2020. március 22., vasárnap

Passion Lady Pussy & Anal vibrációs vagina és anusz

A Passion Lady Pussy & Anal TPR anyagú,puha,rugalmas vibrációs vagina és anusz.A vibrációs tojás működtetéséhez 2db AA elem szükséges.

Pretty Love Julia Kéjgolyó

A Julia szilikon anyagú ,újratölthető vibrációs tojás 12 vibrációs programmal.

Ultra Passionate Harness felcsatolható dildo

Az Ultra Passionate Harness PVC anyagú,puha,belül üreges,vibrációs felcsatolható dildo.

Kiiro Fleshlight Ohmibod pink klitorisz vibrátor

A Kiiro Fleshlight Ohmibod bőrbarát szilikonból készül, kellemes, bársonyos bevonattal (PU).Bluetooth-kompatibilis, speciális szenzor technológiával felszerelt, prémium minőségű dupla-motos vibrátor, csúcstechnikával párosítva!Enyhén hajlított, anatómiailag tökéletesen formált, maximálisan bőrbarát anyagok felhasználásával készülő vibrációs kényeztető, mely kialakításának köszönhetően tökéletesen idomul a női test vonalához, ideális a G-pont kényeztetésére, vibráló csiklóizgató karjának köszönhetően, pedig intenzív bizsergetéssel kényezteti a csiklót is.Mindehhez társul az okos technológia, melynek köszönhetően könnyedén, mindenféle zavaró vezeték nélkül vezérelhető, Bluetooth-on keresztül okostelefon, vagy táblagép segítségével, vagy az applikációval, interneten (Wi-Fi) keresztül bárhonnan a Világon. Ízelítő a Funkciókból: SIMÍTÁS: a telefon kijelzőjén rajzolva, más-más vibrációs minták menthetőek el, társíthatóak egyedi, fantázia nevekhez -ÉRINTÉS: a kijelzőt folyamatosan érintgetve hozhatunk létre egyedi ritmust, melyet a kényeztető visszajátszik, így akár morse-kódot is küldhetünk távolról -HANG: a telefonba bemondott szöveg, dallam hangfrekvenciájának erőssége, dallamossága alapján erősödik, vagy gyengül a vibráció (TIPP: a telefont egyszerűen tedd a rádió mellé) -HULLÁM: a telefont lassabban, vagy gyorsabban megdöntve érhető el a vibrációs erősség változása (gyorsíts, lassíts, majd húzd be hírtelen a gázpedált) -RITMUS: a kényeztető rendelkezik előre beépített vibrációs ritmusokkal

Pretty Love Magic Fish VÁKUUMOS klitoriszizgató

A Pretty Love Magic Fish bőrbarát szilikonból készült,vákuumos, szívó hátáson alapuló stimulációs csiklóizgató.A szívó hatás több fokozatban/ritmusban állítható.A töltése egy USB-s töltőkábellel lehetséges,mely a dobozban található.12 különféle program közül választhatunk. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.,kádban vagy medencében is.

Iroha by Tenga - Yuki Vibrator klitorisz masszírozó

A Yuki Vibrator prémium minőségű szilikonból készült,rendkívül rugalmas,puha,hóember formájú,a külső erogén zónákat kitűnően masszírozó vibrátor.A pormentesítő bevonat taszítja a port és így teljesen higiénikus használatot biztosít.A fröccsenő víz ellen védett, így könnyen tisztítható.A Li-ion akkumulátor töltési ideje 120 perc,amely 90 perc működési időt biztosít.

Ha sokat dolgozól és kevés a szabadidőd ez neked szól! Szex

Szia Kedves Telefonszex velem, 45 éves, molett intelligens lány vagyok. Ha nincs időd magadra, esetleg nős vagy, és ott van melletted az asszony akkor is hivj, bújjál el és már szexelek is veled, úgyhogy csak te meg én. Leszek az aktuális barátnőd, velem mindent megbeszélhetsz éjjel nappal elérhető vagyok. Hivj az emelt dijas telefonszámomon. 06 90 900 800, hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Éjjel nappal veled vagyok kedves.

Telefonszex Bellával éjjel nappal 06 90 900 800

Szia kedves Bella vagyok, 45 éves, molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves, bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Magányos vagy egyedül élsz, várom a hivásod. Nálam nincs tabu téma. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Éjjel nappal elérhető vagyok.

Nagy cici, szőrős punci, telefonszexelne veled! 0690900800

Telefonszex egy kedves, aranyos, lánnyal, hivj Bellának. Itt vagyok neked, szereted a szőrős puncis, szűk, forró puncikat? Akkor itt a lehetőség, mert az enyém ilyen. Minden témában otthon vagyok, hivj bárhogy, szexelj velem bárhogy, nincs tabu téma, hivj. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként várom a hivásod. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Itt vagyok, veled vagyok, éjjel, nappal.

Elhanyagolt hölgyet várok akár ma Győrben

Ápolt,igényes hölgyet várok aki érzéki erotikára vágyik,diszkréten.Elhanyagolt,magányos,fiatal lány is lehetsz.Lazulj el velem,ha szeretsz kényeztetni és szereted mikor kényeztetnek,diszkréten.Bármely nap várlak,formás alkattal,akár csak szopni szeretnél,minden amire vágynál,üzenj:kenyeztetlek11@gmail.com cimre.

Austriaba 2 Bar keres csinos Hölgyeket 18-35 Éves

Ausztriába Soprontol 10 Killometer 2 igényes kūlōnbōzō exkluzív èjszakai Bár ! Nagy vendég körrel ! Csinos Hölgyeket keresūnk 18-35 Èves korig !Reggel 10-től 4 ig ! Reggel 10 töl ès Ejszakàra is lehat dolgoszni ! Szállás biztosított ! Szereted a bulit szereted a sok Pénzt akkor itt a helyed !Napi Keresett 200-500 € + az extrát 100 % Haza viheted ! Napi Vendégkör 15-35 ! Azen a telefonszámon tudtok érdeklődni tuz a nevem Claudia Tel:06703545903 Vagy e-mail barmaxim1@gmail.com vagy Messenger

Enduro Plus Péniszgyűrű Nexus 21278

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Enduro Plus Péniszgyűrű Nexus 21278 termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól!Szín: FeketeAnyag: SzilikonNem vibrálóRugalmasEgy méretGarantáljuk a teljes diszkréciót, és a csomag bizalmas kezelését. Senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, csak ön.

Gplug Kicsi Tengerkék Fun Toys 10158

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Gplug Kicsi Tengerkék Fun Toys 10158 termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól!Kb. mérete: Ř 3 cmSzín: KékAnyag: SzilikonSebességek: 6Kb. önálló működési idő: 4 hKb. töltési idő: 2 hVízálló: igen Nea vibrátor fekete: igen

Petits Joujoux Waikiki - masszázsgyertya kiöntőben - 120ml (

Használat: Egyszerűen gyújtsd meg a gyertyát, várj egy kicsit, amíg a gyertya bódító kókusz és egzotikus ananász illatú masszázsolajjá változik és így már kedvedre cirógathatod vele partnered testét. 1db 120ml-es kiszerelésű gyertya a csomagban. Égési idő: kb. 30 óra. Összetevők: Leguminose Glycine max. L. (Soy Wax), Simmondsia Chinensis (Jojoba Oil), Olea Europea (Olive Oil), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cocos Nucifera (Coconut Oil), Elaeis L. (Palm Kernel Oil), Fragrance.

Voulez-Vous - masszázsgyertya - erdei gyümölcs (180ml)

Gyümölcsös illattal készülő gyertya, mely a kanóc meggyújtását követően masszázsolajjá változik, praktikus kiöntővel! Dekoratív, ajándéknak is tökéletes csomagolásban. 1db 180ml-es kiszerelésű gyertya a csomagban.

LELO Sona - hanghullámos csiklóizgató (cseresznye)

LELO Sona hanghullámos csiklóizgató, mely különleges, a szex-eszközök terén eddig ismeretlen, teljesen új hanghullám technológiával készül! Luxus minőségű, anatómiailag megformált, könnyedén kézbe simuló, vízálló masszírozó, mely különleges erőteljes pulzáló, ritmikus, hang-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényeztet! Egy egyedülálló CSIKLÓ SZONÁR, mely teljesen megremegteti a csiklót, ahogy a hanghullámok rezgése levegőhullámokat gerjeszt és az erőteljes vibráláson túl, szívó-élmény is tapasztalható! Mindemellett a kényeztető maximálisan bőrbarát, bársonyos tapintású szilikon borítással készül, így az érzékenyek is bártan használhatják. A fémes csillogású anyagberakás pedig igazán exkluzív megjelenést ad. Vízálló, így egyszerűen tisztítható és az újratölthető, akkumulátoros kialakításnak köszönhetően az elemek utánpótlásáról sem kell gondoskodnunk. A hajlított formának és a tölcsérszerű szívó-rezgő csőnek köszönhetően ideális fogást és könnyed hozzáférést nyújt a csiklóhoz. A gombok is egyszerűen vezérelhetőek egy hüvelykujjal. Működési elv: A kényeztetőn található kis tölcsér mélyén egy vékony szilikon-hártya húzódik, melyre egy kis belső motor kalapácsszerű ütéseket mér, ezáltal az megremeg, mozgásba lendül, rezgésre gerjed. Így keletkeznek a hanghullámok, melyek levegőhullámokat és rezgéseket generálnak maguk körül, amik aztán intenzív kényeztetést, lüktetést adnak a csiklónak. Vezérlés: A terméken 3 gomb található. A bekapcsoláshoz a + és mínusz gombok együttes lenyomva tartása szükséges, amíg fel nem villan egy kis LED-fény. Ezt követően a + jel egyszeri lenyomásával már életre is kel Csikló Szonárunk. A középső gombbal váltogathatunk a 8 lüktető ritmus között. A + és ? jelekkel pedig fokozhatjuk, vagy csökkenthetjük az adott lüktetés erősségét, intenzitását. Főbb tulajdonságok: -egyedülálló hanghullám technológia -lüktető-szívó stimuláció -alap zajkibocsátás kevesebb, mint 50dB -mozgatásnál, erősség fokozásnál hangosabb működés -anatómiai forma -bőrbarát, minőségi anyagok -bársonyos tapintás -3 gombos vezérlés -kézbe simuló dizájn -extra erős stimuláció -erősebb stimuláció, mint levegő-hullám technológia esetén -8 lüktető mód -állítható lüktetési erősség + és ? jelekkel -USB-ről újratölthető akkumulátor (Li-Ion 530mA, 3,7V) -vízálló, könnyen tisztítható -méret: 9,9 x 8,8 x 5,6cm -tölcsérnyílás belső átmérője: 1,1cm -cseresznye szín Anyaga: ABS, orvosi szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A csomag tartalmazza a töltéshez szükséges USB-kábelt. Használati útmutató letöltése (PDF)

LoveBoxxx Happy Birthday - vibrátoros szett (7 részes)

A szett tartalma: Vibrátor: -szilárd, kiváló rezgésvezető anyagból -egyfokozatú rezgéssel -lekerekített, enyhén hajlított, rúd formával -szolid mérettel -pink színben Vibráló péniszgyűrű: -puha, rugalmas szilikonból -rezgő, csiklóizgató résszel -aktus közbeni használatra -egyfokozatú rezgéssel -az elemek nem cserélhetőek benne -áttetsző pink színben Fém bilincs -fém csuklóbilincs -1 pár a csomagban -rövid láncos összekötővel -biztonsági kioldóval -ezüst színben Szex-dobókockák (2db) -1db fekete dobókocka a szex-helyszín meghatározására (angol nyelven) -1db fehér dobókocka a szex-póz meghatározására (ábrákkal) -kemény műanyagból -lekerekített sarkokkal Toll cirógató: -puha, piros tollakból -rövid, fekete, műanyag nyéllel Szemtakaró: -puha, fényes anyagból -rugalmas, gumis fejpánttal -piros színben Rózsaszirmok: -puha, mű szirmok -dekorációhoz -piros színben A csomag tartalma kis mértékben eltérhet, összértéke nem változik. Használati útmutató letöltése (PDF)

Kiiroo Onyx 2 - akkus interaktív maszturbátor (fekete)

140 farokhúzás / perc! A Kiiro Onyx 2 interaktív maszturbátor, most lehetőséget biztosít számodra, hogy egy igazi virtuális szex-élményben lehessen részed! A maszturbátorral, igazi VR Világ élményben lehet részed, amíg kényezteted magad! A Kiiroo Onyx 2 egy virtuális, interaktív pornó kalandra hív. Olyan fejlett technológiát tartalmaz, amely az intenzív maszturbálás és a virtuális szex-élmények kombinációját ötvözi. Extra Funkció: Szabadalmaztatott érintésérzékeny technológiával és a Teledildonic-funkcióval, amely lehetővé teszi a maszturbátor más KIIRO virtuális termékek összehangolásával, Bluetooth-on keresztül, így a partnerrel együtt élvezhetitek a Virtuális pornót. A maszturbátor kompatibilis a FeelMe.com összes tartalmával (pl. Videók, virtuális valóság, 3D játék, webkamera partner oldalak). Élethű kialakítású, puha, gömbös, lágy érintésű belsővel és belül 10 elkülönülő, mozgó gyűrűvel (140 farokhúzás / perc!), amely egy teljesen reális szexuális kapcsolatot szimulál és a kényelmesen vezérelhető a készüléken található gombokkal. Prémium anyagokkal készülő kényeztető. Már első tapintásra érezhető, hogy nem átlagos minőségű termék. A csomagolást kibontva egy műanyag, eltávolítható vázat találunk, ez rejti magában az élethű anyagú, nagyon rugalmas, puha, kellemes tapintású belső betétet, ami szűk kéjnyílással rendelkezik, belül pedig sűrűn bordázott felszíni kialakítást kapott, ami még intenzívebb, valósághűbb stimuláló élményt nyújt. Tulajdonságok: -prémium minőség -eltávolítható váz -élethű, kivehető belső betét -erős, viszonylag csendes motor -10 mozgó gyűrűs kialakítás -VR-szemüveg, Webcam és FeelMe.com videó kompatibilis interaktív szex-élmény -szinkronizálható más interaktív Kiiro eszközökkel -szuper érzékeny mozgásérzékelő technológia -virtuális szex-világ élmény -egyszerű vezérlés -Bluetooth 4.0 kapcsolat -beépített akkumulátor (1000mAh) -töltési idő: kb. 4-6óra -használati idő: kb. 45perc-1óra -teljes hossz: 26,3cm -külső átmérő: 8,9cm -a betét belső átmérője: 4cm (rugalmas) -tömeg: 86g -fekete szín A külső tok anyaga: ABS, POM. A belső hüvely anyaga: extra puha, TPE (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A csomag tartalma: Kiiroo Onyx 2 - akkus interaktív maszturbátor (fekete) USB-töltőkábel Gyors telepítési kézikönyv (angol nyelven) TIPP: a termék síkosításához kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt. Használati útmutató letöltése (PDF)

Hancúr párbaj társasjáték (szlovák nyelven)

Erotická, spolo?enská hra pre dospelých, plná vzru?enia s jedine?nou grafikou! ?aká na Vás láskanie v hravej forme s pikantnými úlohami. Výborný spolo?ník na spestrenie Vá?ho intímneho ?ivota a na pre?itie horúceho ve?era. S touto hrou máte zaru?ený úspech u va?ej polovi?ky. Garantované horúce chvíle! K hre odporú?ame na vytvorenie správnej atmosféry: intímne osvetlenie, romantická hudba, f?a?ka dobrého vína alebo ?ampanského, sladké ovocie (jahody, hrozno), príjemný masá?ny olej. Priebeh hry: Hrá?i na hernom pláne musia plni? ?ím ?alej postupujú horúcej?ie a vzru?ujúcej?ie erotické úlohy, aby si navzájom spôsobili ?ím vä??iu rados? a pote?enie. Hra za?ína ?ah?ími zahrievacími úlohami, po ktorých nasledujú tie viac erotické, a? napokon vyústia do sexuálneho aktu.Rastúca sexuálna tú?ba je v prípade dodr?ania pravidiel garantovaná, ale pozor, orgazmus nemô?e dosiahnu? do skon?enia hry ani jeden z hrá?ov. Ak by predsa len niektorý z hrá?ov dosiahol vyvrcholenie musí splni? v?etky sexuálne priania svojho partnera. Hra je rozdelená na 3 zóny: ?Zvádzanie?, ?Tú?ba? a ?Láskanie?. Ka?dá zóna obsahuje svoje hracie karty. Hra je ur?ená pre osoby nad ( 18 ) rokov! Hra obsahuje: -1 hraciu plochu -52 hracích kariet s úlohami -2 hracie figúrky -1 hraciu kocku -1 presýpacie hodinky -pravidlá hry Használati útmutató letöltése (PDF)

Lust - akkus, rádiós vibrációs tojás (szeder)

Tulajdonságok: -minőségi kivitel -letisztult, tökéletesen illeszkedő, tojás forma -hypoallergén anyag -bársonyos felszín -erős motor -USB-ről újratölthető akkumulátor -vezeték nélküli vezérlő -10 vibrációs ritmus -egyszerű, egygombos vezérlés -vízálló, könnyen tisztítható kialakítás -teljes hossz: 16,5cm -tojás hossza: 6cm -tojás átmérője: 3,2cm -távirányító mérete: 7 x 5 x 1,7cm -szeder szín Anyaga: ABS, Szilikon, PU-bevonattal (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A töltéshez szükséges USB kábelt és a távirányító működéséhez szükséges elemet a csomag tartalmazza. TIPP: a termék síkosításához kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt. Használati útmutató letöltése (PDF)

Kama Sutra - vegán masszázsgyertya (passion fruit) - 170g

Érzéki masszázsgyertya, különleges, egzotikus illattal, melynek köszönhetően a relaxációs, vagy intim masszázs közben igazán a Paradicsomban érezheted magad és vágyad is szárnyra kel! Prémium minőségű gyertya, mely a kanóc meggyújtását követően inspiráló masszázsolajjá alakul. A láng elfújását követően az olajat kedvesünk hátára, vagy a markunkba locsoljuk, ezután következhet a lazító, vagy épp minden érzéket felkorbácsoló, különleges masszázs. A tápláló, hidratáló összetevők kellemesen puhává, selymessé varázsolják és táplálják a megfáradt bőrt. >Tulajdonságok: -ideális, alacsony olvadáspont -egzotikus illat: papaya, édes mangó és üdítő dinnye keverékéből -hidratálja, táplálja, puhítja a megfáradt bőrt -hosszantartó, csúszós állagot ad -kókuszolajjal és shea-vajjal -E-Vitaminban gazdag 170g-os visszazárható fém tégelyben, praktikus kiöntővel. Összetevők: Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycerine Soja Oil, Caprylic-Capric Triglyceride (Fractionated Coconut Oil), Prunus Armeniaca (Apricot) Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Oil, Tocopherol (E-Vitamin Oil), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Simmodsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Fragmance (Parfum), Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Profi péniszpumpa

Keltsd gigantikus erőre péniszed! Az áttetsző piros henger alján lévő rugalmas, zselés mandzsetta biztosítja a kényelmes használatot! A speciális szívópumpával hozd létre a kívánt vákuumot, s közben figyeld, ahogy péniszed hatalmasra duzzad! Olyan ez, mint egy varázslat: minden egyes pumpálás után péniszed nagyobb, erősebb lesz. Az eredményről folyamatosan tájékozódhatsz a hengeren található mérőskála segítségével. A henger akkor is megtartja a kialakított vákuumot, ha a pumpát a csővel együtt leveszed a hengerről. A henger végénél található kis szelep bármikor, egy gombnyomással megnyitható, így a hengerben lévő szívóhatás egy szempillantás alatt megszűntethető. 22cm hosszú, átmérője kb.6,5cm. Használati útmutató letöltése (PDF)

JOYBOXXX - higiénikus tárolódoboz (lila)

A világon az első, szabadalmi bejegyzés alatt álló, higiénikus tárolási rendszer, melyet kifejezetten szexuális örömszerzők elhelyezésére alakítottak ki! Egy igazán innovatív eszköz, mely teret enged a szexuális wellnesnek, hiszen lehetőséget biztosít, hogy a kedvenc játékszerünket bárhová magunkkal vigyük, akár egy pihentető hétvégére, vagy egy hosszabb utazásra, maximális biztonságban, diszkrécióban és higiéniában. Nem egyszerűen egy dobozról beszélünk, hanem egy praktikusan kialakított tárolási rendszerről, mely minden elvárható tulajdonságnak eleget tesz: -élelmiszer minőségű, nem porózusodó -mosogatógépben mosható -könnyű hozzáférésű felső, kis rekesz -gyerekbiztos, tolós kialakítású zár -100% biztonságot adó, cserélhető, számzáras lakat -osztott belsőrész -kifinomult, uniszex kialakítás -védett szellőzőnyílások, melyek kívül tartják a port és a nedvességet -diszkrét USB töltőnyílás -kivehető belső tálca -a legtöbb szexuális kiegészítőhöz ideális méret -egyszerűen tárolható fiókban, szekrényben -Mérete: 33 x 12 x 17cm -Anyaga: PVC, antimikrobiotikus ezüst ionnal kevert, BPA- és Phthalát-mentes műanyag -lila színben TIPP: A kis tálcát külön használva megóvhatjuk a nem kívánt foltoktól bútorainkat, vagy egyszerűen tisztítás után csepegtető tálcaként is tökéletesen funkcionál. Használható egyéb más higiéniai termékek tárolására is pl.: fogkefe, műfogsor, fogszabályzó.

Cottelli Bondage - fényes nyitott fehérnemű szett (fekete)

A szett tartalma: Szegecses, gyűrűs, nyitott melltartó: -fényes, puha anyagból -szegecses patentokkal nyitottá tehető -a keblek között fém gyűrűvel összekapcsolva -állítható vállpántokkal -hátul kapcsokkal záródik Fém gyűrűs harisnyatartó: -csupán egy vékony pántból és fém gyűrűkből áll -rugalmas, fényes anyagból -állítható harisnyatartó pántokkal -kétoldalt 2 fém D-gyűrűvel -két, fém lánccal, melyek karabinerben végződnek (levehetőek) -két tépőzáras csuklóbilinccsel Patentos, fényes alsó: -fényes anyagból -rugalmas, vékony oldalpántokkal -szeméremnél nyitottá tehető -a nyílás körül fém szegecsekkel A szett anyaga: 92% Polyester, 8% Elasthan. Fekete színben. A harisnyát a csomag nem tartalmazza. Mérete: XL

Cottelli Bondage - fényes nyitott fehérnemű szett (fekete)

A szett tartalma: Szegecses, gyűrűs, nyitott melltartó: -fényes, puha anyagból -szegecses patentokkal nyitottá tehető -a keblek között fém gyűrűvel összekapcsolva -állítható vállpántokkal -hátul kapcsokkal záródik Fém gyűrűs harisnyatartó: -csupán egy vékony pántból és fém gyűrűkből áll -rugalmas, fényes anyagból -állítható harisnyatartó pántokkal -kétoldalt 2 fém D-gyűrűvel -két, fém lánccal, melyek karabinerben végződnek (levehetőek) -két tépőzáras csuklóbilinccsel Patentos, fényes alsó: -fényes anyagból -rugalmas, vékony oldalpántokkal -szeméremnél nyitottá tehető -a nyílás körül fém szegecsekkel A szett anyaga: 92% Polyester, 8% Elasthan. Fekete színben. A harisnyát a csomag nem tartalmazza. Mérete: L