2020. december 4., péntek

Pisim van eladó nagy tételben! 06 70 539 62 00

Szia! Szereted meg inni a pisit, szereted látni ahogy egy nő pisil, vagy éppen még soha nem kóstoltad, de mindig is szereted volna ki próbálni, akkor most itt a lehetőség, banki utalással 2 liter pisit adok 15.000 forintért amely tartalmazza már a posta költséget is. Vegyél belöle, kóstold meg, lehet sós, lehet édes, olyat iszom amit szeretnél, egészséges, molett csaj pisijét tudod meginni. Emailben küldök képet magamról, rendeld meg a 06 70 539 62 00 telefonszámon, postán maradóként tudom küldeni, telefonszámot kérek és majd felhivnak hogy jött csomagod. Nem tudja meg senki. Bankszámlára előre utalással tudod küldeni. Majd szükséges lesz egy email cim amelyen meg rendeled. Irj rám bátran, már intézem is. Várom a hivásod!

Kameraszex velem nézd meg hogyan csinálom!06705396200

Szia Kameraszex egy kedves, molett, intelligens lánnyal. Mutatok mindent, nagy cici, szőrős homlokos punci, kerek popsi. Egyedül vagy, magányos is, nincs senkid, de imádod a szexet, akkor várom a hivásod, banki át utalással tudod rendezni, sms ben küldöm a számla számot, és már mehet is. 10 perc 3.000 ft 15 perc 5.000 ft 20 perc 7.000 ft 30 perc 10.000 ft. Elő veszem a játékszert és látni fogod ahogy benyeli a puncika. Hivj bátran ismerkedjünk, beszélgessünk,szexeljünk.

Kameraszex élőben azonnal! Non-Stop 06705396200

Szia! Kameraszex élőben bármikor, vigyél haza az otthonodba, a lakásodba, a fotelodba, a fürdőszobádba, a kádadba. Bankszámlára utalással tudod rendezni. Viber okostelefon és internet szükséges hozzá. Egyedül vagy, magányos vagy, házas vagy de már nem vagy boldog, hivj és küldöm sms ben a bankszámla számomat. 10 perc 3.000 forint 15 perc 5.000 forint 20 perc 7.000 forint 30 perc 10.000 forint Hivj bátran ha szereted a molett nagy cicis, szőrős homlokos puncis lányokat. Várom Köszönöm

Vegyél tőlem pisit gyüjtöm neked! 06 70 539 62 00

Szia! Imádod a szexben ha jól le pisilnek, azt is imádod ha a farkadra megy, szereted meg inni, akkor vegyél tőlem van eladó nekem. Gyűjtöttem neked, 2 liter pisit adok 15.000 forintért, posta költséggel együtt. Postán maradóként adom fel akkor nem viszik házhoz hanem te neked kell majd érte menni. Email cim és telefonszám kell majd hozzá. Banki át utalással tudod rendezni előre. Sok van azonnal tudom küldeni. Fétised a pisi, soha nem jutottál nagyobb mennyiséghez hozzá, akkor most itt a lehetőség, és molett nagyon szőrős pinás csaj eladja neked a pisijét. itt tudod megrendelni 06 70 539 62 00 Várom a megrendelésedet, de előre utalással. Ha kérsz hozzá videót + 5.000 küldök neked! Le videózom ahogy pisilek. Hivj és már mehet is. Várom

Vegyél illatos pisit tőlem! Meg is ihatod sok liter van!

Szia! Pisim van eladó 1 literes üvegbe adom. 2 liter pisit ha meg iszol, akkor teljesül minden vágyad. Nem tudsz hozzá jutni, mert mondjuk nem ismersz senkit aki eladja neked, akkor most itt vagyok postai úton tudod tőlem megrendelni a 06 70 539 62 00 telefonszámon, és utána emailben. Sok pisim van, gyűjteni fogom neked, posta fordultával küldöm, bankszámlára előre utalással. 15.000 forint 2 liter pisi, plusz a posta költség. Kóstold meg lehet sós vagy lehet édes, imádon a colat sokat iszom belöle, meglátod csak ugy csúszik majd lefele a torkodon. Hivj bátran ez ügyben egy tiszta egészséges csaj pisijét kapod. Postán maradóként tudom küldeni, érte kell majd menned, kell a posta cime, és egy telefonszám amelyen értesitenek, hogy csomagod jött. Várom a hivásod! Jó kortyolgatást kivánok!

Kameran szexeljunk masszturbaljunk! 06705396200

Szia Eloben kameraszex mutasd meg hogyan elegited ki magad. A latvanytol fel all a puncika. Nezd meg ahogy elo veszem a jatekszert. Volt mar a kezedben vibrator. Elo veszem es hasznalni is fogom. Egyedul elsz maganyos vagy szereted a szoros puncit akkor ez neked is szol. Bankszamlara utalassal rendezed a szamlat. Sms ben kuldom a bankszamla szamot. 10 perc 3.000 ft 15 perc 5.000 ft 20 perc 7.000 ft 30 perc 10.000 ft Hivj batran lathatsz engem eloben vigyel haza az otthonodba az agyadba a furdoszobadba. Keressel batran!

Vegyél pisit tőlem! 06 70 539 62 00 Idd is meg!

Szia! Vegyél pisit tőlem, ha szereted meg inni, és a fétised, imádod ha jó sós, vagy édes. Pisilés közben nyaljad a pinámat, kortyoljad, édes kedves aranyos vagy, nagyokat nyeljél belöle. Le pisilem a faszodat, bele pisilek a szádba, rá ülök az arcodra. Gyere igyál vegyél belöle és molett csaj, minden pisijét meg ihatod. Ára: posta költséggel együtt 2 liter pisi 15.000 forint. Irj rám és már küldöm is a sok pisit csomagban pet palackban neked. Bankszámlára utalással tudod előre rendezni. Email cim szükséges, postán maradóként nem tudja meg senki, kell majd egy telefonszám amelyen értesitenek, hogy csomagod jött. Hivj ha szeretnél belöle! 06 70 539 62 00 Csak bátran!

Gyűjtöm neked a pisim, vegyél belöle magadnak!

Szia! Illatos pisit jó sósat, esetleg édeset amilyet szeretnél vegyél tőlem van eladó több liter folyamatosan gyűjtöm eladásra. Szereted a pisit meginni, szereted ha le pisilik a farkad, szereted, ha a szádba megy, rá ülök az arcodra és már ihatod is. Nem tudtál nagy mennyiséghez jutni, akkor most itt a lehetőség vegyél tőlem 2 liter pisi 15.000 forint posta költséggel együtt. Bankszámlára utalással tudod előre rendezni. Postán maradóként tudom küldeni, igy nem tudja meg senki email cim, vagy telefonszám kell amelyiken a posta majd értesit, hogy csomagod jött. A rendelésed a 06 70 539 62 00 telefonszámon tudod leadni. Később majd szükséges egy esetleges email cim is amelyiken tudsz majd velem beszélgetni. Bátran hivjál tehát 2 liter pisi meg ihatod nem fogy el olyan gyorsan. Gondoskodom az után pótlásáról. Várom a hivásod.

Bad Kitty - szilikon here- és péniszpánt (fekete)

A pánt mérete az áttetsző, kis műanyag gyöngy csúsztatásával, illetve a fekete műanyag gombbal állítható. Teljes hossz: 38cm. Átmérő: tetszőlegesen variálható. Anyagvastagság: 0,4cm. Anyaga: ABS, Polyamid, Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). Fekete színben. Használati útmutató letöltése (PDF)

Exkluzív cicaruha

Hosszú ujjú, fekete cicaruha, enyhén áttetsző anyagból, szeméremnél hívogató nyílással. Magasan zárt csipkegallérral és patenttal. Rugalmas, puha, kiváló minőségű anyagból - alig érezhető a bőrön. (Telt hölgyeknek is kifejezetten előnyös!) Anyaga: 100% poliamid. Teljes alakos, zárt lábfejjel. Mérete: S/M

Cottelli - Széles, fűzős csipke nyakpánt (fekete)

Tökéletes kiegészítője a ruhatárnak ez az igazán impozáns, kétféleképpen is viselhető csipke gallér! Gyönyörű, aprólékosan kidolgozott, mintákkal díszített, finom csipkéből készült nyakpánt, fűzős kialakítással, látványos, arany színű, fém szegélyekkel a fűző bujtatóin. Teljes hossza 32cm, szélessége 6cm. Anyaga: 100% Polyester. Fekete színben.

Extra hosszú, vörös paróka

Légy a dögös vörös! Változz át és bújj egy új, magabiztos, mindenre elszánt, extravagáns nő szerepébe! Kedvesed is biztosan élvezni fogja a váratlan, izgalmas szituációt. Extra hosszú, élénkvörös paróka, frufruval és lépcsős vágással. A paróka látványra, tapintásra és esésre olyan, mint az igazi haj. Tökéletesen kidolgozott, a fejbőrnél nem látható ragasztás nyoma, belül gumírozott háló van (de a méret még egy kapoccsal is külön állítható), így minden fejmérethez illeszkedik, s nem húzza az alatta lévő hajat. Könnyen tisztítható, nem kócolódik, maximálisan élethű hatást nyújt, csat és hajgumi is használható hozzá. Vörös színű. Kb. 80cm hosszú. Anyaga: 60% Modacryl, 40% PVC. Használati útmutató letöltése (PDF)

King Cock 10 herés nagy dildó (25 cm) - barna

Tulajdonságok: -magas minőség -amerikai gyártmány -realisztikus, bőrbarát anyag -tökéletesen élethű forma -tapadókorong -egyenes kialakítás -hossz: 27cm -behelyezhető hossz: kb. 25,4cm -átmérő: 5cm -barna szín Anyaga: bőrbarát, latex-mentes, phthalát-mentes hypoallergén PVC. Használati útmutató letöltése (PDF)

Black Velvet rácsos, vibráló péniszköpeny (fekete)

Bársonyos tapintású, kiváló minőségű, bőrbarát szilikonból készült puha, rugalmas péniszköpeny, sűrű hálós, rácsos kialakítással, hozzá csatlakozó, biztos tartás adó heregyűrűvel és kivehető, külön is használható, kis vibrátorral. A köpeny teljes hossza 14cm, átmérője 3cm. A hozzá csatlakozó heregyűrű átmérője 3,6cm. Anyaga: ABS (vibrátor), Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). Fekete színben. Használati útmutató letöltése (PDF)

Cottelli - Basic mellemelő (fekete)

Hangsúlyozd ki nőiességed! Enyhén bélelt, merevítős, alacsony kosárral készített melltartó, állítható pántokkal. Hátul kapcsos. Fekete, szépen díszített. 80% polyamid, 10% Polyester, 10% Elasthan. Mérete: 80B

Tiszta szilikon péniszgyűrű - fekete

Áttetsző, 100% szilikonból készült péniszgyűrű (átmérője nagyon rugalmas) beépített klitoriszizgató vibrációs tojással (kivehető). Egyfokozatú vibráció. A termék 2db gombelemmel (2xLR41) működik, 4db elem a csomagban. Használati útmutató letöltése (PDF)

SMILE Sporty - gésagolyók (fekete)

Tulajdonságok: -teljes hossz (kihúzóval együtt): 20cm -golyók hossza(kettő együtt, kihúzó nélkül): 11cm -a golyók átmérője: max. 3,6cm -belső masszázslabdák -változatos feületi kialakítás -ergonomikus kihúzó Anyaga: Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). Fekete színben. Használati útmutató letöltése (PDF)

Lotus - naturál vibrátor (lila)

Pénisz formájú, erezett felszínű, szilikon vibrátor. Tulajdonságok: -teljes hossz: 20cm -átmérő: 3,5-4cm -lila szín Anyaga: ABS (vezérlő), Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A termék 2db ceruzaelemmel (2 x AA) működik, amit kérünk külön rendelj meg. Használati útmutató letöltése (PDF)

My Duckie Happiness 2.0 - pöttyös kacsa vízálló csiklóvibrát

Tulajdonságok: -szilárd alapon, bőrbarát szilikon anyag -bársonyos bevonat -bájos, kis kacsa forma -erőteljes, de csendes motor -7 rezgésmód -vízálló, könnyen tisztítható -kompakt, utazásbarát méret -méret: 8 x 7,7 x 4,5cm -fejátmérő: 3,3cm -fekete alapon, napsárga pöttyökkel Anyaga: ABS, Szilikon, PU-bevonattal (EU rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A vibrátor 1db mikroelemmel (1 x AAA) működik, amit kérünk külön rendelj meg.

Szex hirdetés

Puszi hogy rám irtál katintotál:) Élet vidám, molygos lány vagyok aki nem munkának tekinti az oldalon lévő tevénységet. Olyan élményben szeretnélek beneteket részesiteni mint még soha senki. Továbi részletekért hívj bátran.