2021. április 20., kedd

Chocolate Personal Lubricant Gel - 100ml Ízesített síkosító

A Chocolate Personal Lubricant Gel - 100ml csokoládé ízű síkosító gél. Színes fantáziával fűszerezi a szexuális életét. Felvidít az érzéki aromájával. Az étel-alapú aromák csodálatos ízeit tapasztalhatja meg. A bőr természetes PH értékének megfelelő. Kompatibilis óvszerrel és nem rontja annak textúráját. Hipoallergén, könnyen lemosható és nem hagy foltot.

Doc Johnson The D - Ragin' D with Balls - 9 Inch

A Doc Johnson The D - Ragin' D with Balls - 9 Inch TPR anyagból készült,rugalmas,herés,letapasztható dildó.

NAOMI NIGHT NURSE DOLL

A Naomi gyönyörű szőke haj,cserélhető nővérke uniformis,stimulátor,stimulator, stethoscope,nagy mellek és 3 nyílás.

Pretty Love Alston Szilikonos vibrátor

A Pretty Love Alston kitűnő minőségű szilikonból készült,újratölthető,12 rezgési funkcióval rendelkező, a g-pont stimulálására is használható vibrátor,melyben a rezgést két motor biztosítja.Alsó részén a kialakított fogórész segítségével könnyen használhatjuk.USB töltőkábel és tárolótasak mellékelve.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.A szilikonos vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Realov - Irena Smart Egg purple Vibrációs tojás

Az Irena Smart Egg szilikonból készült,újratölthető tojás. Funkciók, vezérlés: -telefonról, vagy manuálisan gombok segítségével -iPhone (4S vagy újabb) és Android OS4.3 / Bluetooth 4.0 készülékekkel kompatibilis -10 beépített rezgésmód -további egyedi rezgések létrehozása: érintéssel, csúsztatással, hanggal, zenével, mozgatással -okostelefonról irányítható akár a világ másik végéről is! -bőrbarát, környezetbarát, rugalmas anyag -anatómiailag tökéletes kialakítás -újratölthető Li-ion-os akkumulátor (3,7V - 300MA) -mindössze 1,5 óra töltésidő -akár 4 órányi használat egy töltéssel -erős, de halk motor -10 rezgésmód+egyedi módok -ingyenes telefonos applikáció - 100% vízálló -teljes hossz: 16cm -behelyezhető hossz: 7,5cm -átmérő: 3,3cm

SMAK FOR WOMEN Feromon parfum

A Smak For Woman egy egyedülálló illat, mely, ha kibontakozik, rendkívül finom és abszolút kötelező érvényű. A név már felveti az ígéretet egy csókra. Szép, vidám, szelíd eszencia, amely az élet szeretetére ösztönöz, virág, borostyán és pézsma illattal. Csak néhány csepp, és elbűvöli a varázslat. Korlátozás nélkül használható. Használja a Smak női feromon parfümöt, ha szórakozni indul, férfiak társaságába megy vagy egyszerűen csak szeretné ha sokan bókolnának Önnek. A Smak anélkül kelti fel a férfiak vonzalmát, hogy rájönnének, hogy mi az oka. A Smak parfüm feromonjai a tudat alatt hatnak a férfiak ösztöneire. A Smak illata nagyon erős, de nem túlzóan, nem kell közvetlen a bőrre fújni, hanem a levegőbe kell permetezni és beállni a permetbe.

TABOO FOR HER Feromon parfum

A Taboo Fopr Her egy egyedülálló illat, mely, ha kibontakozik, rendkívül finom és abszolút kötelező érvényű. A név már felveti az ígéretet egy csókra. Szép, vidám, szelíd eszencia, amely az élet szeretetére ösztönöz. Csak néhány csepp, és elbűvöli a varázslat. Ez a női feromon parfüm orlátozás nélkül használható.

HYPNO-LOVE Feromon parfum

A Hypno love egy szép és érzéki férfi parfüm. A pézsma illata hipnotikus hangulatot gerjeszt a levegőben, amely elcsábítja és új életre kelti a női érzékiséget. Grasse-ban, a parfümök fővárosában készül, vonzó illata elcsábítja! Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

Leg Avenue Jacquard Net body

A Leg Avenue Jacquard Net varrat nélküli, szexis, csipkés, harisnyatartós bodyruha. Anyaga : 93% Polyamide/Nylon 7% Spandex

Leg Avenue Twisted Strap body

A Leg Avenue Twisted Strap nagyon szexis, vadító, alul kivágott bodyruha. Anyaga : 93% Polyamide/Nylon 7% Spandex

Bad Kitty - szíves nyakörv, fém pórázzal

A Bad Kitty kiváló minőségű nylon/fém, bőr hatású anyagból készült nyakörv, körben végig dekoratív, csillogó szív motívumokkal és piros varrással díszítve. Fém D-rögzítőgyűrűvel és karikával. Hozzá kis karabinerrel csatlakoztatható fém pórázzal, mely műbőr fogóban végződik. A nyakörv mérete fém csattal állítható: 35-48cm között. A póráz teljes hossza: 78cm.

Bad Kitty - szeméremszéthúzó csipeszek derékalsóval

A Bad Kitty ABS/Szilikon anyagból készült szemérem csipeszek, hozzájuk állítható pántokkal csatlakozó rugalmas derékpánttal és fekete, műanyag gyöngysorral. A csipeszek műanyagból készülnek, lila szilikon borítással, erősségük kis csavarral szabályozható. A csipeszek teljes hossza 6cm. A derékpánt rugalmas gumiból készül. Teljes hossza: 68cm (rugalmas).

Easy Rider natúr felcsatolható vibrátor

Az Easy Rider PVC anyagú, vibrációval ellátott, üreges, felcsatolható játékszer, állítható pántokkal. távirányítóval is működtethető, erezett felületű . A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A felcsatolható vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 2 db AA elemmel működik.

Bad Kitty - szilikon szájpecek műbőr pánttal

A Bad Kitty szilikonból készült szájpecek, állítható, műbőr pánttal. A szájgolyó átmérője: 4cm. A pánt mérete 42 és 58cm között állítható.

Obsessive Wonderia S/M hímzett csipkés hálóruha tangával

Az Obsessive Wonderia S/M puha, áttetsző, rugalmas anyagból készülő hálóing, hímzett csipke berakásokkal a kebleken, a háton középen és végig az alsó szegélyen merevítés nélküli mellrésszel.Tanga a csomagban, mely rugalmas pántokkal van ellátva. Anyaga: 90% Polyamid, 10% Elasthan.

Leg Avenue Mini Dress With G-String mini dress

A Mini Dress With G-String szexi,nőies,csipkés mini dress. Anyaga : 100% poliamid / nylon

DREAM TOYS REAL LOVE DILDO 7INCH FLESH Tapadókorongos dildo

A Real Love Dildo 7 szilikonból készült,kettős sűrűségű,szilárd belső mag töltött szabadalmaztatott Silexpan anyaggal, ami rendkívül realisztikus érzést és páratlan élményt nyújt.A Silixpan nagyobb sűrűséget és nagyobb rugalmasságot biztosít.Melegíthető vízben vagy mikróban.

Fuck Me Bare Mega Masturbator

A Fuck Me Bare Mega Masturbator Cyber-skin anyagú,teljesen valósághű torzó.A vaginája és a melle a legpuhább Fanta-Flesh anyagból készült.

LELO Sona Cruise - hanghullámos csiklóizgató

A LELO Sona Cruise orvosi szilikonból készült játékszer.Luxus minőségű, anatómiailag megformált, könnyedén kézbe simuló, vízálló masszírozó, mely különleges erőteljes pulzáló, ritmikus, hang-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényeztet! Egy egyedülálló CSIKLÓ SZONÁR, mely teljesen megremegteti a csiklót, ahogy a hanghullámok rezgése levegőhullámokat gerjeszt és az erőteljes vibráláson túl, szívó-élmény is tapasztalható! Mindemellett a kényeztető maximálisan bőrbarát, bársonyos tapintású szilikon borítással készül, így az érzékenyek is bártan használhatják. A fémes csillogású anyagberakás pedig igazán exkluzív megjelenést ad. A hajlított formának és a tölcsérszerű szívó-rezgő csőnek köszönhetően ideális fogást és könnyed hozzáférést nyújt a csiklóhoz. A gombok is egyszerűen vezérelhetőek egy hüvelykujjal. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.,kádban vagy medencében is. Működési elv: A kényeztetőn található kis tölcsér mélyén egy vékony szilikon-hártya húzódik, melyre egy kis belső motor kalapácsszerű ütéseket mér, ezáltal az megremeg, mozgásba lendül, rezgésre gerjed. Így keletkeznek a hanghullámok, melyek levegőhullámokat és rezgéseket generálnak maguk körül, amik aztán intenzív kényeztetést, lüktetést adnak a csiklónak. Vezérlés: A terméken 3 gomb található. A bekapcsoláshoz a + és mínusz gombok együttes lenyomva tartása szükséges, amíg fel nem villan egy kis LED-fény. Ezt követően a + jel egyszeri lenyomásával már életre is kel Csikló Szonárunk. A középső gombbal váltogathatunk a 8 lüktető ritmus között. A + és ? jelekkel pedig fokozhatjuk, vagy csökkenthetjük az adott lüktetés erősségét, intenzitását. Cruise Control automata: Beépített sebességtartó automatával is el van látva. A rendkívül erőteljes masszázs akkor sem csökken, amikor a vágy hevében erősebben szorítjuk testünkhöz a szívókát, így nem hagy cserben a csúcs előtti pillanatokban sem.

Big Babe Bella Mini Doll - női baba

A Big Babe Bella Mini Doll felfújható mini baba.

Hölgyet várok akit szopathatok

Hölgyet várok aki szeretne jol leszopni és kiverné.Elhanyagolt,magányos lehetsz.Szádat is dugnám,akár bele élvezek,ma is,Idösebb hölgyet is rendszeresen szopatnák,videora is veheted.Kedveled nyallak,ujjazlak mig elélvezel,üzenj: kenyeztetlek11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgyet rendszeres sex kapcsolatra várok

Elhanyagolt,magányos hölgyet kényeztetnék.Nagy cicid, puncid lehet,akár hosszabb távu erotikára is.Idösebb vagy,szeretnéd szopnia faszt és kivernéd,várlak diszkréten.Vékonyabb alkattal,szeretnél lovagolni akarod beléd élvezéssel is.Üzenj :hancurozzunk11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgyet keresek sex kapcsolatra Győrben

Csinos,érett hölgyet keresek élvezetes erotikára.Bármely korosztálybol,légy nyitott és odaado.Kényeztetlek és jot élvezhetsz velem,ha nincs partnered és vágynál rá.Szeretsz szopni jot dugni,nagyot élvezni,keress.Várom fotos üzenetedet kenyeztetlek11@gmail.com cimre.