2021. február 11., csütörtök

Kameran szexeljunk masszturbaljunk! 06705396200

Szia Eloben kameraszex mutasd meg hogyan elegited ki magad. A latvanytol fel all a puncika. Nezd meg ahogy elo veszem a jatekszert. Volt mar a kezedben vibrator. Elo veszem es hasznalni is fogom. Egyedul elsz maganyos vagy szereted a szoros puncit akkor ez neked is szol. Bankszamlara utalassal rendezed a szamlat. Sms ben kuldom a bankszamla szamot. 5 perc 3.000 forint 10 perc 5.000 ft 15 perc 7.000 ft 20 perc 8.000 ft 30 perc 10.000 ft 60 perc 15.000 forintot szükséges utalni és mutatom a szőrős homlokos puncikát Hivj batran lathatsz engem eloben vigyel haza az otthonodba az agyadba a furdoszobadba. Keressel batran!

Vegyél pisit tőlem! 06 70 539 62 00 Idd is meg!

Szia! Vegyél pisit tőlem, ha szereted meg inni, és a fétised, imádod ha jó sós, vagy édes. Pisilés közben nyaljad a pinámat, kortyoljad, édes kedves aranyos vagy, nagyokat nyeljél belöle. Le pisilem a faszodat, bele pisilek a szádba, rá ülök az arcodra. Gyere igyál vegyél belöle és molett csaj, minden pisijét meg ihatod. Ára: posta költséggel együtt 2 liter pisi 15.000 forint. Irj rám és már küldöm is a sok pisit csomagban pet palackban neked. Bankszámlára utalással tudod előre rendezni. Email cim szükséges, postán maradóként nem tudja meg senki, kell majd egy telefonszám amelyen értesitenek, hogy csomagod jött. Hivj ha szeretnél belöle! 06 70 539 62 00 Csak bátran!

Vegyél illatos pisit tőlem! Meg is ihatod sok liter van!

Szia! Pisim van eladó 1 literes üvegbe adom. 2 liter pisit ha meg iszol, akkor teljesül minden vágyad. Nem tudsz hozzá jutni, mert mondjuk nem ismersz senkit aki eladja neked, akkor most itt vagyok postai úton tudod tőlem megrendelni a 06 70 539 62 00 telefonszámon, és utána emailben. Sok pisim van, gyűjteni fogom neked, posta fordultával küldöm, bankszámlára előre utalással. 15.000 forint 2 liter pisi, plusz a posta költség. Kóstold meg lehet sós vagy lehet édes, imádon a colat sokat iszom belöle, meglátod csak ugy csúszik majd lefele a torkodon. Hivj bátran ez ügyben egy tiszta egészséges csaj pisijét kapod. Postán maradóként tudom küldeni, érte kell majd menned, kell a posta cime, és egy telefonszám amelyen értesitenek, hogy csomagod jött. Várom a hivásod! Jó kortyolgatást kivánok!

Vegyél tőlem pisit gyüjtöm neked! 06 70 539 62 00

Szia! Imádod a szexben ha jól le pisilnek, azt is imádod ha a farkadra megy, szereted meg inni, akkor vegyél tőlem van eladó nekem. Gyűjtöttem neked, 2 liter pisit adok 15.000 forintért, posta költséggel együtt. Postán maradóként adom fel akkor nem viszik házhoz hanem te neked kell majd érte menni. Email cim és telefonszám kell majd hozzá. Banki át utalással tudod rendezni előre. Sok van azonnal tudom küldeni. Fétised a pisi, soha nem jutottál nagyobb mennyiséghez hozzá, akkor most itt a lehetőség, és molett nagyon szőrős pinás csaj eladja neked a pisijét. itt tudod megrendelni 06 70 539 62 00 Várom a megrendelésedet, de előre utalással. Ha kérsz hozzá videót + 5.000 küldök neked! Le videózom ahogy pisilek. Hivj és már mehet is. Várom

Kameraszex élőben azonnal! Non-Stop 06705396200

Szia! Kameraszex élőben bármikor, vigyél haza az otthonodba, a lakásodba, a fotelodba, a fürdőszobádba, a kádadba. Bankszámlára utalással tudod rendezni. Viber okostelefon és internet szükséges hozzá. Egyedül vagy, magányos vagy, házas vagy de már nem vagy boldog, hivj és küldöm sms ben a bankszámla számomat. 5 perc 3.000 forint 10 perc 5.000 forint 15 perc 7.000 forint 20 perc 8.000 forint 30 perc 10.000 forint 60 perc 15.000 forint ot szükséges utalni előre hogy tudjam mutatni a szőrős puncikát Hivj bátran ha szereted a molett nagy cicis, szőrős homlokos puncis lányokat. Várom Köszönöm

Pisim van eladó nagy tételben! 06 70 539 62 00

Szia! Szereted meg inni a pisit, szereted látni ahogy egy nő pisil, vagy éppen még soha nem kóstoltad, de mindig is szereted volna ki próbálni, akkor most itt a lehetőség, banki utalással 2 liter pisit adok 15.000 forintért amely tartalmazza már a posta költséget is. Vegyél belöle, kóstold meg, lehet sós, lehet édes, olyat iszom amit szeretnél, egészséges, molett csaj pisijét tudod meginni. Emailben küldök képet magamról, rendeld meg a 06 70 539 62 00 telefonszámon, postán maradóként tudom küldeni, telefonszámot kérek és majd felhivnak hogy jött csomagod. Nem tudja meg senki. Bankszámlára előre utalással tudod küldeni. Majd szükséges lesz egy email cim amelyen meg rendeled. Irj rám bátran, már intézem is. Várom a hivásod!

Gyűjtöm neked a pisim, vegyél belöle magadnak!

Szia! Illatos pisit jó sósat, esetleg édeset amilyet szeretnél vegyél tőlem van eladó több liter folyamatosan gyűjtöm eladásra. Szereted a pisit meginni, szereted ha le pisilik a farkad, szereted, ha a szádba megy, rá ülök az arcodra és már ihatod is. Nem tudtál nagy mennyiséghez jutni, akkor most itt a lehetőség vegyél tőlem 2 liter pisi 15.000 forint posta költséggel együtt. Bankszámlára utalással tudod előre rendezni. Postán maradóként tudom küldeni, igy nem tudja meg senki email cim, vagy telefonszám kell amelyiken a posta majd értesit, hogy csomagod jött. A rendelésed a 06 70 539 62 00 telefonszámon tudod leadni. Később majd szükséges egy esetleges email cim is amelyiken tudsz majd velem beszélgetni. Bátran hivjál tehát 2 liter pisi meg ihatod nem fogy el olyan gyorsan. Gondoskodom az után pótlásáról. Várom a hivásod.

Kameraszex velem nézd meg hogyan csinálom!06705396200

Szia Kameraszex egy kedves, molett, intelligens lánnyal. Mutatok mindent, nagy cici, szőrős homlokos punci, kerek popsi. Egyedül vagy, magányos is, nincs senkid, de imádod a szexet, akkor várom a hivásod, banki át utalással tudod rendezni, sms ben küldöm a számla számot, és már mehet is. 5 perc 3.000 forint 10 perc 5.000 ft 15 perc 7.000 ft 20 perc 8.000 ft 30 perc 10.000 ft. 60 perc 15.000 forintot szükséges bankszámlára előre utalni és mutatom a szőrős puncikát. Elő veszem a játékszert és látni fogod ahogy benyeli a puncika. Hivj bátran ismerkedjünk, beszélgessünk,szexeljünk.

Ló dildó 28,5cm

EU raktárban található, szállítási idő átlagban 7-10 munkanap! Dildo - egy ló pénisz replikája. Teljes hossza: 28,5 cm.Használható hossz: 27,5 cm.Átmérő: 3,5 cm - 5 cm.Anyaga: folyékony szilikon.Súly: 464 g. PVC-ből, ftalátmentes.

SATISFYER STIMULADOR CURVY 1+ MÁLYVA

A termék raktáron van, szállítási idő 2 nap! Elégíti az új alkotást, a Satisfyer Curvy-t. A Curvy 1+ egy 2 az 1-ben pulzáló légstimulátor és vibrátor. A Satisfyer Connect technológiát, a végső élményt tartalmazza. Ez a csiklóstimulátor ergonómikus kialakítású, amely biztosítja, hogy a nyomáshullámok oda kerüljenek, ahová menniük kell, és oda vezetnek, ahol lennie kell. Használhatja a Satisfyer Conenct alkalmazást a csiklószívójával, amely platform lehetővé teszi a kommunikációt és interakciókat az interneten keresztül, és izgalmas élő közvetítési funkciót kínál. Ez a forradalmi frissítés lehetővé teszi az érzéki játékok háromdimenziós világának felfedezését. Az alkalmazás megtervezésekor nagy jelentőséget tulajdonítottak az intuitív vezérlésnek, amely nem vonta el a felhasználót a lényegektől: az érzékeny érintésvezérlés lehetővé teszi, hogy a meglévők mellett új, finoman árnyalt ritmusokat és rezgésmintákat hozzon létre. Ez az alkalmazás elérhető az Apple, az Android, a táblagépek és az Apple óráihoz, és havonta frissítéseket kap, valamint folyamatosan kínálja az új funkciókat. A forradalmi alkalmazás számos funkciót támogat, például érintéses programozást, mozgásérzékelőket, több játék egyidejű vezérlését és egy interaktív platformot, amelynek köszönhetően a távolság már nem jelent akadályt. Jellemzők: Pulzáló levegő stimulátor Rezgéssel Mobilalkalmazással (kompatibilis bármely okostelefon, táblagép, Apple óra és Android rendszerrel) Rezgés lejátszási lista Környezeti rezgés Suttogó mód USB újratölthető IPX7 vízálló Testbiztos szilikon

Vinyl anál tágító 14X6cm, fekete színben

EU raktárban található, szállítási idő átlagban 3-5 munkanap! Az All Black kollekcióból származó fekete vinil csikk dugó, kb. 14 x 6,5 cm, ftalátoktól és kadmiumtól mentes. A termék felhelyezése sikosító nélkül fájdalmas is lehet. Használat után alaposan mossuk el langyos vízben, töröljük szárazra és az egészségünk megörzése végett feltétlenül használjunk fertőtlenítő szereket. Ha valaki azt hallja, G-pont, azonnal a női testre, a női szexualitásra gondol, noha G-pontja a férfiaknak is van, és számukra is ugyanolyan nagy élvezetet jelenthet, mint a nők számára. HOL VAN A FÉRFIAK G-PONTJA? A férfi G-pontja tulajdonképpen a prosztatája, amelynek izgatása hasonló érzést vált ki a férfiakból is, mint a nőkből. Hogy miért? Közelében futnak azok az idegek, amelyek a pénisz merevedésében is szerepet játszanak. ÍGY KELL MEGKERESNI Érzékeny pont, és a megközelítése is az, ugyanis a férfi ánusza felől kell közelíteni. Nagyon fontos, hogy mind a nőnek, mind a férfinak vonzó legyen az ötlet, először érdemes puhatolózni, mit szól a férfi a hátulról érkező kényeztetéshez. A háton fekvő férfi húzza fel a lábát, nyissa kissé szét.  A dereka alá érdemes párnát tenni, ami megemeli, úgy könnyebb hozzáférni. Előbb a végbélnyílás külső részét kell simogatni, majd lassan egyre beljebb haladni. Érdemes síkosítót tenni az ujjra, nehogy a férfi megsérüljön, és így a bejutás is egyszerűbb. Egy dió nagyságú csomót kell keresni felfelé haladva, ujjbeggyel a has felé fordulva, ez a prosztata. Ha megvan, gyengéden masszírozva a férfinak extatikus élményt okoz. Anális szex: hogyan kell jól csinálni? Az anális szex a szexuális együttlétek olyan formája, amelynek megítélése igencsak szélsőséges eltéréseket mutat. Van, aki izgatónak tartja, és szívesen kipróbálná, mások meg hallani sem akarnak róla. A pornó világa előszeretettel teszi témájává. Mit értünk anális szex alatt? A latin végbélnyílás szóból (anus) származtatjuk magát a kifejezést. Ha pontosak akarunk lenni, akkor az anális szex alatt nemcsak a végbélen keresztül történő közösülést értjük, hanem a végbélnyílásnak és környékének, mint erogén zónának az ingerlését is. Az anális szex gyakorlói e testtájék izgatásával a nemi izgalom kiszélesítését célozzák meg. Az anális szexnél az izgatás többféle módon lehetséges: kézzel történő simogatással, ingerléssel, orális úton ajakkal és nyelvvel, vagy behatolással, vagyis anális közösüléssel. Az anális szex betöltheti az előjáték szerepét, de irányulhat az anális orgazmus elérésére is. Sok nő azért utasítja el az anális közösülést, mert tisztátalannak tartja, vagy éppen azért, mert - a szűk végbélnyílás miatt - fájdalmat jelent számára, illetve sérülést okozhat. Ezek a félelmek természetesen nem alaptalanok. Az anális közösülés előtt gyakran alkalmazzák az anilinguszt, azaz a végbél és környéke szájjal és nyelvvel történő izgatását, mert így könnyebbé válik a behatolás. A másik eljárás a könnyebb behatolás érdekében a megfelelő síkosító szerek használata. Az anális szexet kedvelők abban látják az aktus különlegességét, hogy a végbélnyílás szűkebb, mint a vagina, és ezért intenzívebb szexuális érzést nyújt. Az ejakulációt követően a szoros végbélből nem csúszik ki a lankadó hímvessző, így hosszabb ideig tarthat maga az aktus is. Anális szexnek nevezünk voltaképpen minden olyan szexuális tevékenységet, melynek célja az ánusz területének izgatása, történjen ez orálisan, kézzel, segédeszközzel, vagy behatolással. Az izgatás célja lehet a szexuális izgalom fokozása, az előjáték, de akár az anális orgazmus elérése is. Egyesek számára teljesen természetes ez a fajta örömszerzés, míg mások egyenesen elutasítják azt. Hogy mi állhat az elutasítás hátterében? Hogy tisztátalannak vélik, vagy, hogy a szűk végbélnyílás okán félnek a fájdalomtól, illetve kizárólag fájdalommal teli tevékenységként tudnak gondolni rá.   Ha megfelelően előkészültök az anál közösülésre, akkor higiéniai veszélyek és fájdalom nélkül tapasztalhatjátok meg ezt az újfajta gyönyörkeltő élményt. Természetesen kizárólag akkor, ha mindketten nyitottak vagytok rá! Partnered sose kényszerítsd bele anális együttlétbe, különben nem csak hogy borzasztó élményt okozhatsz számára, hanem könnyen meg is sérülhet. Az análszex a szexnek egy meglehetősen komplikált válfaja. Ahhoz, hogy valaki anális szexbe kezdjen, mindezt biztonságos és jóleső módon, komoly előkészületekre van szükség. A végbélt záró izom egy nagyon erős izom, ezért behatolás előtt fel kell lazítani azt, hogy sérülésmentes legyen a gyönyör.

Ló pénisz 35cm

EU raktárban található, szállítási idő átlagban 7-10 munkanap! Dildo - egy ló pénisz replikája. Teljes hossza 35 cm, behelyezhető hossza 27 cm, átmérője 4,8 - 8,3 cm (10,2 cm a beszúrható részen lévő golyóknál). PVC-ből, ftalátmentes.

Ló pénisz 64cm

EU raktárban található, szállítási idő átlagban 7-10 munkanap! Két végű dildo, egy ló péniszmásolat. Teljes hossza 64 cm, átmérő 6,8 cm. PVC-ből, ftalátmentes.