2021. augusztus 1., vasárnap

bizarr

sziasztok bizarr dolgokat kedvelő romalannyal ismerkednek 40 es ferfi vagyok

bizarr

sziasztok bizarr dolgokat kedvelo romalannyal ismerkednek 40 es perverz férfi vagyok

nagyon perverz vagyok

ismerkednek kifejezetten perverz lannyal akik nyitottak a nagyon bizarr extrém dolgokra 49 eves perverz férfi vagyok levelező partnereket is keresek

My Size 69 (36 Kondome)

My Size 69 (36 Kondome) - Eladó - Webáruházban kapható!

Satisfyer Double Fun white - okos, akkus, vízálló, rádiós pá

A Satisfyer Double Fun ABS/szilikon anyagból készült, újratölthető, prémium minőségű, bőrbarát, selymes tapintású anyagból, ergonómiailag kialakított, vezeték nélküli távirányítóval vagy okostelefonról irányítható párvibrátor a díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással. Két erős motorral felszerelve, így egyszerre is stimulálható a csikló és a g-pont. 10 rezgési funkcióval rendelkezik, de az applikáció segítségével egyedi rezgési funkciókat lehet alkotni, akár zenei ritmusból (pl. Spotify), saját vagy párunk hangjából vagy környezeti zajokból is, amelyeket meg is lehet osztani másokkal. Biztonságos video chat kapcsolatot is kezdeményezhet, így akár partnere is irányíthatja az eszközt, miközben láthatják is egymást. Aktus közben is használható. A Satisfyer Connect App-el semmi sem szabhat korlátot a kreativitásotoknak. Az app ingyenes elérhető az Android és iOS operációs rendszerekhez. A Satisfyer Double Fun-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. Satisfyer Connect APP - telefonos vezérlés A bekapcsoló gombot (plusz gomb) hosszan lenyomva tartva, készenlétbe került a kényeztető, ezt követően már vezeték nélküli távirányítóról, vagy okostelefonról is irányítható a vibrátor. Az applikáció letöltésével a vezérlési lehetőségek kibővülnek. A telefon, vezeték nélküli távvezérlőként is funkcionál - távirányító. Video chat - kedvesed is átveheti a készülék vezérlését, így ő irányíthatja vágyaidat, miközben láthatjátok is egymást. Playlist-edre, kedvenc zenéid ritmusára is beprogramozhatod a gyönyörhullámokat. Rezgéstervező - Egyedi rezgésmintákat hozhattok létre, érintéssel, emberi hanggal, külső zajokkal. Vezérlés APP nélkül készüléken: A termék tetején két gomb található. A plusz gomb hosszan lenyomva tartásával kapcsolható be a készülék. Egyszeri, rövid lenyomásával könnyen váltogathatunk a 10 rezgésmód között. Mínusz gomb ? egyszeri, rövid lenyomással léphetünk vissza az előző rezgésmódhoz, hosszan lenyomva pedig kikapcsolható a készülék. Vezérlés APP nélkül rádiós távirányítóval: Felső gomb: be- és kikapcsolás Nyilas gombok: adott rezgésmód erősségének fokozása, csökkentése Alsó gomb: rezgésmódok közötti váltás Töltő kábel csatlakoztatás: A termék töltése rendkívül egyszerű a mellékelt mágneses USB-kábelnek köszönhetően. A töltő csatlakozó a készülék hajlított részén felül helyezkedik el

Pipedream King Cock 7" Vibrating Cock with Balls realis

A King Cock 7 Vibrating Cock with Balls PVC anyagú,legújabb tervezésű ,mozgatható tengelyű,közepes méretű,flexibilis,teljesen realisztikus,finoman erezett,kézzel festett,ftalátmentes,tapadókorongos ,könnyen tisztítható vibrátor. A King Cock vibrátorok nagyon természetes érzést keltő, kellemes tapintású, rugalmas anyagból készünek, rendkívül aprólékos kidolgozottsággal, kézzel fetve. Minden egyes apró momentum, ér, véna olyan, mintha tényleg igazi hímvessző lenne.A dildók külső rétege, puha bőrszerű anyagból készül, de egy tömör, szilárdabb maggal rendelkeznek.A King Cock sorozatot azoknak ajánljuk akiknek fontos az élethű forma, és az élethű érzés. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.3 db AAA elemmel működik. King Cock Vibrating from Pipedream Products on Vimeo.

Charmly Realistic Dildo 6" flesh Tapadókorongos dildó

A Charmly Realistic Dildo 6 flesh TPE realisztikus, pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, erezett felületű, herékkel kiegészített tapadókorongos dildó. Tapadókorongja segítségével rögzíthető. A dildóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Charmly Realistic Dildo 6" black Tapadókorongos dildó

A Charmly Realistic Dildo 6 black TPE realisztikus, pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, erezett felületű, herékkel kiegészített tapadókorongos dildó. Tapadókorongja segítségével rögzíthető. A dildóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Charmly Super Diamond Real Cyber Skin No. 2. Valósághű vibrá

A Charmly Super Diamond Real Cyber Skin No. 2. TPE bőrszerű anyagból készített, realisztikus kialakítású, állítható rezgéserősségű, erezett felületű, könnyen kezelhető vibrátor. 2 x C elemmel működik A vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Charmly Penis Pump No. 16. 8,5" Péniszpumpa

A Charmly Penis Pump No. 16. 8,5 ABS/szilikon anyagból készült, hímvesszőre helyezendő, henger alakú péniszpumpa, mely a hozzá kapcsolt pumpával fokozza annak vérbőségét. A vákuum intenzitása a pumpával szabályozható. Használatával az erekciós képesség fokozásán kívül a hímvessző mérete is növelhető. A hímvesszőre kifejtett szívóerő orális stimulációhoz hasonló, így erotikus játékként is használható. A csomag 3 péniszgyűrűt is tartalmaz.

Charmly Double Dong 24" No. 1. Flesh Kétvégű dildo

A Charmly Double Dong 24 No. 1 flesh TPE anyagból készült, rugalmas, puha, flexibilis,erezett felületű, klasszikus kétvégű dildó. Uniszex, férfiaknak és nőknek is ajánlott, dupla stimulációhoz egyaránt használható. A Charmly Double Dong-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Charmly Double Dong 24" No. 1 black Kétvégű dildo

A Charmly Double Dong 24 No. 1 black TPE anyagból készült, rugalmas, puha, flexibilis,erezett felületű, klasszikus kétvégű dildó. Uniszex, férfiaknak és nőknek is ajánlott, dupla stimulációhoz egyaránt használható. A Charmly Double Dong-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Crazy Bull Jessica Lady Snug-Fit Pussy maszturbátor

A Crazy Bull Jessica Lady Snug-Fit Pussy ABS/TPR anyagból készült, külső felületén harisnyanadrágot idéző, vaginát illetve ánuszt formázó testnyílásokkal ellátott, távirányítós, 2 darab behelyezhető vibrátoros tojással kiegészített vibrációs maszturbátor. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. 3 x AAA elemmel működik A Crazy Bull Jessica Lady Snug-Fit Pussy-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Lusting Trans Transsexual Doll szerelem baba

A Lusting Trans Transsexual Doll PVC anyagú, valósághű pénisszel, nagy felfújható mellekkel, nyomtatott arccal, 2 szerelmi nyílással.

Snail Vibe pink Klitorisz vibrátor

A Snail Vibe szilikonból készült XBIZ díjnyertes, egyedülálló, innovatív fejlesztésű, a hüvely és a csikló egyidejű izgatására kialakított, csigára emlékeztető formájú vibrátor, amely két motorral felszerelt, 5 rezgési sebességgel és 5 rezgési funkcióval rendelkezik. Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt. A SNAIL VIBE-t szakemberek hozták létre és tudományos kutatáson és fejlesztésen alapul. Tudományos adatok azt mutatják, hogy a nők körülbelül 75% -a nem érheti el az orgazmust kizárólag hüvelyi ingerléssel klitorális stimuláció nélkül, ha az a hüvelytől 2,5 cm-nél nagyobb távolságra található . Egy meghatározott szexuális helyzet a növekvő és leeső kismedencei mozdulatokkal együtt segít a pénisz tövének a hüvelyi ajkak mentén történő csúsztatásában a klitorist stimulálva, ugyanúgy simogatva, mint a hüvelyi érintkezés során.A külső és belső stimulációt a híd köti össze, amelyen keresztül a klitoris orgazmus hüvelyi orgazmussá válik vagy fordítva. A szexjáték-ipar világ vezetői hosszú ideje próbálnak univerzális vibrátort létrehozni mozgatható klitoris stimulátorral.

Pretty Love Bishop G-pont vibrátor

A Pretty Love Bishop ABS/Szilikon anyagból készült, 30 rezgési funkcióval rendelkező, a g-pont stimulálására is használható, ergonómiailag tökéletesen megtervezett szexuális játékszer. 2 x AAA elemmel működik. A Pretty Love Bishop g-pont vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik

Blush SX For You Beginner's Harness felcsatolható hám

Blush SX For You Beginner's Harness felcsatolható hám - Eladó - Webáruházban kapható!

HOT Pheromon Parfum MIAMI feromonos parfüm

A PHEROMONE PARFUM Sexy Woman MIAMI egy új, rendkívüli illatú parfüm válogatott illatokkal, amely a város hangulatát idézi elő. A termékben található feromonok vonzzák az ellenkező nemet, láthatatlanok és szagtalanok, így tudat alatt hatnak. Kizárólag kiváló minőségű feromonokat alkalmaznak, amelyek már régóta elismert szexuális csalogatószerek. Ez a parfüm egy igazi buja különlegesség, aminek egy férfi sem fog tudni ellenállni. A parfüm összetevői között szerepelnek olyan napsütötte gyümölcsös illatok, mint például a málna, de az érzéki narancsvirág, a neroli, és a gardénia illata is rabul ejti a férfi szíveket. Feromon tartalmának köszönhetően megmutatja viselője szexis, vadító oldalát. Pheromone Parfum Sexy Woman Miami egy új, rendkívüli illatú parfüm válogatott illatokkal, amely a város hangulatát idézi elő. A termékben található feromonok vonzzák az ellenkező nemet, láthatatlanok és szagtalanok, így tudat alatt hatnak. Kizárólag kiváló minőségű feromonokat alkalmaznak, amelyek már régóta elismert szexuális csalogatószerek.

HOT Pheromon Parfum LONDON sophisticated woman. női parfum

A PHEROMONE PARFUM Sophisticated Woman LONDON egy új, rendkívüli illatú parfüm válogatott illatokkal, amely a város hangulatát idézi elő. A termékben található feromonok vonzzák az ellenkező nemet, láthatatlanok és szagtalanok, így tudat alatt hatnak. Kizárólag kiváló minőségű feromonokat alkalmaznak, amelyek már régóta elismert szexuális csalogatószerek. Légy ellenállhatatlan és csábító a nők körében a benne lévő grapefruit, a Guaiacum , a pacsuli és a borostyán illatanyagok segítségével.

Svakom Nova Ball - Plum Red gésagolyó szett

A Svakom Nova - 3 részes gésagolyó szett -sima felszín, különböző forma és súly, 100% bőrbarát anyag. -1db szimpla géssagolyó hossz: 13,5cm átmérő: 3,6cm tömeg: 49g -1db nagy gésagolyó duó: hossz: 17cm átmérő: 3,2cm tömeg: 75g -1db kis gésagolyó duó hossz: 16,2cm átmérő: 2,8cm tömeg: 95g

Dianna Stretch guminő

A Dianna Stretch női szerelembaba, mely intim együttlétek, legénybúcsúk kiegészítője lehet. Magassága, testmérete átlagos, arca fotó jellegű. A szerelmi baba tökéletes helyzetben van, hogy megfeleljen a szexuális igényeinek. Ez a lenyűgöző, felfújható szexuális játékszer tökéletes társa annak az embernek, aki olyan orgazmust akar elérni, amelyik a valódi szexuális kapcsolatot szimulálja. Három nyílással rendelkezik a szexuális élvezéshez és behatoláshoz: száj, hüvely és végbélnyílás. Egyik lábát a levegőben tartja, ami lehetővé teszi a hüvelyi és anális nyílásokba a még mélyebb behatolást.

Pretty Love Debby Kéjgolyó

A Debby szilikonból készült vibrációs tojás 12 vibrációs programmal.2+1 db mikroelemmel AAA működik.

HOT OCTOPUSS JETT - kétmotoros makkvibrátor

A Hot Octopuss Jett ruganyos,bőrbarát szilikonból készült maszturbátor.A szabadalmaztatott Treble és Bass technológiával rendelkező JETT az első Guybrator, amely végtelen választást tesz lehetővé a rezgés erősségén és gyakoriságán keresztül - intenzív, kézmentes orgazmust biztosítva.A JETT két egyedi, fémezett csiszolt golyóból, innovatív, bővülő hüvelyből és egy elegáns ergonómiai vezérlőegységből áll. Hagyja, hogy ez a csodálatos szexuális játékszer a pincéből a padlásig repítse - teljesen kihangosítva! Állítsa be a magas és mély hangmércéket a tökéletes frekvencia megtalálásához. A termék 4db ceruzaelemmel 4 x AA működik. A Hot Octopuss Jett maszturbátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 1. Magas A Treble Bullet erős, magas frekvenciájú hullámokat bocsát ki. 2. Bass A basszusgolyó mély, dübörgő rezgéseket eredményez. 3. Keresse meg a frekvenciát Állítsa be a Treble és a Bass, hogy megtalálja a tökéletes frekvenciát. -enyhén ruganyos, bőrbarát anyag -két, szilárd vibrátor -5 rezgésmód -extra erős, két külön frekvenciás rezgés -hossz: 6,5cm -átmérő: 3cm -kábelhossz: 60cm A szett tartalma: 1db szilikon gyűrű rekeszekkel 2db szilárd anyagú mini vibrátor 1db vezetékes távirányító

Anyagi támogatásra lenne szükségem! 06 90 181 417

Szia! Iskolába járok és anyagi támogatót keresek, cserébe kielégitelek, és massztúrbálok veled. Éjjel nappal elérhető vagyok itt 06 90 181 417 hivás dija 305 forint percenként! Ha engem hivsz nekem segitesz! Beszélgetek is veled, ha szeretnéd

Lányt,anyukát szopatnák és nyalnák

Lányt,anyukát várok aki szeret szopni és élvezné,ha nyalnák.Minden jora nyitott lennék veled,sex kedvelő igényes pasi vagyok.Érett hölgyet is formás alkattal és nagy cicid lehet.Várom üzeneted a napokban.

Diák lány anyagi támogatót keres, hivj az emelt dijason!

Szia! Egyetemre járok anyagi támogatót keresek! Szexelek veled, ha anyagilag támogatsz! Hivj bátran kellemes hangom van! Nincs tabu! Mindig elérhető vagyok!!! Itt 06 90 188 028, hivás dija 460 forint percenként Élő vonal éjjel nappal elérhető vagyok!!! Nincs olyan hogy tabu téma, bármilyen témában kereshetsz!