2021. június 27., vasárnap

Pár keres nőt.

Párok vagyunk és hármas szeretkezéshez lakásunkon 50 év fölötti nőt keresünk sportos alkatút. Nem bánod meg! Várjuk hívásodat?

Batty Fat Girl Bouncer guminő

A Batty Fat Girl Bouncer női szerelembaba, mely intim együttlétek, legénybúcsúk kiegészítője lehet. Magassága, testmérete átlagos, arca fotó jellegű.

Pretty Love Gloria G-pont vibrátor

A Pretty Love Gloria magas minőségű, bőrbarát szilikon anyagból készített, sima felületű, karcsú, ergonómiailag kialakított, könnyen kezelhető, 30 rezgési funkcióval rendelkező, a g-pont stimulálására is használható, újratölthető, csendes működésű vibrátor. Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

SATISFYER PRO 4 COUPLES, PÁRVIBRÁTOR Léghullámos csiklóizgat

A Satisfyer Pro 4 Couples szilikonból készült párvibrátor klitorisz izgatóval együtt.A a belső ág rezeg, a külső ág pedig léghullámokkal stimulálja a külső izgalmi pontokat.Egyedül is használható a Satisfyer Pro 4 Couples vibrátorként és léghullámos csiklóizgatóként egyaránt. Akkumulátoros működésű, a töltést egy mágneses csatlakozású USB-s töltőkábel biztosítja. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.,kádban vagy medencében is. Gyorsabb, intenzívebb és többszörös orgazmust biztosít. Érintés nélkül ingerli a csiklót. Bőrbarát szilikonból készült fej (harang) ergonomikusan illeszkedve veszi körbe a csiklót. 11 különböző erősségű program és csendes üzemmód jellemzi. Egyszerűen tisztítható eszköz. Vízálló, így víz alatt még intenzívebben érezheted a nyomóhullámokat. Töltési idő 90 perc USB kábel a dobozban

Cobeco CBL fisting BUTTER - 1000 ml Szilikonbázisú síkosító

A CBL fisting BUTTER egy szilikon bázisú síkosító, amely egyedülálló anyagszerkezetének köszönhetően képes az élmény fokozására. Ez a vaj állagú síkosító hidratáló hatásának köszönhetően az élmény intenzívebbé és egyúttal kényelmesebbé is válik. A síkosító összetételének köszönhetően nem szívódik be a bőrön keresztül, így hosszan tartó élményt biztosít. A szilikon alapú kenőanyagok nem tartalmaznak vizet, és a bőr nem fogja könnyen felszívni őket. Ezért a szilikon alapú kenőanyag tovább fog tartani, mint a víz alapú kenőanyag. A CBL fisting kitűnően alkalmas az öklözéses játékokhoz.

Pipedream PDX Elite Blowjob Power Pump szívó pumpa

A Pipedream PDX Elite Blowjob Power Pump TPR és ABS anyagú,hihetetlenül realisztikus, szaggatott szívóhatású pumpa.Élvezze a mély torok hatását és pénisze legyen nagyobb és vastagabb, mint valaha!A péniszpumpa kényelmes vonalzóval rendelkezik, hogy mérje meg a kiterjedt növekedést és egy nagyító részt. A nyújtható TPR-füllel való tömör ajak segítenek a szoros tömítés kialakításában, és határozottan simogatják a hímvesszőjét, hogy megtekinthesse a növekvő vastagságát. A kapocs eltávolítható a könnyű tisztításhoz, és a szivattyú használható vagy anélkül is.2 db AA elemmel működik. Használati utasítás: Bekapcsolás - Nyomja meg a felső gombot a bekapcsoláshoz. Kétféle szívás van. Az IST az első üzemmódban kezdődik, folyamatos szívás. Nyomja meg újra a gombot a második üzemmód, szaggatott szívás. A felső gomb megnyomásával váltakozhat a folyamatos szívás és a szaggatott szívás. Nyomja meg és tartsa lenyomva a felső gombot 3 másodpercig a kikapcsoláshoz. Gyors feloldás- Nyomja meg és tartsa nyomva az alsó R gombot a szívás eléréséhez, vagy nyomja meg az R gombot az extra stimuláláshoz. Alternatív felszabadítási módszer: Nyomja le a környező bőrfelületet a szívótömítés megszakításához. Időszakos szívás közben az R gomb villogni kezd és ki, amikor a szívás automatikusan pulzálódik. RD511 PDX Elite Blowjob Power Pump from Pipedream Products on Vimeo.

Leg Avenue OPAQUE SUSPENDER BODYSTOCKING 714718081328

Az Opaque különlegesen necc hálós combfix. Mindennapi viselésre és intim együttlétre egyaránt alkalmas.

BACK DOOR ANAL SPRAY - anál lazító

A BACK DOOR ANAL SPRAY használata rugalmassá teszi bőrt és a szöveteket.Értékes panthenol tartalmának köszönhetően rendkívül nyugtató hatása van, csökkenti az érzékenységet és ellazítja a záróizmokat. Használata: 2-4 fújás az anális részre. Összetevők : Propilén-glikol, Laureth-4, Aloe Barbadensis Gel, alkohol Denat., Panthenol, Mentha piperita olaj. Ez a termék nem tartalmaz semmilyen Lidocaint vagy Benzokaint.

FP by Fernand Péril Feromon parfum

Az FP by Fernand Péril friss és energikus, keverve fűszerekkel, citrusfélével, és feromonokkal. Kiváló minőségű feromon parfüm férfiak számára. Az új Fernand-Péril-Line termékünk feromon-parfümjének exkluzív illatanyagai egyedülálló módon hangsúlyozzák a férfi vonzerejét. Ez az illat erotikus vonzerejét néhány perc alatt kifejlesztheti, és több órán át kitart.

OBSESSIVE Studygirl costume S/M diáklány jelmez

Az Obsessíve Studygirl costume S/M csábító diáklány jelmez, melynek része a melleket hangsúlyozó felső, redőzött, kockás szoknya, nyakkendő, fehér harisnya és tanga. Anyaga : poliamid. Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

Pipedream Extreme Silicone Cock Blocker Farokketrec

A Pipedream Extreme Silicone Cock Blocker szilikonból készült, különleges erotikus kiegészítő. S/M szex, fetish és szerepjátékok kiegészítője lehet. Ez a high-end farokketrec testbiztonságos, ftalátmentes Elite Szilikonból készült és kényelmes, hosszú távú viseletre tervezték. A hardcore szilikon pénisz blokkoló jellegét meghatározza egy erős rozsdamentes acél állítható gyűrű. A szilikon kalitka könnyen mosható, test-biztos, és szuper higiénikus. A szilikon hüvely fémgyűrűre való felszereléséhez győződjön meg arról, hogy a fémgyűrű nyílása felfelé néz, és csúsztassa mindkét szilikon hurkot a gyűrű mindkét oldalára. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream Leather Strap-On Felcsatolható dildó

A Pipedream Leather Strap-On hölgyek számára készített zselés anyagból készült dildó és bőr hevederből álló felcsatolható dildó. A puha zselés dongot könnyű eltávolítani az állítható hevederekből, így egyedül vagy a felpántolható hevederrel használhatja. A rugalmas zselés dong hajlik és igazodik a nő finom kontúrjaihoz, hihetetlen ingerlést biztosítva neki. A Leather Strap-On-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream Vibrating Panty vibrációs bugyi

A Pipedream Vibrating Panty ABS/Nylon anyagból készült, távirányítós vibrációs bugyi. A szexi, alacsony magasságú tanga belsejében diszkréten el van rejtve egy rejtett mikrogolyó, amely 20 lüktetési mintával rezegteti a használóját. A vezeték nélküli távirányító lehetővé teszi partnere számára, hogy ellenőrizze a rezgéseket a szomszéd szobából vagy az ebédlőasztalról. 2 db AAA elemmel működik.

Obsessive B118 teddy szexi body

Az Obsessive B118 teddy gyönyörű, mintás, alul nyitott body, Anyaga : 100% nylon

OBSESSIVE Bodystocking G310 XL/XXL body

Az Obsessive Bodystocking G310 XL/XXL igazán ütős, szexi darab! Kettő az egyben: mint egy felső és egy harisnya. Sima body, keskeny pántokkal. Anyagösszetétel: 87% polyamide, 13% elastane) Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

OBSESSIVE Flores chemise & thong L/XL hálóing

Az Obsessive Flores chemise & thong black L/XL átlátszó, bájos kombiné hangulatossá teszi a kétszemélyes romantikus estéket. A csipke pántokat a vállra leengedve is viselhetik. A mell magasságában a szövet bátran felfedi a női bájakat. Az alul kiszélesedő, virágmintás csipke kombiné, szellősen mutat a testen. A magasan kivágott hátsó rész kívánatosan fedi fel a feneket. A szett tangát is tartalmaz. Anyaga : 90% poliamid 10% spandex. Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

Obsessive Liferia S/M szexi, nyitott szett

Az Obsessive Liferia S/M csipkés, nyitott melltartó állítható pántokkal és nyitott tanga található a szettben. Anyagösszetétel: 90% poliamid, 10% elasztán

Obsessive Luvae szexi, kétrészes szett

Az Obsessive Luvae merevített kosarakkal kialakított, szexi, kétrészes csipke szett. Anyagösszetétel: 90% poliamid, 10% elasztán

OBSESSIVE Maid S/M takarítónő jelmez

Az Obsessive Maid S/M takarítónő jelmez csipkés díszítésű toppal, miniszoknyával, csuklómandzsettával, tangával, fejpánttal. A csinos, kacér szobalány minden kapcsolatba a frissesség fuvallatát viszi. A szettben egy top fazonú blúz, egy szoknya és egy tanga, valamint a csipke mandzsetta található meg. A top hátul zsinórozott, ami kétségkívül nem csak esztétikus látvány, hanem segítséget nyújt a top tökéletes testhez igazításában. A rövid kötényke alakú szoknyát, hátul egy nagy csábos masnival kötötték meg. A top és a szoknya is fehér csipkével lett díszítve. Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

Högyek jelenkezèsèt várom

Hölgyeim adot egy hely tatabányán kèt szobás lakhatás meg oldható akkár alkalmankènt akkár álandora jó lereseti lehetősèggel irj vagy hivj .

Otthonról végezhető webkamerás munka

Szeretnél napi pár órával több százezer forintot keresni otthonról? Otthonról végezhető erotikus webkamerás munkára keresünk hölgyeket, lányokat, fiúkat, párokat! Csak egy webkamerára, internetre, számítógépre van szükséged, meg arra, hogy nagykorú legyél. Bárhonnan, kötetlenül végezhető erotikus munka, kiemelkedő jövedelemért! Részletes információ/regisztráció weboldalunkon: www.sexmunka.hu

Otthonról végezhető webkamerás munka

Szeretnél napi pár órával több százezer forintot keresni otthonról? Otthonról végezhető erotikus webkamerás munkára keresünk hölgyeket, lányokat, fiúkat, párokat! Csak egy webkamerára, internetre, számítógépre van szükséged, meg arra, hogy nagykorú legyél. Bárhonnan, kötetlenül végezhető erotikus munka, kiemelkedő jövedelemért! Részletes információ/regisztráció weboldalunkon: www.sexmunka.hu

Otthonról végezhető webkamerás munka

Szeretnél napi pár órával több százezer forintot keresni otthonról? Otthoni webkamerás munkára keresünk hölgyeket, lányokat, fiúkat, párokat! 2 hetente fizetés! Nincs más dolgod csak legyél kamera elött, beszélgess, flörtölj, érezd jól magad! Otthonról végezhető, mindössze egy számítógépre, szélessávú internetelérésre valamint egy webkamerára van szükséged. -Az ország legismertebb és legelismertebb webkamerás oldalán dolgozhatsz -Otthonról végezhető munka félállásban vagy teljes munkaidőben -Tanulóknak is diákmunka helyett-(kizárólag 18 éven felülieknek) -A saját főnököd vagy-kötetlen munkaidő -Szórakozva kereshetsz pénzt otthonról, kényelmesen - Dolgozhatsz teljesen diszkréten, arcodat nem mutatva vagy a megyédből, városodból a látogatókat letiltva -Teljes diszkréció -Fizetés kéthetente -Gyors és ingyenes regisztráció www.sexmunka.hu