2020. május 17., vasárnap

Hot Octopuss Atom Plus - akkus, dupla-motoros péniszgyűrű

Az Atom Plus ABS/szilikon anyagból készült a következő generáció szexuális játékszere. Az Atom Plus a világ első péniszgyűrű-házba épített, kettős integrált motorja, amely lehetővé teszi az intenzív perineum stimulációt a péniszgyűrűkre jellemző szokásos rezgések mellett. Mindkét motor rendkívül nagy, hihetetlenül mély és remegő rezgéseket generál kivételesen erős erekciót idéz elő és a szex során csikló stimulációt nyújt. A töltéshez szükséges USB-kábelt a csomag tartalmazza. A Atom Plus pénszgyűrűhöz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. -maximálisan bőrbarát, 100%-ig orvosi minőségű anyag -ergonomikus forma -modern dizájn -kétmotoros kialakítás -extra nagy gátstimuláló -rendkívül halk működés -10 rezgésmód -extra erős, nagy teljesítményű motorok -beépített akkumulátor -vízálló, könnyen tisztítható -USB-ről tölthető, lítium-ionos akkumulátor -teljes méret: kb. 12 x 3 x 6cm -a gyűrű belső mérete: 4,3 x 4cm (minimálisan rugalmas)

Hot Octopuss Atom - akkus, vibrációs péniszgyűrű

A Hot Octopuss Atom ABS/Szilikon anyagból készült, újratölthető, next generációs péniszgyűrű. Ugyanolyan intenzív a partner számára, mint a viselőjének. Az Atom rendkívül nagy motorral rendelkezik, amely hihetetlenül mély és zümmögő rezgéseket generál. Ez a kicsi szexuális játékszer kivételesen erős erekciót idéz elő és a szex során csikló stimulációt is nyújt a partner részére. A töltéshez szükséges USB-kábelt a csomag tartalmazza. A csatlakozó bemenet a plusz jel alatt található. A Hot Octopuss Atom péniszgyűrűhöz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. -maximálisan bőrbarát, 100%-ig orvosi minőségű anyag -ergonomikus forma -modern dizájn -rendkívül halk működés -10 rezgésmód -extra erős, nagy teljesítményű motor -beépített akkumulátor -vízálló, könnyen tisztítható -USB-ről tölthető, lítium-ionos akkumulátor -teljes méret: kb. 8 x 3 x 6cm (enyhén rugalmas)

Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Lo

A Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring Shades of Grey ABS/Szilikon anyagú, újratölthető, távirányítható péniszgyűrű. Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray kavargó kalandjait a Szürke ötven árnyalata egyik szexuális játékszerével. A Relentless Vibrations péniszgyűrűhöz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. -bőrbarát, rugalmas anyag -bársonyos bevonat -kiváló tartás -rezgő csiklóizgató rész -kivehető, különállóan is használható minivibrátor -a vibrátor szilárd, kiváló rezgésvezető anyagból készül -vezeték nélküli vezérlés -extra erős, mélyre ható rezgéssel -csendes működés -USB-ről újratölthető akkumulátor -10 rezgésmód, 6 erősségi szinten -péniszgyűrű átmérője: 2,7cm (nagyon rugalmas) -heregyűrű átmérője: 4,5cm A csomag tartalma: 1db péniszgyűrű 1db mini rúdvibrátor Vezeték nélküli távirányító USB-töltőkábel 1db CR2032 típusú gombelem (távirányítóban)

Gvibe - Greal valósághű vibrátor

A Gvibe - Greal egy forradalmian új bioskin anyagból készült, újratölthető vibrátor. Lehetetlen elhinni, hogy mennyire reális és valósághű ez a szexuális játékszer. Új magasságot értünk el a játékok anyagának fejlődésében és létrehoztuk a Bioskin-et ! Ergonomikus kialakítású, csendes motorral működő, szagtalan tapadókorongos vibrátor. Hat rezgésmód változtatható intenzitással - a könnyű remegéstől az intenzív rezgésig- örvendezteti meg a használóját. Kezdeti töltési idő 2 óra és akár 4 órán keresztül is működhet. A mágneses töltő és a tárolószütyő mellékelve. A Gvibe - Greal valósághű vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Kiiroo - Cliona Interactive Clit Massager klitorisz masszíro

A Kiiroo - Cliona Interactive Clit Massager ABS/TPE anyagból készült, újratölthető, kisméretű csiklómasszírozó. Az erős motor a fejben helyezkedik el nem az aljában. Ezáltal sokkal erősebb impulzusok érik el a klitoriszt. A Cliona e legerősebben rezgő vibrátorok közé tartozik és ez mellett könnyen kezelhető. Hosszan nyomja meg a bekapcsoló gombot 4 másodpercig és villogni fog a kék fény, ezáltal Bluetooth üzemmódban van. Manuális üzemmódban nyomja meg a gombot kétszer egymás után. Ekkor rózsaszín fény fog világítani. Érintéssel tud a rezgési intenzitás és rezgési módok közül választani. Ha kiválasztotta az érintésérzékeny gombokkal, akkor nyomja meg a bekapcsoló gombot a rögzítéshez. A Kiiroo - Cliona Interactive Clit Massager-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Kiiroo - Titan Masturbator

A Kiiroo - Titan Masturbator ABS/TPE anyagból készült, újratölthető maszturbátor. A rendkívül puha belsejében 9 golyócska hivatott a bombasztikus orgazmus elérésére. Csatlakozzon a partner (ek) készülékéhez a világ bármely pontjáról és érezze minden mozgását, amelyet az eszköz vibrációja révén hajt végre. A Titan és a Cliona összekapcsolható a több mint 4000 interaktív videó egyikével is, különféle tartalmi platformokon. Érezze a kedvenc csillagok minden mozgását, akár 2D, akár VR formátumban. Töltés idő Titan :3-3,5 óra, felhasználási idő: körülbelül 30-40 perc. A működéshez szükséges USB kábel mellékelve. A Titan Masturbator-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Kiiroo - Titan & Cliona Couple Set Purple készlet

A Kiiroo - Titan & Cliona Couple Set Purple A Cliona ABS/TPE anyagból készült, újratölthető, kisméretű csiklómasszírozó. Az erős motor a fejben helyezkedik el nem az aljában. Ezáltal sokkal erősebb impulzusok érik el a klitoriszt. A Cliona e legerősebben rezgő vibrátorok közé tartozik és ez mellett könnyen kezelhető. Hosszan nyomja meg a bekapcsoló gombot 4 másodpercig és villogni fog a kék fény, ezáltal Bluetooth üzemmódban van. Manuális üzemmódban nyomja meg a gombot kétszer egymás után. Ekkor rózsaszín fény fog világítani. Érintéssel tud a rezgési intenzitás és rezgési módok közül választani. Ha kiválasztotta az érintésérzékeny gombokkal, akkor nyomja meg a bekapcsológombot a rögzítéshez. A Titan ABS/TPE anyagból készült, újratölthető maszturbátor. A rendkívül puha belsejében 9 golyócska hivatott a bombasztikus orgazmus elérésére. Csatlakozzon a partner (ek) készülékéhez a világ bármely pontjáról és érezze minden mozgását, amelyet az eszköz vibrációja révén hajt végre. A Titan és a Cliona összekapcsolható a több mint 4000 interaktív videó egyikével is, különféle tartalmi platformokon. Érezze a kedvenc csillagok minden mozgását, akár 2D, akár VR formátumban. Töltés idő Titan :3-3,5 óra, felhasználási idő: körülbelül 30-40 perc, Cliona 2 óra és 1 óra. Az USB kábel mellékelve. A Titan & Cliona Couple Set-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Shunga Rain of Love G-spot arousal cream női vágyfokozó

A Shunga Rain of Love G-spot arousal cream egy speciális g-pont izgató krém. A G-pont izgatása intenzív érzésekhez vezethet és a szexuális izgalom új magasságaiba repíthet. A G-pontos orgazmus hatására a nők testéből áttetsző folyadék távozik, amit úgy is neveznek, hogy női ejakuláció. A G-pont stimulálása egyetlen aktus alatti többszörös vagy a lehető legnagyobb orgazmushoz vezethet.

Pipedream King Cock Triple Density 9" Cock Tapadókorong

A Pipedream King Cock Triple Density 6 Cock TPR anyagú, ftalát és illatmentes, finoman erezett, realisztikus tapadókorongos dildó. A King Cock Plus hármas sűrűségű merev belsővel, puha bőrrel, reális textúrájú részletekkel és szilárd tapadókoronggal rendelkezik! A továbbfejlesztett forma kiváló valósághűséget kínál puha, élethű külsővel, megteremtve az igazi pénisz érzetét és rugalmasságát. A belsejébe egy nagyon puha és bőrszerű, Fanta Flesh anyag került,amely teljesen élethű tapintást kölcsönöz neki. A tapadókorongba is új anyag került, ami tartósságot és kiváló tapadást biztosít a dildónak. A külső réteg teljesen élethű, puha és rugalmas. Tisztítása szappannal és vízzel vagy egy speciális Toy Cleanerrel történik.A King Cock dildóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Pipedream King Cock Triple Density 7" Cock Tapadókorong

A Pipedream King Cock Triple Density 7 Cock TPR anyagú, ftalát és illatmentes, finoman erezett, realisztikus tapadókorongos dildó. A King Cock Plus hármas sűrűségű merev belsővel, puha bőrrel, reális textúrájú részletekkel és szilárd tapadókoronggal rendelkezik! A továbbfejlesztett forma kiváló valósághűséget kínál puha, élethű külsővel, megteremtve az igazi pénisz érzetét és rugalmasságát. A belsejébe egy nagyon puha és bőrszerű, Fanta Flesh anyag került,amely teljesen élethű tapintást kölcsönöz neki. A tapadókorongba is új anyag került, ami tartósságot és kiváló tapadást biztosít a dildónak. A külső réteg teljesen élethű, puha és rugalmas. Tisztítása szappannal és vízzel vagy egy speciális Toy Cleanerrel történik.A King Cock dildóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Pipedream King Cock Triple Density 6,5" Cock Tapadókoro

A Pipedream King Cock Triple Density 6,5 Cock TPR anyagú, ftalát és illatmentes, finoman erezett, herés, realisztikus tapadókorongos dildó. A King Cock Plus hármas sűrűségű merev belsővel, puha bőrrel, reális textúrájú részletekkel és szilárd tapadókoronggal rendelkezik! A továbbfejlesztett forma kiváló valósághűséget kínál puha, élethű külsővel, megteremtve az igazi pénisz érzetét és rugalmasságát. A belsejébe egy nagyon puha és bőrszerű, Fanta Flesh anyag került,amely teljesen élethű tapintást kölcsönöz neki. A tapadókorongba is új anyag került, ami tartósságot és kiváló tapadást biztosít a dildónak. A külső réteg teljesen élethű, puha és rugalmas. Tisztítása szappannal és vízzel vagy egy speciális Toy Cleanerrel történik.A King Cock dildóhoz herés, ajánlunk.

Pipedream King Cock Triple Density 5" Cock Tapadókorong

A Pipedream King Cock Triple Density 5 Cock TPR anyagú, ftalát és illatmentes, finoman erezett, realisztikus tapadókorongos dildó. A King Cock Plus hármas sűrűségű merev belsővel, puha bőrrel, reális textúrájú részletekkel és szilárd tapadókoronggal rendelkezik! A továbbfejlesztett forma kiváló valósághűséget kínál puha, élethű külsővel, megteremtve az igazi pénisz érzetét és rugalmasságát. A belsejébe egy nagyon puha és bőrszerű, Fanta Flesh anyag került,amely teljesen élethű tapintást kölcsönöz neki. A tapadókorongba is új anyag került, ami tartósságot és kiváló tapadást biztosít a dildónak. A külső réteg teljesen élethű, puha és rugalmas. Tisztítása szappannal és vízzel vagy egy speciális Toy Cleanerrel történik.A King Cock dildóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Pipedream King Cock Triple Density 6" Cock Tapadókorong

A Pipedream King Cock Triple Density 6 Cock TPR anyagú, ftalát és illatmentes, realisztikus tapadókorongos dildó. A King Cock Plus hármas sűrűségű merev belsővel, puha bőrrel, reális textúrájú részletekkel és szilárd tapadókoronggal rendelkezik! A továbbfejlesztett forma kiváló valósághűséget kínál puha, élethű külsővel, megteremtve az igazi pénisz érzetét és rugalmasságát. A belsejébe egy nagyon puha és bőrszerű, Fanta Flesh anyag került,amely teljesen élethű tapintást kölcsönöz neki. A tapadókorongba is új anyag került, ami tartósságot és kiváló tapadást biztosít a dildónak. A külső réteg teljesen élethű, puha és rugalmas. Tisztítása szappannal és vízzel vagy egy speciális Toy Cleanerrel történik.A King Cock dildóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

B3 Onye | Kenya Petite (Leopard/Gold) Kemény vibrátor

A B3 Onye | Kenya Petite (Leopard/Gold) ABS anyagú mini vibrátor. Számos nők olyan dolgokkal veszik körül magukat, amelyek különlegesek és szexisek. A B3 Onyé Kenya érzéki mini vibrátor a számukra készült. ftalátmentes, nem porózus műanyagból készül és kemény utazási tokkal van ellátva, hogy megóvja drága rakományát. Mint minden Big Teaze Toys termék, Kenya sem tartalmaz latexet, ftalátokat, ólmot vagy nehézfémeket. 1 x AAA elemmel működik. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. A Kenya Petite mini vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. - Vízálló - Csúszásmentes markolat - Gyengéd és intenzív rezgés - Egysebességű - Utazási tok

4db Szexi Tengerész Fehérnemű Készlet Méret L / XL

A csábító fehérnemű, merész és szexi kihozza a belső istennőt. Szabott a legfinomabb anyagokból, könnyen tisztítható és kényelmes mind a kopás és érintése.Ebben a csábító ruhában biztos csatlakoznak egy kalandra szerelmével. A tengerész stílus teszi aranyos kinézetté, magával ragadó és elegáns. Ez teszi tökéletes ajándékká hölgyeknek, vagy csak saját élvezetre.A csomag tartalma 1 felső, 1 szoknyát, 1 gallér és 1 sapka egy ajándék csomagot.Szín: Fekete-fehérMéret: L / XLHozza ki a belső istennőtEgy szép darab vértezze fel a dolgokat a hálószobábanA csomag tartalma 1 felső, 1 szoknyát, 1 gallér és 1 sapka egy ajándék csomagotMérete információkért látogass mérete leíráshozMinden méretben említett mérettáblázatában a testméretreAnyag: Poliészter: 88%, Elasztán: 12%

4db Szexi Tengerész Fehérnemű Készlet Méret S / M

A csábító fehérnemű, merész és szexi kihozza a belső istennőt. Szabott a legfinomabb anyagokból, könnyen tisztítható és kényelmes mind a kopás és érintése.Ebben a csábító ruhában biztos csatlakoznak egy kalandra szerelmével. A tengerész stílus teszi aranyos kinézetté, magával ragadó és elegáns. Ez teszi tökéletes ajándékká hölgyeknek, vagy csak saját élvezetre.A csomag tartalma 1 felső, 1 szoknyát, 1 gallér és 1 sapka egy ajándék csomagot.Szín: Fekete-fehérMéret: S / MHozza ki a belső istennőtEgy szép darab vértezze fel a dolgokat a hálószobábanA csomag tartalma 1 felső, 1 szoknyát, 1 gallér és 1 sapka egy ajándék csomagotMérete információkért látogass mérete leíráshozMinden méretben említett mérettáblázatában a testméretreAnyag: Poliészter: 88%, Elasztán: 12%

Sexy Bikini Teddy Fehérnemű Méret L / XL

A csábító fehérnemű, merész és szexi kihozza a belső istennőt. Szabott a legfinomabb anyagokból, könnyen tisztítható és kényelmes mind a kopás és érintése.Ez a szexi fehérnemű készlet, tartalmaz egy háromszög alakú melltartót és egy bugyit ami feltárja a kéjes görbék és kihozza a csaábítást és sexis. Ez ellenálhatatlan kinézet ebben a fekete teddy- benCsomag tartalma 1 db teddy egy ajándékcsomagot. Szín: FeketeMéret: L / XLHozza ki a belső istennőtEgy szép darab vértezze fel a dolgokat a hálószobábanA csomag tartalma 1 teddy fehérnemű egy ajándék csomagMérete információkért látogass mérete leíráshozAnyag: Poliamid: 90%, Elasztán: 10%

Sexy Bikini Teddy Fehérnemű Méret L / XL

A csábító fehérnemű, merész és szexi kihozza a belső istennőt. Szabott a legfinomabb anyagokból, könnyen tisztítható és kényelmes mind a kopás és érintése.Ez a szexi fehérnemű készlet, tartalmaz egy háromszög alakú melltartót és egy bugyit ami feltárja a kéjes görbék és kihozza a csaábítást és sexis. Ez ellenálhatatlan kinézet ebben a fekete teddy- benCsomag tartalma 1 db teddy egy ajándék csomagot. Szín: FeketeMéret: L / XLHozza ki a belső istennőtEgy szép darab vértezze fel a dolgokat a hálószobábanA csomag tartalma 1 teddy fehérnemű egy ajándékcsomagotMérete információkért látogass mérete leíráshozAnyag: Poliamid: 90%, Elasztán: 10%

Sexy Pár Teddy Fehérnemű Készlet Méret L / XL

A csábító fehérnemű, merész és szexi, kihozza a belső istennőt. Szabott a legfinomabb anyagokból, könnyen tisztítható és kényelmes mind a kopás és az éríntése.Ha úgy érzed felfeded magad ebben a vakmerő fehérneműben ez lesz a legjobb választás. Akkor úgy néz ki rendkívül csábító és ellenállhatatlan ebben a komplett készletben, amely tartalmaz egy felsőt, csúszásmentes, harisnyakötőt és kesztyűt. Ez lesz a tökéletes ajándék hölgyeknek, vagy csak élvezheti magán.A csomag tartalma 1 felső, 1 harisnya, 1 lekapcsoló, 1 pár kesztyűt, egy ajándékcsomagot. Felhívjuk figyelmét, hogy a mellbimbó bojtot nem tartalmazza.Szín: FeketeMéret: L / XLHozza ki a belső istennőtEgy szép darab vértezze fel a dolgokat a hálószobábanA csomag tartalma 1 felső, 1 lekapcsoló , 1 harisnyakötő, 1 pár kesztyűt, egy ajándékcsomagotFelhívjuk figyelmét, hogy a mellbimbó bojt nem tartalmazzaMérete információkért látogass mérete leíráshozAnyag: Poliamid: 90%, Elasztán: 10%

Sexy Pár Teddy Fehérnemű Készlet Méret S / M

A csábító fehérnemű, merész és szexi, kihozza a belső istennőt. Szabott a legfinomabb anyagokból, könnyen tisztítható és kényelmes mind a kopás és az éríntése.Ha úgy érzed felfeded magad ebben a vakmerő fehérneműben ez lesz a legjobb választás. Akkor úgy néz ki rendkívül csábító és ellenállhatatlan ebben a komplett készletben, amely tartalmaz egy felsőt, csúszásmentes, harisnyakötőt és kesztyűt. Ez lesz a tökéletes ajándék hölgyeknek, vagy csak élvezheti magán.A csomag tartalma 1 felső, 1 lekapcsoló, 1 harisnyakötő, 1 pár kesztyűt, egy ajándékcsomagot. Felhívjuk figyelmét, hogy a mellbimbó bojtot nem tartalmazza.Szín: FeketeMéret: S / MHozza ki a belső istennőtEgy szép darab vértezze fel a dolgokat a hálószobábanA csomag tartalma 1 felső, 1 lekapcsoló, 1 harisnyakötő, 1 pár kesztyűt, egy ajándékcsomagotFelhívjuk figyelmét, hogy a mellbimbó bojtot nem tartalmazzaMérete információkért látogass méret leíráshoz.Anyag: Poliamid: 90%, Elasztán: 10%

3 db Szexi Fehér Fehérnemű Készlet Méret L / XL

A csábító fehérnemű, merész és szexi, hozza ki a belső istennőt. Szabott a legfinomabb anyagokból, könnyen tisztítható és kényelmes mind a kopás és érintése.Ez a fehér erotikus fehérnemű tartalmazza a húr harisnyatartó és a megfelelő kesztyűt, ami ellenállhatatlanná teszi. Választékosan szabott, hogy kiemelje a kéjes görbék, ez egy tökéletes ajándék hölgyeknek, vagy csak egy saját élvezet. Csomag tartalma 1 felső, 1 húr harisnyatartó, 1 pár kesztyűt, egy ajándékcsomagot.Szín: FehérMéret: L / XLHozza ki a belső istennőtEgy szép darab vértezze fel a dolgokat a hálószobábanA csomag tartalma 1 felső, 1 húr / harisnyatartó és 1 pár kesztyűt, egy ajándékcsomagotMérete információkért látogass mérete leíráshozAnyag: Poliamid: 90%, Elasztán: 10%

3 db Szexi Fehér Fehérnemű Készlet Méret S / M

A csábító fehérnemű, merész és szexi, hozza ki a belső istennőt. Szabott a legfinomabb anyagokból, könnyen tisztítható és kényelmes mind a kopás és érintése.Ez a fehér erotikus fehérnemű tartalmazza a húr harisnyatartó és a megfelelő kesztyűt, ami ellenállhatatlanná teszi. Választékosan szabott, hogy kiemelje a kéjes görbék, ez egy tökéletes ajándék hölgyeknek, vagy csak egy saját élvezet. Csomag tartalma 1 felső, 1 húr harisnyatartó, 1 pár kesztyűt, egy ajándékcsomagot.Szín: FehérMéret: S / MHozza ki a belső istennőtEgy szép darab vértezze fel a dolgokat a hálószobábanA csomag tartalma 1 felső, 1 húr / harisnyatartó és 1 pár kesztyűt, egy ajándékcsomagotMérete információkért látogass mérete leíráshozAnyag: Poliamid: 90%, Elasztán: 10%

2 db. Fehérnemű készlet felsővel és alsóneművel méret L / XL

Ez a csábító fehérnemű, merész és szexi, kihozza Önből a belső Istennőt. A szabása finom anyagból van, könnyen tisztítható és kényelmes az érintése és a viselése. Ez a két darabos fehérnemű tartalmazza a felsőt és az alsóneműt. A fodros szegéllyel és a csipkével érzéki és csábító, és a sötét szín titokzatossá és szexissé teszi. Ez egy tökéletes ajándék nőknek, vagy hogy csak magát meglepje vele. A csomag 1 felsőt és 1 alsóneműt tartalmaz.Szín: FeketeMéret: L / XLKihozza Önből a belső IstennőtEgy szép darab, hogy feldobja a dolgokat a hálószobábanA csomag tartalma 1 felső és 1 alsónemű az ajándék csomagbanMéret információért kérjük ellenőrizze a méret leírástMegjegyzés: Az összes említett méret test méret.Anyag: Poliamid: 90%, Elasztán: 10%