2021. április 18., vasárnap

Obsessive Luiza thong red L/XL tanga

A Luiza thong red hátul csipkével díszített tanga.

Pipedream Metal Worx Magnetic Nipple Clamps mellcsipesz

A Pipedream Metal Worx Magnetic Nipple Clamps fémből készült, fényűző csúcskategóriás mágneses mellbimbószorító kapcsokkal, kézzel tökéletesre csiszolva. A higiénikus fém felület letisztult és könnyen tisztítható. Minden Metal Worx remekmű diszkrét tárolódobozban található, amellyel felhasználása után tárolhatja játékát. A prémium acéldarabok kiválóan alkalmasak hőmérsékleti játékra hűthető-melegíthető. A bling-bling körbilincsek olyan mágneseket tartalmaznak, amelyek finoman keményen tartják a mellbimbókat. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream Vibrating Silicone Nipple Teazers mellcsipesz

A Pipedream Vibrating Silicone Nipple Teazers szilikonból készült, mellbimbóra akasztható vibrációs mellcsipesz.2 x LR48 elem mellékelve.

Multi Function Electro Sex Kits Massager With 2 Nipple Clips

A Multi Function Electro Sex Kits Massager With 2 Nipple Clips kezdőknek ajánlott stimulációs készlet, amelynek tartalma 1 jeladó és 2 db csiptető, melyeket akár a mellbimbókra, szeméremajkakra lehet csiptetni. A jeladón szabályozható az elektromos impulzusok gyakorisága és erőssége is. Lehetőség van közvetlenül a jeladóra küldeni a jeleket, így maga a készülék lehet a stimulátor. Használatakor javasolt síkosító használat, mivel ezzel növelhető a hatás. Fontos szabályok : ne használja a készüléket, ha terhes, ha szívritmus problémái vannak, illetve nem szabad sérült bőrfelületre tenni és vízben használni ! A csomag tartalmaz csuklópántot és elemet is.

Multi Function Electro Sex Kits készlet

A Multi Function Electro Sex Kits kezdőknek ajánlott stimulációs készlet, amelynek tartalma 1 jeladó és 4 db tapadófelülettel ellátott elektróda. Az elektródákat a test bármely pontjára fellehet ragasztani. A jeladón szabályozható az elektromos impulzusok gyakorisága és erőssége is. Lehetőség van közvetlenül a jeladóra küldeni a jeleket, így maga a készülék lehet a stimulátor. Fontos szabályok : ne használja a készüléket, ha terhes, ha szívritmus problémái vannak, illetve nem szabad sérült bőrfelületre és szemhéjra helyezni és vízben használni ! A csomag tartalmaz még kábelt, csuklópántot és elemet is.

Pipedream Extreme Toyz Fuck Me Silly Mega anusz és vagina

A Pipedream Extreme Toyz Fuck Me Silly Mega férfiaknak ajánlott, testszövethez hasonló anyagból készült, bőrszerű tapintású, vaginát és ánuszt formázó testnyílásokkal ellátott egyéni maszturbátor. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. A csomag ajándék síkosítót, tisztítót és karbantartót is tartalmaz. A Toyz Fuck Me Silly Mega-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Cobeco Big Boy - Golden XXL - 45 tabs pénisznövelő tabletta

A Big Boy - Golden XXL - 45 tabs serkenti a férfi nemi szerveket. Ezek az egyedi tabletták kiegyensúlyozott keveréket tartalmaznak, amelyeket kifejezetten a férfiasság fokozására választottak ki. Javul a pénisz véráramlása, amely optimalizálja az erekció méretét, ezen felül számos aktív összetevőt is tartalmaz, amelyek növelhetik a vágyat, a potenciát és a libidót. Az egyedülálló Big Boy Golden XXL tabletták kiegyensúlyozott összetételű összetevőket tartalmaznak, amelyeket kifejezetten a férfiak egészségének elősegítésére választottak ki. A Tribulus Terrestris támogatja többek között a vérellátást, ami pozitív hatással lehet a pénisz vérkeringésére. Emellett a Big Boy Golden XXL számos olyan hatóanyagot is tartalmaz, amelyek elősegítik az erőt, a kéjt, az erőt és a libidót. Ajánlott felhasználás: - Naponta egyszer vegyen be 2 tablettát elegendő vízzel. - Ne lépje túl az ajánlott napi adagot - A Tribulus Terrestris támogatja a reproduktív szervek egészségét - A Tribulus Terrestris támogatja a szexuális tevékenységet. - A Saw Palmetto jót tesz a prosztatának.

Jungle Juice Gold Label Triple Distilled 30ml bőrtisztító fo

A Jungle Juice Gold Label Triple Distilled egy új kanadai poppers. Tűzveszélyes,hőtől,lángtól távol tartani.Közvetlen belélegezve,lenyelve ártalmas.Kerülni kell a bőrrel való érintkezést.Ne egyen, igyon és ne dohányozzon a termék használata közben.Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható.Ne dohányozzon, egyen vagy igyon használat/ munka közben. Munka / használat előtt és után bő szappanos vízzel kézmosás, bőr regeneráló krémet használjon.Gyermekek elől zárva tartandó! Tartalma : Pentil ínitrite CAS 463 - 04 - 07

CP MALE Pheromones

A CP MALE Pheromones férfiak számára kifejlesztett, férfi feromonokat tartalmazó, nagyon enyhe illatú folyadék.

Bad Kitty - szíves bilincsek

A Bad Kitty Polyurethan/fém bőr hatású anyagból készült bilincsek, körben végig dekoratív, csillogó szív motívumokkal és piros varrással díszítve. Fém D-rögzítőgyűrűkkel és karikákkal. A két bilincset rövid fém lánc köti össze, mely mindkét végén kis fém karabinerben végződik, így levehető. A bilincsek mérete fém csattal állítható: 17-27cm között. A bilincsek szélessége: 5,5cm. A fém lánc teljes hossza: 15cm.

Pipedream Vibrating Silicone Nipple Lassos mellcsipesz

A Pipedream Vibrating Silicone Nipple Lassos PVC/Szilikon anyagból készült, unisex, mellbimbóra helyezhető, vibrációs csipesz. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream Vibrating Hollow Strap-on flesh - Felcsatolható vi

A Pipedream Vibrating Hollow Strap-on flesh PVC anyagú, állítható rezgéserősségű, belül üreges, férfiaknak készített üreges, saját péniszre helyezhető, távirányítós, erezett felületű, felcsatolható vibrátor. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A csomag tartalmaz egy szemmaszkot is. Mostantól megszerezheti azt a hosszúságot és átmérőt , amiről mindig is álmodott . A kényelmes rugalmas hám könnyen beállítható a legtöbb mérethez. Tökéletes ED-ben szenvedő férfiaknak, korai magömléses problémáknak. A szupererős, többsebességű golyó izgalmas rezgéseket sugároz a vibrátor hegyénél, pontosan ott, ahol a legjobban szeretné őket. A Vibrating Hollow Strap-on-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 2 db AA elemmel működik.

Nőt, lányt Tét vagy környékén

Fiatal, átlagos testalkatú pasi vagyok. Nyallak, baszlak, bármit megcsinálok veled amit szeretnél. Nem lényeg a korod vagy a testalkatod, csak légy magadra igényes és szeress baszni! Ha van egy barátnőd akivel szívesen osztoznál a testemen, abban is szívesen benne vagyok! Jelentkezni üzenet küldése gombbal vagy a szexetkeres@freemail.hu email címen tudsz! Várom jelentkezésed!

Alkalmi szexpartner ingyen

Üdv! Kristóf vagyok 29 éves és alkalmi szexpartneremet keresem egy dúskeblü hölgy személyében. Ápolt,igényes,megbízható vagyok. Diszkréció alap és elvárt.

Hölgyet keresek aki szopna

Igényes lányt keresek aki szopna,akár szádat dugnám bele is élvezek,de ki is verheted.Szeretnéd nyallak is mig elélvezel. Formás alkattal nagy cicivel, csikloval is.Elhanyagolt idösebb hölgy is lehetsz és kényeztetésre vágysz,üzenj..

Hölgyet sexre és élvezetre keresek

Igényes sex kedvelő hölgy partnerem keresek élvezetes erotikára,diszkréten.Gyere és kényeztessük egymást,akár rendszeresen is györi lakásomon várlak,bármely nap.Elhanyagolt,nem független,fiatalabb is lehetsz.Minden jora partnered leszek ha vágynál rá,üzenj..

Igényes hölgyet erotikus együttlétre várok..

Egyedül érzed magad hiányzik az erotika partnered leszek,diszréten.Magányos,elhanyagolt,szingli is.Szeretnéd csak szophatsz és nyallak, állando partnerem is lehetsz.Nagy puncid,cicid lehet,üzenj:bimbi1@gmail.hu cimre fotoddal.