2021. október 30., szombat

ÉLVEZET, NEKED IS

Szexben szinte mindent bevállaló, lehetőleg fiatal sub Nőt keresek, vágyaink kiélésére Megbeszéljük ki mit szeretne, és... 52éves férfi vagyok. E-mail címem: viceroy2@indamail.hu

Nagy Élvezet Készlet Tuxedo Envy (3 pcs) MOST 23833 HELYETT

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Nagy Élvezet Készlet Tuxedo Envy (3 pcs) termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól! Garantáljuk a teljes diszkréciót, és a csomag bizalmas kezelését. Senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, csak ön.Tartozék: NyakkendőKarkötő x 2Tanga

Férfi boxer alsó Doctor Love Envy (2 pcs) MOST 15334 HELYETT

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Férfi boxer alsó Doctor Love Envy (2 pcs) termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól! Tartozék: Kiegészítők x 1Garantáljuk a teljes diszkréciót, és a csomag bizalmas kezelését. Senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, csak ön.

Wand masszírozó Sultry Pillow Talk MOST 54991 HELYETT 31507

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Wand masszírozó Sultry Pillow Talk termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól! Anyag: ABSAkkumulátor: ÚjratölthetőGarantáljuk a teljes diszkréciót, és a csomag bizalmas kezelését. Senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, csak ön.

Candy Cuffs - cukorka bilincs - színes (45g)

Nagyon rugalmas gumipántra felfűzött, színes, ízletes cukorkák, dupla bilincs formában, három sor összekötő pánttal. Nagyon rugalmas, így szinte minden kézméretre tökéletesen passzol. Tömeg: 45g. Anyaga: cukor. Méret: egyenméret: S-L (S, M és L méretre egyaránt passzol).

Automata, vibrációs makkszívó

Kis méretű vákuumkeltő, műanyag henger, kifejezetten a makk kényeztetésére. Gombnyomásra, automatikusan működő vákuumkeltéssel és rezgéssel. Levehető, rugalmas mandzsettával, a belsejében gömbös betéttel. Teljes hossz: 24cm. A henger hossza: 11cm, átmérője: 6,3cm. Mélység: kb. 7cm. A mandzsetta átmérője: szűk, de rugalmas. Anyaga: ABS (henger), TPR (mandzsetta), Polycarbonat. A termék 2db ceruzaelemmel (2 x AA) működik, amit kérünk külön rendelj meg. Használati útmutató letöltése (PDF)

Gumicukor pénisz

Ínycsiklandó édességek az erotikus kedv fokozására! Változatos, gyümölcs ízesítésű, pajkos pénisz formájú gumicukrok, vidám dobozban. Édesszájúaknak kiváló kiegészítő lehet összejövetelek, randi és erotikus előjátékok alkalmával. Töltőtömeg: 150 gr-os kiszerelés.

Pénisztészta (200g)

Szenvedély a konyhában! Ezek a kis pénisz formájú tészták biztosan meghozzák az étvágyadat, minden tekintetben. Durumlisztből készült, pajkos péniszek, mind levesbe, mind sültek, rántott húsok mellé kiváló, de majonézes-tejfölös saláták készítése esetén is remek hangulatot teremtenek. Töltőtömeg: 200g.

Cukorka szívtanga

Édes és szexi! Közkedvelt, színes (piros és rózsaszín) cukorka gyöngyökből fűzőtt érzéki fehérnemű, elöl szín mintával, rugalmas pántokkal és az intim pillanatok garantáltan édesek lesznek! Fald fel kedvesed! Töltőtömeg: 145gramm.

Cukorka melltartó - színes

Édes és szexi! Közkedvelt, színes cukorka gyöngyökből fűzőtt érzéki melltartó, rugalmas pántokkal és az intim pillanatok garantáltan édesek lesznek! Fald fel kedvesed! Töltőtömeg: 280gramm.

Cukorka tanga nőknek - színes

Édes és szexi! Közkedvelt, vidám, színes cukorka gyöngyökből fűzőtt érzéki fehérnemű, rugalmas, gumis pántokkal és az intim pillanatok garantáltan édesek lesznek! Fald fel kedvesed! Töltőtömeg: 145gramm.

SMILE 3 Kegel - gésagolyó szett - lila (3 részes)

A szett tartalma: 1db szimpla gésagolyó (belső masszázslabdával) Teljes hossz: 13,5cm Max. golyó átmérő: 3,8cm Tömeg: 62g 1db dupla gésagolyó (belső masszázslabdával) Teljes hossz: 17cm Max. golyó átmérő: 3cm Tömeg: 79g 1db dupla gésagolyó (belső masszázslabdával) Teljes hossz: 18,5cm Max. golyó átmérő: 3,4cm Tömeg: 92g Termék specifikáció, tulajdonságok: szilárd alapon, bőrbarát, szilikon bevonat rugalmas, szilikon kihúzó belső masszázsgolyós kialakítás Stimuláló, bordás felszín golyó súlyok: 62g, 79g és 92g szín: lila anyag: ABS, Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes)

Nature Skin Soft - élethű műpunci maszturbátor (natúr-kék)

Termék specifikáció, tulajdonságok: magas minőség élethű forma ultra-realisztikus anyag élethű punci nyílás stimuláló, változatos belső felszín - intenzív masszázs a pénisznek szűk kéjcsatorna selymes tapintás vízben is használható teljes hossz: 15cm belső átmérő: 1cm (rugalmas) szín: natúr tömeg: 375g anyag: TPR (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes) Használati útmutató letöltése (PDF)

Black Velvet - szilikon péniszgyűrű (fekete) - 5cm

Termék specifikáció: bőrbarát anyag kiváló tartás a pénisznek heregyűrűként is használható vízálló, könnyen tisztítható nagyon rugalmas, könnyen idomul belső átmérő: 5cm (nagyon rugalmas) anyagvastagság: 1cm tömeg: 18g szín: fekete anyag: Szilikon, PU-bevonattal (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes) Használati útmutató letöltése (PDF)

PRORINO long power Delay Cream 50 ml késleltető krém

A PRORINO long power Delay Cream 50 ml késleltető krém. Ez a hűtő és bőrtápláló krém segít megakadályozni a korai magömlést. ALKALMAZÁS: az aktus előtt vigyen fel egy kis mennyiséget a makkra és masszírozza be.