2020. november 29., vasárnap

Tanga Envy Low-Rise Piros MOST 10693 HELYETT 6002 Ft-ért!

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Tanga Envy Low-Rise Piros termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól! Garantáljuk a teljes diszkréciót, és a csomag bizalmas kezelését. Senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, csak ön.Szín: Piros

Tanga Mesh Envy MOST 9805 HELYETT 5499 Ft-ért!

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Tanga Mesh Envy termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól! Garantáljuk a teljes diszkréciót, és a csomag bizalmas kezelését. Senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, csak ön.Szín: Fekete

szexpartnert keresek

szexpartnert keresek kötötségek nélkül, 170cm 60kg vagyok,átlagos testalkat rövid szőke haj, kék szem. 40-60.éves korig, teljesen költsegektöl menteset ha ugy gongolojáok kis kikapcsolodast vágytok.cejábol jelentkezéseket várom 18cnti 5 átmeretü. Fenti cimre irjatok bátran írjatok válaszolok minden kérdésre bela631@citromail.hu

Nexus Ace - távvezérlős, akkus anál vibrátor

A Nexus Ace szilikonból készült, távirányítós, újratölthető anális játékszer. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Sima, teljesen bőrbarát, nem porózusodó, rendkívül magas minőségű anyagból készülő, közepes méretű, anatómiailag tökéletes, gyengéd behatolást biztosító kényeztető, elkeskenyedő kúp formával és biztonságos, kiszélesedő talppal, mely megakadályozza, hogy a kelleténél mélyebbre hatoljon. Az élményt még teljesebbé varázsolja a szárnál redőzött felszíni kialakítás. A vibráció 6 különféle módban vezérelhető a vezeték nélküli távvezérlő segítségével. Az anál vibrátor akár 8m távolságból is működtethető a távvezérlővel. A Nexus Ace-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. -hypoallergén, bőrbarát anyag -sima felszín -anatómiai kúp forma -erős, nagy teljesítményű motor -USB-ről újratölthető Lítium-ionos akkumulátor -vezeték nélküli távvezérlés, akár 8m hatótávolságból -6 rezgésmód -teljes hossz: 12cm -behelyezhető hossz: 7cm -maximális átmérő: 4cm

ERO BY HOT Back Side Spray 50ml

A Back Side Spray kifejezetten anális aktusokhoz ajánlott anállazító spray. A termékben megtalálható olajok elképesztő gyönyört biztosítanak az anális közösülés során. Az Aloe Vera és Panthenol táplálja a bőrt, puhává és rugalmassá teszi azt, ugyanakkor meg is nyugtatja!

Pleasure X-Tender Vibrating Penis Sleeve 2 Péniszhosszabbító

A Pleasure X-Tender Vibrating Penis Sleeve 2 TPR, rendkívül puha, valósághű tapintású anyagból készült, a pénisz vagy vibrátor egészét befedő, óvszerhez hasonló módon felhelyezhető vibrációs erotikus játékszer. Külső kialakítása a partner számára izgató hatású. Anyaga vastagsága az ingerek érzékelését csökkenti, így teszi lehetővé az aktus idejének meghosszabbítását. Tökéletes választás azoknak,akik szeretnék a péniszük megnagyobbítását. Az alsó részén klitoriszizgató van és abba helyezhetjük a vibrációs golyót. A Pleasure X-Tender Penis Sleeve 2 péniszhosszabbítóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Lust date - társasjáték

Lust Date társasjáték Lust Date ..egy buja randevú. A páros szexjáték. A játék egy pár részére készült, de ha merészen egy harmadik résztvevőt is becsempészel az ágyba biztosan megtalálod a módját hogyan használd. A játék során döntitek el, hogy a feladatok közül melyik felel meg jobban ízléseteknek. A lágyabb, inkább a partner megismerését szolgáló feladatokat hajtjátok végre, vagy a merészebb ötleteket kedvelitek inkább. Bármikor változtathattok. Már a játék elején, de akár közben is és kerülhettek a bujaság birodalmába. Minden játékkártyán két feladat található a játékos ezek közül választhat. Így a játék lehet egy egyszerű kellemes elfoglaltságot nyújtó szexi játék, vagy egy igazi erotikával és népszerű fantáziákkal fűszerezett szexkaland. A játék célja a jutalomkártyák megszerzése. Az ajándék kártyákon található szexjutalmak rögtön a játék végén beválthatók, vagy elraktározhatók későbbre és napokig kellemes kényeztetésben lehet része a nyertesnek. A nyertes az ajándékkártyákból úgy állíthatja össze szexi kívánságait ahogyan eddig csak álmaiban. A játék tartalmaz. 24 db Jutalomkártyát Mindegyik kártyán két feladattal. Egyik a kezdő párok ismerkedésében segít, a másik merészebb és intimebb. 72 db Feladatkártyát Szintén két feladattal a kezdő és haladó szerelmesek részére. A játék bátran használható olyan még kezdő partnerkapcsolatban is ahol túl nagy merészség lenne lerohanni a partnert a szexel kapcsolatos feladatokkal. De aki a buja érzéki estékre vágyik az is megtalálja számításait.

AQUAglide 2 in 1 vízbázisú síkosító 4028403117404

Az AQUAglide 2 in 1 vízbázisú masszázs és síkosító készítmény. 100 % óvszerbarát. Bőrbarát termék, rendkívül tartósan síkos, nem ragad. Szexuális segédeszközökhöz is használható. Kiváló minőségű, német gyártmányú, bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált vízbázisú síkosító gél. Optimális síkosító hatással, maximálisan íz- és illatmentes, ph-semleges. Zsíroktól és olajoktól mentes, maximálisan óvszerbarát készítmény. Vízben oldódik, így könnyen lemosható, nem hagy foltot. 200ml-es, tubusban. Európa egyik legnépszerűbb síkosítója. Tökéletesen használható a test masszírozására is. Összetevők: glycerin, víz, hydroxyethylcellulose, sodium methylparaben.

Pipedream Extreme Elite Suck-N-Pump Stroker Péniszpumpa

A Pipedream Extreme Elite Suck-N-Pump Stroker ABS/TPR anyagból készült, két funkcióval rendelkező eszköz. Pump helyzetben erekciós pumpaként, míg Stroker helyzetbe állítva maszturbátorként használható. Ha kész, egyszerűen vegye le a hengert a motor felső részéről, és távolítsa el a TPR hüvelyt. Tárolás előtt hagyja teljesen megszáradni. A csomag tartalmaz 3 darab szilikon péniszgyűrűt. 2 db AA elemmel működik. A Suck-N-Pump Stroker-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream PDX Elite Extender Pro - akkus szívó, fel-le mozgó

A Pipedream PDX Elite Extender Pro ABS anyagú, újratölthetö, forradalmian új szabadalmi formatervezésű maszturbátor. Az Extender Pro vibrációs szivattyú progresszív IST technológiával rendelkezik, hihetetlen, reális szakaszos szívással, hogy élethű fejési érzéseket nyújtson. maszturbáció élménye érdekében élvezze a teljesen automatizált rezgést és az erőteljes szívást. Egyszerűen nyomja meg az újratölthető motor gombjait 3 szívó üzemmódhoz és 5 rezgésmintázathoz, amelyek egészen a péniszük végéig tartanak. A TPR anyagú belseje finoman körbeveszi és stimulálja a péniszét. Az átlátszó tartós szívócső lehetővé teszi a művelet megtekintését. A fedél leszerelhető az egyszerű tisztítás érdekében, és a szivattyú vele vagy anélkül is használható. Erektilis diszfunkciós támogatás: A rendszeres maszturbáció erősíti a medencefenék izmait, elősegítve a férfiak merevedési rendellenességeinek (ED) megelőzését. A vákuum intenzitása szabályozható. Használatával az erekciós képesség fokozásán kívül a hímvessző mérete is növelhető. A hímvesszőre kifejtett szívóerő orális stimulációhoz hasonló, így erotikus játékként is használható.Az USB kábel mellékelve. A Elite Extender Pro-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.

Pipedream Rechargeable Roto-Bator Ass Péniszpumpa

A Pipedream Rechargeable Roto-Bator Ass ABS anyagból készült, többsebességes, újratölthető , 9 rezgési funkcióval és különböző LED-es világítással rendelkező, ánuszt formázó testnyílással ellátott maszturbátor, mely szimulálja az anális együttlétet. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. Készüljön fel a valaha elképzelt leghihetetlenebb, legintenzívebb, legfejlettebb forgó maszturbátorra. Egy rendkívül erős motorral hajtott, teljesen automatizált maszturbátor kilenc izgalmas forgási mintával rendelkezik. Minden mintának van egy színes led-fénykijelzője, amely minden mozdulatnál megváltoztatja a színét. A fordított oráció gomb azonnal megváltoztatja a pörgő örömhüvely irányát, lehetővé téve a végtelen örömkombinációk kísérletezését minden használatakor. A Rechargeable Roto-Bator Ass-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Wild Stud Delay Spray 22 ml késleltető spray

A Wild Stud Delay Spray extra erős, enyhén érzéstelenítő spray,amely segít az orgazmus késleltetésében. Használata : mossuk meg a péniszt és fújjunk rá egyet-kettőt közvetlenül a szexuális együttlét előtt 10 perccel.

Obsessive Schooly 5 pcs costume L/XL. diáklány jelmez

Az Obsessive Schooly 5 pcs costume L/XL szexi diáklány jelmez, mekynek tartalma egy rövid fazonú top, egy kockás miniszoknya, egy kockás öv, egy tanga, egy pár combfix és egy pár masnis hajgumi.

Teatiamo Wooden Anal Plug Rainbow análdugó

A Teatiamo Wooden Anal Plug Rainbow nyírfából készült anális játékszer. Ezeket a gyönyörű egyedi darabokat a finn Lappföldön tervezték és készítették, anyaga a finn nyír. Anyagként a fa kemény, de a különböző fadarabok eltérő energiát és puhaságot képviselnek. A nyír a kezdetek és az újrakezdés szimboluma. A nyírfa ősi bölcsességet hordoz, mégis örökké fiatalnak tűnik. Az ókori európaiak a nyírfát is a szív és az otthon szimbólumaként tartják számon. A nyír szimbolikus jelentése folytatódik a galloknál, akik nyírfaágakat használtak a házasságkötési szertartásokon. Az análdugó-hoz bármilyen síkosítót ajánlunk.Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Obsessive Luiza red- tulipános, pántos body

Az Obsessive Luiza red látványos body. Különösen, forró éjszakákon fantasztikus, egy kétszemélyes romantikus vacsora után. Anyagösszetétele: 90% poliamid 10% spandex Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

Obsessíve Bodystocking N108 S/M/L body

A Obsessíve Bodystocking N108 fekete erotikus fehérnemű. Ördögien szexi pántok a has körül, harisnyakötő, melltartó... Anyagösszetétele: 90%acryl 10% spandex Még több erotikus fehérnemű található a kínálatunkban !

PJUR backdoor Panthenol glide 100 ml

A pjur backdoor Panthenol glide 100 ml regeneráló síkosító a maximálisan komfortos, kíméletes anál-szexhez. Prémium minőségű síkosító, kifejezetten anál szexhez kifejlesztve, kamillát és panthenol-t tartalmazó, speciális formulával! Kompatibilis a szexuális játékszerekkel (anális dugókkal, dildókkal, anális vibrátorokkal). Tápláló és regeneráló pantenol javítja a bőr rugalmasságát, és segít a sebek gyógyításában. A nyugtató kamilla gyulladásgátló hatással rendelkezik. Ez a termék nem tartalmaz olajat vagy zsírt, és kompatibilis az óvszerekkel (latex óvszerek). És mivel nem tartalmaz szilikonot, szexuális játékokhoz is alkalmas! A pjur név kulcsszó a megbízhatóság, biztonság és a ťMade in GermanyŤ 1995 óta. A pjur elképzelése az, hogy javítsa az emberek szerelmi életét és életminőségét az egész világon. Összetevők : Aqua (Water), Glycerin, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Polysorbate 20, Citric Acid, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, Cananga Odorata Flower Oil, Alcohol, 1,2-Hexanediol, Decylene Glycol, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Realov - Irena Smart Egg purple Vibrációs tojás

Az Irena Smart Egg szilikonból készült,újratölthető tojás. Funkciók, vezérlés: -telefonról, vagy manuálisan gombok segítségével -iPhone (4S vagy újabb) és Android OS4.3 / Bluetooth 4.0 készülékekkel kompatibilis -10 beépített rezgésmód -további egyedi rezgések létrehozása: érintéssel, csúsztatással, hanggal, zenével, mozgatással -okostelefonról irányítható akár a világ másik végéről is! -bőrbarát, környezetbarát, rugalmas anyag -anatómiailag tökéletes kialakítás -újratölthető Li-ion-os akkumulátor (3,7V - 300MA) -mindössze 1,5 óra töltésidő -akár 4 órányi használat egy töltéssel -erős, de halk motor -10 rezgésmód+egyedi módok -ingyenes telefonos applikáció - 100% vízálló -teljes hossz: 16cm -behelyezhető hossz: 7,5cm -átmérő: 3,3cm

Obsessive, Shibu szexi nyitott tanga

Az Obsessive, Shibu egy csipkés, szexi nyitott tanga. Anyaga : 90% poliamid, 10% elasztán

Obsessive 876 THO-1 szexi tanga

Az Obsessive 876 THO-1 csipkés,díszített szexi tanga.

Obsessive, 868 - PAN - 1, szexi bugyi l/xl

Az Obsessive, 868 - PAN - 1 egy szexis, csipkével díszített bugyi. Anyag összetétel: 85% poliamid, 15% elasztán

Obsessive, Luiza szexi tanga, piros l/xl méret

Az Obsessive, Luiza elöl sima, átlátszó anyagból varrt, hátul virágmintás hímzéssel kikészített, jól testhez simuló tanga. Elegáns stílust és a komfort érzetet ötvöz magában. Anyagösszetétele: 90% poliamid 10% spandex

Realov - Irena Smart Egg pink Vibrációs tojás

Az Irena Smart Egg szilikonból készült,újratölthető tojás. Funkciók, vezérlés: -telefonról, vagy manuálisan gombok segítségével -iPhone (4S vagy újabb) és Android OS4.3 / Bluetooth 4.0 készülékekkel kompatibilis -10 beépített rezgésmód -további egyedi rezgések létrehozása: érintéssel, csúsztatással, hanggal, zenével, mozgatással -okostelefonról irányítható akár a világ másik végéről is! -bőrbarát, környezetbarát, rugalmas anyag -anatómiailag tökéletes kialakítás -újratölthető Li-ion-os akkumulátor (3,7V - 300MA) -mindössze 1,5 óra töltésidő -akár 4 órányi használat egy töltéssel -erős, de halk motor -10 rezgésmód+egyedi módok -ingyenes telefonos applikáció - 100% vízálló -teljes hossz: 16cm -behelyezhető hossz: 7,5cm -átmérő: 3,3cm