2020. május 11., hétfő

Hölgynek sex és kényeztetés Győrben

Elhanyagolt,magányos,akár egyedül állo idősebb hölgyet is kényeztetnék.Nagy cicid,puncid,akár popod lehet,,akár rendszeres együttlétre,40 év feletti sex kedvelő is lehetsz.Szereted ha dugnak akár szopni lenne kedved szájba élvezéssel vagy kivernéd várlak,diszkréten.Kezdő fiatal hölgyet is kényeztetné,vékonyabb alkat előny.Üzenj :kenyeztetlek11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgyet vagy párt,aki sexre és kényeztetésre vágyik

Ápolt,kényeztetésre vágyo hölgyet keresek. Elhanyagolt,magányos nem független lehetsz.Redszeres együttlétre is,ha nagyon egyedül érzed magad.. Várlak bármely nap élvezetes hancurozásra,fiatalabb is lehetsz.Kötötségektöl mentes alkalmi sex kapcsolatra,akár csak jot szophatsz,puncid nyalnám,akár hosszabb távon is.Pár esetén csak a hölgy kényeztetésére.Üzenj:hancurozzunk11@gmail.com cimre..

Telt igényes lány várja hivásod! 06 90 181 417

Szia kedves! Nagy cicis, szőrős, puncis, molett csajszi vagyok. Szeretettel várlak az én kis otthonomban fél órára, egy óra, több órára. Minden csak megbeszélés kérdése. Óvszeres szerelmeskedés, óvszer nélküli francia, előjátékként, erotikus masszirozás, kölcsönös francia. Masszázs fél órában, svéd,erotikus,lingam befejezéssel. Ha egyedül vagy, vagy csak partner nélkül hivjál és már tudunk is találkozni. Ne maradj egyedül egy kis puszilgatás, szeretgetés, simogatás, kell mindenkinek. Van nálam telefonszex is hivjál, hogy hogyan tudunk szexelni telefonon. Addig is nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Ne maradj partner nélkül. Ha még kezdő vagy,és esetleg kisebb a méreted, vagy nem voltál még ilyen helyen akkor is várom a hivásod. Nincs tabu téma, mindent, meg tudsz velem beszélni. Várom a hivásod, éjjel nappal elérhető vagyok. Bella

Azonnal kezdhető pornós munka napi fizetéssel 18+ lánynak!

Dögös csinos formás alkatú szexfüggő magát meztelenül mutogatni szerető lány vagy? Sokat akarsz keresni? Azonnal akarsz kezdeni? Mi most is dolgozunk. Budapesten dolgozunk. Vidékieknek szállást biztosítunk. Szexben mindent vállalj fiúval, lánnyal, csoportosan. Popó, mélytorkos, csók, kényszer francia stb. Mellette a szabadnapokon egyéb munkákat is vállalhatsz plusz pénzért. Keress 1,200,000 Ft-ot havonta. Korrekt megbízható fiúk vagyunk. Nem romák, nem arabok. Te viszont lehetsz roma, ha igényes ápolt rendszerető lány vagy. Lehetsz nincstelen, szegény, nem probléma. Ha látjuk hogy megbízható vagy és tényleg dolgozol szorgalmasan, akkor gyorsan össze tudsz szedni kisebb vagyont nálunk. Hosszabb távra keresünk téged, nem csak pár hónapra. Jelentkezhetsz a csinos dögös fiatal barátnőddel is, vagy a szép lány tesóddal. Jelentkezz mielőbb, mert csak 3 szabad helyünk van. Ne üzenetben jelentkezz, hanem ezen a címen: tomlux2020@gmail.com Jelentkezés: mobilszámmal, 2-3 friss mobilos egész alakos fotóval, életkor megadásával. Hívni fogunk. Várunk! :) Puszi

Csinos formás 18+ lánynak lakás munkára!Bp

Csinos formás 18 év körüli full szervizes (szexben mindent vállalj) dolgozni akaró megbízható - dögös szexi külsővel rendelkező szexfüggő lánynak lakást biztosítunk munkára - bentlakással is. Escortra és mellette rövid pornó videózás is megy. 1 - 1,5 millát simán meg tudsz keresni. Lehetsz vidéki, külföldi, pesti. Hamvas alul szűk lány legyél. Előny a vékony magas szőke külső, de lehetsz alacsonyabb, sportos - teltkarcsú is. Lényeg hogy gerjedjenek rád a pasik, amikor végigmész az utcán. Legyél független. Itt családtag, vagy pasid nem fogadható. Korrektek vagyunk, legyél te is az. Legyél ápolt, tiszta, rendszerető. Mi is azok vagyunk. Jó helyre jössz. Nem romák és nem arabok vagyunk. Azonnal is kezdhetsz. Jelentkezz bátran - ne üzenetben, hanem ezen a címen: luxurygirls.europe@gmail.com Jelentkezés: mobilszámmal, 2-3 friss mobilos egész alakos fotóval, életkor és méretek megadásával. Hívni fogunk. Dögös barátnőddel vagy tesóddal is jelentkezhetsz. Roma is lehetsz :) Várunk! :) Puszi

Hivj ha szexelni szeretnél velem! 06 90 188 028

Szia Kedves 52 éves, molett nagycicis, kerek popsis, szőrős puncis lány vagyok. Telefonszexre, szexre van nálam lehetőséged. Ha telefonszexet szeretnél, 06 90 188 028 Emelt dijas számom. Hivás dija bruttó 460 forint/perc. Nincs kapcsolási dij, nem kell várakozni, egyből nálam csörög. Élő vonal, éjjel nappal, kell a hangod kedves, masztúrbálj velem. Nézd meg a weboldalamat is. http://bellaerotika.hu HIVJ bátran, nincs tabu téma, családszex, anya fia, mama unoka, anyós vej, doktornéni, titkárnő, szobalány, Köszönöm Bella

Bármikor elérhetsz. Szexeljünk egy kellemeset!0690181417

Szia Kedves! Szexelni szeretnél egy molett, nagy csöcsű lánnyal hivj 06 90 181 417 hivás dija bruttó 305 forint áfával percenként Mindent meg tudsz velem beszélni. Ha kell nagyon jó szeretőd leszek. Várom a hívásod,. Kellemes tartalmas kikapcsolódás velem. Szexelj velem telefonon hidd el, tudok újat mondani. Hivj hogy hogyan tudunk telefonon szexelni. http://bellaerotika.hu Ha telefonos ismeretség formáját választod, éjjel nappal elérhető vagyok! Imádod a szőrős puncit? Adom neked! 06 90 181 417 Hivj!

Erotikus munka csinos hölgynek Győrben

Erotikus munkára csinos,fiatal hölgyet keresek.Szállás van,igényes tiszta környezet,jo kereset,azonnal jöhetsz,kezdö és bejáros is lehetsz,nappali melo.Gyere és keress sokat ha igényes,problémáktol mentes magyar lány vagy.Fotos üzeneted várom.p.zsolt6969@gmail.com cimre.

Erotikus munka hölgynek azonnal Győrben

Erotikus munkára csinos,fiatal lányt keresek.Szállás van,igényes tiszta környezet,azonnal jöhetsz,központi részen van,jo kereset,kezdök is,saját szoba.Várom jelentkezésed ha szeretnél sokat keresni és problémáktol mentes lány vagy.Irj:kenyeztetlek11@gmail.com cimre fotoddal.

Erotikus munka hölgynek Győrben

Erotikus munkára csinos,fiatal hölgyet keresek.Szállás van,jo kereset,igényes tiszta környezet,azonnal is jöhetsz, kezdő is lehetsz,saját szoba.Gyere és keress sokat és élj jobban,ha problémáktol mentes magyar lány vagy.Üzeneted várom.sexcsata11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgynek masszázs és erotika Győrben

Ápolt,igényes hölgyet keresek aki erotikus maszirozásra és sexre vágyik.Elhanyagolt, nem független is lehetsz,velem ellazulhatsz és kiélheted vágyaidat,akár jol leszophatsz,puncid is nyalnám közben.Nagy cicis magányos,elhanyagolt hölgy is lehetsz.Üzenj:hancurozzunk11@gmail.com-ra fotoddal.Várlak egy kellemes együttlétre..

Hölgynek kényeztetés és sex Győrben

Ápolt,érett hölgyet keresek élvezetes sex kapcsolatra.Szereted ha nyalnak,szopni lenne kedved minden amire vágysz,fiatalabb is lehetsz.Hosszabb távu kapcsolat is meg oldhato.Gyere ha elhanyagoltnak érzed magad kényeztessük egymást,élvezzünk jokat ha vágynál rá, üzenj:hancurozzunk11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgyet nyalnák és kényeztetnék..

Ápolt igényes hölgyet keresek aki szeret szopni és kedveli ha nyalják élvezésig is.Elhanyagolt,fiatalabb,nem független lehetsz formás alkattal.Minden jora nyitott vagyok.Nagy cicid, puncid lehet,ha szeretnéd kényeztetni.Várlak diszkréten hétvégén is,üzenj: kenyeztetlek11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgyet várok aki jol leszopna..

Hölgyet várok aki szeret szopni akár nyalnálak is ,ha szereted a kényeztetést,diszkréten.Elhanyagolt,magányos nem független,fiatalabb is lehetsz.Szeretnél ellazulni,jot élvezni kellemesen kikapcsolodni,akár ma is várlak,állando patnerem is lehetsz.Szopd szét a farkam ha izgat ahogy élvezek,akár szájba élvezéssel is,üzenj: kenyeztetlek11@gmail.com cimre fotoddal.