2020. március 31., kedd

Fetish Fantasy Series 8 "Vibrating Hollow Strap-On - fe

A Fetish Fantasy Series Vibrating Hollow Strap-On egy felcsatolható vibrátor.Használhatja nő a nővel vagy férfi a nővel vagy férfi a férfival.Sok férfi szereti a mély szexuális izgalmat és ez maximálisan kielégíti őket.Kapcsolja be a készüléket a vezetékes távirányítóval és válassza ki a megfelelő rezgéssebességet.Az üreges dong segít a férfiak merevedési nehézségein.2 db AA elemmel működik.

Pipedream Fetish Fantasy Series Classix Strap-on felcsatolha

A Classix Strap-on PVC anyagú,rugalmas szexi pántos felcsatolható dildo.

FF HOLLOW STRAP ON felcsatolható dildó

Az FF HOLLOW STRAP ON egy felcsatolható dong.Használhatja nő a nővel vagy férfi a nővel vagy férfi a férfival.Sok férfi szereti a mély szexuális izgalmat és ez maximálisan kielégíti ezeket a vágyakat.Az üreges dong segíteni tud a férfiak merevedési nehézségein.Az elasztikus pántok méretre tágulnak.

Leg Avenue Bra top, garterbelt & string

Leg Avenue Bra top, garterbelt & string - Eladó - Webáruházban kapható!

CR 3234 S/M Bodystocking All Flowers cicaruha

A Bodystocking All Flowers hálós,alul nyitott cicaruha. Anyaga : 100% Poliamid

Chilirose CR 4232 S/M Black Bodystocking

A CR 4232 S/M Black Bodystocking rugalmas testre simuló anyagból készült body. Anyaga :poliamid

Chilirose CR 3422 S/M Bodystocking

A CR 3422 S/M Bodystocking puha anyagú,hímzett body piros fűzővel.

LOVECLONE 2 DUO DENSITY - bőrhatású vibrátor

A LOVECLONE 2 DUO DENSITY rendkívül puha,Loveclone anyagból készült,rugalmas,teljesen bőrhatású,realisztikus,finoman erezett vibrátor. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.2 db AAA elemmel működik.

Fleshlight Abella Danger Danger vagina

Leírás folyamatban

Fleshlight Lana Rhodes Destiny vagina

Leírás folyamatban

Fleshlight Anna Foxx Silk vagina

Leírás folyamatban

Fleshlight Girls Kimmy Granger Rebel vagina

A Kimmy Granger a FLESHLIGHT egyedülálló GIRLS sorozatának egy tagja, mely az erotika híres Csillagainak mintázta meg intim testrészeit, hogy ne csak a képernyőn keresztül lehessen csodálni azokat!Érzékien, puha, lágy, maximálisan realisztikus, selymes, szexi és tökéletesen formált - mindez elmondható a Fleshlight termékekről.Ezek a különlegesen élethű, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült termékek az USA-ból indultak el, és hódították meg az egész világot!Gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyílással. Különleges, változatos hullámos-redős-gömbös belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket a kirobbanó extázissá varázsolja. -élethű forma -realisztikus anyag -diszkrét, praktikus tárolótok -víz alatt is használható -teljes hossza: kb. 25cm -belső átmérő: kb. 1cm (nagyon rugalmas) -natúr szín

Rosebud Classic Metal Plug S(Silver)

A Rosebud Classic Metal Plug fémből készült análdugó Swarovski kristállyal.

Rocks-Off Neon Nights Halo Kemény vibrátor

A Rocks-Off Neon Nights Halo ABS anyagú rúdvibrátor.Erős rezgésű,mely 7 fokozatban használható.Sötétben világít és az elem mellékelve.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.

Fleshlight Girls - Veronica Rodriguez Caliente művagina

A Fleshlight Girls - Veronica Rodriguez Caliente TPR anyagú gyengéden puha, natúr színű vagina, mely az amerikai pornódíva,Veronica Rodriguez ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készült. Gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyílással. Különleges, változatos hullámos-redős belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket a kirobbanó extázissá varázsolja. A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi műanyag dizájn tok, mely fehér színben készül, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formában. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. Veronica Rodriguez még saját kézjegyével is ellátta gyönyörkapujának hű mását.

Fleshlight Girls - Elsa Jean Tasty művagina

A Fleshlight Girls - Elsa Jean Tasty TPR anyagú gyengéden puha, natúr színű vagina, mely az amerikai pornódíva,Elsa Jean Tasty ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készült. Gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyílással. Különleges, változatos hullámos-redős belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket a kirobbanó extázissá varázsolja. A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi műanyag dizájn tok, mely fehér színben készül, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formában. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. Elsa Jean Tasty még saját kézjegyével is ellátta gyönyörkapujának hű mását.

Rocks-Off RO-90 Night Wish Kemény vibrátor

Rocks-Off RO-90 Night Wish Kemény vibrátor - Eladó - Webáruházban kapható!

Rocks Off Touch of Velvet - Aqua Lily kemény vibrátor

A Touch of Velvet ABS anyagú,selymes tapintású,kúpos hegyű,10 intenzív élvezetet nyújtó,elegáns, érzéki minivibrátor.1 db AAA elem mellékelve. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.,kádban vagy medencében is.

Diogol Jaz OH - alu anál dildó vibrátorral

A Jaz OH alu anál vibrátor, mely prémium minőségben érkezik egyenesen Franciaországból!Rendkívül magas minőséget képviselő alumíniumból készült análizgató. Anatómiailag ideális, kúpos véggel ellátva, markáns megjelenéssel, az anál szexben középhaladóknak és haladóknak!A kúpos végen 4 vájat található, melynek köszönhetően még intenzívebb stimulációt nyújt. A vibrátor az izgatóból kivehető, különállóan is használható. Szilárd, jó rezgésvezető műanyagból készül, kellemes, bársonyos borítással, elkeskenyedő, rúd formával. A rezgés egyetlen nyomógombbal vezérelhető 7 különböző módban, a gombot hosszan lenyomva tartva a vibráció kikapcsol.A termék 1db mikroelemmel (1 x AAA) működi -orvosi minőségű, bőrbarát anyag -luxus minőség és kivitelezés -könnyen síkosítható felszín -anatómiai kialakítás -kúpos forma -stimuláló felszín -üreges belső -kivehető rúdvibrátor -7 rezgésmód -egygombos vezérlés -gömbszerű lezárás, a biztonságos használatért -teljes hossz: 11,5cm -behelyezhető hossz: 9cm -maximális átmérő: 3,5cm -a vibrátor hossza: 9cm -a vibrátor átmérője: 1,7cm

Szerelemkockák MOST 2267 HELYETT 502 Ft-ért!

Vásárolj Szerelemkockákat kiváló áron! Tedd a szerelmi életedet egy varázslatos játékká, hagyd el a rutinjaidat! Kapcsold le a lámpákat, dobj a kockával, és kövesd a Szerelemkockák utasításait! Ezek garantálják, hogy az éjszakád tele lesz örömmel és szenvedéllyel.Élvezet a partnereddelHozzávetőleges méretek: 2 x 2cmFehér kockák, sötétben világítanak24 vásárlása esetén ingyen tartót adunk ajándékba.

Péniszes Fejpánt MOST 2584 HELYETT 529 Ft-ért!

Leánybúcsúra készülsz vagy vicces bulit szervezel barátaiddal? A pénisz fejpánttal garantált a rengeteg kacagás! Ez az eredeti fejpánt műanyagból készült és két rugó tartja rajta a péniszeket. Kb. méret: 19 x 25 x 4 cm.

Rose Tanga MOST 3400 HELYETT 897 Ft-ért!

Ha szeretnéd lenyűgözni partnered erotikus és finoman romantikus termékekkel, ne maradj le az egyedi, szövetből készült Rose tangáról.Anyaga: 100 % poliészterS/M méretRózsa kb. hossza: 49 cm

Cicis bögre MOST 4793 HELYETT 1265 Ft-ért!

Vásárolj Fütyis fülű bögrét kiváló áron! Nincs jobb reggel egy bögre meleg tejnél. Használd ki a lehetőséget és lepd meg párodat egy reggelivel, amelyhez online áruházunkban található szórakoztató bögrében szolgálhatod fel a meleg italt! Térfogat: 450 cl.

Szexi bilincsek és álarcok MOST 9541 HELYETT 2403 Ft-ért!

Vásárolj Szexi bilincseket és álarcokat kiváló áron! Ha szeretsz játszani a partnereddel, akkor most meglepheted őt ezzel a Szexi bilincs és álarc készlettel. A Szexi bilincsek és álarcok kétféle színben, és az álarcokon két különböző üzenettel kaphatók. Ez a szexi játékszer tökéletes kiegészítője erotikus játékaidnak. Ezt a terméket buborékfóliában szállítjuk.

Szexi bilincsek és álarcok MOST 9035 HELYETT 2276 Ft-ért!

Vásárolj Szexi bilincseket és álarcokat kiváló áron! Ha szeretsz játszani a partnereddel, akkor most meglepheted őt ezzel a Szexi bilincs és álarc készlettel. A Szexi bilincsek és álarcok kétféle színben, és az álarcokon két különböző üzenettel kaphatók. Ez a szexi játékszer tökéletes kiegészítője erotikus játékaidnak. Ezt a terméket buborékfóliában szállítjuk.