2021. augusztus 12., csütörtök

MOON 6 db kapszula, alkalmi, férfiaknak, mennyiségi kedvezmé

MOON 6 db kapszula, alkalmi, férfiaknak, mennyiségi kedvezmény MOON - 6db kapszula - alkalmi potencianövelő A MOON alkalmi potencianövelő kapszulának az alábbi előnyei vannak Rendkívül gyors hatás, bevételtől számított 30-45 percen belül már készen áll az akcióra Akár 2-3 napig tartó hatás, mely alatt érezhetően fejti ki jótékony hatását Hosszabb aktusok, jobb állóképesség és többszörös orgazmus 2 aktus között lerövidül a regenerációs idő, így hamarabb készen áll a következő menetre Hímvessző méterének növekedése - vastagabb, keményebb pénisz Természetes összetevőket tartalmaz, így mellékhatásoktól mentes a használata Enyhe alkoholfogyasztás mellett is alkalmazhatja Hatóanyag mennyisége napi adagban (1 kapszula) Összetevők Aktív hatóanyag Mennyiség Maca (Lepidium Meyenii) 230mg Gotu Kola (Centella Asiatica) 140mg Panax Ginseng (Panax ginseng) 20mg Rhodiola Rosea (Lignum rhodium) 10mg Összetevők: Maca (Lepidium Meyenii), Gotu Kola (Centella Asiatica), Panax Ginseng (Panax ginseng), Rhodiola Rosea (Lignum rhodium), zselatin (kapszula anyaga) Alkalmazás: Naponta 1 kapszula, étkezés előtt kb. fél órával, bő folyadékkal lenyelni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Figyelmeztetés: Ha tudomása van arról, hogy vérnyomása magas, és/vagy szív- esetleg érrendszeri megbetegedéssel bír, ne alkalmazza a készítményt! Használata szintén kerülendő várandós nők, valamint szoptató édesanyák számára. Ne feledkezzen meg továbbá arról, hogy az étrend-kiegészítők, bár megannyi jótékony hatással bírhatnak, a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot nem helyettesítik.

Tökéletes sexbaba,realdoll,sexdoll eladó

Eladó "használt"(száj, popsi érintetlen) sexbaba. -Impozáns méretek, 160 cm magas,98 cm mellbőség,65 cm derék,112 cm csípő - nedvesség hatására önkenő(nem kell síkosító) testnyílások -márvány sima,barna bőr -mellek és alsó testnyílások érintésére élvező hangot ad -zselés mellek. -Állótalpas kivitel -nagyon precíz ízületek -luxus kategória. -Valódi ilyen testalkatú hölgy súlya 42 kg -gyári csomagolás,takaró,hüvely melegítő,tisztító szerszám,fehérnemű -szőke hosszú paróka -kifizetés után azonnal elszállítható Részletre nem eladó,alkudozás nincs,garancia nincs,elszállítás után nem vásárolható vissza. Érdeklődők,turisták,alkudozók kíméljenek.Valós vételi szándékkal keressen! Csak kp. postázás nincs!

Tökéletes alakú sexbaba,realdoll,sexdoll eladó

Eladó "használt"(száj, popsi érintetlen) sexbaba. -Impozáns méretek, 165 cm magas,110 cm mellbőség,75 cm derék,112 cm csípő - nedvesség hatására önkenő(nem kell síkosító) testnyílások -márvány sima,barna bőr -keleties, egyedi arc. -Állótalpas kivitel -nagyon precíz ízületek -luxus kategória. -Valódi ilyen testalkatú hölgy súlya 49 kg -gyári csomagolás,takaró,hüvely melegítő,tisztító szerszám,fehérnemű -fekete hosszú paróka -kifizetés után azonnal elszállítható Részletre nem eladó,alkudozás nincs,garancia nincs,elszállítás után nem vásárolható vissza. Érdeklődők,turisták,alkudozók kíméljenek.Valós vételi szándékkal keressen! Csak kp. postázás nincs!

Katéteres vibrátor

Vibrátoros pénisz katéter. Ha különleges és felejthetetlen erotikus élményt szeretnél átélni akkor próbáld ki ezt a különleges katétert!  Gyakori használata javítja a pénisz vérkeringését ezért ajánlott a potencia zavarban szenvedőknek is! Felhelyezése után rá kell húzni a pénisz makkjára is így nem csak a péniszszárat ingerli hanem a pénisz fejét is így garantáltan különleges élményt nyújt, csak dőlj hátra és élvezd! Jellemzők: Nagy sebességű rezgés a húgycső stimulációjának eléréséhez. Kiváló maszturbációra, kielégíti a vágyát. Élelmiszer minőségű szilikon anyag, egészségre káros hatással. Sima, sima és biztonságos vágy kielégítés. Könnyen tisztítható vízálló anyag. Leírás: A dinamikus érzések gyors és lassú kombinációja, így a szex szórakoztató. Kompakt méret, könnyen szállítható és tárolható. USB töltéssel működik, nagyon kényelmes. Specifikációk: Anyaga: szilikon Fekete szín Méret: rövid és vékony: a képen látható módon Rezgési frekvencia: 1 frekvencia, 10 frekvencia Tápegység: usb töltés Csomag tartalma: 1 x vibráló húgycső dugó 1 xusb töltő

Vastag péniszgyűrű

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. ?Tétel típusa: péniszgyűrű ?Szín: Fekete ?Belső méret: 28mm, külső méret: 60mm ?Vízálló: 100% vízálló ? Javítsa az erekciót és késlelteti a csúcspontot is. Élvezheti a hosszab, tartósabb együttlétet. ?Arvosi szilikon + nem mérgező abs. Nincs szaga, biztonságos és puha. ? Vízálló, könnyen tisztítható.

Péniszgyűrű távirányítóval vezérelhető prosztatavibrátorral

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. Vibrátoros fejjel ellátott péniszgyűrű.  16 sebességes vibrációt távírányítóval vezérelhetjük. A péniszgyűrű gondoskodik a tartós merevedésről, a vibrátoros fej pedig a prosztatát kényezteti aktus közben.  Leírás: -Type: anális vibrátor -funkcióhoz: 16 különböző rezgésformák -Features: víz / ftalát-mentes -Material: orvosi minőségű szilikonból és ABS -Akkumulátor: USB újratölthető

Vibtátoros pénisz-heregyűrű távirányítóval

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. Vibrátorral ellátott pénisz és heregyűrű.  10sebességes vibrációt távírányítóval vezérelhetjük. Használatával nem csak a férfi tartós merevedését érhetjük el, hanem késleltetjük a magömlést illetve a vibrációs fejnek köszönhetően a nő csiklóját is stimuláljuk ezáltal a sikeres orgazmus garantált!

Pénisz-heregyűrű

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. Piros színű pénisz és heregyűrű Anyaga rugalmas szilikon.

Péniszgyűrű készlet, 3db

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. Fekete színű péniszgyűrű szett. A készlet 3db különböző méretű gyűrűt tartalmaz. Az ár a 3db gyűrűre vonatkozik. Anyaga rugalmas szilikon. Méret: 2cm 2,15cm 2,3cm

Vibrátoros péniszgyűrű

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. Az intimitás pillanataiban a Pleasure Vibes vibráló gyűrű lesz az új kedvenc játékod. Ergonomikus, kiemelkedő pontokkal és innovatív kialakítással biztosítja a szex közbeni kölcsönös örömöt. Ha a stimuláló Control óvszerekkel együtt használjuk, pontokkal és barázdákkal a felszínen, a közösülés még izgalmasabb lesz. Jellemzők: Szilikon Az elemeket tartalmazza (egyszeri használat, 20 perc)

Vibrátoros péniszgyűrű

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. Az intimitás pillanataiban a Pleasure Vibes vibráló gyűrű lesz az új kedvenc játékod. Ergonomikus, kiemelkedő pontokkal és innovatív kialakítással biztosítja a szex közbeni kölcsönös örömöt. Ha a stimuláló Control óvszerekkel együtt használjuk, pontokkal és barázdákkal a felszínen, a közösülés még izgalmasabb lesz. Jellemzők: Szilikon Az elemeket tartalmazza (egyszeri használat, 20 perc)

Pénisz-heregyűrű vibrátoros fejjel

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. ?Tétel típusa: péniszgyűrű ?Szín: Fekete, Piros ?Nettó súly: 20g ?Vízálló: 100% vízálló ? Javítsa az erekciót és késlelteti a csúcspontot is. Élvezheti a hosszab, tartósabb együttlétet. ?Arvosi szilikon + nem mérgező abs. Nincs szaga, biztonságos és puha. ? Vízálló, könnyen tisztítható.

Pénisz-heregyűrű vibrátoros fejjel

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. ?Tétel típusa: péniszgyűrű ?Szín: Fekete, Piros ?Nettó súly: 20g ?Vízálló: 100% vízálló ? Javítsa az erekciót és késlelteti a csúcspontot is. Élvezheti a hosszab, tartósabb együttlétet. ?Arvosi szilikon + nem mérgező abs. Nincs szaga, biztonságos és puha. ? Vízálló, könnyen tisztítható.

Pénisz-heregyűrű

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. ?Tétel típusa: péniszgyűrű ?Szín: Fekete ?Nettó súly: 20g ?Vízálló: 100% vízálló ? Javítsa az erekciót és késlelteti a csúcspontot is. Élvezheti a hosszab, tartósabb együttlétet. ?Arvosi szilikon + nem mérgező abs. Nincs szaga, biztonságos és puha. ? Vízálló, könnyen tisztítható.

Pénisz-heregyűrű

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. ?Tétel típusa: péniszgyűrű ?Szín: Fekete ?Nettó súly: 20g ?Vízálló: 100% vízálló ? Javítsa az erekciót és késlelteti a csúcspontot is. Élvezheti a hosszab, tartósabb együttlétet. ?Arvosi szilikon + nem mérgező abs. Nincs szaga, biztonságos és puha. ? Vízálló, könnyen tisztítható.

Pénisz-heregyűrű

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. ?Tétel típusa: péniszgyűrű ?Szín: Fekete ?Nettó súly: 20g ?Vízálló: 100% vízálló ? Javítsa az erekciót és késlelteti a csúcspontot is. Élvezheti a hosszab, tartósabb együttlétet. ?Arvosi szilikon + nem mérgező abs. Nincs szaga, biztonságos és puha. ? Vízálló, könnyen tisztítható.

Pénisz-heregyűrű

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. ?Tétel típusa: péniszgyűrű ?Szín: Víztiszta ?Nettó súly: 20g ?Vízálló: 100% vízálló ? Javítsa az erekciót és késlelteti a csúcspontot is. Élvezheti a hosszab, tartósabb együttlétet. ?Arvosi szilikon + nem mérgező abs. Nincs szaga, biztonságos és puha. ? Vízálló, könnyen tisztítható.

Erekció javító dupla péniszgyűrű

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. ?Tétel típusa: péniszgyűrű ?Szín: fekete ?Nettó súly: 20g ?Vízálló: 100% vízálló ? Javítsa az erekciót és késlelteti a csúcspontot is. Élvezheti a hosszab, tartósabb együttlétet. ?Arvosi szilikon + nem mérgező abs. Nincs szaga, biztonságos és puha. ? Vízálló, könnyen tisztítható.

Erekció javító péniszgyűrű vibrátorral

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. ?Tétel típusa: péniszgyűrű ?Szín: Lila, Fekete ?Nettó súly: 20g ?Vízálló: 100% vízálló ? Javítsa az erekciót és késlelteti a csúcspontot is. Élvezheti a hosszab, tartósabb együttlétet. ?Arvosi szilikon + nem mérgező abs. Nincs szaga, biztonságos és puha. ? Vízálló, könnyen tisztítható.

Bőrszínű szilikonos péniszköpeny, hosszú

Leírás: Pénisznagyobbító-vastagító köpeny bőrszínű puha, rugalmas orvosi szilikon Funkciók: Ezzel a köpennyel megnöveljük a pénisz vastagságát.  Dudoros felülete felejthetetlen érzést nyújt partnerének! Anyaga: A szilikon anyagának köszönhetően kellően rugalmas a kényelmes felhelyezéshez.  Színe: Bőrszínű Felhelyezés: Tekerjük fel a köpenyt és húzzuk rá a péniszre akárcsak az óvszert. Ne használjon olajos vagy ásványi alapú termékeket / kenőanyagokat, mert ezek ronthatják a terméket, kizárólag vízbázisú sikosítót használjunk! Ne felejtse el megfelelően megtisztítani a játékszerét egy jó játéktisztítóval.

Bőrszínű szilikonos péniszköpeny, rövid

Leírás: Pénisznagyobbító-vastagító köpeny bőrszínű puha, rugalmas orvosi szilikon Funkciók: Ezzel a köpennyel megnöveljük a pénisz vastagságát.  Dudoros felülete felejthetetlen érzést nyújt partnerének! Anyaga: A szilikon anyagának köszönhetően kellően rugalmas a kényelmes felhelyezéshez.  Színe: Bőrszínű Felhelyezés: Tekerjük fel a köpenyt és húzzuk rá a péniszre akárcsak az óvszert. Ne használjon olajos vagy ásványi alapú termékeket / kenőanyagokat, mert ezek ronthatják a terméket, kizárólag vízbázisú sikosítót használjunk! Ne felejtse el megfelelően megtisztítani a játékszerét egy jó játéktisztítóval.

Péniszköpeny vibrátoros fejjel

Ez egy többfunkciós termék: Pénisznagyobbító-vastagító köpeny dupla vibrátoros golyó heregyűrű 10 vibrátoros funkció Funkciók: Ezzel a köpennyel megnöveljük a pénisz vastagságát és hosszát. Dupla vibrátoros golyóval lett ellátva. A 10 különböző rezgési funkció távirányítóval vezérelhetünk. A vibrátornak köszönhetően pulzáló-vibráló izgalmat érhetünk el egyszerre mint a G pontnál mint a csiklónál így garantáltan olyan élményben lesz része partnerünknek amit egy darabig nem fog elfelejteni!! Ezzel a szilikonos köpennyel elérhetjük a kettős orgazmust ráadásul egyszerre! Anyaga: A szilikon anyagának köszönhetően kellően rugalmas a kényelmes felhelyezéshez.  Színe: Fekete és víztiszta. A termék kosárba helyezése elött válasszuk ki a színét. Felhelyezés: Tekerjük fel a köpenyt és húzzuk rá a péniszre akárcsak az óvszert. A Like True egy hiperreális márka, amelyet a legintenzívebb örömre terveztek. Texturált testek, tökéletes ívek, egyedi részletek, ezt fogja megtalálni a Like True-ban. Ne használjon olajos vagy ásványi alapú termékeket / kenőanyagokat, mert ezek ronthatják a terméket, kizárólag vízbázisú sikosítót használjunk! Ne felejtse el megfelelően megtisztítani a játékszerét egy jó játéktisztítóval. Jellemzők: Kettős stimuláció 2db rezgő golyó Reális tervezés Reális textúra kívül és belül Adjon hozzá 2,5 cm hosszúságot Adjon hozzá 30% vastagságot Gyűrűvel a herék számára Vízálló TPE Ftalát mentes Latex mentes

Átlátszó vibrátoros péniszköpeny

A termék jellemzői: - Orvosi minőségű anyag + nem mérgező ABS. Szagtalan, biztonságos és puha. -A férfi ujj dizájn igazi orgazmusélményt nyújt. -Sima felület, rugalmas és puha. -3x LR44 bitton akkumulátor. -Szín: átlátszó, kék -Termék mérete: L160*D40mm  - Használat után tisztítsa meg és szárítsa meg a tároláshoz.

Orális kényeztetés

Szia!! Szívesen kényeztetném a nyelvemmel a cicidet,a puncidat, a popsidat. Ha jólesne egy kis kényeztetés kérlek keress meg4