2021. június 6., vasárnap

Szexpartner

Szexpartnert keresek én 35 éves férfi vagyok idősebb hölgyet keresek pécsen aki valóra váltsa az álmom hogy egy idő hölgyel szexelnek 45-60korig keresek hölgyet irj a vorossandor34@gmail.com rá vagy hívj a 06307308768

Evolved TRAVEL GASM Kemény vibrátor

Az Evolved TRAVEL GASM fémből készült, kemény, újratölthető, elegáns, kompakt kivitelű, 10 rezgési funkcióval rendelkező, könnyen kezelhető, LED-es kijelzővel ellátott minivibrátor. Kezdőknek is ajánlott. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is. Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Fun Factory NÓS black Vibrációs péniszgyűrű

A Fun Factory NÓS black szilikonból készült, újratölthető ,4 rezgési és egy meglepetés funkcióval ellátott, két motorral felszerelt, rugalmas, könnyen kezelhető, prémium kategóriájú péniszgyűrű. A terméket pároknak is ajánlják, előjáték során az ujjakra felhelyezve a csikló és a külső erogén zónák stimulálására is használható, szeretkezés közben is viselhető. Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Fun Factory NÓS deep sea blue Vibrációs péniszgyűrű

A Fun Factory NÓS deep sea blue szilikonból készült, újratölthető ,4 rezgési és egy meglepetés funkcióval ellátott, két motorral felszerelt, rugalmas, könnyen kezelhető, prémium kategóriájú péniszgyűrű. A terméket pároknak is ajánlják, előjáték során az ujjakra felhelyezve a csikló és a külső erogén zónák stimulálására is használható, szeretkezés közben is viselhető. Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Whip Me Baby Leather Whip ostor

A Whip Me Baby Leather Whip bőrből készült ostor, színes fogantyúval.

Whip Me Baby Leather Whip ostor

A Whip Me Baby Leather Whip bőrből készült ostor, színes fogantyúval.

GP Cotton String Flogger Red ostor

A GP Cotton String Flogger Red puha, pamut csíkokból készült ostor szilárd, könnyen fogható fogantyúval és kényelmes csuklózsinórral

Rimba Whip 35 cm ostor

A Rimba Whip 35 cm 30 szálból álló, műbőrből készült ostor, gyönyörű fogantyúval.

Pleasure X-Tender Penis Sleeve 3 Péniszhosszabbító

A Pleasure X-Tender Penis Sleeve 3 TPR anyagú péniszhosszabbító.

Pretty Love Felix Klitorisz vibrátor

A Pretty Love Felix szilikonból készült, 30 rezgési funkcióval rendelkező, kétmotoros, nyuszi formájú csiklóizgatóval kiegészített, a g-pont stimulálására is használható szexuális játékszer. Mindkét ág rezgő, így egyszerre a hüvelyt és a csiklót is izgatni lehet vele. A Pretty Love Freda nyuszis vibrátor egy nyomógomb segítségével egyszerűen ki- és bekapcsolható. A csikló és a test belső stimulációjára egyszerre alkalmas. A Freda nyuszis vibrátor akár előjátékhoz vagy akár önkielégítéshez is használható. A klitorisz vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 2 x AAA elemmel működik. Hüvelybe vezethető hossz: 13 cm.

MALE silicone based lubricant - 150 ml anális síkosító

A MALE silicone based lubricant - 150 ml intim sikosító hidratáló hatással . Több kényelmet ad a szexuális tevékenységek során és kiegészíti a test természetes nedvességtartalmát, ami a nemi közösülést intenzívebbé teszi. A szilikon alapú textúrának köszönhetően a bőr nem adszorbeálódik, ami hosszú távú kellemes csúszást és selymes érzést okoz. v Latex óvszerekkel kombinálva is használható. A MALE Cobeco szilikon alapú kenőanyagok nem adszorbeálódnak a bőr által a szilikon alapú textúrának köszönhetően, amely hosszan tartó kellemes siklást és selymes érzetet okoz. A szilikon alapú kenőanyagok nem tartalmaznak vizet, és a bőr nem fogja könnyen felszívni őket. Ezért a szilikon alapú kenőanyag tovább fog tartani, mint a víz alapú kenőanyag.

MALE silicone based lubricant - 250 ml Anál síkosító

A MALE silicone based lubricant - 250 ml intim sikosító hidratáló hatással . Több kényelmet ad a szexuális tevékenységek során és kiegészíti a test természetes nedvességtartalmát, ami a nemi közösülést intenzívebbé teszi. A szilikon alapú textúrának köszönhetően a bőr nem adszorbeálódik, ami hosszú távú kellemes csúszást és selymes érzést okoz. v Latex óvszerekkel kombinálva is használható. A MALE Cobeco szilikon alapú kenőanyagok nem adszorbeálódnak a bőr által a szilikon alapú textúrának köszönhetően, amely hosszan tartó kellemes siklást és selymes érzetet okoz. A szilikon alapú kenőanyagok nem tartalmaznak vizet, és a bőr nem fogja könnyen felszívni őket. Ezért a szilikon alapú kenőanyag tovább fog tartani, mint a víz alapú kenőanyag.

Lust gyűrűtrió

Lust gyűrűtrió - Eladó - Webáruházban kapható!

OXBALLS Ultraballs - extra erős golyós péniszgyűrű szett

Az OXBALLS Ultraballs TPR anyagú, méretre táguló péniszgyűrű. -bőrbarát anyag -nagyon rugalmas -nyúlékony -közepesen vastag fal -két golyós felszín -külső átmérő: 5cm (rugalmas) -belső átmérő: 2,3cm (rugalmas) -anyagvastagság: 1,3cm -kis gömbök átmérője: 1,8cm -2db gyűrű a szettben

Bijoux Indiscrets Nip Gloss Duet 13ML hűsítő és melegítő gél

A Bijoux Indiscrets Nip Gloss Duet két üveg, az egyik melegítő, a másik hűsítő hatással. Stimuláló testápoló, intim helyekre, férfiak és nők erogén zónáira. Kísérletezzen érzékeivel, tesztelje érzékenységét, és derítse ki, milyen hőmérsékleten változik a vágy lelkessé.

Bijoux Indiscrets Clitoral balm klitorisz balzsam

A Bijoux Indiscrets Clitoral balm serkentő és melegítő hatású, kókuszdió illatú balzsam, amelyet közvetlenül a csiklóra kell finoman masszírozni. Ginzenget és arginint is tartalmaz, így fokozható az orgazmus is. Gyorsan felszívódik, latex óvszerekkel és erotikus segédeszközökkel is kompatibilis. Élvezze a szuper intenzív érzéseket a szexuális találkozás során ezzel a melegítő hatású balzsammal, amelyet kizárólag a klitorisz számára terveztek.

Bijoux Indiscrets Maze Tassel Choker nyakörv és póráz

A Maze Tassel Choker PVC anyagból készült, igazán szexi, gyönyörű kidolgozású, 3 az 1-ben nyaklánc, póráz és finom ostor. Rojtjai pórázzá válhatnak és hagyhatja, hogy kedvese vezérelje. Ön arra használja, hogy örömmel büntesse, mivel finom ostor lesz belőle. Ez a divatos kiegészítő rabságból ad inspirációt a hálószoba szórakozásában.

Bad Kitty - szeméremszéthúzó csipeszek derékalsóval

A Bad Kitty ABS/Szilikon anyagból készült szemérem csipeszek, hozzájuk állítható pántokkal csatlakozó rugalmas derékpánttal és fekete, műanyag gyöngysorral. A csipeszek műanyagból készülnek, lila szilikon borítással, erősségük kis csavarral szabályozható. A csipeszek teljes hossza 6cm. A derékpánt rugalmas gumiból készül. Teljes hossza: 68cm (rugalmas).

Pipedream Extreme Silicone Cock Blocker Farokketrec

A Pipedream Extreme Silicone Cock Blocker szilikonból készült, különleges erotikus kiegészítő. S/M szex, fetish és szerepjátékok kiegészítője lehet. Ez a high-end farokketrec testbiztonságos, ftalátmentes Elite Szilikonból készült és kényelmes, hosszú távú viseletre tervezték. A hardcore szilikon pénisz blokkoló jellegét meghatározza egy erős rozsdamentes acél állítható gyűrű. A szilikon kalitka könnyen mosható, test-biztos, és szuper higiénikus. A szilikon hüvely fémgyűrűre való felszereléséhez győződjön meg arról, hogy a fémgyűrű nyílása felfelé néz, és csúsztassa mindkét szilikon hurkot a gyűrű mindkét oldalára. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Ns Novelties Renegade Bondage - Ball Gag Szájpecek

A Renegade Bondage vinyl és ABS anyagú,lélegző szájpecek.

Renegade Rev. Power Cage péniszköpeny

A Renegade Rev. Power Cage TPE anyagú,rugalmas,nyúlékony köpeny.A belseje csomópontokkal textúrált a nagyobb stimuláció érdekében.Külső kialakítása a partner számára izgató hatású. Szorító hatása segíti a merevedés megtartását, belső stimulációt biztosít. A nyitott kialakítás miatt nem csökkenti az ingerek érzékelését.

Keresés

Sziasztok. Keresek 2 "keménykotesu ff. - t, ki rendbe tenne lent, fent. 57/154/60kg.Rámenős, fehér, ápolt,, nem tetkos. Csak pecsit, nem 1 alkalomra. Ha Ti vagytok, jelentkezzetek. Csak nagy intim mérettel. Min. 19.

Keresés

Sziasztok. Keresek 2 "keménykotesu ff. - t, ki rendbe tenne lent, fent. Rámenős, fehér, ápolt,, nem tetkos. Csak pecsit, nem 1 alkalomra. Ha Ti vagytok, jelentkezzetek. Csak nagy intim mérettel. Min. 19.

Tökéletes alakú sexbaba,realdoll,sexdoll eladó

Abszolult realisztikus,csodaszép királylány eladó.Semmire nem mond nemet,nem neheztel,nem lesz terhes, nem lép félre,nem követelőzik.Ha jól bánsz vele évekig hűséges társad lesz. Kifogástalan állapot,minden működik. Magasság 156cm,mellbőség 88 cm,derék 57 cm,csípő 90 cm,súly 36 k,világos barna bőrszín,zsír új fej.. Szőke paróka,takaró,hüvely melegítő,fehérnemű. tisztító szerszám tartozék. Gyári dobozában azonnal elvihető.