2020. szeptember 1., kedd

Shunga Rain of Love G-spot arousal cream női vágyfokozó

A Shunga Rain of Love G-spot arousal cream egy speciális g-pont izgató krém. A G-pont izgatása intenzív érzésekhez vezethet és a szexuális izgalom új magasságaiba repíthet. A G-pontos orgazmus hatására a nők testéből áttetsző folyadék távozik, amit úgy is neveznek, hogy női ejakuláció. A G-pont stimulálása egyetlen aktus alatti többszörös vagy a lehető legnagyobb orgazmushoz vezethet.

Fun Factory Stronic Real Cream Szilikonos vibrátor

A Fun Factory Stronic Real Cream szilikonból készült,erős rezgésű,újratölthető vibrátor.Nemcsak vibrál,hanem előre-hátra pulzál.A A Stronic Real a belső csiklót minden tolóerővel masszírozza 7 sebességgel és 3 ritmussal.A (+) gomb megnyomásával eljuthat a ?Samba?, ?Rumble? és a ?Quicky? pontokhoz .Ezek mind a stabil rezgés beállításai, amelyek növelik a sebességet a (+) gomb minden egyes kattintásakor. A gomb további megnyomásával három dinamikus mintázatú beállítást érhet el. A ?Perfect Start? -ból a (-) gombot is megnyomhatja (+) helyett az algoritmikus üzemmód bekapcsolásához, amelynek három mintás beállítása van: ?Dirty Dancing?, ?Gallop? és ?Rattle?. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.,kádban vagy medencében is.A valósághű vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Fleshlight Lana Rhodes Destiny vagina

A Fleshlight Lana Rhodes Destiny TPR anyagból készült, ftalátmentes, Gyengéden puha, natúr színű vagina, mely az amerikai pornódíva, Lana Rhodes ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készült. Gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyílással. Különleges, változatos hullámos-redős-gömbös belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket a kirobbanó extázissá varázsolja. A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi műanyag dizájn tok, mely fehér színben készül, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formában. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. Lana Rhodes még saját kézjegyével is ellátta gyönyörkapujának hű mását. A Fleshlight Lana Rhodes Destiny maszturbátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. -egyedülálló USA minőség -élethű forma -realisztikus, nyúlékony anyag -diszkrét, praktikus tárolótok -víz alatt is használható -Teljes hossza: kb. 25cm

Fleshlight Anna Foxx Silk vagina

A Fleshlight Anna Foxx Silk TPR anyagból készült, ftalátmentes, Gyengéden puha, natúr színű vagina, mely az amerikai pornódíva, Anna Foxx ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készült. Gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyílással. Különleges, változatos hullámos-redős-gömbös belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket a kirobbanó extázissá varázsolja. A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi műanyag dizájn tok, mely fehér színben készül, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formában. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. Anna Foxx még saját kézjegyével is ellátta gyönyörkapujának hű mását. Az Anna Foxx maszturbátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Svakom Amy Pink akkus, G-pont vibrátor

A Svakom Amy Pink ABS/Szilikon anyagból készült, ftalát és latexmentes, újratölthető, 6 rezgési funkcióval, állítható rezgési sebességi fokozattal a g-pont stimulálására is használható, cseppálló szexuális játékszer. A töltéshez szükséges USB-kábelt a csomag tartalmazza. A Svakom Amy g-pont vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. -letisztult, elegáns dizájn -íves, hajlított forma -erős, de halk motor -5 rezgésmód, 5 erősségi szinten és 1 Svakom, intelligens mód -ideális méret -G-pont stimuláció -bőrbarát anyag -újratölthető, Lithium-Polymer-es akkumulátor (430mAh) -környezetbarát kivitel -1,5 óra töltéssel, akár 2 órányi használat -vízálló kialakítás (kb. 1m-ig, max. 30percig) -méret: 17 x 6 x 3cm

Svakom Elva akkus, távvezérlős vibrációs tojás

Leírás folyamatban

Fleshlight Girls - Madison Ivy Beyond művagina

A Fleshlight Girls - Madison Ivy Beyond TPR anyagú gyengéden puha, natúr színű vagina,melynek textúrája meghaladja a legelvakultabb Fleshlight rajongók elvárásait is. Az örömcsomóktól kezdve a hullámos kamráig minden van és olyan élményt nyújt, amely elvárható, ha szexelsz egy kicsi 1,50 méteres nővel. A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi műanyag dizájn tok, mely fehér színben készül, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formában. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. Madison Ivy még saját kézjegyével is ellátta gyönyörkapujának hű mását. A Fleshlight Girls - Madison Ivy Beyond maszturbátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. -egyedülálló USA minőség -élethű forma -realisztikus, puha, rugalmas anyag -diszkrét, praktikus tárolótok -víz alatt is használható -Teljes hossza: kb. 25cm -belső átmérője kb. 2cm, de nagyon rugalmas

Penis slippers Plüss papucs natúr - péniszformájú

A Penis slippers szuper kényelmes, puha natúr színű plüssből készült, forró hangulatú papucs szexkedvelő nőknek! Ágaskodó fütykössel és formás kerekded herékkel az orrán. A lábbeli kb. 40-es lábméretig passzol. Anyaga: Polyester.

Péniszes plüss sapka

A Péniszes plüss sapka mókás, feltűnő megjelenés! Ebben a sapkában biztosan Te leszel a társaság középpontja. Natúr színű, puha plüssből készült baseball sapka, égbe meredező, pajkos pénisszel és herékkel. Kiváló ajándék leánybúcsúra, vagy vad partykba. Anyaga: 100%Polyester. Kizárólag kézzel mosható.

SexTivity társasjáték

A SexTivity erotikus társasjáték párok számára. Játsza el: A kártyáról választott szót el kell mutogatni a partnerednek Rajzolja le: A választott szót le kell rajzolni Ki ne mondja: A választott szót kell körül magyaráznod úgy, hogy az adott szót ki ne mond A játék nyertese az a csapat amely több feladványt tudott megfejteni! A nyeremény pontokat a csapatok gyűjthetik zálogtárgyakban, ruhadarabokban, csókokban, italokban és ki tudja mi minden jöhet még jól a nyertes csapat részére. Arról nem is mondunk semmit, hogy meddig tart a játék, hiszen aki elkezdi úgy sem szeretné abbahagyni.

Lust date - társasjáték

Lust Date társasjáték Lust Date ..egy buja randevú. A páros szexjáték. A játék egy pár részére készült, de ha merészen egy harmadik résztvevőt is becsempészel az ágyba biztosan megtalálod a módját hogyan használd. A játék során döntitek el, hogy a feladatok közül melyik felel meg jobban ízléseteknek. A lágyabb, inkább a partner megismerését szolgáló feladatokat hajtjátok végre, vagy a merészebb ötleteket kedvelitek inkább. Bármikor változtathattok. Már a játék elején, de akár közben is és kerülhettek a bujaság birodalmába. Minden játékkártyán két feladat található a játékos ezek közül választhat. Így a játék lehet egy egyszerű kellemes elfoglaltságot nyújtó szexi játék, vagy egy igazi erotikával és népszerű fantáziákkal fűszerezett szexkaland. A játék célja a jutalomkártyák megszerzése. Az ajándék kártyákon található szexjutalmak rögtön a játék végén beválthatók, vagy elraktározhatók későbbre és napokig kellemes kényeztetésben lehet része a nyertesnek. A nyertes az ajándékkártyákból úgy állíthatja össze szexi kívánságait ahogyan eddig csak álmaiban. A játék tartalmaz. 24 db Jutalomkártyát Mindegyik kártyán két feladattal. Egyik a kezdő párok ismerkedésében segít, a másik merészebb és intimebb. 72 db Feladatkártyát Szintén két feladattal a kezdő és haladó szerelmesek részére. A játék bátran használható olyan még kezdő partnerkapcsolatban is ahol túl nagy merészség lenne lerohanni a partnert a szexel kapcsolatos feladatokkal. De aki a buja érzéki estékre vágyik az is megtalálja számításait.

Svakom Vesper - vízálló, melegítős, csiklókaros vibrátor

A Vesper szilikonból készült,melegítő funkciós újratölthető, dupla-motoros, vízálló G-pont és csiklóvibrátor.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is. A töltéshez szükséges USB-kábelt a csomag tartalmazza. Speciális Svakom intelligens funkció: A készülék kizárólag érintés hatására vibrál, vagyis amint érintkezik a hüvelyfallal és a csiklóval. Érzékeli a hüvely mozgását és beállít egy speciális, random váltakozó ritmust ennek megfelelően. Ezen mód az S gombbal indítható el. -letisztult, elegáns dizájn -hajlított G-pontos kivitel -két erős, de halk motor -10 rezgésmód -Svakom intelligens mód -vibráló, nagyon rugalmas csiklóizgató kar -akár kéz nélküli használat -1m mélységig vízálló kialakítás, egyszerű tisztítás -melegítő funkció -bőrbarát, ruganyos anyag -bársonyos tapintás -újratölthető, Lithium-Polymer-es akkumulátor (500mAh) -környezetbarát kivitel -1 óra töltéssel, akár 2 órányi folyamatos használat -teljes hossz: 15cmcm -behelyezhető hossz: kb. 10cm -átmérő: 1,7-3,1cm -csiklókar hossza: 5cm -csiklókar átmérője: 1,5-1,8cm

Eroticx Silicone 100ml - szilikonos síkosító

Az Eroticx szilikonbázisú sikosító.A szilikonnak köszönhetően sokkal tovább síkosan tart mint a vizes bázisú anyagok így sokkal kevesebb elegendő. Használható az egész testen masszázsra és intim részeken egyaránt az ezzel történő síkosítás más érzést nyújt mint a vizes készítmények. Továbbfejlesztett új összetétele miatt lágyabb csúszást eredményez. Gumi óvszeren tesztelt , tehát nem jelent problémát azzal való használata sem.

Shunga Massage Candle Exotic Fruit masszázsgyertya

A Shunga Massage Candle Exotic Fruit egy egzotikus gyümölcs illatú masszázs és illatosító gyertya egyben. 100%-ban természetes olajokból áll, és kéz meleg hatására masszázsolajjá válik. Viszonylag nagy, 170 ml-es kiszerelésének köszönhetően rendkívül sok alkalomra elég. A Shunga vaníliás masszázsgyertya a lehető legjobb választás, ha különleges és meghitt hangulatot szeretne varázsolni. Masszázs és illatosító gyertya egyben, amely 100% természetes olajokból készült és kézmeleg olajjá válik érintés hatására. A szójabab alapú gyertya nem tartalmaz paraffint, nem hagy foltot, biztonságos. A termék kókusz és mandula olajat is tartalmaz. Akár 40 órán át ég.

Kellemes 45 éves molett lány várja hivásod 06 90 188 231

Szia kedves! Kellemes kikapcsolódásra Várlak szeretettel. Molett, nagy cicis, kerek popsis, szőrős puncis lány várja hivásod. Ha most lennél ilyen helyen először, vagy kezdő vagy a szex terén, gátlásos is vagy, akkor is várom a hivásod. Mindent meg tudsz velem beszélni. Van lehetőség nálam telefonszexre is. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu És még erotikus masszázs is fél órában. Éjjel nappal elérhető vagyok. Élő vonal. Várom a hivásod! 06 90 188 231 Bella

Elkisérlek, escortot vállalok! 06 70 539 62 00

Szia! Kedves, molett, igényes, intelligens 50 es csaj vagyok. Elkisérlek ha szeretnéd, el töltök veled akár több időt is. Mozi, vacsora, családi rendezvény,nyaralás, megbeszélés kérdése, akár merre. Molett, kedves, intelligens, beszélgetős csaj vagyok aki szivesen ismerkedik. Olyan hogy unatkozni fogsz mellettem nincs. Elkisérlek, escortot vállalok, de csak nálad, hotel, motel, panzió, nyaraló, autó stb. Tetszenek a molett hosszú hajú csajok? magányos vagy, egyedül élsz, nincs senkid, társas magányban élsz, vagy nincs partnered akkor várom a hivásod. Értem szükséges majd jönni és vissza is kellene majd hozni. Hétvégét, akár egész éjszakát is vállalok. Hivj bizalommal, minden megbeszélhető velem. Köszönöm

Fülledt Erotika Dórival 06 90 603 704

Fülledt erotikára , titkos szexre vágysz? Imádom a szexet, és megbizserget egy érzéki beszélgetés. Gyere és kóstold meg, milyen finom is tud lenni a tiltott gyümölcs!!! Legyél a játékszerem gátlások nélkül Forró, erotikus játékok . Súgd a fülembe vágyaidat, én is elárulom az enyémeket Hívj és élvezz velem... 06 90 603 704 508Ft/perc http://erzekivagyak.hu

Élvezz velem 06 90 603 704

Kalandvágyó csajaszinak érzem magam,ha te is szeretsz kalandozni az erotika világában Hívj! Izgatnak a szerepjátékok, Bűnös élvezetekre vágysz,Vannak rejtett vágyaid ,mocskos gondolataid?Hívj és meséld el! Lehetek az úrnőd, a tanárnőd,doktornénid a hugicád !Amit csak szeretnél ...Beindult a fantáziád?Hívj és éld át velem.( Szerepjáték, Bizarr dolgok, Család szex ) 06 90 603 704 508Ft/perc http://erzekivagyak.hu

Élvezz velem 06 90 603 704

Kalandvágyó csajaszinak érzem magam,ha te is szeretsz kalandozni az erotika világában Hívj! Izgatnak a szerepjátékok, Bűnös élvezetekre vágysz,Vannak rejtett vágyaid ,mocskos gondolataid?Hívj és meséld el! Lehetek az úrnőd, a tanárnőd,doktornénid a hugicád !Amit csak szeretnél ...Beindult a fantáziád?Hívj és éld át velem.( Szerepjáték, Bizarr dolgok, Család szex ) 06 90 603 704 508Ft/perc http://erzekivagyak.hu

Dóri a biszex csaj 06 90 603 704

Dóri vagyok, egy ízig-vérig Nő! Mindenre nyitott, forróvérű, tüzes, huncut csajszi. Szeretnéd nyalogatni,kényeztetni,Kéjtől nedves, forró, lüktető... Puncikámat??? Vagy végig hallgatnád hogy masztizok neked?Nálam nincsenek tabuk!!Kérhetsz bármit... Ha perverzebb vágyaid vannak,ne tétovázz csak hívnod kell és kényeztetlek. ( Szerepjáték, Bizarr dolgok, Család szex ) 06 90 603 704 508Ft/perc http://erzekivagyak.hu