2021. január 31., vasárnap

Csak egy hívás és elérsz! 06 90 188 028

Malackodjunk egy kicsit. Eleged van a fiatal korosztály tapasztalatlanságából! Spermádat beverheted csepp mentesen a torkomba! Vagy szét kenheted az arcomon! Pohárba kivered és meg eteted velem kanállal, meg ízleled te is! Adj egy esélyt, a többit bízd rám! Élő vonal Éjjel nappal 06 90 188 028 Hívás dija bruttó: 460 Ft / perc Velem átélhetsz sok olyasmit, ami otthon soha, még csak témában sem mertél felhozni. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Érzéki szex Bellávall 0690188028

Telefonszex velem. Bella vagyok nagy cicis molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. kedves, bájos arcú mosolygós beszélgetős lány vagyok. Szexeljünk egyet, kell a farkad édes! Emelt dijas számom 06 90 188 028 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Csak egy telefon és elérsz! 06 90 188 028

Érett férfi vagy? Szeximádó értett hölgy vagyok, azt kapod amit látsz, szeretem a testem. Kényeztetnélek cicásan, vagy vadmacskásan. Én valóban élvezem amit csinálok. Hívj édes, nagyok jók vagyunk mi ketten együtt! Emelt dijas számom 06 90 188 028 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Solid Bending felcsatolható dildó

A Solid Bending PVC anyagú,péniszformájú, rugalmas, felcsatolható dildó, állítható pántokkal. A Solid Bending-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Renegade - Vibrating Msgr I prosztata vibrátor

Renegade - Vibrating Msgr I prosztata vibrátor - Eladó - Webáruházban kapható!

Prett Love Massage Léghullámos vibrátor

A Massage szilikonból készült,újratölthető szívó vibrátor. (USB töltő a csomagban).12 féle vibrációval és és szívómóddal rendelkezik.

FP by Fernand Péril Feromon parfum

Az FP by Fernand Péril friss és energikus, keverve fűszerekkel, citrusfélével, és feromonokkal. Kiváló minőségű feromon parfüm férfiak számára. Az új Fernand-Péril-Line termékünk feromon-parfümjének exkluzív illatanyagai egyedülálló módon hangsúlyozzák a férfi vonzerejét. Ez az illat erotikus vonzerejét néhány perc alatt kifejlesztheti, és több órán át kitart.

Bad Kitty - szíves bilincsek

A Bad Kitty Polyurethan/fém bőr hatású anyagból készült bilincsek, körben végig dekoratív, csillogó szív motívumokkal és piros varrással díszítve. Fém D-rögzítőgyűrűkkel és karikákkal. A két bilincset rövid fém lánc köti össze, mely mindkét végén kis fém karabinerben végződik, így levehető. A bilincsek mérete fém csattal állítható: 17-27cm között. A bilincsek szélessége: 5,5cm. A fém lánc teljes hossza: 15cm.

Bad Kitty - szíves nyakörv, fém pórázzal

A Bad Kitty kiváló minőségű nylon/fém, bőr hatású anyagból készült nyakörv, körben végig dekoratív, csillogó szív motívumokkal és piros varrással díszítve. Fém D-rögzítőgyűrűvel és karikával. Hozzá kis karabinerrel csatlakoztatható fém pórázzal, mely műbőr fogóban végződik. A nyakörv mérete fém csattal állítható: 35-48cm között. A póráz teljes hossza: 78cm.

Pipedream Posable Partner Strap-on Felcsatolható dildó

A Pipedream Posable Partner Strap-on ABS/TPE anyagból készült, hölgyek részére készített, felcsatolható, hajlékony, erezett felületű, pénisz formájú felcsatolható dildó. A csomag tartalmaz egy szemmaszkot is. Flexibilis és puha, életszerű anyag, amely jobban érzi magát, mint az igazi, és mindig kemény marad. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Silicone Strap-on Los Analos - 3in1-ben vibrátor

A Silicone Strap-on Los Analos szilikonból készült, péniszhez vagy dildóhoz rögzíthető, egy rezgési funkcióval rendelkező, felvehető, a csikló stimulálására, de anális vibrátorként is használható, péniszgyűrűvel kiegészített felcsatolható vibrátor. A viibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. Nagyon kellemes, ruganyos, bársonyos felszínű anyagból készült péniszgyűrű, nyuszis csiklóizgató karral, valamint hozzá csatlakozó análvibrátorral. 2 db AAA elemmel működik. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. A vibrátor hossza 16cm, átmérője 2,6cm. A gyűrű átmérője 3,2cm (enyhén rugalmas).

Pipedream Vibrating Hollow Strap-on black - Felcsatolható vi

A Pipedream Vibrating Hollow Strap-on black PVC anyagú, állítható rezgéserősségű, belül üreges, férfiaknak készített üreges, saját péniszre helyezhető, távirányítós, erezett felületű, felcsatolható vibrátor. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A csomag tartalmaz egy szemmaszkot is. Mostantól megszerezheti azt a hosszúságot és átmérőt , amiről mindig is álmodott . A kényelmes rugalmas hám könnyen beállítható a legtöbb mérethez. Tökéletes ED-ben szenvedő férfiaknak, korai magömléses problémáknak. A szupererős, többsebességű golyó izgalmas rezgéseket sugároz a vibrátor hegyénél, pontosan ott, ahol a legjobban szeretné őket. A Vibrating Hollow Strap-on-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 2 db AA elemmel működik.

Dildo with harness StrapON - felcsatolható dildó

A Dildo with harness StrapON PVC anyagú, hölgyek részére szánt, felvehető, erezett felületű felcsatolható dildó. Pénisz formájú, natúr színű dildó, fekete, méretre állítható alsóval. A Dildo with harness StrapON-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. -élethű forma és szín -felcsatolható kivitel -széles tapadótalp -változatos felhasználhatóság -a dildó hossza 20cm -a dildó átmérője 3,8-4,2cm -az alsó derékmérete kb. 110cm, de állítható

Penis-Sleeve Duplaszerető péniszköpeny vibrátor

A Penis-Sleeve Duplaszerető férfiak részére szánt, felcsatolható, pumpálval a kellő méretre növelhető, de távirányítós, állítható vibrációs motorral is ellátott, erezett felületű erotikus kiegészítő. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A vibráció erőssége számtalan fokozatba állítható. 14cm mély, belső átmérője 4cm - szűkre pumpálható. Teljes hossza 20cm, külső átmérője 5cm. Szabályozható szíjak a tökéletes illeszkedésért. 2 db AA elemmel működik. A Penis-Sleeve-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream PENETRIX STRAP ON Felcsatolható vibrátor

A Pipedream Penetrix Strap On PVC/Latex anyagból készült. hölgyek részére készített, felcsatolható, vibrátoros, távirányítóval szabályozható, pénisz formájú felcsatolható vibrátor. A csomag tartalmaz egy szemmaszkot is. A Penetrix Strap On-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik

Pipedream Vibrating Hollow Strap-on flesh - Felcsatolható vi

A Pipedream Vibrating Hollow Strap-on flesh PVC anyagú, állítható rezgéserősségű, belül üreges, férfiaknak készített üreges, saját péniszre helyezhető, távirányítós, erezett felületű, felcsatolható vibrátor. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A csomag tartalmaz egy szemmaszkot is. Mostantól megszerezheti azt a hosszúságot és átmérőt , amiről mindig is álmodott . A kényelmes rugalmas hám könnyen beállítható a legtöbb mérethez. Tökéletes ED-ben szenvedő férfiaknak, korai magömléses problémáknak. A szupererős, többsebességű golyó izgalmas rezgéseket sugároz a vibrátor hegyénél, pontosan ott, ahol a legjobban szeretné őket. A Vibrating Hollow Strap-on-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 2 db AA elemmel működik.

Pipedream HOLLOW STRAP ON Felcsatolható vibrátor

A Pipedream Hollow Strap On PVC anyagú Állítható rezgési funkcióval rendelkező, férfiaknak készített üreges, saját péniszre helyezhető, távirányítós felcsatolható vibrátor. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A csomag tartalamaz egy szemmaszkot is. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik

Pipedream Vibrating Panty vibrációs bugyi

A Pipedream Vibrating Panty ABS/Nylon anyagból készült, távirányítós vibrációs bugyi. A szexi, alacsony magasságú tanga belsejében diszkréten el van rejtve egy rejtett mikrogolyó, amely 20 lüktetési mintával rezegteti a használóját. A vezeték nélküli távirányító lehetővé teszi partnere számára, hogy ellenőrizze a rezgéseket a szomszéd szobából vagy az ebédlőasztalról. 2 db AAA elemmel működik.

Fun Factory STRAP & BOUND Invisible Denim 3 Felcsatolható di

A Fun Factory Strap & Bound Invisible Denim 3 100% pamutból készült a legtöbb Fun Factory dildóval kompatibilis heveder. 33-44 csípőméretre állítható.

Pipedream Anal Fantasy Collection Vibrating Curve anál vibrá

A Pipedream Anal Fantasy Collection Vibrating Curve ABS anyagból készült, uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott többsebességes anális játékszer. A pénisz formájától eltérő kialakítású. A test külső és belső stimulációjára alkalmas anál vibrátor. A Vibrating Curve ívelt tengelye és gyöngyös csúcsa tökéletes a P-Spot stimulációhoz, míg a csendes motor közvetlenül a legérzékenyebb területére juttatja a rezgéseket. Használja a tövében található többsebességű tárcsát, hogy pillanatok alatt elvigye a csapkodástól a lüktetésig. A készlet 2 ujjas ujjat, anális deszenzitizáló krémet, anális kenőcsöt és játéktisztítót tartalmaz. A Vibrating Curve-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pipedream King Cock 11" Cock with Balls Tapadókorongos

A Pipedream King Cock 11 dildo PVC anyagú,közepes méretű,herés,tapadókorongos,teljesen realisztikus,finoman erezett,kézzel festett,ftalátmentes,felcsatolható hámba helyezhető.könnyen tisztítható dildó.Minden egyes darab barázdáit, vénáit, makk részüket vagyis a legapróbb részleteket is rendkívüli precizitás mellett kézzel dolgoznak ki, hogy a lehető legrealisztikusabb élményt nyújtsa

Bathmate HYDRO7 Clear hidraulikus péniszpumpa

A Bathmate HYDRO7 Clear hydraulikus működésű, vizes péniszpumpa, az akár 6cm-rel hosszabb, akár 30%-kal vastagabb és akár 40%-kal nagyobb tömegű hímvesszőért! Maradandó eredmény akár 6 hét alatt! Maximum 18cm hosszúságú, nyugalmi állapotú hímvesszőre! Stílusos, Super Comfort Sleve kialakítás, mely biztosítja a maximális kényelmet! Extra erős hidroterápiás péniszpumpa, mellyel gyorsan, látványosan és fájdalommentesen növelheti meg szexuális teljesítményét és pénisze méretét! A vízzel működő pumpa rendszeres alkalmazása mellett (min. 6 hét) elérhető a pénisz méretének tartós növekedése is. A férfiasság hossza, akár 6cm-rel, átmérője és tömege, akár 30-40%-kal is növelhető. Élvezd a hidraulikus, vizes, kényeztető masszázst a zuhany alatt, vagy a kádban pihenve, majd gyönyörködjön az eredményben. Használat: A termék használatakor várja meg, míg megtelik vízzel (kb. 200ml), majd helyezze péniszét a hengerbe, és alkalmazza kb. 15 percig. A pumpa teljes hossza 30cm, mélysége 23,5cm, belső átmérője 5cm. Anyaga rendkívül tartós műanyag, Polycarbonat (PC), a mandzsetta rugalmas, nagyon kellemes, puha lágy tapintású, speciális szilikonszármazék (TPE). Előnyök: -extra kényelmes kialakítás -puha, kényelmes tömítőrész, mely puhán öleli körbe a péniszt és a herezacskókat -kivehető, könnyen tisztítható vákuummandzsetta -méretskála, mely jobb vizuális látóteret és útmutatást ad az eredmény követéséhez Tulajdonságok: -azonnali látható eredmény akár már 15 perc alatt -egyedülálló hydro-technológia -magas minőségű, tartós anyagok felhasználásával készült -tartós, maradandó eredmény akár már 6 hét használattal -akár 6cm-rel hosszabb és 40%-kal szélesebb pénisz -Teljes hossz: 30cm, mélység: 23,5cm, átmérő: 5cm, kapacitás: 200ml -maximum 18cm-es péniszméretig használható -áttetsző henger, fekete mandzsetta

Pretty Love Ira Pink G-pont vibrátor

A Pretty Love Ira Pink ABS/szilikon anyagból készült, 10 rezgési funkcióval rendelkező vibrátor. A gumós feje és a Ívelt, textúrált tengelye kitűnően alkalmas a hüvelyi és a g-pont stimulációjára. 1 x AA elemmel működik. A g-pont vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Gyógy-és Érzéki Kényeztető Masszázsok Debrecen

Üdvözöllek! Kedves, vidám okleveles masszőz lány vagyok, aki igényes - higiénikus környezetében vár téged szeretettel s ajánlani tud részedre: egy kellemes masszázs-variációt, igény szerint, amit erotikus érzéki kényeztetésekkel fejezhetünk be, Ha szeretnél a rohanó világban egy kicsit megpihenni, feltöltődni, akár egy kicsit beszélgetni...... Várlak hangulatos kis szalonomban. Időpont egyeztetés: Hétk: 08.00 - 15.00 ig. Weboldalam: https://ift.tt/39wtle8 Bővebb felvilágosítás telefonon: 06-20-418-7387 Puszy Victória

Gyógy-és Érzéki Kényeztető Masszázsok Debrecen

Üdvözöllek! Én egy kedves érzéki szöszi masszőz lány vagyok, aki vár téged szeretettel, Debreceni higiénikus, diszkrét környezetében: - Egy kellemes masszázs-variációra, majd többféle erotikus kényeztetésekre.... Igény szerint: -gyógy, relax masszázsok - hát masszázs -lingam masszázs - prosztata masszázsra... Ha szeretnél a rohanó világban egy kicsit megpihenni, feltöltődni , akár beszélgetni...Várlak szeretettel hangulatos kis szalonomban!!! Masszázsaimról lejjebb a Web.oldalamon olvashatsz!!! Időpont egyeztetés: Hétk: 08.00 - 15.00-ig a 06 20 418 7389 sz. Weboldalam: victoriamasszazsa.webnode.hu/ Szép napot !

Érzéki és Gyógy- Kényeztető Masszázsok Debrecen

Üdvözöllek! Szeretnélek egy kellemes erotikus masszázsra csábítani!!! Kedves, vidám okleveles masszőz lány vagyok, aki igényes - higiénikus környezetében vár téged szeretettel s ajánlani tud részedre: egy kellemes masszázs-variációt, igény szerint, amit erotikus érzéki kényeztetésekkel fejezhetünk be, Ha szeretnél a rohanó világban egy kicsit megpihenni, feltöltődni, akár egy kicsit beszélgetni...... Várlak hangulatos kis szalonomban. Időpont egyeztetés: Hétk: 08.00-15.00 -ig. Weboldalam: https://ift.tt/39wtle8 Bővebb felvilágosítás telefonon: 06-20-418-7387 Puszy Victória

Intim barátnő támogatással.

60-as férfi keres 30-45 közötti karcsú hölgyet intim barátnőnek Székesfehérvár és Budapest közötti területről. Válasz "gogo1111@freemail.hu" címen.