2021. január 5., kedd

RUSH WHITE EDITION

A With Rush Poppers egy figyelemre méltó tisztító folyadék . Tűzveszélyes,hőtől,lángtól távol tartani.Közvetlen belélegezve,lenyelve ártalmas.Kerülni kell a bőrrel való érintkezést.Ne egyen, igyon és ne dohányozzon a termék használata közben.Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható.Ne dohányozzon, egyen vagy igyon használat/ munka közben. Munka / használat előtt és után bő szappanos vízzel kézmosás, bőr regeneráló krémet használjon.Gyermekek elől zárva tartandó! Tartalom: 10 ml Isopropyl Nitrite - CAS 541-42-4 Propan-2-OL - CAS 67-63-0

Chilirose CR 4384 Red S/L Minidress

A Chilirose CR 4384 S/L Minidress tökéletesen alkalmazkodik a testhez, és kihangsúlyozza az összes női vonalat. Ez a minidress Hátul, oldalt és elől is hálószerű kialakítású. Anyaga 100% poliamid Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

Chilirose CR 4384 S/L Minidress

A Chilirose CR 4384 S/L Minidress tökéletesen alkalmazkodik a testhez, és kihangsúlyozza az összes női vonalat. Ez a minidress Hátul, oldalt és elől is hálószerű kialakítású. Anyaga 100% poliamid Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

Svakom Primo - akkus, vízálló, melegítős análvibrátor

A Svakom Primo szilikonból készült, 5 rezgési funkcióval, 5 sebességi fokozattal rendelkező, távirányítós, melegítő tulajdonsággal ellátott análvibrátor. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. A Primo-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. -letisztult, elegáns dizájn -változatos felhasználhatóság: Nőknek anál és hüvelyi használat, Férfiaknak prosztata stimuláció -erős, de halk motor -5 rezgésmód, 5 intenzitási szinten -vezeték nélküli távirányító -vízálló kialakítás, egyszerű tisztítás -melegítő funkció -bőrbarát anyag -újratölthető, Lithium-Polymer-es akkumulátor (400mAh) -környezetbarát kivitel -2 óra töltéssel, akár 1 órányi folyamatos használat -méret: 2,6 x 12cm

Bad Kitty - Vibrációs, fém bimbócsipesz

A Bad Kitty ABS anyagú, uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott vibrációs motorral ellátott mellbimbó csipesz, mely a mellek bizsergető stimulációjára alkalmas. Két, könnyű (nikkelmentes) fémből készült bimbócsipesz, egy-egy minivibrátorral összekötve, melyek rezgéserőssége négy fokozatban állítható. A minivibrátorokat a vezérlővel összekötő kábel hossza 80 cm. 2 db AAA elemmel működik. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Double Strap-on Felcsatolható, szilikon dildó-duó

A Double Strap-on hölgyek számára gyártott, felvehető, ergonómiailag kialakított dildó, mely egyidejű hüvelyi stimulációt tesz lehetővé használói számára. Felcsatolható dupla dildó, formás makkal, sima felszínnel, levehető, állítható műbőr pántokkal. A kisebb műpénisz 8,5cm hosszú, átmérője 2,2-3cm. A nagyobb hossza 14,5cm, átmérője 2,3-3,2cm. A Double Strap-on-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

9.0" The Ultra Soft Dude 6 Tapadókorongos dildo

A 9.0 The Ultra Soft Dude 6 TPE anyagú,cyberskin,realisztikus,tapadókorongos dildó,amely bármilyen sima felületen megtapad.Selymes puha és lenyűgöző méretű, kifejezetten arra a célra tervezték, hogy Önnek öröme legyen.Tisztítása szappannal és vízzel vagy egy speciális Toycleaner történik.

Bio Special Cream Original 200ml - vízbázisú síkosító

A Bio Special Cream Original bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt vízbázisú síkosító. Kondombarát, érzékeny bőrhöz is ajánlott,paraben mentes.

JO Anal H2O 120ml - anális síkosító

A JO Anal H2O 120ml az egyetlen vízbázisú anál síkosító, mely annyira bársonyosan selymes mint a szilikon. Hosszan tartó, sosem ragad, nem hagy foltot és hűsítő hatású. Világszerte orvosok és gyógyszerészek ajánlásával. latex kompatibilis. Könnyen lemosható.Anális használatra ideális. Alkalmazása: tegyen egy kis mennyiségű JO síkosítót a nemi területekre. Óvszer külső és/vagy belső felületén is alkalmazható! Latex óvszerekkel is alkalmazható, olyan gyakran, ahogy szükséges. Figyelmeztetés: Irritáció és kellemetlen érzés esetén ne használja tovább és forduljon orvoshoz. Nagyon csúszós. Ha kicseppen, azonnal törölje fel. Gyermekek elől elzárva tartandó! Zuhany alatt és kádban óvatosan használja!

Vegyél illatos pisit tőlem! Meg is ihatod sok liter van!

Szia! Pisim van eladó 1 literes üvegbe adom. 2 liter pisit ha meg iszol, akkor teljesül minden vágyad. Nem tudsz hozzá jutni, mert mondjuk nem ismersz senkit aki eladja neked, akkor most itt vagyok postai úton tudod tőlem megrendelni a 06 70 539 62 00 telefonszámon, és utána emailben. Sok pisim van, gyűjteni fogom neked, posta fordultával küldöm, bankszámlára előre utalással. 15.000 forint 2 liter pisi, plusz a posta költség. Kóstold meg lehet sós vagy lehet édes, imádon a colat sokat iszom belöle, meglátod csak ugy csúszik majd lefele a torkodon. Hivj bátran ez ügyben egy tiszta egészséges csaj pisijét kapod. Postán maradóként tudom küldeni, érte kell majd menned, kell a posta cime, és egy telefonszám amelyen értesitenek, hogy csomagod jött. Várom a hivásod! Jó kortyolgatást kivánok!

Kameraszex élőben azonnal! Non-Stop 06705396200

Szia! Kameraszex élőben bármikor, vigyél haza az otthonodba, a lakásodba, a fotelodba, a fürdőszobádba, a kádadba. Bankszámlára utalással tudod rendezni. Viber okostelefon és internet szükséges hozzá. Egyedül vagy, magányos vagy, házas vagy de már nem vagy boldog, hivj és küldöm sms ben a bankszámla számomat. 10 perc 3.000 forint 15 perc 5.000 forint 20 perc 7.000 forint 30 perc 10.000 forint Hivj bátran ha szereted a molett nagy cicis, szőrős homlokos puncis lányokat. Várom Köszönöm

Kameran szexeljunk masszturbaljunk! 06705396200

Szia Eloben kameraszex mutasd meg hogyan elegited ki magad. A latvanytol fel all a puncika. Nezd meg ahogy elo veszem a jatekszert. Volt mar a kezedben vibrator. Elo veszem es hasznalni is fogom. Egyedul elsz maganyos vagy szereted a szoros puncit akkor ez neked is szol. Bankszamlara utalassal rendezed a szamlat. Sms ben kuldom a bankszamla szamot. 10 perc 3.000 ft 15 perc 5.000 ft 20 perc 7.000 ft 30 perc 10.000 ft Hivj batran lathatsz engem eloben vigyel haza az otthonodba az agyadba a furdoszobadba. Keressel batran!

Kameraszex velem nézd meg hogyan csinálom!06705396200

Szia Kameraszex egy kedves, molett, intelligens lánnyal. Mutatok mindent, nagy cici, szőrős homlokos punci, kerek popsi. Egyedül vagy, magányos is, nincs senkid, de imádod a szexet, akkor várom a hivásod, banki át utalással tudod rendezni, sms ben küldöm a számla számot, és már mehet is. 10 perc 3.000 ft 15 perc 5.000 ft 20 perc 7.000 ft 30 perc 10.000 ft. Elő veszem a játékszert és látni fogod ahogy benyeli a puncika. Hivj bátran ismerkedjünk, beszélgessünk,szexeljünk.

Vegyél tőlem pisit gyüjtöm neked! 06 70 539 62 00

Szia! Imádod a szexben ha jól le pisilnek, azt is imádod ha a farkadra megy, szereted meg inni, akkor vegyél tőlem van eladó nekem. Gyűjtöttem neked, 2 liter pisit adok 15.000 forintért, posta költséggel együtt. Postán maradóként adom fel akkor nem viszik házhoz hanem te neked kell majd érte menni. Email cim és telefonszám kell majd hozzá. Banki át utalással tudod rendezni előre. Sok van azonnal tudom küldeni. Fétised a pisi, soha nem jutottál nagyobb mennyiséghez hozzá, akkor most itt a lehetőség, és molett nagyon szőrős pinás csaj eladja neked a pisijét. itt tudod megrendelni 06 70 539 62 00 Várom a megrendelésedet, de előre utalással. Ha kérsz hozzá videót + 5.000 küldök neked! Le videózom ahogy pisilek. Hivj és már mehet is. Várom

Pisim van eladó nagy tételben! 06 70 539 62 00

Szia! Szereted meg inni a pisit, szereted látni ahogy egy nő pisil, vagy éppen még soha nem kóstoltad, de mindig is szereted volna ki próbálni, akkor most itt a lehetőség, banki utalással 2 liter pisit adok 15.000 forintért amely tartalmazza már a posta költséget is. Vegyél belöle, kóstold meg, lehet sós, lehet édes, olyat iszom amit szeretnél, egészséges, molett csaj pisijét tudod meginni. Emailben küldök képet magamról, rendeld meg a 06 70 539 62 00 telefonszámon, postán maradóként tudom küldeni, telefonszámot kérek és majd felhivnak hogy jött csomagod. Nem tudja meg senki. Bankszámlára előre utalással tudod küldeni. Majd szükséges lesz egy email cim amelyen meg rendeled. Irj rám bátran, már intézem is. Várom a hivásod!

Vegyél pisit tőlem! 06 70 539 62 00 Idd is meg!

Szia! Vegyél pisit tőlem, ha szereted meg inni, és a fétised, imádod ha jó sós, vagy édes. Pisilés közben nyaljad a pinámat, kortyoljad, édes kedves aranyos vagy, nagyokat nyeljél belöle. Le pisilem a faszodat, bele pisilek a szádba, rá ülök az arcodra. Gyere igyál vegyél belöle és molett csaj, minden pisijét meg ihatod. Ára: posta költséggel együtt 2 liter pisi 15.000 forint. Irj rám és már küldöm is a sok pisit csomagban pet palackban neked. Bankszámlára utalással tudod előre rendezni. Email cim szükséges, postán maradóként nem tudja meg senki, kell majd egy telefonszám amelyen értesitenek, hogy csomagod jött. Hivj ha szeretnél belöle! 06 70 539 62 00 Csak bátran!

Gyűjtöm neked a pisim, vegyél belöle magadnak!

Szia! Illatos pisit jó sósat, esetleg édeset amilyet szeretnél vegyél tőlem van eladó több liter folyamatosan gyűjtöm eladásra. Szereted a pisit meginni, szereted ha le pisilik a farkad, szereted, ha a szádba megy, rá ülök az arcodra és már ihatod is. Nem tudtál nagy mennyiséghez jutni, akkor most itt a lehetőség vegyél tőlem 2 liter pisi 15.000 forint posta költséggel együtt. Bankszámlára utalással tudod előre rendezni. Postán maradóként tudom küldeni, igy nem tudja meg senki email cim, vagy telefonszám kell amelyiken a posta majd értesit, hogy csomagod jött. A rendelésed a 06 70 539 62 00 telefonszámon tudod leadni. Később majd szükséges egy esetleges email cim is amelyiken tudsz majd velem beszélgetni. Bátran hivjál tehát 2 liter pisi meg ihatod nem fogy el olyan gyorsan. Gondoskodom az után pótlásáról. Várom a hivásod.

Hölgynek kényeztetés és erotika Győrben

Igényes sex kedvelő hölgy partnerem keresek élvezetes erotikára.Kortol függetlenül magányos és elhanyagolt is lehetsz.Légy ápolt és formás alkatu.Gyere és érezd jol magad.Minden joban partnered leszek,diszkréten.Keress ha utad erre hoz.Üzenj: kenyeztetlek11@gmail.com cimre fotoddal..

Hölgynek sex és élvezet Győrben

Érett hölgyet keresek élvezetes sex kapcsolatra.Szereted ha nyalnak,szeretnél szopni minden amire vágysz,fiatalabb is lehetsz.Gyere ha elhanyagoltnak,egyedül érzed magad és szereted ha dugnak,élvezni van kedved üzenj:hancurozzunk11@gmail.com cimre fotoddal.