2020. augusztus 20., csütörtök

Satisfyer Ring 2 - vízálló, akkus péniszgyűrű

A Satisfyer Ring 2 ABS/szilikon anyagból készült, rugalmas, méretre táguló újratölthető, vibrációs péniszgyűrű. Vezérlése egyszerűen lett megoldva, csupán a fémes csillogású gomb szüksges hozzá, ezzel kapcsolhatjuk be a rezgést, majd léptethetjük a rezgésprogramot, végezetül pedig ki is kapcsolhatjuk vele a játékszert. A csomag tartalmazza a töltéshez szükséges mágneses USB-kábelt. A Satisfyer Ring 2-höz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. -prémium minőség -bőrbarát anyag -ovális forma -vízálló (IPX7: max. fél órán át, max. 1m mélységig) -nagyobb méretű csiklóizgató rész -bársonyos tapintás -USB-ről újratölthető akkumulátor (Li-ion 400mAh) -10 rezgésmód -egygombos vezérlés (eüst színű gomb) -nagy teljesítményű motor -csendes működés -teljes méret: kb. 5,5 x 4,2 x 2cm -gyűrű belső átmérője ovális, mérete: 2,3 x 2,6cm

System JO Misting Toy Cleaner játékszer tisztító

A System JO Misting Toy Cleaner egy gyengéd, friss illatú tisztítószer, amely a fogyasztók számára olyan játékápolási lehetőséget kínál, amely garantálja, hogy kiküszöböli a kémiai aroma minden nyomait. Egyszerűen permetezze rá a tisztítószert a játékra,hagyja rajta 60 másodpercig, és öblítse le.

Nomi Tang - Power Wand akkus kézi masszírozó gép

A Nomi Tang - Power Wand ABS/szilikon anyagból készült, újratölthető. akkumulátoros kézi masszírozó gép karcsú és gyönyörű kivitelben. A masszírozó fejét szilikon borítja, amelynek nagy kényelmes felülete van és flexibilis, követve a test vonalát. A Power Wand vezeték nélküli és újratölthető, így bárhová magával viheti. A működését rendkívül erőteljes rezgések jellemzik. 5 rezgési mintázat és 5 sebességszint közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. A működéshez szükséges töltő a csomagban mellékelve van. A Power Wand szexuális játékszerhez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. Rezgési módok: 5 Intenzitás szint: 5 Akkumulátor: újratölthető lítium akkumulátor, 1800mAh Töltési idő: 4 óra Működési idő: legalább 1,5 óra Termék anyaga: Szilikon, ABS Termékméret: 53 mm x 53mm x 298 mm Vízálló szint: IPX7 Zajszint: 65db Tartalom: tápcsatlakozó, USB töltőkábel, használati útmutató, luxus ajándékdoboz

Pretty Love maszturbátor

A Pretty Love ABS/TPE anyagból készült, vagina formájú, kemény házzal rendelkező kézi maszturbátor. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető , így annak ideje jelentősen növelhető. A rugalmas betét a merev házból könnyen kivehető, tisztítható. A betét a belső végén zárt, tehát a levegő nem tud áramlani kifelé abból, emiatt határozott vákuum hatás alakul ki. A belső alagútja struktúrált, ezáltal erősebb stimulációt okPretty Loveoz a használójának. Behelyezési hossz : 16 cm A Pretty Love maszturbátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Tenga Geo Glacier maszturbátor

A Tenga Geo Glacier gumiból készült férfiaknak való szexuális játékszer. Az alul levő nyílásba kell behelyezni a péniszt ráhúzhatjuk a rugalmas, stimuláló felülettel ellátott Tenga Geo Aqua-t. Ebben a maszturbátorban a belső textúra gleccserhez hasonló . A kézi maszturbátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

TENGA GEO AQUA MASZTURBÁTOR

A Tenga Geo Aqua gumiból készült férfiaknak való szexuális játékszer. Az alul levő nyílásba kell behelyezni a péniszt ráhúzhatjuk a rugalmas, stimuláló felülettel ellátott Tenga Geo Aqua-t. Ebben a maszturbátorban a belső textúra hullámosan bordázott. A kézi maszturbátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Jelly Vibrator Lavender - zselés vibrátor

A Jelly Vibrator Lavender zselés,puha anyagú,erősen erezett ,több sebességes vibrátor.2 db AA elemmel működik.Uniszex, férfiaknak vagy nőknek egyaránt ajánlott, masszív zselé anyagú, pénisz formájú, vibrátoros motorral ellátott szexuális segédeszköz. A test külső és belső masszírozására, behatolásra alkalmas erotikus játék. Maszturbátorként és intim együttlétek kiegészítőjeként egyaránt használható.A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Intimina - Lily Cup One menstruációs kehely

Az Intimina - Lily Cup One ultra puha, 100% orvosi minőségű szilikonból készült menstruációs kehely. A vékony és könnyen használható menstruációs csésze minden előnyeit magában foglaló Lily Cup One megkönnyíti a menstruációs periódusokat az elejétől a végéig. A Lily Cup One kifejezetten azon lányok és nők számára lett tervezve, akik most ismerkednek a menstruációs kehellyel. Egyedi formájának köszönhetően nagyon egyszerű használni! Stabil peremmel és eltávolító hurokkal rendelkezik a maximális nyugalomért és biztonságért. A Lily Cup One új utakat nyit a menstruáció terén: a folyadékot nem felszívja, hanem összegyűjti, ezáltal nem okoz olyan száraz érzetet, mint a tamponhasználat, ezenkívül pedig szagmentes is. A Lily Cup One kis méretű és formája tökéletesen illeszkedik a női test adottságaihoz a maximális kényelem érdekében. Egy kehely akár 2 évig is használható. A Lily Cup One-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. - 100% orvosi minőségű szilikon - Akár 12 órás gondtalan védelem - Egészséges a test számára - Nincs szag, szárazság vagy irritáció - Egyedi dupla felület és könnyen eltávolítható a hurokkal

MAN Steel Gel (50 ml) bőrápoló

A MAN Steel Gel ápolja a férfi bőrt.Az összetevő paprikakivonatból fiatalítja és élénkíti a bőrt. Használata : intenzíven masszírozza a bőrbe Összetevők : AQUA (WATER), DIMETHICONE, GLYCERIN, HEXANEDIOL, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM POLYACRYLATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAPSICUM FRUTESCENS FRUIT EXTRACT, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, D-LIMONENE.

Clito Stimula - vágyfokozó

A Clito Stimula egy olyan serkentő zselé,ami megnöveli a klitorisz érzékenységét és ezáltal fokozza az orgazmust.Növényi serkentőszert tartalmaz. Terhes nők ne használják. Gyermekek elől gondosan elzárandó! Hűvös,száraz helyen tárolandó. Nettó térfogat:20ml. Származási hely: Franciaország. 20ml

Blush SX For You Beginner's Harness felcsatolható hám

Blush SX For You Beginner's Harness felcsatolható hám - Eladó - Webáruházban kapható!

Fleshlight FLESHLUBE WATER 100ML Vízbázisú síkosító

A Fleshlight Fleshlube Water 100ML maximálisan bőrbarát, vízalapú síkosító külön a Fleshlight termékekhez kifejlesztve! Összetevőinek köszönhetően táplálja a bőrt, így érzékeny bőrűeknek is ajánlott, hypoallergén készítmény. Vízbázisú, így könnyen lemosható. Praktikus, visszazárható 100ml-es flakonban. Összetevők: Aqua(Deionizált víz), Methylpropanediol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Lonicera Japonica(HONEYSUCKLE), Flower Extract, TEA, Methyl Chloroisothiazolinone/Methyl isothiazolinone.

Fleshlight Girls Kendra Lust True Lust vagina

A Fleshlight Girls Kendra Lust TPR anyagú gyengéden puha, natúr színű vagina, mely az amerikai pornódíva,Kendra Lust ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készült. Gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyílással. Különleges, változatos hullámos-redős belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket a kirobbanó extázissá varázsolja. A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi műanyag dizájn tok, mely fehér színben készül, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formában. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. A Fleshlight termékekhez vízbázisú síkosítót ajánlunk Ugyanolyan izgalmas érzést kínál, mint a Kendra Lust felnőtt jeleneteinek megtekintése - az egyetlen különbség az, hogy ezt érezheted. egyedülálló USA minőség élethű forma realisztikus anyag diszkrét, praktikus tárolótok víz alatt is használható teljes hossza: kb. 25cm belső átmérő: kb. 1cm (nagyon rugalmas) natúr szín anyaga: ABS (tok), TPE (EU-rendeletnek megfelelő, Phthalát-mentes).

Fleshlight Girls -Ella Hughes Candy

Fleshlight Girls -Ella Hughes Candy - Eladó - Webáruházban kapható!

Chilirose CR 4232 S/M fekete body

A CR 4232 S/M Black Bodystocking rugalmas testre simuló anyagból készült body. Anyaga :poliamid Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

Fleshlight Abella Danger Danger vagina

A Fleshlight Abella Danger Danger TPR anyagból készült, ftalátmentes, Gyengéden puha, natúr színű vagina, mely az amerikai pornódíva, Abella Danger ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készült. Gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyílással. Különleges, változatos hullámos-redős-gömbös belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket a kirobbanó extázissá varázsolja. A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi műanyag dizájn tok, mely fehér színben készül, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formában. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. Abella Danger még saját kézjegyével is ellátta gyönyörkapujának hű mását. Az Abella Danger Danger maszturbátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Bécsi luxus masszázs szalon várja kolléganői jelentkezését

Sziasztok csajok! Bécs legelőkelőbb kerületében (I.kerület) lévő exkluzív pörgős masszázs szalonunkba várjuk csinos,megbízható valóban dolgozni akaró lányok jelentkezését! Maga a munka teljesen szex mentes erotikus érzéki masszázsra várjuk a lányok jelentkezését. A Malisha Massage Palas Ausztria egyik legpörgősebb és legluxusabb erotikus masszázs szalonja pár méterre a Rathaustól 1000 nm2 9 luxus dolgozó szobával és 150 nm2 apartman résszel masszőzeink számára. 1-illetve 2-hetes termínekben tudtok nálunk dolgozni. A munkátokat recepciós segíti lehetsz kezdő is minden masszázs típust ingyenesen megtanítunk neked. Hivatalos bejelentett munka a szükséges papírokat természetesen segítünk elintézni. Amennyiben szeretnél egy jó hangulatú pörgős csapat tagja lenni nyugodtan keress minket elérhetőségeink bármelyikén a bővebb információkért szívesen válaszolunk és segítünk. További szép napot nektek! Elérhetőségeink.: Viber,WhatsApp: +421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Tik Tok: meretrix1769 Weboldalunk: www.meretrix.webnode.hu

Svájci Digis bárban table dance és táncos munka

Sziasztok csajok! A svájci-Osztrák-Német határ közvetlen közelében St.Gallen-ben lévő Digis table dance bárunk várja csinos táncolni és bulizni szerető lányok jelentkezését. Táncos munka tehát teljesen szex mentes!!! Vidám fiatalos pörgős csapat vagyunk tehát minden adott hogy lényegében szórakozással keress pénzt külföldön igényes svájci és német kiépített vendégkörrel!!! Hivatalos bejelentett munka amit mi intézünk neked. Minimum 10-14-napos termínekre tudtok jönni ezt kérlek vedd figyelembe! A szállás mindennel felszerelt apartmanokban van(wifi,konyha...). A kiutazàsban ha szükséges tudunk segíteni!Alap német vagy angol alap nyelvtudás előny. Kezdők is jelentkezhetnek 18-30-éves korig mindent megmutatunk segítünk. Amennyiben úgy érzed hogy ez az a munka amivel szeretnél átlagon felül keresni és hozzánk csatlakozni elérhetőségeink bármelyikén bátran jelentkezz és megbeszéljük a részleteket. Elérhetőségeim.: Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram:meretrix33 Weboldalunk: www.meretrix.webnode.hu

St.Gallen három stúdió lakás legtöbb vendég magas kereset

Sziasztok lányok! A svájci négyes határnál lévő St. Gallenben várjuk csinos lányok jelentkezését. Három igényes és rendezett stúdió lakással több éve bejáratott vendég körrel rendelkezünk. Magyarul beszélő tulajdonos nő és magyar recis csajok segítik a munkádat.Nyelvtudás nem szükséges! Stúdió lakásaink mindennel felszereltek ami a munkádhoz szükséges. A bejelentést ami nélkül nem tudsz dolgozni és a hirdetéseket a legnézettebb oldalakon a stúdió intézi és fizeti nektek. Szállás ingyenesen biztosított wifi konyha rész a rendelkezésetekre áll. Pár perc sétára üzletek, szoli, kondi terem... Kiutazás megelőlegezve heti többször is Magyarországról kis busszal ami a pontos címre visz. Kezdők is bátran jelentkezhetnek fiatalos vidám csapat vár mindenben segítünk. További információkért keressetek bizalommal minket elérhetőségeink bármelyikén. Puszi Elérhetőségeink: Viber, WhatsApp:+421950854223 Email:meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Tik Tok: meretrix33 Weboldal: www.meretrix.webnode.hu

Svájci sauna club igényes vendégkörrel várja kolléganőit

Sziasztok lányok! Várom csinos kolléganőim jelentkezését erotikus munkára svájci bejáratott vendég körrel rendelkező Sauna-clubunkban. Korrekt feltételekkel fiatalos pörgős hangulatú csapattal várunk hivatalos bejelentett munkára st.galleni clubunkba. Reklámok,internet,mosógép... mindent a club biztosít nektek a munkához. Napi fixel és kiemelten magas árak mellett tudsz dolgozni! Garantáltan nincsen tömeg nyomor egy termínben max. 2-3-lány dolgozik ez által mindenki egyformán jól tud keresni!!! Szállás ingyenesen biztosított. Nyelvtudás nem szükséges recis segíti a munkádat. Kezdők jelentkezését is várjuk. Útiköltséget ha szükséges meg előlegezem nektek kis busszal hetente több napon is kitudtok utazni. Ne habozz gyere és próbáld ki te is pörgős és biztonságos egész évben működő helyünket . Elérhetőségeink bármelyikén érdeklődjetek bátran az árakról feltételekről. Viber,WhatsApp: +421950854223 Email:meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Weboldal: www.meretrix.webnode.hu

Recepciós munka svájci stúdióban

Sziasztok! Svájci St.galleni privát stúdió lakásaimba keresek recis kolléganőket! Feladatok telefon kezelése vendégek koordinálása német nyelvtudás felső fokon vagy erős kommunikációs szinten elvárt. Ha van tapasztalatod recepciós munkában az előny de nem feltétel. Kezdők is nyugodtan jelentkezhetnek betanítunk mindent megmutatunk! Fiatalos pörgős csapattal tudnál együtt dolgozni korrekt tiszta körülmények között. Szállás kiutazás biztosítva hivatalos bejelentett munka! Kiemelten magas kereseti lehetőség! Ha felkeltette az érdeklődésedet és szeretnél hozzánk csatlakozni kérlek keress minket a megadott elérhetőségeink bármelyikén és megbeszéljük a részleteket. Köszike és szép napot nektek! Puszi Elérhetőségeim.: Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram:meretrix33 Tik Tok: meretrix33 Weboldalunk: www.meretrix.webnode.hu

Svájc legmagasabb árai nálunk vannak gyere és keress te is

Sziasztok csajok! St.galleni privát exkluzív stúdió lakás várja csinos 18-50-éves magukra és környezetükre egyaránt igényes lányok jelentkezését. City 48-stúdió közvetlen a központban a város szívében van. Ha szeretnél tiszta luxus körülmények között dolgozni korrekt feltételek mellett akkor megtaláltad amit keresel. Minden adott ahhoz hogy nyugodt biztonságos környezetben tudj dolgozni és meg tudd keresni azt a pénzt amivel megvalósíthatod álmaidat. Ne haboz gyere és jelentkezz akár már holnap elkezdhetsz dolgozni Svájc legmagasabb árain. Nem csak üres ígérgetés a milliós kereset egy termín alatt biztosan meg is tudod keresni azt!!! Svájcból,Németországból és Ausztriából is vannak állandó vissza járó és új vendégeink ami biztosíték arra hogy folyamatosan lesz munkád és pénzed. -ezenfelül 12- svájci leglátogatottabb oldalon leszel hirdetve -hivatalos bejelentett munka amit a stúdió intéz neked -kiemelten magas kereseti lehetőség -szállás ingyenesen biztosított - wifi,üzletek,fitnesz,kozmetikus,szolárium minden a közelben elérhető -kiutazást ha szükséges megelőlegezhető a szokásos kisbuszos kiutazással -nyelvtudás nem szükséges van recis aki segíti a munkádat-kezdők jelentkezését is várjuk -kiemelten magas kereseti lehetőség folyamatos felvétel egész évben tudtok jelentkezni. Az elérhetőségeink bármelyikén várjuk jelentkezéseiteket Viberen mindig elérhetőek vagyunk! Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Tik-Tok: meretrix33 Weboldal: www.meretrix.webnode.hu

Masszőz lányok jelentkezését várjuk vösendorfba

Sziasztok! Vösendorfban Bécs külvárosában lévő exkluzív Tanuru masszázs és erotikus stúdiómba várom csinos lányok jelentkezését! Amennyiben szeretnél magas árakon biztonságban dolgozni rövid egy hetes termínekben vagy akár hosszú távon akkor megtaláltad amit keresel. -hivatalos bejelentett munka -luxus környezet -állandó bejáratott osztrák vendégkör -kiemelt hirdetések a leglátogatottabb osztrák oldalakon -szállás biztosított -nyelvtudás nem szükséges -kezdők is jelentkezhetnek -minimum egy hetes termínek -zöld és kék könyv igénylésében segítünk -munkához minden szükséges kelléket biztosítunk (masszázs olajak,törölköző...) Bővebb információt a munkáról elérhetőségeink bármelyikén tudsz kérni. Viberen szinte mindig elérhetőek vagyunk. Elérhetőségeink.: Viber,WhatsApp: +421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Tik Tok: meretrix33 Weboldalunk: www.meretrix.webnode.hu

Svájci WG47 bejáratott vendégkörrel magas árakkal vár téged

Hello lányok! Amennyiben szeretnél egy pörgős fiatalos csapathoz tartozni ahol valóban jól is tudnál keresni akkor a legjobb helyen jársz! Várjuk csinos magukra igényes (18-tól 40-es korig) lányok jelentkezését St.Gallen egyik leglátogatottabb stúdiójába a WG-47-Studio-ba. Újonnan felújított a vendégek által évek óta ismert és kedvelt hely.Állandó svájci,német,osztrák biztos vendégkörrel rendelkezik! Átlagban napi 50-120-vendég látogatja a klubbot tehát valóban pörgős jól menő hely. Svájci tulajdonosa van a helynek tehát nem magyar! Nyelvtudás viszont nem szükséges mivel magyarul beszélő recis csajok vannak. A szállás ingyenes,igényesen berendezett szobákban tudtok kényelmesen lakni a magánszférát megtartva nem kell osztozni a szobán. Wifi az egész épületben a rendelkezésedre áll.Bevásárló központ,éttermek minden megtalálható a közelben. A kiutazási segítség ha szükséges megelőlegezzik neked. A szükséges papírokat a munkához a stúdió intézi neked,hirdetéseket a klub fizeti (a leglátogatottabb oldalakon) igazából semmilyen kiadásod nincsen. Kezdők jelentkezését is várjuk! Amennyiben felkeltette érdeklődésedet ez a munka lehetőség akkor várjuk további érdeklődésedet elérhetőségeink bármelyikén. Puszi Elérhetőségeink.: Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Tik-Tok:meretrix33 Weboldalunk www.meretrix.webnode.hu

Budapesti hosstes-escort munka napi kifizetés magas kereset

Sziasztok csajok! Budapesti escort ügynökségünk várja csinos igényes lányok jelentkezését. Elsősorban budapesti munkákat tudunk biztosítani jól szituált igényes hazai és külföldi vendégkörrel. Angol vagy egyéb nyelv társalgási szintű ismerete előny (nem feltétel) mivel külföldi vendégkörrel is rendelkezünk. Hirdetés mentes munka tehát teljesen diszkrét! Az időbeosztás rugalmas tehát akár másik munkahellyel teljes mértékben össze egyeztethető. Vidékiek illetve kezdők jelentkezését is várjuk. Az ügynökségünk sofőr szolgálattal rendelkezik ami biztosítja a lányoknak a pontos címre való szállítást.Valamint biztonságot is ad a sofőrünk egyben a testi épségedért is felel amíg dolgozol. Napi azonnali kifizetés budapesti viszonylathoz képest megpróbálunk a lehető legmagasabb árakon dolgozni. Amennyiben szeretnél egy fiatalos, pörgős, intelligens korrekt csapat tagja lenni akkor keress minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén. Viberen és WhatApp-on szinte mindig elérhetőek vagyunk. Köszönjük puszi Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Weboldal:www.meretrix.webnode.hu

Svájci escort munka akár azonnali kezdéssel is

Sziasztok! Svájci-luzerni escort ügynökség várja a luxust és sok pénzt szerető lányok jelentkezését! Évtizedes tapasztalattal és biztos igényes svájci vendégkörrel rendelkezik. Luzern kanton és környékén is dolgozik az ügynökség ami rengeteg vendéget jelent!!! Kiemelt hirdetések fizetése svájci vendégek által leglátogatottabb escort oldalakon. Egyszerre több autóval és sofőrrel folyik a munka ezzel is biztosítva azt hogy mindig elérhető tudj lenni a vendégek számára. A biztonságot és az utazást sofőrök biztosítják nektek amíg dolgoztok. Amit kínálok: -folyamatos egész éves munka -kiemelten magas kereset -hivatalos bejelentett munka -korrekt feltételek családias stressz mentes környezet -ingyenes szállás -garantáltan nincsenek rejtett költségek!!! -lehetsz kezdő is mindenben segítünk -kiutazàsban ha szükséges megelőlegezhető a szokásos Kisbuszok járnak Magyarországról! Magyarul beszélő tulajdonos nő és magyar recis csajok segítik a munkádat. Nyelvtudás nem szükséges! Várjuk jelentkezéseiteket a megadott elérhetőségeink bármelyikén. További szép napot nektek! Elérhetőségeink: Viber, WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Tik-Tok: meretrix33 Weboldal: www.meretrix.webnode.hu

Elhanyagolt lányt,anyukát keresek aki erotikára vágyik

Elhanyagoltnak,egyedül érzed magad és erotikus kényeztetésre vágynál,partnered leszek.Elhanyagolt,fiatalabb lány is lehetsz ha erotikára vágynál.Szeretnéd csak szopatlak végig közben nyallak is,jot dugnál és élveznél velem bármely nap,üzenj:bimbi1@gmail.hu cimre fotoddal.

Hölgynek sex és kényeztetés Győrben

Hölgyet várok formás alkattak élvezetes sex kapcsolatra,diszkréten.Szereted ha kényeztetnek jot szopnál és kivernéd,élvezed ha nyalnak vagy dugnak várom üzeneted.Akár erotikusan maszirozlak,minden amire vágynál,üzenj..

Hölgyet sex kapcsolatra keresek

Igényes sex kedvelő hölgy partnerem keresek élvezetes erotikára,diszkréten.Gyere és kényeztessük egymást,akár rendszeresen is györi lakásomon várlak,bármely nap.Elhanyagolt,nem független,fiatalabb is lehetsz.Minden jora partnered leszek ha vágynál rá,üzenj..

Fiatal lányt keresek sex kapcsolatra

Ápolt lányt várok aki sex kapcsolatra,kölcsönös kényeztetésre vágyna.Minden joban partnered leszek, szopatlak,kinyallak,de dughatunk is jokat.Formás alkat,nagy cici,szörös punci lehet.Bármely nap jol érezhetjük magunkat,akár hosszabb távon is,üzenj..

Pisim van eladó nagy tételben! 06 70 539 62 00

Szia! Szereted meg inni a pisit, szereted látni ahogy egy nő pisil, vagy éppen még soha nem kóstoltad, de mindig is szereted volna ki próbálni, akkor most itt a lehetőség, banki utalással 2 liter pisit adok 15.000 forintért amely tartalmazza már a posta költséget is. Vegyél belöle, kóstold meg, lehet sós, lehet édes, olyat iszom amit szeretnél, egészséges, molett csaj pisijét tudod meginni. Emailben küldök képet magamról, rendeld meg a 06 70 539 62 00 telefonszámon, postán maradóként tudom küldeni, telefonszámot kérek és majd felhivnak hogy jött csomagod. Nem tudja meg senki. Bankszámlára előre utalással tudod küldeni. Majd szükséges lesz egy email cim amelyen meg rendeled. Irj rám bátran, már intézem is. Várom a hivásod!

Vegyél pisit tőlem! 06 70 539 62 00 Idd is meg!

Szia! Vegyél pisit tőlem, ha szereted meg inni, és a fétised, imádod ha jó sós, vagy édes. Pisilés közben nyaljad a pinámat, kortyoljad, édes kedves aranyos vagy, nagyokat nyeljél belöle. Le pisilem a faszodat, bele pisilek a szádba, rá ülök az arcodra. Gyere igyál vegyél belöle és molett csaj, minden pisijét meg ihatod. Ára: posta költséggel együtt 2 liter pisi 15.000 forint. Irj rám és már küldöm is a sok pisit csomagban pet palackban neked. Bankszámlára utalással tudod előre rendezni. Email cim szükséges, postán maradóként nem tudja meg senki, kell majd egy telefonszám amelyen értesitenek, hogy csomagod jött. Hivj ha szeretnél belöle! 06 70 539 62 00 Csak bátran!

Vegyél tőlem pisit gyüjtöm neked! 06 70 539 62 00

Szia! Imádod a szexben ha jól le pisilnek, azt is imádod ha a farkadra megy, szereted meg inni, akkor vegyél tőlem van eladó nekem. Gyűjtöttem neked, 2 liter pisit adok 15.000 forintért, posta költséggel együtt. Postán maradóként adom fel akkor nem viszik házhoz hanem te neked kell majd érte menni. Email cim és telefonszám kell majd hozzá. Banki át utalással tudod rendezni előre. Sok van azonnal tudom küldeni. Fétised a pisi, soha nem jutottál nagyobb mennyiséghez hozzá, akkor most itt a lehetőség, és molett nagyon szőrős pinás csaj eladja neked a pisijét. itt tudod megrendelni 06 70 539 62 00 Várom a megrendelésedet, de előre utalással. Ha kérsz hozzá videót + 5.000 küldök neked! Le videózom ahogy pisilek. Hivj és már mehet is. Várom

Mondd mit szeretnél! 06 90 188 028

Telefonszex Bellával! Szia Bella vagyok! Szőrős izzó puncikám már nagyon várja, hogy le rendezzed, én meg teszek mindent, hogy egy nagy szexpartiban legyen részed. Hívj édes. Emelt dijas számom 06 90 188 028 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Kérhetsz bármit! 06 90 188 231

Telefonszex velem! Minden témában beszélgethetünk, még olyanban is amit nem tudsz megbeszélni otthon. kell a farkad édes, kell hogy kinyaljad az én szőrős puncikámat. Hívj hogy tudjunk szexelni egymással. Emelt dijas számom 06 90 188 231 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Dobj fel egy témát! 06 90 188 231

Telefonszex Bellával Élő vonal, Éjjel nappal! Szia Kedves Bella vagyok 45 éves,molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Kell a nagy cicim, kerek popsim, vastagabb combom, szőrős puncim. Igérem minden vágyadat teljesitem lehet az bármi. Megtanítalak szexelni. Élő vonal éjjel nappal 06 90 188 231 Hívás dija bruttó : 460 Ft /perc Kell a farkad édes. A gyümölcs is éretten a legfinomabb, te hogyan gondolod? Nézd meg weboldalamat is. http?//bellaerotika.hu

Hívj kötöttségek nélkül! 06 90 188 028

Telefonszex Bellával, Élő vonal, Éjjel nappal. ha egyedül vagy, és egy kis társaságot szeretnél, akkor ne töltsd egyedül. Hívj bátran és beszélgessünk, hidd el minden adott, hogy jól érezd magad velem. Emelt dijas számom 06 90 188 028 Hívás dija bruttó 460 Ft/perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Mondd el mit szeretnél! 06 90 188 231

Telefonszex Bellával Élő vonal, Éjjel nappal! Szia Kedves Bella vagyok 45 éves molett intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. átélheted a legtitkosabb, legjobb élményed is velem. Emelt dijas számom 06 90 188 231 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Nincs rajtam bugyi!