet. Profilom egy meghitt közösségi hálózaton - https://ift.tt/3tIJbff

Társalogjunk szabadon 06 90 188 231

Szia Kedves Bella vagyok 45 éves, molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves, bájos arcú, mosolygós beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélhetsz sok olyasmit amit otthon meg emliteni sem mertél. Emelt dijas számom 06 90 188 231 Hívás dija bruttó 460 forint/ perc http://bellaerotika.hu Kell a farkad édes.

Bármikor Elérhetsz! 06 90 188 028

Telefonszex Bellával Élő vonal, Éjjel nappal! Szia Kedves Bella vagyok 45 éves, molett intlligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Átélheted legtitkosabb vágyaidat is. Kell neked az én szőrős puncim? Ha igen akkor hívjál! Emelt dijas számom 06 90 188 028 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Miskolc

Sziasztok alkalmi vagy allando partnert keresek mindket nem reszerol 16 eves kortol fiukat es lanyokat kenyeztetnek oralisan fiuk futyijet gyengeden szopnam anyagiak nelkul egyoldaluan de lanyok csupasz puncijat is nyalnam egyoldaluan anyagiak nelkul hivj a 06202469278 szamon vagy csorgess meg szammal es visszahivlak.

Hölgyet keresek alkalmi szex kapcsolatra

Üdv! Kristóf vagyok 28 éves ápolt, jóképűnek mondott, átlagos testalkatú józan életvitelü, megbízható fiú vagyok szex mániás. Alkalmi szexpartneremet keresem egy tapasztalt érett hölgy,asszony személyében. Imádom hogy ha ráülnek a számra és kényeztethetek.😋😊😉🤪🤪

Hölgyet keresek aki szopna

Igényes lányt keresek aki leszopna,akár szádat dugnám bele is élvezek,de ki is verheted.Szeretnéd nyallak is mig elélvezel. Formás alkattal nagy cicivel, csikloval is.Elhanyagolt idösebb hölgyet is aki leszopna és kényeztetésre vágyna,üzenj..

Abierta Fina - Gyöngyvarázs - fehérnemű trió

Fekete csipkéből készült szett, fehér gyöngysorokkal díszítve. Nyitott melltartó, állítható vállpántokkal, szeméremnél nyitott, gyöngyös tanga és harisnyatartó a csomagban. A harisnyatartó pántok állíthatóak. A szett anyaga: 90% Polyamid, 10% Elasthan. Fekete színben. A harisnya nem része a szettnek. Mérete: L

Satisfyer PARTNER Plus - két-motoros vízálló, akkus párvibrá

Tulajdonságok: -maximálisan bőrbarát, rugalmas anyag -tökéletes illeszkedést biztosító anatómiai forma -egy-egy motor mindkét szárban -modern dizájn -beépített akkumulátor -keskeny, kényelmes dizájn -100%-ig vízálló, könnyen tisztítható -10 rezgésmód -egyszerű, egygombos vezérlés -USB-ről tölthető, lítium-ionos akkumulátor -mágneses töltőkábel csatlakozás -lila színben Anyaga: bőrbarát Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A szükséges mágneses USB-töltőkábelt a csomag tartalmazza. Használati útmutató letöltése (PDF)

London - thermo pohár (2,5dl)

Termék specifikáció, tulajdonságok: űrtartalom: kb. 250 ml környezetbarát bambusz anyag, szilikonnal többször használható max. 65 fokig hőálló szín: piros-natúr

LELO Enigma - akkus, vízálló, 2in1 G-pont vibrátor (fekete)

Tulajdonságok: csikló- és G-pont stimuláció 2 motoros kialakítás beépített Lítium-ionos akkumulátor (Li-Ion 850mA) töltési idő: 2 óra használati idő: akár 2 óra 8 szívó impulzus mód és 8 rezgésmód egyszerre vezérelhető funkciók három gombos vezérlés vízálló, kádban is használható automatikus kikapcsolás 60 perc után egyszerűen tisztítható tömeg: 196g méret: 10 x 5 x 18,5cm behelyezhető hossz: 14cm szín: fekete anyaga: ABS, bőrbarát Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes) a csomag a töltéshez szükséges USB-kábelt tartalmazza

LELO Enigma - akkus, vízálló, 2in1 G-pont vibrátor (lila)

Tulajdonságok: csikló- és G-pont stimuláció 2 motoros kialakítás beépített Lítium-ionos akkumulátor (Li-Ion 850mA) töltési idő: 2 óra használati idő: akár 2 óra 8 szívó impulzus mód és 8 rezgésmód egyszerre vezérelhető funkciók három gombos vezérlés vízálló, kádban is használható automatikus kikapcsolás 60 perc után egyszerűen tisztítható tömeg: 196g méret: 10 x 5 x 18,5cm behelyezhető hossz: 14cm szín: lila anyaga: ABS, bőrbarát Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes) a csomag a töltéshez szükséges USB-kábelt tartalmazza

Noir - Csipkés, harisnyatartós korszázs (fekete)

Magas minőségű, fényes hatású anyag és áttetsző, rugalmas, virágmintás, puha, rugalmas csipke kombinációjából készülő korszázs. Szépen eldolgozott szélekkel. Vállpánt nélküli fazonban, különleges, mély dekoltázzsal, elöl kapcsokkal záródik, hátul fűzős kialakítással. Oldalanként 3-3 szélesebb, csipkéből készülő harisnyatartó pánttal ellátva, melyek klipszekben végződnek. Anyaga: 80% Polyamid, 20% Elasthan. Fekete színben. A tangát és a harisnyát a csomag nem tartalmazza. Kérünk, hogy a méret kiválasztásánál vedd figyelembe a Noir széria egyedi mérettáblázatát, melyet a képek között találsz. Mérete: XL

le Wand - exkluzív, akkus masszírozó vibrátor (ezüst)

Exkluzív anyagokból készülő, luxus minőségű masszírozó, mely a legmagasabb igényeket is kielégíti! A minden porcikát megborzongató, teljes testre kiterjedő, különleges masszázs-élményért! Egy igazi masszázsmester, mellyel kedvesedet nem csak ellazíthatod, de őrületes vágyra is gerjesztheted! Gyöngyházfényű, erős, prémium minőségű műanyag és bársonyos tapintású, maximálisan bőrbarát szilikon kombinációjában egyesülő, dizájn kivitelezésű, extra erős motorral készülő masszázs vibrátor, újratölthető akkumulátorral. Mikrofon formában, flexibilis fejjel és dekoratív rózsa arany színű dekor berakásokkal, melyek még exkluzívabb megjelenést kölcsönöznek. Extra erős motorral látták. 20 különböző rezgésmód között váltogathatunk és mindegyik rezgést 10 erősségi szinten próbálhatjuk ki. A vibráció szabályozása egyszerűen, 3 gombbal történik. A középső, hullám-jeles gombbal váltogathatunk a módok között, a fel-és lefele nyilakkal pedig fokozhatjuk, vagy csökkenthetjük az adott rezgés intenzitását. Tulajdonságok: -exkluzív kivitel -prémium minőség -időtálló, bőrbarát anyagok -flexibilis, bársonyos bevonatú szilikonfej -időtálló, gyöngyházfényű műanyag nyél -erős motor -3 gombos vezérlés -20 vibrációs ritmus, 10 erősségi szinttel -újratölthető akkumulátor -teljes hossz: 33,5cm -a fej mérete: 6cm -ezüst színben Anyaga: ABS, Szilikon PU-bevonttal (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A töltéshez szükséges hálózati kábelt a csomag tartalmazza. A csatlakozó fejek cserélhetőek: US, UK, UE, EU, AUS. TIPP: a termékhez kizárólag vízbázisú síkosító, vagy masszírozó gél használható. Használati útmutató letöltése (PDF)

Secura Good Timer - ejakuláció késleltető óvszerek (12db)

Tulajdonságok: -kiváló minőség -benzokainnal (min. 5%) magömlés késleltető szerrel ellátva -német gyártmány -elektronikusan tesztelve -egyesével csomagolva -formált ondótartállyal -áttetsző színben -természetes síkosságot biztosító, szilikonos síkosítóval ellátva -52mm-es átmérővel -dekoratív kartondobozos csomagolás 12db-os kiszerelés.

A Szürke Ötven Árnyalata - Charlie Tango rúdvibrátor

Szilárd, kiváló rezgésvezető anyagból készül, erős motorral, melynek sebessége 3, vibrációs módja pedig 4 fokozatot ismer. Teljes hossz kb. 18,4cm, ebből a behelyezhető hossz 15,9cm. Fekete színben. Ajándék tárolótáska a csomagban. A termék 2db ceruzaelemmel (2 x AA) működik, amit kérünk külön rendelj meg. Használati útmutató letöltése (PDF)

mystim Little John - nagy elektro análizgató

Elektro análizgató. 10,5cm hosszú, átmérője 5cm. Súly: 500g. A termék önmagában nem képes elektro-stimulációra, csupán kiegészítő a Digitális elektro szetthez. Anyaga: Alumínium. A termék bipoláris. Használati útmutató letöltése (PDF)

BIOglide original síkosító (500ml)

500ml-es kiszerelés. 100%-ban természetes alapanyagokból készített síkosítógél! Bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált termék (optimális pH értékkel). Óvszerrel is használható, vízzel oldható, zsírmentes. Felállítható flakonban. Praktikus, pumpás adagolóval.

Kama Sutra - vegán masszázsgyertya (passion fruit) - 170g

Érzéki masszázsgyertya, különleges, egzotikus illattal, melynek köszönhetően a relaxációs, vagy intim masszázs közben igazán a Paradicsomban érezheted magad és vágyad is szárnyra kel! Prémium minőségű gyertya, mely a kanóc meggyújtását követően inspiráló masszázsolajjá alakul. A láng elfújását követően az olajat kedvesünk hátára, vagy a markunkba locsoljuk, ezután következhet a lazító, vagy épp minden érzéket felkorbácsoló, különleges masszázs. A tápláló, hidratáló összetevők kellemesen puhává, selymessé varázsolják és táplálják a megfáradt bőrt. >Tulajdonságok: -ideális, alacsony olvadáspont -egzotikus illat: papaya, édes mangó és üdítő dinnye keverékéből -hidratálja, táplálja, puhítja a megfáradt bőrt -hosszantartó, csúszós állagot ad -kókuszolajjal és shea-vajjal -E-Vitaminban gazdag 170g-os visszazárható fém tégelyben, praktikus kiöntővel. Összetevők: Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycerine Soja Oil, Caprylic-Capric Triglyceride (Fractionated Coconut Oil), Prunus Armeniaca (Apricot) Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Oil, Tocopherol (E-Vitamin Oil), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Simmodsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Fragmance (Parfum), Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Petits Joujoux Waikiki - masszázsgyertya kiöntőben - 120ml (

Használat: Egyszerűen gyújtsd meg a gyertyát, várj egy kicsit, amíg a gyertya bódító kókusz és egzotikus ananász illatú masszázsolajjá változik és így már kedvedre cirógathatod vele partnered testét. 1db 120ml-es kiszerelésű gyertya a csomagban. Égési idő: kb. 30 óra. Összetevők: Leguminose Glycine max. L. (Soy Wax), Simmondsia Chinensis (Jojoba Oil), Olea Europea (Olive Oil), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cocos Nucifera (Coconut Oil), Elaeis L. (Palm Kernel Oil), Fragrance.

LELO Sona - hanghullámos csiklóizgató (cseresznye)

LELO Sona hanghullámos csiklóizgató, mely különleges, a szex-eszközök terén eddig ismeretlen, teljesen új hanghullám technológiával készül! Luxus minőségű, anatómiailag megformált, könnyedén kézbe simuló, vízálló masszírozó, mely különleges erőteljes pulzáló, ritmikus, hang-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényeztet! Egy egyedülálló CSIKLÓ SZONÁR, mely teljesen megremegteti a csiklót, ahogy a hanghullámok rezgése levegőhullámokat gerjeszt és az erőteljes vibráláson túl, szívó-élmény is tapasztalható! Mindemellett a kényeztető maximálisan bőrbarát, bársonyos tapintású szilikon borítással készül, így az érzékenyek is bártan használhatják. A fémes csillogású anyagberakás pedig igazán exkluzív megjelenést ad. Vízálló, így egyszerűen tisztítható és az újratölthető, akkumulátoros kialakításnak köszönhetően az elemek utánpótlásáról sem kell gondoskodnunk. A hajlított formának és a tölcsérszerű szívó-rezgő csőnek köszönhetően ideális fogást és könnyed hozzáférést nyújt a csiklóhoz. A gombok is egyszerűen vezérelhetőek egy hüvelykujjal. Működési elv: A kényeztetőn található kis tölcsér mélyén egy vékony szilikon-hártya húzódik, melyre egy kis belső motor kalapácsszerű ütéseket mér, ezáltal az megremeg, mozgásba lendül, rezgésre gerjed. Így keletkeznek a hanghullámok, melyek levegőhullámokat és rezgéseket generálnak maguk körül, amik aztán intenzív kényeztetést, lüktetést adnak a csiklónak. Vezérlés: A terméken 3 gomb található. A bekapcsoláshoz a + és mínusz gombok együttes lenyomva tartása szükséges, amíg fel nem villan egy kis LED-fény. Ezt követően a + jel egyszeri lenyomásával már életre is kel Csikló Szonárunk. A középső gombbal váltogathatunk a 8 lüktető ritmus között. A + és ? jelekkel pedig fokozhatjuk, vagy csökkenthetjük az adott lüktetés erősségét, intenzitását. Főbb tulajdonságok: -egyedülálló hanghullám technológia -lüktető-szívó stimuláció -alap zajkibocsátás kevesebb, mint 50dB -mozgatásnál, erősség fokozásnál hangosabb működés -anatómiai forma -bőrbarát, minőségi anyagok -bársonyos tapintás -3 gombos vezérlés -kézbe simuló dizájn -extra erős stimuláció -erősebb stimuláció, mint levegő-hullám technológia esetén -8 lüktető mód -állítható lüktetési erősség + és ? jelekkel -USB-ről újratölthető akkumulátor (Li-Ion 530mA, 3,7V) -vízálló, könnyen tisztítható -méret: 9,9 x 8,8 x 5,6cm -tölcsérnyílás belső átmérője: 1,1cm -cseresznye szín Anyaga: ABS, orvosi szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A csomag tartalmazza a töltéshez szükséges USB-kábelt. Használati útmutató letöltése (PDF)