2020. november 8., vasárnap

Víz bázisú Síkosító Gelato White Chocolate Truffle System Jo

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Víz bázisú Síkosító Gelato White Chocolate Truffle System Jo termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól! Aroma: Fehércsokoládé

Wand masszírozó Sultry Pillow Talk MOST 68703 HELYETT 46857

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Wand masszírozó Sultry Pillow Talk termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól! Anyag: ABSAkkumulátor: ÚjratölthetőGarantáljuk a teljes diszkréciót, és a csomag bizalmas kezelését. Senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, csak ön.

Wand masszírozó Sultry Pillow Talk MOST 68703 HELYETT 46857

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Wand masszírozó Sultry Pillow Talk termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól! Anyag: ABSAkkumulátor: ÚjratölthetőGarantáljuk a teljes diszkréciót, és a csomag bizalmas kezelését. Senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, csak ön.

Secura Santa Coming - epres óvszer (3db)

A Secura Santa Coming eper ízű óvszer. -kiváló minőség -piros szín -eper íz és illat -normál méret -szilikonos síkosítással ellátva -biztonságos ondótartállyal -átmérő: 52mm -hossz: kb. 18cm

360° water flow intim zuhany

A 360° water flow anális és hüvelyi irrigáló készülék, intim zuhany. Higiénikus használata aktus előtt és után egyaránt ajánlott.

Anal Cleaner Tube intim zuhany

Az Anal Cleaner Tube anális és hüvelyi irrigáló készülék, intim zuhany. Higiénikus használata aktus előtt és után egyaránt ajánlott.

Shunga Aphrodisiac Oils Blazing Cherry melegítő masszázsolaj

A Shunga Aphrodisiac Oils Blazing Cherry melegítő masszázsolaj . Egy ízletes forrósító hatású masszázsolaj, amelyet elsősorban az erogén zónák stimulálására fejlesztettek ki. A lágy intim csókok aktiválják a melegítő hatást. Öntsön kis mennyiségű olajat a kívánt területre és finoman masszírozza be a bőrbe. A test bármely részén, szabadon használható. A Shunga vágykeltő olaja pezsgő és eper ízével és illatával igazi különlegesség. Összetétele : Ingredients (I.N.C.I.): Glycerin USP/Glycérine USP, Propylene glycol, Flavor/Saveur (Aroma), Sodium Saccharin, D&C Red/Rouge #33 (CI 17200), FD&C Red/Rouge #40 (CI 16035)

SATISFYER PRO TRAVELLER LÉGHULLÁMOS CSIKLÓIZGATÓ

A Satisfyer Pro Traveler bőrbarát szilikonból készült léghullámos csiklóizgató. 11 szívó funkcióval rendelkező, egyedi formájú, léghullámos csiklóizgató, mely egy mágnessel záródó tokban helyezhető el. Erős léghullámos stimuláció Teljesen vízálló kivitel Könnyű tisztíthatóság 11 féle stimulációs program Egyszerű vezérlés Töltési idő: 1,5 óra Működési idő egy töltéssel: 90 perc Akkumulátoros működés (500 mAh Li-Ion) Mágneses csatlakoztatású USB-s töltőkábel a dobozban

Shunga Aphrodisiac Oils Caramel Kisses melegítő masszázsolaj

Az Aphrodisiac Oils Caramel Kisses melegítő masszázsolaj . Egy ízletes forrósító hatású masszázsolaj, amelyet elsősorban az erogén zónák stimulálására fejlesztettek ki. A lágy intim csókok aktiválják a melegítő hatást. Öntsön kis mennyiségű olajat a kívánt területre és finoman masszírozza be a bőrbe. A test bármely részén, szabadon használható.

Shunga Aphrodisiac Oils Vanilla Fetish melegítő masszázsolaj

A Shunga Aphrodisiac Oils Vanilla Fetish melegítő masszázsolaj . Egy ízletes forrósító hatású masszázsolaj, amelyet elsősorban az erogén zónák stimulálására fejlesztettek ki. A lágy intim csókok aktiválják a melegítő hatást. Öntsön kis mennyiségű olajat a kívánt területre és finoman masszírozza be a bőrbe. A test bármely részén, szabadon használható. A Shunga vágykeltő olaja vanília ízével és illatával igazi különlegesség

Bijoux Indiscrets Bliss Bliss massage gel 30ml masszázsolaj

A Bijoux Indiscrets Bliss Bliss massage gel 30ml A Bijoux Indiscrets saját fantasztikus masszázsgéljét hozza el Önnek. Se parfüm, se szín, se íz, élvezheti szeretője bőrének természetes vonzerejét. Ez a pazar, szilikon alapú masszázsgél kiválóan alkalmas a szex előtti masszázsra, a bőrt selymessé, izgatóvá varázsolja.

Waterglide 300ml Fruity Cherry ízesített síkosító

A Waterglide 300ml Fruity Cherry cseresznyeízesítésű vízbázisú síkosító hosszantartó hatással. Javítja a síkosságot szexuális aktus közben és biztodítja a legjobb minőségű csúszást amit az intim testrész igényel. Alkalmas segédeszközökhöz és más erotikus játékszerekhez. Szintelen, íztelen, szagtalan. Mivel olaj és zsírmentes összetevőket tartalmaz nagyon hosszantartó és gazdaságos. Vízben oldódó és könnyen lemosható! Ne tegye ki közvetlen napfénynek!

Bijoux Indiscrets Désir Metallique Handcuffs - Silver karköt

A Bijoux Indiscrets Désir Metallique Handcuffs - Silver fémből készült, elegáns karperec. Ezek a karkötők titkot rejtenek: bilincsekké válnak, amikor csak akarja. Rögzítse őket a kapcsokkal ellátott lánccal és kezdje el a játékot! Hideg és fémes érintése mindent örömmé változtat!

Bijoux Indiscrets Désir Métalique Collar Silver nyaklánc

A Bijoux Indiscrets Désir Métalique Collar nyaklánc állítható fém fojtóval. Hűvös fémláncai, amelyek leterítik a törzset és a derekad körül kiemelik az íveket. Könnyen viselhető nyaklánc bármilyen alkalomra és szuggesztív hálószobai kiegészítő a puha rabságokhoz.

Bijoux Indiscrets Nip Gloss Duet 13ML hűsítő és melegítő gél

A Bijoux Indiscrets Nip Gloss Duet két üveg, az egyik melegítő, a másik hűsítő hatással. Stimuláló testápoló, intim helyekre, férfiak és nők erogén zónáira. Kísérletezzen érzékeivel, tesztelje érzékenységét, és derítse ki, milyen hőmérsékleten változik a vágy lelkessé.

Oral sex balm orális balzsam

Az Oral sex balm hűsítő és sikosító hatású balzsam kókuszdió illattal, kifejezetten orális szexhez tervezve. Közvetlenül az ajkakra vagy a péniszre is felvihető, latex óvszerekkel való alkalmazása nem javasolt. Gyengéd hűsítő hatása ellentétben áll a szája természetes melegével, míg a sikló hatás csökkenti a súrlódást a ?fel és le? mozgás során, így bemutathatja legjobb mozdulatait. Ráadásul csodálatos íze és illata van ... mmmm kókuszdió! Használata : Vigye fel közvetlenül az ajkakra vagy a péniszre. Amint a szájába veszi, a hűtőhatás fokozódik, és egy olyan csúszófilmet képez, amely csökkenti a súrlódást az orális szex alatt.

Bijoux Indiscrets Finger play gel stimuláló gél

A Bijoux Indiscrets Finger play gel vízbázisú, kókuszdió illatú gél, aloe vera tartalommal, mely kiválóan alkalmas a csikló, a vulva és a pénisz stimulálására. Az aloe vera táplálja és hidratálja a bőrt, ezért érzékeny bőrűek is használhatják. Néhány cseppet fel kell vinni az ujjra. A gél kompatibilis óvszerekkel és segédeszközökkel is. Tedd csúcspontodat partnered számára úgy, hogy az ujjaidat csúsztatod intim területükön. Figyelem csodálatos íze és illata van ... mmmm kókuszdió! Használata : Vigyen néhány cseppet az ujjaira, szeméremtestére vagy a péniszére. Ismételje meg annyiszor, ahányszor szükséges.

Bijoux Cosmetiques Anal play gel anális gél

A Bijoux Cosmetiques Anal play gel árnikát, kamillát és aloe verát tartalmazó, kókuszdió illatú gél, melyet kifejezetten anális stimulációhoz fejlesztettek. Összetevői bizosítják a terület rugalmasságát és hidratálják is azt. Alkalmazása : egy kis gélt közvetlenül a végbélnyílásra vagy ujjra helyezni és óvatosan bedörzsölni. Óvszerekkel és segédeszközökkel is kompatibilis. Akár szakértő, akár kezdő, anális játék előtt rendkívül fontos a terület hidratálása. Ez a gél arnikát, kamillát és aloe verát tartalmaz, amelyek növelik a hidratációt és az anális rugalmasságot, csökkentve a súrlódást a behatolás során. Ráadásul csodálatos íze és illata van ... mmmm kókuszdió! Használata : Vigyen fel egy kis gélt közvetlenül a végbélnyílásra vagy az ujjaira, és dörzsölje be.

Bijoux Cosmetiques Hair and skin shimmer dry oil szexis olaj

A Bijoux Cosmetiques Hair and skin shimmer dry oil speciális olaj,amely kiemeli a test minden részét és gyönyörű ragyogást biztosít neki. Cseppentsen a pipettából a kívánt részre három cseppet és dörzsölje be. Az olaj hidratáló hatással rendelkezik, antibakteriális és kellemes kókusz illatú. Óvszerekkel való közvetlen érintkezés nem ajánlott ! Kifejezetten a bőrre és a hajra tervezett ez a száraz olaj. Kókuszolajat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek hidratálják és kiemelik a test legszexisebb területeit: farizmok, hónalj, szeméremtest (még ha van rajta szőrzet is). Ráadásul csodálatos illata van ... mmmm kókuszdió! Ne légy félénk, használd tetszés szerint. Használata : Csak intenzív találkozás előtt töltsön be három kis cseppet ebből az olajból. Nyomja össze a pipettát, hogy az olajat az applikátorba szívja. Csavarja le az üveget, válassza ki a legszexisebb testrészét, és nyomja meg újra, hogy kiadja a bőrére. Dörzsölje be az ujjaival.

Bijoux Indiscrets Mouthwatering spray orális spray

A Bijoux Indiscrets Mouthwatering spray citrom ízű, almasav tartalmú, a nyáltermelést fokozó spray. Használatával az orális közösülés élménye tovább fokozható. Az aktus megkezdése előtt háromszor kell a nyelvre permetezni belőle. Ha szükséges, a permet felvitele megismételhető. Almasavat tartalmaz, egy természetes savat, amely fokozza a nyáltermelést, amikor érintkezik a nyelvével. Használata : Ez a folyékony spray almasavat tartalmaz, amely fokozza a nyáltermelést. Permetezzen be háromszor a nyelvére, és kezdje el a szórakozást! Ha szükséges, ismételje meg.

Bijoux Indiscrets Clitoral balm klitorisz balzsam

A Bijoux Indiscrets Clitoral balm serkentő és melegítő hatású, kókuszdió illatú balzsam, amelyet közvetlenül a csiklóra kell finoman masszírozni. Ginzenget és arginint is tartalmaz, így fokozható az orgazmus is. Gyorsan felszívódik, latex óvszerekkel és erotikus segédeszközökkel is kompatibilis. Élvezze a szuper intenzív érzéseket a szexuális találkozás során ezzel a melegítő hatású balzsammal, amelyet kizárólag a klitorisz számára terveztek.

Bijoux Indiscrets Nipple play gel mellbimbó stimuláló gél

A Bijoux Indiscrets Nipple play gel q mellbimbók stimulálásra kifejlesztett, hűsítő hatású gél. A gél hatása a szeméremajkak segítségével akár az intim területeken is érvényesül. Javasolt hűtőszekrényben tárolni. Óvszerekkel és segédeszközökkel is kompatibilis. Tudta, hogy a mellbimbó a test egyik legérzékenyebb területe? Kapcsolja ezt az érzékenységet élvezetessé, serkentve a mellbimbókat a hűsítő hatású gél fémes applikátorával. A hőmérséklet kontrasztja, amely eljut a csúcspontig, és ... ne álljon meg itt! Csókold meg a gélt, és helyezd át hűtőhatását más erogén zónákba. Figyelem a nemi szervek területén fokozódik a hűsítő hatás! Használata : Csavarja le a fedelet, hogy megtalálja a fémes applikátort. Vigye fel a gélt úgy, hogy az applikátort a mellbimbó fölé mozgatja, serkenti, amíg fel nem válik. Kímélő hűsítő hatást fog érezni, amelyet átvihet más erogén zónákba.

White & Black - erős, étrend kiegészítő férfiaknak (2db)

A White & Black erős, étrend kiegészítő férfiaknak. Kifejezetten férfiak számára kifejlesztett, természetes étrend kiegészítő, értékes, növényi kivonatokkal, a jól ismert Rider erejével. Adagolás: 1-2 kapszula lehetőleg éhgyomorra történő bevétele javasolt, 2db folyadékkal, legalább az aktus előtt fél órával. Hatóanyagok mennyisége/1 kapszula: Ginzeng 150mg - ebből Ginzenozid: 7,995mg Aranygyökér 150mg - ebből Rosavin: 4,83mg Kínai ördögcérna 100mg - ebből Poliszacharin: 45mg Fahéj 50mg - ebből Kumarin: 0,55mg Összetevők: Porított Ginzeng gyökér (Panax Ginseng), porított Rózsagyökér kivonat (Rhodiola Rosea), zselatin kapszula, 10:1 arányú Ördögcérna gyümölcs kivonat (Lycium Chinense), porított FAhéj kéreg kivonat (Cinnamomum Cassia), színezékek (E102 Tartrazin, E124 Ponceau 4R) Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl, azaz max. 1-2 kapszula naponta. Gyemekek elől gondosan elzárva tartandó! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.