2020. augusztus 18., kedd

Penis XXL Creme 80 ml - pénisz növelő

A Penis XXL Creme Jojoba kivonatot és E-vitamint tartalmazó krém a pénisz masszírozására.Rendszeres használata növekedést okoz,összetevői között található Ginkgo kivonatnak köszönhetően vérbőséget, ezáltal erőteljesebb és hosszabban tartó erekciót okoz. Használata: borsónyi krémet kell a péniszbe masszírozni.

System JO Renew - intim krém nőknek hüvelyszárazság ellen

A System JO Renew intenzív hidratáló összetevők, E-vitaminnal. Maximálisan parabén- és illatmentes. Ideális napközbeni vagy éjszakai használatra. Könnyű alkalmazás, csepegés nélkül. Hosszan tartó hatás, kellemetlen tapadó érzet nélkül. 120 ml-es kiszerelés. Alkalmazás: A szárazság mértékétől függően borsónyi, vagy több borsónyi krémet kell közvetlenül a hüvelybe helyezni, majd az ujjbegy segítségével alaposan bemasszírozni. Ha szükséges akkor többször is megismételhető a folyamat. A jobb hatásfok eléréséhez érdemes éjszakára felvinni a krémet. Összetevők: Water (Aqua), Dimethicone, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Polyacrylate 13, Bisabolol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Extract, Allantoin, Polyisobutene, hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Vitamin E Acetate, PEG-45M, Iodopropynyl, Butylcarbamate, Propylene glycol, Dimethiconol, Chlorphenesin.

Zabolázó - férfi mellbimbócsipesz

Finoman bizsergető, érzéki fájdalom és férfias megjelenés! Erős, nikkelmentes fémből készült bimbócsipeszek, állítható szorítási erősséggel, hosszú összekötő lánccal és a pénisz felé kis karabinerrel, mely könnyedén a három különböző átmérőjű péniszgyűrű valamelyikéhez csatlakoztatható. A gyűrűk tartást adnak és megemelik a férfiasságot, így látványnak sem utolsó. A gyűrűk átmérője: 3,5cm, 4cm és 5cm. Anyaga: nikkelmentes fém. Ezüst színben.

System JO Vaginal Tightening Serum - hüvelyszűkítő intim gél

A System JO Vaginal Tightening Serum hatására a hüvelyszövetek akár már perceken belül feszesebbnek és hidratáltabbnak érződnek Biztonságos formula, akár mindennapi használatra Bármilyen anyagú szex-játékszerrel használható Intenzívebb gyönyör-élmény a hűsítő-bizsergető hatásnak köszönhetően Használat: Elegendő csupán néhány csepp szérumot a hüvely falába masszírozni egyszerűen ujjal, vagy vibrátorral. Összetevők: Water (Aqua), Dimethicone, Hamamelis virginiana (Witch Hazel) leaf extract, Dimethiconol, Bisabolol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Hydroxyethylcellulose, Vitamin E Acetate, Potassium Alum, Polyacrylate 13, Allantonin, PEG-45M, Polyisobutene, Propylene Glycol, Idopropynyl Butylcarbamate, Polysorbate 20, Chlorphenesin, Mentha Piperita (Peppermint) Oil.

JO Anal H2O 60ml - anális síkosító

A JO Anal H2O 60ml az egyetlen vízbázisú anál síkosító, mely annyira bársonyosan selymes mint a szilikon. Hosszan tartó, sosem ragad, nem hagy foltot és hűsítő hatású. Világszerte orvosok és gyógyszerészek ajánlásával. latex kompatibilis. Könnyen lemosható.Anális használatra ideális. Alkalmazása: tegyen egy kis mennyiségű JO síkosítót a nemi területekre. Óvszer külső és/vagy belső felületén is alkalmazható! Latex óvszerekkel is alkalmazható, olyan gyakran, ahogy szükséges. Figyelmeztetés: Irritáció és kellemetlen érzés esetén ne használja tovább és forduljon orvoshoz. Nagyon csúszós. Ha kicseppen, azonnal törölje fel. Gyermekek elől elzárva tartandó! Zuhany alatt és kádban óvatosan használja!

System JO Agape - szenzitív vízbázisú síkosító (30ml)

A System JO Agape 30 ml úgy lett tervezve,hogy utánozza a természetes női síkosságot.Nem tartalmaz glycerint, parabent, propylene glycolt ,szilikont és olajat. Hihetetlenül sima és selymes tapintású vízbázisú síkosító. Összetevők : Water (Aqua), Propanediol, Gluconolactone, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Citric Acid Selymes, sima állag Soha nem ragadós vagy ragacsos Nem tartalmaz szilikont, glycerint Olajoktól mentes Orvosok által jóváhagyott és ajánlott készítmény Mindennapi használatra is ideális 100% óvszerbarát Hosszantartó, tartós síkosságot nyújt Tiszta, gyógyszerészeti minőségű összetevők Érzékenyek, allergiára hajlamosak is használhatják Nem okoz irritációt pH barát Vízben oldódik, könnyen lemosható, nem hagy foltot

Super Rutscher Anal 100ml - anál síkosító

A Super Rutscher Anal vízbázisú gél, tökéletesen biztosítja a síkos hatást.100 % óvszerbarát. Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt. Lemosható, íz- és illatmentes. Bőrbarát termék, rendkívül tartósan síkos, nem ragad. Szexuális segédeszközökhöz is használható. Összetevők: glycerin, víz, hydroxyethylcellulose, sodium methylparaben

Nomi Tang - Spotty Revolving P-Spot Massager Prosztata vibrá

A Nomi Tang - Spotty Revolving P-Spot Massager orvosi minőségű szilikonból készült, újratölthető prosztata vibrátor. Játszhat egyedül vagy partnerével 5 méteren belül, mivel ez a szexuális játékszer távirányítóval is müködik. A termék nagyon nagy teljesítményű, és az ergonómikus forma segít a felhasználónak maximális élvezetet nyújtani az anális játékokhoz. Az erős rezgésű forgófeje a prosztatát és a perineumot stimulálja. 5 különféle rezgési mintázattal és 3 különféle forgó funkcióval rendelkezik, amelyek intuitív módon vezérelhetők, külön-külön az egyes motorokhoz. A működéshez szükséges USB kábel mellékelve. A Nomi Tang - Spotty Revolving P-Spot Massager prosztata masszírozóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Leg Avenue Mini Dress With G-String mini dress

A Mini Dress With G-String szexi,nőies,csipkés mini dress. Anyaga : 100% poliamid / nylon

MY SIZE 64 - 36 DB óvszer

A My Size 64 egyedi méretekkel rendelkező felhasználóknak. Ostya vékony, átlátszó óvszer, szélessége 64 mm, hossza 225 mm (standard méretű óvszerek 52 x 180 mm). Ajánlott pénisz kerület : 13-13.9 cm

ELIXIR - növényi étrend-kiegészítő csepp nőknek

Az Elixir ínycsiklandó málna ízben kapható Elixir csepp, mely egy maximálisan természetes növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, ami elősegítheti a női libidó növekedését.A csepp, összetevőinek köszönhetően, élénkítheti, fokozhatja a női nemi vágyat. Előnye, hogy kellemes málna ízű és illatú, így már a fogyasztása is örömet okoz, vízben vagy bármilyen nem alkoholos folyadékban feloldva. A termékben található aktív hatóanyagok csak gondosan válogatott gyógynövényektől származnak. Természetességének köszönhetően szinte teljesen kizárhatóak a mellékhatások is. Összetevők: L-arginin HCL Taurin Víz Citromsav Kálium-szorbát Aroma Eper piros színezék Alkalmazása: 2 pipettányi Elixírt kell egy pohár, kb. 2dl folyadékban elkeverni (nem alkoholos), majd lehetőleg éhgyomorra elfogyasztani, 20-30 perccel az aktus előtt. FIGYELMEZTETÉS: 18 év alatt, várandós és szoptató anyáknak nem ajánlott a fogyasztása. Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó! Az Elixir egy étrend-kiegészítő, így nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.

Bijoux Indiscrets Maze X Harness Black

A Maze X Harness műbőrből készült,BDSM-ihlette hám tökéletesen illik a kedvenc szereléséhez vagy fehérnemű készletéhez, és segítségével tovább fokozható a bondage játékok amúgy is forró hangulata.100% állítható az egész nyak, mellkas és a hát.100% vegán: a poliuretán szíjak újrahasznosított anyagokból készültek.

Love Doll Tyra guminő

A Love Doll Tyra életnagyságúra felfújható szexbaba fekete hajjal, három kéjnyílással (száj, vagina és ánusz).

System Jo AGAPE original 60 ML vízbázisú síkosító

A System Jo AGAPE original 60 ML úgy lett tervezve,hogy utánozza a természetes női síkosságot.Nem tartalmaz glycerint, parabent, propylene glycolt ,szilikont és olajat. Hihetetlenül sima és selymes tapintású. Összetevők : Water (Aqua), Propanediol, Gluconolactone, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Citric Acid

Clone A Willy Kit - Neon Purple péniszmásoló

A Clone A Willy Kit - Neon Purple -el készítsen a saját péniszéről egy teljesen élethű vibrátort 4 lépésben.1 AA elemmel működik. 1.A péniszgyűrűt húzza fel,hogy ezáltal merevebb legyen 2.Húzza rá a kartont és adja hozzá a 3D zselét és várjon 3 percet és vegye ki a péniszét 3.Töltse meg a gumikeverékkel 4.Várjon 24 órát és vegye ki a másolatot

Sextreme Bimbószorító lánccal

A Sextreme nikkelmentes fémből készült bimbószorító.Ha kedveled az extrém kéjérzetet és a gyengéd fájdalmat, akkor ez a nikkelmentes fémből készült bimbólánc sem hiányozhat a gyűjteményedből. Speciális, erős csipeszekkel készült.

B-Vibe Novice - kezdő anál vibrátor

A B-Vibe Novice szilikonból készült anális játékszer.A csomag tartalmazza a töltéshez szükséges USB-kábelt és a tároláshoz ideális, cipzáros, kemény tokot.A távvezérlő 1db CR2032 típusú gombelemmel működik, mely alól a védőfóliát el kell távolítani. A távirányító hátsó fedlapját a bordázott rész felé kell elcsúsztatni, így nyitható. A terméket és a távvezérlőt ezután össze kell szinkronizálni, mégpedig úgy, hogy a termék alján található gombot röviden le kell nyomni, majd be kell kapcsolni a vezérlő gombját. A teljes kikapcsoláshoz a vezérlőn és a terméken található gombot is hosszan lenyomva kell tartani. -hypoallergén, bőrbarát anyag -illesztésmentes, sima felszín -anatómiai kúp forma -nagy teljesítményű motor -USB-ről újratölthető Lítium-ionos akkumulátor -vezeték nélküli távvezérlés, akár 9 m hatótávolságból -15 rezgésmód -6 erősségi szinten -1,5 órányi töltéssel, akár 2 óra üzemidő -teljes hossz: 9cm -behelyezhető hossz: 8,5cm -maximális átmérő: 2cm

Bad Kitty - bimbócsipeszek lánccal

A Bad Kitty A Bad Kitty csavarral állítható erősségű mellbimbó csipeszek, acél lánccal összekötve. Anyaga: Polycarbonat, Szilikon (csipeszek), acél (lánc), szénacél (csavarok).

Újpesten nudizok (aug.21-én)

Augusztus 21-én pénteken 14-órától 19-óráig az újpesti tímár utcai erdős résznél a dunapartnál fogok nudizni. Bárkit leszopok és meg is dughat (gumi nélkül is) anyagiaktól mentesen. Ha szeretnéd a telefonoddal fotózhatsz, videózhatsz közben. Csak számkijelzéses hívást veszek fel. E-mail: szalatika@gmail.com Tel: O63O 7O2 32 O2

Hölgynek sex és kényeztetés Győrben

Hölgyet várok formás alkattak élvezetes sex kapcsolatra,diszkréten.Szereted ha kényeztetnek jot szopnál és kivernéd,élvezed ha nyalnak vagy dugnak várom üzeneted.Akár erotikusan maszirozlak,minden amire vágynál,üzenj..

Hölgyet sex kapcsolatra keresek

Igényes sex kedvelő hölgy partnerem keresek élvezetes erotikára,diszkréten.Gyere és kényeztessük egymást,akár rendszeresen is györi lakásomon várlak,bármely nap.Elhanyagolt,nem független,fiatalabb is lehetsz.Minden jora partnered leszek ha vágynál rá,üzenj..

Hölgyet várok aki jol leszopna..

Hölgyet várok aki szeret szopni akár nyalnálak is ,ha szereted a kényeztetést,diszkréten.Elhanyagolt,magányos nem független,fiatalabb is lehetsz.Szeretnél ellazulni,jot élvezni kellemesen kikapcsolodni,akár ma is várlak,állando patnerem is lehetsz.Szopd szét a farkam ha izgat ahogy élvezek,akár szájba élvezéssel is,üzenj: kenyeztetlek11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgyet aki sexre és kényeztetésre vágyik

Ápolt,kényeztetésre vágyo hölgyet keresek. Elhanyagolt,magányos nem független lehetsz.Redszeres együttlétre is,ha nagyon egyedül érzed magad.Várlak bármely nap,fiatalabb is lehetsz.Kötötségektöl mentes alkalmi sex kapcsolatra,akár csak jot szophatsz,puncid nyalnám,akár hosszabb távon is,üzenj.

Hölgynek kényeztetés és sex Győrben

Ápolt,érett hölgyet keresek élvezetes sex kapcsolatra.Szereted ha nyalnak,szopni lenne kedved minden amire vágysz,fiatalabb is lehetsz.Hosszabb távu kapcsolat is meg oldhato.Gyere ha elhanyagoltnak érzed magad kényeztessük egymást,élvezzünk jokat ha vágynál rá, üzenj:hancurozzunk11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgyet sex kapcsolatra keresek Győrben

Csinos sexre vágyo,ápolt hölgyet keresek élvezetes erotikára.Idősebb és fiatalabb,elhanyagolt,magányos is lehetsz.Töltsd velem pár kellemes orát,éld ki vágyaidat,ha szereted a kényeztetést és másra vágynál.Minden joban partnered leszek,ha meg látogatsz.Üzeneted várom:kenyeztetlek11@gmail.com fotodal.

Erotikus munka hölgynek Győrben

Erotikus munkára csinos,fiatal lányt keresek.Szállás van,igényes tiszta környezet,azonnal kezdhetsz,kezdö is lehetsz,napi kereset.Központi részen levő hely közel mindenhez.Várom üzeneted fotoval ha sok pénzt szeretnél keresni és jobban élni. p.zsolt6969@gmail.com cimre.