2021. május 25., kedd

Active Power Spray men - erekció növelő

Az Active Power Spray men erekció elősegítő és megtartó spray. Használata: nedvesítse meg néhány pumpanyomásnyi anyaggal az ero active power spray termékből az egész hímvesszőt és a herék környékét, majd hagyja, hogy a termék kifejtse hatását. Várjon kb.: 2-3 percet, míg a spray teljesen beszívódik és utána húzza fel az óvszert. Figyelmeztetés: Gyermekek elől gondosan elzárandó! Vigyázzunk, hogy a termék ne kerüljön szembe vagy nyitott bőrsérülésre. Tárolása: hűvös száraz és fénytől védett helyen.

V-Activ Cream for Women női vágyfokozó krém 50 ml

A V-Activ Stimulation Cream felvillanyozza az Ön érzékeit a csúcspontra. Erősíti a nemi szervek izgalmi képességét. A stimuláló krém növelheti a vérbőséget, fokozza a szexuális vágyakat és az ingerelhetőséget a nemi szervek tájékán, és így teljesen új érzést ad a közösülésnél. Ha a partner végzi a belemasszírozást, az előjáték nagyon erotikus ehet. Csodás kéjérzetet kelt és elkíséri Önt az intenzív kéjutazáson egészen az orgazmusig.fokozza a libidót,növeli az érzékenységet,serkenti a vérkeringést. Használata. Kis mennyiségű krémet masszírozzunk be a külső szeméremajkakba és a klitoriszba. Óvszer használata esetén várakozás szükséges! Összetétele : petrolalum,paraffinum,benzyl,leaf oil,eugenol,cinnamal,benzil-nikotinát

Dishy Dyanne guminő

Dishy Dyanne guminő Életnagyságúra felfújható szerelembaba, gyönyörűen rajzolt Manga arccal. Enyhén hajlott testtartásban, a változatos pózok kipróbálásához. Két kéjnyílással(száj, vagina) és extra nagy mellekkel. A vagina kivehető, önállóan, maszturbátorként is használható, kellemes bőrszerű anyagból(TPR). A csomagban a maszturbátorhoz szükséges ápoló púdert is mellékelünk. A baba anyaga PVC.

Magic Motion Eidolon - intelligens felhelyezhető vibrátor

A Magic Motion Eidolon ABS, bőrbarát Szilikonból készült, puha, phthalát-mentes klitorisz masszírozó. A MAGIC MOTION Eidolon képes SMARTPHONE (Magic Motion) applikációval kommunikálni, bluetooth-on keresztül okostelefonnal! Magic Motion Applikáció lényege: Az ingyenesen letölthető Magic Motion applikáció lehetővé teszi, hogy akár kedvesünk vezényelhesse a kényeztetést okostelefonról. Nincs más teendő, mint az alkalmazás letöltése után, kényeztetőn található gombot megnyomni, mely világítani kezd és vibrátorunk máris életre kelthető a telefon segítségével. Jellemzők: -A rezgések követhetik kedvenc zenéink ritmusát, így magadban érezheted a zene lüktetését -A vibrációs hullámok hangvezérléssel a környező hangok intenzitására is érkezhetnek. -Készíthetőek egyedi rezgésminták -A telefon mozgatásának gyorsaságát is követheti a bizsergés -Wifin keresztül WhatsApp-ról, Skype-ról, vagy WeChat-ről is érkezhetnek a rezgések külső irányító által -Ingyenes letöltés App Store, vagy Google Play-en keresztül -Kompatibilis az összes iPhone 4S, Android 7.1.1, Bluetooth és fejlettebb változataival -tökéletes anatómiai kialakítás -maximálisan bőrbarát, ruganyos, selymes szilikon borítás -két, erős, de halk motor -G-pont és csiklóstimuláció egyszerre -könnyen tisztán tartható -USB-ről újratölthető Li-ion 220mAh/3,7V-os akkumulátor -vezeték nélküli kommunikáció: Bluetooth 4.0 -egyszerű vezérlés -2 órás töltési idő -vízállóság: IPX7 - ellenáll a véletlen vízbeesésnek, 1m-ig, akár 30 percen át -SmartPhone applikáció -Méret: 8,6 x 4,6 x 8,1cm -Tömeg: mindössze 45g -Motor Frekvenciák: 8000rpm és 10000rps Magic Motion Magic Eidolon Promo from Eropartner Distribution on Vimeo. How Eidolon works from Eropartner Distribution on Vimeo.

Magic Motion Candy - intelligens csiklóvibrátor

A Magic Motion Candy ABS/szilikonból készült, bőrbarát puha, phthalát-mentes anyagú klitorisz masszírozó. -szilárd, stramm belső -tökéletes anatómiai kialakítás -maximálisan bőrbarát, selymes szilikon borítás -levehető külső rész -könnyen tisztán tartható -magas minőségű, nagy teljesítményű, de halk motor -USB-ről újratölthető Li-ion 55mAh/3,7V-os akkumulátor -vezeték nélküli kommunikáció: Bluetooth 4.0 -alacsony fogyasztás -egyszerű vezérlés -1,5 órás töltési idő -vízállóság: IP65 - teljes mértékben védett por ellen és kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból -SmartPhone applikáció -Méret: 7,88 x 3,56 x 2,49cm How MAGIC MOTION - CANDY works from Eropartner Distribution on Vimeo.

Tenga - Aero Masturbator

A Tenga - Aero Masturbator a legújabb fejlesztésű aero maszturbátor. A szívóhatást a tárcsa elforgatásával ellenőrizheti. A tárcsát úgy állítsa be, hogy tökéletes vákuumszívást és szorosságot biztosítson. Személyre szabott szívás a tökéletes élmény érdekében. Az elasztomer testbe ágyazott rendkívül rugalmas gyűrű megtartja a levegőt bent és ezáltal hatalmas örömet okoz. szilárd, erős, műanyag váz puha, nagyon nyúlékony belső szétszedhető, könnyen tisztítható változatos belső, spirális felszín beépített péniszgyűrű tárcsás, forgatható mechanizmus 10 fokozatban állítható szívóerősség méret: 17,2 x 7,8cm belső átmérő: szűk, de nagyon rugalmas szín: fehér, áttetsző belsővel TENGA AERO from Eropartner Distribution on Vimeo.

Doc Johnson fekete anál plug - classic

Doc Johnson fekete anál plug - classic Tulajdonságok: -teljes hossz: 14,5cm -behelyezhető hossz: kb. 12,2cm -átmérő: 1,6-6cm -tő átmérő: 3,2cm -talp mérete: 4,8 x 7,8cm -külső-belső réteg -közepesen puha anyag -jól síkosítható -haladó méret -kiszélesedő, biztonságos talp Anyaga: speciális, antibakteriális Silagel-tartalmú PVC (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). Fekete színben.

Anyukát-Feleséget Alkalmi Szexre

Magányos,elhanyagolt anyukát,feleséget kényeztetnék. 35 éves sármos és jóképű,intelligens üzletember vagyok. e-mailben várom az üzenetet.

Erotikus munkára keresek egy kollégát Budapestre

Sziasztok! Értelmes, ápolt, korrekt és lelkiismeretes férfi vagyok, aki erotikus masszázst kínál ügyfeleinek. Nagy lakásban élek Budapest központjában, és ezért szeretnék magam mellé venni egy lányt / hölgyet 18-40 éves korig kollégának. Nem fontos, hogy masszírozni tudj, sokan úgyis csak erotikus szolgáltatást szeretnének. És az sem baj, ha vidéki és kezdő vagy, szívesen segítek mindenben, nagyon megértő természetű vagyok. Sok tapasztalattal és ötlettel rendelkezem, illetve jól beszélek németül és angolul. Tehát akit érdekel egy ígéretes pénzkeresési lehetőség, az bátran írjon rám, és mindent megbeszélünk. Feri :)

Nem téged keresünk! Ne is nézd meg miket irkálunk!

Nem téged keresünk, hisz vannak olyan lányok, akik valóban akarnak valamit, amit el is akarnak érni. Mi most hozzájuk szólunk és nem hozzád, aki csak unalmában olvassa most ezt az oldalt. Azok a lányok, nők kicsik és nagyik, akikben elég exhibicionizmus van, akik szeretnék magukat a világ előtt megmutatni, és akik azt élvezik is, tudják, hogy mit akarnak, legalábbis van valamiféle elképzelésük arról hogy mire vágynak. Mi Őket keressük!

Benne lennél egy jó szexben? 06-90-603-799

Mind két lukam jó szőrös, egy vehemens döngölésre vágyom! 06-90-603-799

Kameraszex velem nézd meg hogyan csinálom!06705396200

Szia Kameraszex egy kedves, molett, intelligens lánnyal. Mutatok mindent, nagy cici, szőrős homlokos punci, kerek popsi. Egyedül vagy, magányos is, nincs senkid, de imádod a szexet, akkor várom a hivásod, banki át utalással tudod rendezni, sms ben küldöm a számla számot, és már mehet is. 5 perc 3.000 forint 10 perc 5.000 ft 15 perc 7.000 ft 20 perc 8.000 ft 30 perc 10.000 ft. 60 perc 15.000 forintot szükséges bankszámlára előre utalni és mutatom a szőrős puncikát. Elő veszem a játékszert és látni fogod ahogy benyeli a puncika. Hivj bátran ismerkedjünk, beszélgessünk,szexeljünk.

Vegyél illatos pisit tőlem! Meg is ihatod sok liter van!

Szia! Pisim van eladó 1 literes üvegbe adom. 2 liter pisit ha meg iszol, akkor teljesül minden vágyad. Nem tudsz hozzá jutni, mert mondjuk nem ismersz senkit aki eladja neked, akkor most itt vagyok postai úton tudod tőlem megrendelni a 06 70 539 62 00 telefonszámon, és utána emailben. Sok pisim van, gyűjteni fogom neked, posta fordultával küldöm, bankszámlára előre utalással. 15.000 forint 2 liter pisi, plusz a posta költség. Kóstold meg lehet sós vagy lehet édes, imádon a colat sokat iszom belöle, meglátod csak ugy csúszik majd lefele a torkodon. Hivj bátran ez ügyben egy tiszta egészséges csaj pisijét kapod. Postán maradóként tudom küldeni, érte kell majd menned, kell a posta cime, és egy telefonszám amelyen értesitenek, hogy csomagod jött. Várom a hivásod! Jó kortyolgatást kivánok!

Vegyél pisit tőlem! 06 70 539 62 00 Idd is meg!

Szia! Vegyél pisit tőlem, ha szereted meg inni, és a fétised, imádod ha jó sós, vagy édes. Pisilés közben nyaljad a pinámat, kortyoljad, édes kedves aranyos vagy, nagyokat nyeljél belöle. Le pisilem a faszodat, bele pisilek a szádba, rá ülök az arcodra. Gyere igyál vegyél belöle és molett csaj, minden pisijét meg ihatod. Ára: posta költséggel együtt 2 liter pisi 15.000 forint. Irj rám és már küldöm is a sok pisit csomagban pet palackban neked. Bankszámlára utalással tudod előre rendezni. Email cim szükséges, postán maradóként nem tudja meg senki, kell majd egy telefonszám amelyen értesitenek, hogy csomagod jött. Hivj ha szeretnél belöle! 06 70 539 62 00 Csak bátran!

Kameran szexeljunk masszturbaljunk! 06705396200

Szia Eloben kameraszex mutasd meg hogyan elegited ki magad. A latvanytol fel all a puncika. Nezd meg ahogy elo veszem a jatekszert. Volt mar a kezedben vibrator. Elo veszem es hasznalni is fogom. Egyedul elsz maganyos vagy szereted a szoros puncit akkor ez neked is szol. Bankszamlara utalassal rendezed a szamlat. Sms ben kuldom a bankszamla szamot. 5 perc 3.000 forint 10 perc 5.000 ft 15 perc 7.000 ft 20 perc 8.000 ft 30 perc 10.000 ft 60 perc 15.000 forintot szükséges utalni és mutatom a szőrős homlokos puncikát Hivj batran lathatsz engem eloben vigyel haza az otthonodba az agyadba a furdoszobadba. Keressel batran!

Gyűjtöm neked a pisim, vegyél belöle magadnak!

Szia! Illatos pisit jó sósat, esetleg édeset amilyet szeretnél vegyél tőlem van eladó több liter folyamatosan gyűjtöm eladásra. Szereted a pisit meginni, szereted ha le pisilik a farkad, szereted, ha a szádba megy, rá ülök az arcodra és már ihatod is. Nem tudtál nagy mennyiséghez jutni, akkor most itt a lehetőség vegyél tőlem 2 liter pisi 15.000 forint posta költséggel együtt. Bankszámlára utalással tudod előre rendezni. Postán maradóként tudom küldeni, igy nem tudja meg senki email cim, vagy telefonszám kell amelyiken a posta majd értesit, hogy csomagod jött. A rendelésed a 06 70 539 62 00 telefonszámon tudod leadni. Később majd szükséges egy esetleges email cim is amelyiken tudsz majd velem beszélgetni. Bátran hivjál tehát 2 liter pisi meg ihatod nem fogy el olyan gyorsan. Gondoskodom az után pótlásáról. Várom a hivásod.

Pisim van eladó nagy tételben! 06 70 539 62 00

Szia! Szereted meg inni a pisit, szereted látni ahogy egy nő pisil, vagy éppen még soha nem kóstoltad, de mindig is szereted volna ki próbálni, akkor most itt a lehetőség, banki utalással 2 liter pisit adok 15.000 forintért amely tartalmazza már a posta költséget is. Vegyél belöle, kóstold meg, lehet sós, lehet édes, olyat iszom amit szeretnél, egészséges, molett csaj pisijét tudod meginni. Emailben küldök képet magamról, rendeld meg a 06 70 539 62 00 telefonszámon, postán maradóként tudom küldeni, telefonszámot kérek és majd felhivnak hogy jött csomagod. Nem tudja meg senki. Bankszámlára előre utalással tudod küldeni. Majd szükséges lesz egy email cim amelyen meg rendeled. Irj rám bátran, már intézem is. Várom a hivásod!