2021. május 2., vasárnap

Mondd el mit szeretnél! 06 90 188 231

Telefonszex Bellával Élő vonal, Éjjel nappal! Szia Kedves Bella vagyok 45 éves molett intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. átélheted a legtitkosabb, legjobb élményed is velem. Emelt dijas számom 06 90 188 231 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Nincs rajtam bugyi!

Telefonszex egy nagyon kellemes hanggal! 06 90 188 231

Szia Kedves Bella vagyok! Szexelj velem telefonon, hivj és már hallod is a hangomat, hallgatózhatsz is, ha szeretnél. Masztúrbálok neked, élő vonal, éjjel nappal. Emelt dijas számom 06 90 188 231 Hivás dija bruttó 460 forint/perc Kell a hangod édes, hogy el tudjak élvezni. Hivj ha nem szeretnél elmenni otthonról, saját ágyadban szeretnéd kielégiteni magad. Mindig én veszem fel a vonalat mindig velem beszélsz. Nincs tabu téma, bármikor, érted bármikor, amikor fel áll a farkad, hivj. Kellesz nekem kedves!

Neked már mit! Élő vonal Éjjel nappal! 0690188028

Szia Kedves, Bella vagyok. 45 éves, molett intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves, bájos arcú, mosolygós beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélhetsz sok olyasmit amit otthon még csak megemlíteni sem mertél soha. Emelt dijas számom 06 90 188 028 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Új , férfi vízálló,akkus vibrátor,!Ingyen Posta!

Jellemzők: Vadonatúj és kiváló minőségű. Ergonomikus kialakítás, serkenti teljes mértékben a péniszét, és soha nem látott örömet szerez Meghozza azt a boldogságot, amelyet a kezed nem tud nyújtani. Napi vízálló kivitel, alkalmas mindenféle használatra, és könnyen tisztítható!Férfi Maszturbációs Eszköz, Szexjáték, 10 Sebességes ​​Vibráló Pénisz Masszázs !Tartós Késleltetés ,Tartós Edző Maszturbációs Kupa Felnőtt Játék Leírás: Cikk: Férfi maszturbátor Anyag: Szilikon + ABS Méret: 13,3 * 5,5 cm Teljesítmény: USB töltésvezérlés !!! Frekvencia: 10 frekvenciás rezgés Vízálló: test vízálló Zajszint: kevesebb, mint 45 dB !!! Tartozék: USB töltőkábel! Helye: Tata Ingyen Posta! Személyes átvét, alkuképes!

Szeretném,ha szeretnél

174/72/43 èves,Bács megyei,független,nyugodt természetű,intelligens,jó humorú,család centrikus,romantikus,ragaszkodó,bújós,egyszerű életvitelt élő,dolgozó,magyar férfi keresi,hasonló adottságokkal rendelkező,komoly,stabil,őszinte kapcsolatra vágyó párját,kizárólag Bács megyéből.Keresem azt a nőt,akinek csak egy létezik,aki hűséges,aki szeretne szerelmes lenni!Aki szeretné,ha szeretném!Nem levelező,és nem beszélgető társat keresek!!Lehúzásból élő,eltartásra,támogatásra vágyó,volt exét sirató,helyesírással küszködő,zűrös nők,barbibabák kíméljenek!!Gyermek nem akadály!! Megkérnék mindenkit,hogy a hirdetés alapos elolvasása után,és megértése alapján vegye fel velem a kapcsolatot.Köszönöm szépen!!A félreértések elkerülése végett:Autóm nincs,Facebook nincs,tetoválás nincs,ékszerem nincs!!Hitelem sincs!!Szerintem eléggé érthető!!Ha valaki magára ismer,és hasonlóra vágyik,akkor várom levelét!!Köszönöm szépen!

TENGA Rolling Head - Szextornádó

A TENGA Rolling Head extra puha szilikonból készült maszturbátor rendkívül változatos, precíz belső megmunkálással - a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel, a stimulálás sokszínűségében pedig igazán magasra teszi a mércét. A termék előre síkosított (vízalapú, bőrgyógyászatilag tesztelt síkosítóval), így nem kell mást tenned, csak átadni magad az élvezetnek. További különlegessége a struktúrált belső mellett, hogy a kényeztető végében található egy légnyílás, aminek köszönhetően enyhe szívóerő és cuppogó hang keletkezik - így még élethűbb az érzés. A szívóhatás erősségével a nyílás befogásával és elengedésével játszhatsz. Ezenfelül a rugalmas, hajlékony (külső) váz mozgatásával úgy érezheted, mintha egy beindult nő forgatná a csípőjét lovaglás közben. A termék egyszeri használatra javasolt, de ha óvszerrel használod, és ügyelsz a higiéniára, többször is élvezheted. Használata nagyon egyszerű: távolítsd el a termékről a színes zsugorfóliát (az oldalán perforált), vedd le az izgató aljáról a zárófedelet, húzd le a fémfóliát a termék csúcsán található légnyílásról - a többi már csak rajtad áll... Mélysége 15cm, a nyílás átmérője kb. 1cm - de extra rugalmas. Diszkrét, színes csomagolásban (hajlékony PVC váz - extra puha szilikon belső).

PRORINO long power Delay Cream 50 ml késleltető krém

A PRORINO long power Delay Cream 50 ml késleltető krém. Ez a hűtő és bőrtápláló krém segít megakadályozni a korai magömlést. ALKALMAZÁS: az aktus előtt vigyen fel egy kis mennyiséget a makkra és masszírozza be.

Power Plus Cockring 1 Nem vibráló péniszgyűrű

A Power Plus Cockring 1 péniszre helyezhető péniszgyűrű. Használata elősegíti a vérbőség megtartását, az aktus közbeni önkontrollt, így annak ideje jelentősen növelhető. A külső érdesített rész fokozza a partner izgalmi állapotát.

Lelo Personal Moisturizer - 75mL Vízbázisú síkosító

A Lelo Personal Moisturizer - 75mL kiváló minőségű, bőrbarát vízázisú síkosító, hidratáló aloe vera-val. Illat és színezékmentes, óvszerekkel együtt is használható.

BACK DOOR ANAL SPRAY - anál lazító

A BACK DOOR ANAL SPRAY használata rugalmassá teszi bőrt és a szöveteket.Értékes panthenol tartalmának köszönhetően rendkívül nyugtató hatása van, csökkenti az érzékenységet és ellazítja a záróizmokat. Használata: 2-4 fújás az anális részre. Összetevők : Propilén-glikol, Laureth-4, Aloe Barbadensis Gel, alkohol Denat., Panthenol, Mentha piperita olaj. Ez a termék nem tartalmaz semmilyen Lidocaint vagy Benzokaint.

Pipedream Anal Fantasy Collection Small Silicone Plug

Az Anal Fantasy Collection Small Silicone Plug szilikonból készült,ultra higiénikus,ftalátmentes,rugalmas anális játékszer.A kit tartalmaz 2 db ujjrahúzható izgatót,1 db síkosítót,1 db análnyugtatót és 1 db tisztítót.

Strong Fire Max - étrendkiegészítő kapszula férfiaknak (2db)

A Strong Fire Max 2019 legújabb fejlesztésű terméke, alkalmi étrend kiegészítő kapszula. Kemény erekciód lehet, mindenféle mellékhatás nélkül. Egymás után akár több menetre is készülhetsz, nem kell tartani a lankadástól. Partnered elégedett lehet a teljesítményeddel. A Strong Power Fire alkalmi kapszula előnyei lehetnek: Rendkívül gyors hatás, bevételtől számított akár már 20-30 percen belül már készen állhatsz az akcióra Akár 2-3 napig tartó hatás Hosszabb aktusok, akár jobb állóképesség és többszörös orgazmus 2 aktus között lerövidülhet a regenerációs idő. Összetevők / kapszula: Maca gyökér (lepidium meyenii), zselatin, gotu kola kivonat (centella asiatica), panax ginseng kivonat (panax ginseng), rhodiola rosea kivonat (lignum rhodium), színezék E172

White & Black - erős, étrend kiegészítő férfiaknak (4db)

A White & Black erős, étrend kiegészítő férfiaknak. Kifejezetten férfiak számára kifejlesztett, természetes étrend kiegészítő, értékes, növényi kivonatokkal, a jól ismert Rider erejével. Adagolás: 1-2 kapszula lehetőleg éhgyomorra történő bevétele javasolt, 2db folyadékkal, legalább az aktus előtt fél órával. Hatóanyagok mennyisége/1 kapszula: Ginzeng 150mg - ebből Ginzenozid: 7,995mg Aranygyökér 150mg - ebből Rosavin: 4,83mg Kínai ördögcérna 100mg - ebből Poliszacharin: 45mg Fahéj 50mg - ebből Kumarin: 0,55mg Összetevők: Porított Ginzeng gyökér (Panax Ginseng), porított Rózsagyökér kivonat (Rhodiola Rosea), zselatin kapszula, 10:1 arányú Ördögcérna gyümölcs kivonat (Lycium Chinense), porított FAhéj kéreg kivonat (Cinnamomum Cassia), színezékek (E102 Tartrazin, E124 Ponceau 4R) Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl, azaz max. 1-2 kapszula naponta. Gyemekek elől gondosan elzárva tartandó! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.

TRÓJA étrend-kiegészítő kapszula férfiaknak (6db)

A Trója - étrend-kiegészítő kapszula férfiaknak. használata segíthet javítani a férfi potenciát Diablo Extra kapszula utódja lerövidítheti az aktusok közötti újra regenerálódási időt segíthet az idegi fáradság csökkentésében, ezáltal fokozhatja a fizikai és szexuális állóképességet gyors hatás - bevételtől számított akár már 30-45 percen belül kifejtheti hatását akár 2-3 napig is érezhető lehet a hatása hosszabbak lehetnek az aktusok akár többszörös orgazmus is elérhető természetes összetevőinek köszönhetem ismert mellékhatásai nincsenek mérsékelt (enyhe) alkohol fogyasztás mellett is alkalmazható Alkalmazási javaslat: Naponta 1 kapszula, étkezés előtt kb. fél órával, bő folyadékkal lenyelni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás. Összetevők: Maca gyökér kivonat (Lepidium meyenii), zselatin, Gotu Kola kivonat (Centella asiatica), Panax ginzeng kivonat (Panax ginseng), Rhodiola rosea (Lignum Rhodium)

Obsessive Alifini chemise & thong hálóing

Az Obsessive Alifini chemise & thong hálóing szatén anyagból készült, finom hálós betétekkel. A hátulját csodálatos szárnyak díszítik. A készlet tartalmaz: vegyszert és tangát. Anyaga : 90% poliamid, 10% elasztán

Obsessive Sweetia Fehérnemű szett

Az Obsessive Sweetia kétrészes, csipkés szexi fehérnemű együttes. Anyaga : 100% poliamid

SMAK FOR WOMEN Feromon parfum

A Smak For Woman egy egyedülálló illat, mely, ha kibontakozik, rendkívül finom és abszolút kötelező érvényű. A név már felveti az ígéretet egy csókra. Szép, vidám, szelíd eszencia, amely az élet szeretetére ösztönöz, virág, borostyán és pézsma illattal. Csak néhány csepp, és elbűvöli a varázslat. Korlátozás nélkül használható. Használja a Smak női feromon parfümöt, ha szórakozni indul, férfiak társaságába megy vagy egyszerűen csak szeretné ha sokan bókolnának Önnek. A Smak anélkül kelti fel a férfiak vonzalmát, hogy rájönnének, hogy mi az oka. A Smak parfüm feromonjai a tudat alatt hatnak a férfiak ösztöneire. A Smak illata nagyon erős, de nem túlzóan, nem kell közvetlen a bőrre fújni, hanem a levegőbe kell permetezni és beállni a permetbe.

TABOO EQUIVOQUEFOR THEM Feromon parfum

A Taboo Equivquefor érzéki feromon parfüm párok számára alma, citrus és borostyán illattal.

ERO BY HOT Back Side Spray 50ml

A Back Side Spray kifejezetten anális aktusokhoz ajánlott anállazító spray. A termékben megtalálható olajok elképesztő gyönyört biztosítanak az anális közösülés során. Az Aloe Vera és Panthenol táplálja a bőrt, puhává és rugalmassá teszi azt, ugyanakkor meg is nyugtatja!

Obsessive B118 teddy szexi body

Az Obsessive B118 teddy gyönyörű, mintás, alul nyitott body, Anyaga : 100% nylon

OBSESSIVE Bodystocking F213 XL/XXL virágos overall, hálós co

Az Obsessive Bodystocking F213 XL/XXL alul kivágott,impozáns, áttetsző, rugalmas, nagyon aprószemű neccből készülő cicaruha. Virágmintás felsőrésszel, vékony vállpántokkal, kerek nyakkal, zárt lábfejrésszel.A dekoltázsnál és a csípő két oldalán, hullámmintás-lyukacsos szegélyekkel.A combok felső vonalánál rácsos, lyukacsos szegéllyel. Nyitott szeméremrésszel. Anyaga: 90% Nylon, 10% Elasthan. Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

Obsessive Liferia S/M szexi, nyitott szett

Az Obsessive Liferia S/M csipkés, nyitott melltartó állítható pántokkal és nyitott tanga található a szettben. Anyagösszetétel: 90% poliamid, 10% elasztán

Obsessive Luvae szexi, kétrészes szett

Az Obsessive Luvae merevített kosarakkal kialakított, szexi, kétrészes csipke szett. Anyagösszetétel: 90% poliamid, 10% elasztán