2021. január 17., vasárnap

Faszszopó kis ribanc vagyok 06 90 603 70

Letérdelek eléd, kiveszem a farkad,mélyen a torkomra tolom. Finoman szívom. Érzem, ahogy keményedik. Lassan nyalom a makkod,simogatom a heréid, rácuppanok a faszodra és ütemesen elkezdem szopni szívni. Megfogod a fejem, ráhúzod a faszodra és az utolsó cseppig kiszívatod a meleg gecIdet! 06 90 603 704 508Ft/perc http://erzekivagyak.hu

Szextelefon Dórival! 06 90 603 704

Perverz-bizarr örömök Dórival! Éld ki velem mocskos vágyaidat gátlások nélkül!Lehetek az úrnőd, a tanárnőd,doktornénid a hugicád !Amit csak szeretnél ... Beindult a fantáziád?Hívj és éld át velem. Kipróbálnád a dildómat?? Nálam nincsenek tabuk!Gyere és élvezz velem! (domina játékok, szerepjáték, családszex, fétis, anál, orál, strapon, stb.) 06 90 603 704 508Ft/perc http://erzekivagyak.hu

Titkos vágyak angyala 06 90 603 704

Kéjvonal Dórival Ess kísértésbe!Élvezd velem a gyönyör pillanatait csábulj el, hívj és élvezd az Édes Bűnbeesést. A hangom felkorbácsolja benned a szenvedélyt és kielégítheted erotikus vágyaidat. Édes öröm gyönyör szerzésre várlak. 06 90 603 704 508Ft/perc http://erzekivagyak.hu

Lány-fiú pár keres pasikat

Szia, mi egy együttélő 40 es lány-fiú páros vagyunk.Valamikor február első felében kb. február 6. és 9.-e között szeretnénk privát partyt tartani, a partyt Budapesten fogjuk a 11. kerületben tető alá hozni. Kizárólag aktiv kanos pasikat keresünk! A hölgy tag végigszeretné nézni ahogy pasiját egyszerre több férfi használja!Figyelem a hölgy csak néző lesz, nem fog beszálni!Ha kedved lenne egy ilyen buliban résztvenni írj nyugodtan,esetleg hozd a barátod vagy barátaidat is!Akár támogatunk is!Csak komolyak!

Get Lock Pro Stimulator Prosztata masszírozó

A Get Lock Pro Stimulator ABS anyagból készült, anatómiailag tökéletesen formált prosztata masszőr, ideális íves kialakítással.

RCHISA00259

A Silicone Douche Tube szilikon anyagú, anális irrigáló készülék, intim zuhany. Higiénikus használata aktus előtt és után egyaránt ajánlott.

Glams Mini Rainbow Gem análdugó

A Glams Mini Rainbow Gem szilikon anyagú, Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott fenékdugó. Kúp formája miatt mérete fokozatosan nő. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. A Glams Mini-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Sliding-Skin Tapadókorongos dildo

A Sliding-Skin TPE anyagú,realisztikus,kettős rétegű,flexibilis,könnyen hajlítható bármilyen alakra.

Sliding-Skin Tapadókorongos dildo

A Sliding-Skin TPE anyagú,realisztikus,kettős rétegű,flexibilis,könnyen hajlítható bármilyen alakra.

9.0" The Ultra Soft Dude 6 Tapadókorongos dildo

A 9.0 The Ultra Soft Dude 6 TPE anyagú,cyberskin,realisztikus,tapadókorongos dildó,amely bármilyen sima felületen megtapad.Selymes puha és lenyűgöző méretű, kifejezetten arra a célra tervezték, hogy Önnek öröme legyen.Tisztítása szappannal és vízzel vagy egy speciális Toycleaner történik.

Jelly Rabbit Vibro vibrációs péniszgyűrű

A Jelly Rabbit Vibro zselés anyagú,méretre táguló,vibrációs péniszgyűrű nyuszi alakú klitorisz izgatóval.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.,kádban vagy medencében is.

Realistx 7,5inch vibrátor

A Realistx 7,5inch rendkívül puha,loveClone RX. anyagú,ftalátmentes,teljesen valósághű,többsebességes,finoman erezett vibrátor.2 db AA elemmel működik.

Glams Mini - Pink Gem análdugó

A Glams Mini - Pink Gem szilikon anyagú, Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott fenékdugó. Kúp formája miatt mérete fokozatosan nő. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. A Glams Mini-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Realistx 6inch vibrátor

A Realistx 6inch TPR anyagú,rendkívül puha,ftalátmentes,teljesen valósághű,többsebességes,finoman erezett,flexibilis vibrátor. 2xAA elemmel működik.A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. Pénisz formájú, hosszú és vékony alakja miatt férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott.A valósághű vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Leg Avenue Twisted Strap body

A Leg Avenue Twisted Strap nagyon szexis, vadító, alul kivágott bodyruha. Anyaga : 93% Polyamide/Nylon 7% Spandex

Rimba ES Body Clamps elektrostimulációs gyűrűkészlet

A Rimba ES Body Clamps szilikonból készült elektrostimulációs gyűrűkészlet. Ez a készlet 4 gyűrűt és kábelt tartalmaz 4 nyomógombos csatlakozóval. A szilikon anyag rugalmas és késsel vagy ollóval vágható az előretett mérethez való igazodáshoz. Az egyes gyűrűk egypólusúak, ezért legalább két gyűrűt kell viselni a sokkterápia létrehozásához. Használja az elektro szex kontakt gélt , hogy a legjobb kapcsolatot hozza létre a gyűrűk és az emberi bőr között. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Obsessive B118 teddy szexi body

Az Obsessive B118 teddy gyönyörű, mintás, alul nyitott body, Anyaga : 100% nylon

OBSESSIVE Bodystocking F213 XL/XXL virágos overall, hálós co

Az Obsessive Bodystocking F213 XL/XXL alul kivágott,impozáns, áttetsző, rugalmas, nagyon aprószemű neccből készülő cicaruha. Virágmintás felsőrésszel, vékony vállpántokkal, kerek nyakkal, zárt lábfejrésszel.A dekoltázsnál és a csípő két oldalán, hullámmintás-lyukacsos szegélyekkel.A combok felső vonalánál rácsos, lyukacsos szegéllyel. Nyitott szeméremrésszel. Anyaga: 90% Nylon, 10% Elasthan. Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

OBSESSIVE Amanta XXL body

Az Obsessive Amanta XXL intenzív, nagyon szexi kis body fényes fekete - csipke és türkiz tökéletes kombinációja. Merevítős melltartó kosarak, állítható pántok - tökéletes végeredmény...! A csipkés tanga a szett része.

OBSESSIVE Flores chemise & thong L/XL hálóing

Az Obsessive Flores chemise & thong black L/XL átlátszó, bájos kombiné hangulatossá teszi a kétszemélyes romantikus estéket. A csipke pántokat a vállra leengedve is viselhetik. A mell magasságában a szövet bátran felfedi a női bájakat. Az alul kiszélesedő, virágmintás csipke kombiné, szellősen mutat a testen. A magasan kivágott hátsó rész kívánatosan fedi fel a feneket. A szett tangát is tartalmaz. Anyaga : 90% poliamid 10% spandex. Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

OBSESSIVE Bodystocking N120

Az Obsessive Bodystocking N120 mintás, szexi, alul nyitott, rendkívül rugalmas body. Anyaga : 90% nejlon, 10% elasztán

OBSESSIVE 860-CHE-1 S/M szexi csipkés fekete hálóing és tang

Az Obsessive 860-CHE-1 S/M szexi csipkés fekete hálóing és tanga. Anyag összetétel: 90% poliamid, 10% elasztán

OBSESSIVE Maid S/M takarítónő jelmez

Az Obsessive Maid S/M takarítónő jelmez csipkés díszítésű toppal, miniszoknyával, csuklómandzsettával, tangával, fejpánttal. A csinos, kacér szobalány minden kapcsolatba a frissesség fuvallatát viszi. A szettben egy top fazonú blúz, egy szoknya és egy tanga, valamint a csipke mandzsetta található meg. A top hátul zsinórozott, ami kétségkívül nem csak esztétikus látvány, hanem segítséget nyújt a top tökéletes testhez igazításában. A rövid kötényke alakú szoknyát, hátul egy nagy csábos masnival kötötték meg. A top és a szoknya is fehér csipkével lett díszítve. Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !