2020. augusztus 16., vasárnap

Erotikus mukára csinos lányt keresek Győrbe

Erotikus munkára keresek fiatal csinos lányt,hosszabb időre is.Szállás van,jo kereset,azonnal jöhetsz,közel az üzletekhez.Igényes tiszta környezet,kezdő is lehetsz.nappali munka.Várom fotos jelentkezésed,ha igényes magyar lány vagy és dolgozni szeretnél.

Erotikus munka csinos lánynak Győrben

Erotikus munkára fiatal,igényes lányt keresek,akár hosszabb időre is.Szállás van,jol kereshetsz,igényes környezet,nappali munka,kezdő is lehetsz,azonnal jöhetsz.Gyere és keress sokat,ha káros szenvedélytöl mentes magyar lány vagy,üzenj.

Erotikus munka fiatal lánynak Győrben

Erotikus munkára keresek igényes fiatal lányt,akár hosszabb időre is.Szállás van,jo kereset,igényes tiszta környezet,kezdő és bejáros is lehetsz.Üzletekhez közel van,saját szoba,nappali munka.Várom jelentlezésed ha káros szenvedélytöl mentes magyar lány vagy.Üzenj:hancurozzunk11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgynek masszázs és erotika Győrben

Ápolt,igényes hölgyet keresek aki erotikus maszirozásra és sexre vágyik.Elhanyagolt, nem független is lehetsz,velem ellazulhatsz és kiélheted vágyaidat,akár jol leszophatsz,puncid is nyalnám közben.Nagy cicis magányos,elhanyagolt hölgy is lehetsz.Üzenj:hancurozzunk11@gmail.com-ra fotoddal.Várlak egy kellemes együttlétre..

Erotikus munka azonnal hölgyeknek Győrben

Erotikus munkára csinos,fiatal hölgyet keresek,akár hosszabb idöre.Szállás van,jo kereset,igényes tiszta környezet,kezdő is lehetsz,központi fekvésü hely közel az üzletekhez,saját szoba.Várom fotos jelentkezésed,ha problémáktol mentes lány vagy..sexcsata11@gmail.com cimre.

The Boss - A főnöki maszturbátor (Jégkék)

A Boss maszturbátor egy elég méretes (vastag) játékszer, melyet a Perfect Fit gyártó direkt az intenzív maszturbációs élmény és a könnyebb siklás érdekében fejlesztett ki. A belső bordák és dudorok a szokásosnál nagyobbak, így intenzívebb stimulációs masszázsélményt nyújtanak fel-lemozgatáskor. A kényeztető felső végén egy kis lyuk található, mely gondoskodik a levegő könnyebb távozásáról. Tulajdonságok: -szuper lágy, nyúlékony anyag -extra masszázst nyújtó belső stimuláló bordák, dudorok -spirális forma -nagy makk -belső hossz: 16,5cm -max. külső átmérő: 6,4cm -belső átmérő rugalmas, minden méretre passzol Anyaga: Silaskin: egyedi Szilikon és TPR (thermoplasztikus gumi) nagyon nyúlékony keveréke. FIGYELMEZTETÉS: Latex termékekkel, óvszerrel együtt nem kompatibilis, nem használható. TIPP: a termékhez kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt.

SilaSkin Cock Péniszgyűrű és Herenyújtó-gyűrű (tejfehér)

A termék egy nagyon egyedi kombinációja a péniszgyűrűnek és a herenyújtónak. Használat: Először döntsd el, hogy a vékonyabb, vagy a vastagabb gyűrűt szánod-e a péniszedre, ugyanis először mindenképp a hímvesszőre kell felhelyezned tövig a gyűrűt. Ezt követően a herenyújtóba csak dugd bele két ujjad, feszítsd szét, majd tedd fel a herezacskód tövére és végül finoman engedd össze, az ujjaid kihúzásával. El sem fogod hinni, mennyire más érzés a szex, miközben ezt viseled! Tulajdonságok: -nagyon rugalmas anyag -bársonyos tapintás -gumiabroncs mintázat -kemény, tartós erekció -tejfehér szín Anyaga: Silaskin: egyedi Szilikon és TPR (thermoplasztikus gumi) nagyon nyúlékony keveréke. FIGYELMEZTETÉS: Latex termékekkel, óvszerrel együtt nem kompatibilis, nem használható. TIPP: a termékhez kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt. Használati útmutató letöltése (PDF)

SilaSkin Ball Heregyűrű és nyújtó (tejfehér)

Kezdők számára is ideális SilaSkin Heregyűrű és nyújtó! Használat: Nagyon könnyű felhelyezni: csak dugd bele két ujjad, feszítsd szét. Ezt követően tedd fel a herezacskód tövére és végül finoman engedd össze, az ujjaid kihúzásával. El sem fogod hinni, mennyire más érzés a szex, miközben ezt viseled! Tulajdonságok: -nagyon rugalmas anyag -herenyújtó, heregyűrű és péniszgyűrű egyben -vastag fal, széles kialakítás -gumiabroncs mintázat -egyszerű használat -hossz: 5,1cm -áttetsző szín Anyaga: Silaskin: Szilikon és TPR (thermoplasztikus gumi) speciális keveréke a Perfect Fit által kifejlesztve. FIGYELMEZTETÉS: Latex termékekkel, óvszerrel együtt nem kompatibilis, nem használható. Használati útmutató letöltése (PDF)

SilaSkin Ball Heregyűrű és nyújtó (fekete)

SilaSkin Heregyűrű és nyújtó: egy tökéletes játékszer a herenyújtásban kezdők részére. Használat: Nagyon könnyű felhelyezni: csak dugd bele két ujjad, feszítsd szét. Ezt követően tedd fel a herezacskód tövére és végül finoman engedd össze, az ujjaid kihúzásával. El sem fogod hinni, mennyire más érzés a szex, miközben ezt viseled! Tulajdonságok: -nagyon rugalmas anyag -herenyújtó, heregyűrű és péniszgyűrű egyben -vastag fal, széles kialakítás -gumiabroncs mintázat -egyszerű használat -hossz: 5,1cm -fekete szín Anyaga: Silaskin: Szilikon és TPR (thermoplasztikus gumi) speciális, nagyon puha, rugalmas keveréke. FIGYELMEZTETÉS: Latex termékekkel, óvszerrel együtt nem kompatibilis, nem használható. TIPP: a termékhez kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt. Használati útmutató letöltése (PDF)

Play Zone Farokjáték - pénisz-, heregyűrű és nyújtó szett (9

Play Zone Farokjáték - egy 9 részes péniszgyűrű, heregyűrű és herenyújtó szett, melyet játékosan, tetszőlegesen variálhatsz, maximálisan személyre szabva. A gyűrűk mérete 2,8cm-től 4,8cm-ig terjed, 0,25cm-es lépésközökkel. A gyűrűk átmérője: - 2,8cm (1.1inch) - 3,05cm (1.2inch) - 3,3cm (1.3inch) - 3,55cm (1.4inch) - 3,8cm (1.5inch) - 4,05cm (1.6inch) - 4,3cm (1.7inch) - 4,55cm (1.8inch) - 4,8cm (1.9inch) Tippek a felhasználáshoz: Leggyakrabban használt péniszgyűrűk: 2,8cm, 3,05cm és 3,3cm Heregyűrű szekció: 3,3cm, 3,55cm, 3,8cm és 4,3cm Herenyújtáshoz: Próbáld ki, milyen, ha nem egyet, hanem több gyűrűt helyezel fel ezek közül egymás alá! Így lesz a heregyűrű készletedből herenyújtó! Kombinált gyűrű (herezacskó és pénisz egyszerre átbújtatva, pénisz teljes keresztmetszetét egyben átölelve): 3,8cm, 4,05cm, 4,3cm, 4,55cm és 4,8cm Próbáld ki, mennyire más érzés, mikor egy ilyen tökéletesen passzoló gyűrűt viselsz a farkadon. A plüssösen puha, szilikon anyagú Xact-Fit gyűrűk prémium minőségűek és hihetetlenül erősek. Minden egyes darab oldalfalán rajta van a mérete inchben (1.1-1.9), hogy többé ne kelljen találgatnod melyik is vált be a leginkább. A gyűrűk anyaga: prémium minőségű, bársonyos borítású Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A tartó anyaga: ABS (műanyag).

PFBlend Ball Heregyűrű és nyújtó (áttetsző)

PFBlend Heregyűrű és nyújtó: egy játékszer azoknak, akik a feszesebb herenyújtókat szeretik. A herenyújtó erősebb tartású, ruganyos anyagból készül, így tökéletes választás, ha a szűkebb, szorosabb érzetet szeretnél. Használat: Nagyon könnyű felhelyezni: csak dugd bele két ujjad, feszítsd szét. Ezt követően tedd fel a herezacskód tövére és végül finoman engedd össze, az ujjaid kihúzásával. El sem fogod hinni, mennyire más érzés a szex, miközben ezt viseled! Tulajdonságok: -rugalmas, jó tartású anyag -herenyújtó, heregyűrű és péniszgyűrű egyben -vastag fal, széles kialakítás -gumiabroncs mintázat -egyszerű használat -hossz: 5,1cm -áttetsző szín Anyaga: PFBlend: Szilikon és TPR (thermoplasztikus gumi) szűkebb, tömörebb keveréke a Perfect Fit által kifejlesztve. FIGYELMEZTETÉS: Latex termékekkel, óvszerrel együtt nem kompatibilis, nem használható. TIPP: a termékhez kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt. Használati útmutató letöltése (PDF)

Perfect Fit ZORO 6.5- felcsatolható dildó (16,5cm) - fekete

Tulajdonságok: -üreges belső (max. belső átmérő 2,3cm) -rugalmas pánt -ergonomikus kialakítás -férfiak és nők is használhatják -rendkívül változatos felhasználhatóság -stabilabb tartás -állítható derékpánt: 60-100cm között -a pénisz hossza: 16,5cm -a felcsatolható rész mérete: 13,9 x 11,1 x 9,6cm -belső átmérő: 2,3cm -külső átmérő: 3,3-3,8cm -fekete szín Anyaga: Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A pánt anyaga: 60%Polyester, 26% Nylon, 14% Elasthan.

Perfect Fit ZORO 5.5- felcsatolható dildó (14cm) - fekete

Tulajdonságok: -üreges belső (max. belső átmérő 2,3cm) -rugalmas pánt -ergonomikus kialakítás -férfiak és nők is használhatják -rendkívül változatos felhasználhatóság -stabilabb tartás -állítható derékpánt: 60-100cm között -a pénisz hossza: 13,9cm -a felcsatolható rész mérete: 13,9 x 11,1 x 9,6cm -belső átmérő: 2,3cm -külső átmérő: 3,3-3,8cm -fekete szín Anyaga: Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). A pánt anyaga: 60%Polyester, 26% Nylon, 14% Elasthan.

Hölgyet, vagy párt keresek Pesten, Pest-megyében

Sziasztok! Hellyel rendelkező párt, vagy Hölgyet keresek Budapesten, Pest-megyében. Enyhe, inkább passzív biszex vágyaim felkelthetőek ha úgy alakul. A Bi persze nem elvárás. Naturizmus, CD / ID játékok, popó, ha van vállalkozó kedvű hölgy, kipróbálnám a strapont is..., többé kevésbé mindenre nyitott vagyok. Magas, vékony alkatú, kulturált, alkalmazkodó, beszélgetni is szerető 58 éves férfi. Érdeklődj és biztosan válaszolok.

Szexpartner

Szexpartnert keresek 45-55 éves hölgyet aki valóra váltsa az álmom hogy egy idösebb hölggyel szexeljek én 35 éves fiú vagyok 180cm magas barna hajú barna szemű fiú. Kérlek írj a voross33@gmail.com rá vagy hivj a 06307692872

Szopás pénzért - Lányt keresek! :)

Én egy 31 éves budapesti férfi vagyok, a munkám miatt kevés a szabadidőm, olykor viszont vágynék egy kis kikapcsolódásra. Ehhez keresem diszkrét partneremet. Elsősorban fiatal lányt támogatnék. Mások szerint kedves, nyitott, barátságos, intelligens, jó kiállású férfi vagyok. Szívesen segítek olyannak ilyen formában, akinek anyagi gondjai vannak. Világosbarna hajam, zöld szemem van, fontos a kölcsönös szimpátia. Megbízhatóság, bizalom és kölcsönös tisztelet mellett állandó anyagi támogatást tudnék nyújtani. Várom bemutatkozásodat! :) Email: gyorsfrancia1@gmail.com

Hollandia erotikus munka azonali kezdéssel!

Üdvözlök minden èrdeklödő hölgyet!Keresek hollandiaba erotikus munkára 18-55 évig! Igènyes jó megjelenèsü,csinos nőket! Rajtadmullik mennyit ès mikor dolgozol, nagyon rugalmassak vagyunk! Maradhatsz egy- kettő hètig ahogy neked megfelel! Mindenkèp a te szavad szàmit, De ami biztos itt egy hèt alatt megkeresheted amit magyaro.-on egy hónap alat vagy tóbbet is akàr! Keres nyugottan akar külgy sms-t visszahivlak A rèszletekkel +31617865504

Érett hölgy jelentkezzen

Érett korú (40 év felett) hölgy jelentkezését várom pornó videó készítéséhez. Díjazással! Fényképpel jelentkezni: aacstudio@indamail.hu

Kecskeméten keresek

Kecskeméten keresek csajt hölgyet kézimunkára autoban vagy szabadban.Anyagiak azonnal. Érd email ban. nokia135@citromail.hu

Keresem

Társam, barátom, nem 1 éjszakára. Aktív f. f személyében. 60/153/60kg dolgozó, főzni szerető nő... Fotó, privátban.a lényeg... 😂

szexpartnert keresek

szexpartnert keresek kötötségek nélkül, 170cm 60kg vagyok,átlagos testalkat rövid szőke haj, kék szem. 40-60.éves korig, teljesen költsegektöl menteset ha ugy gongolojáok kis kikapcsolodast vágytok.cejábol jelentkezéseket várom 18cnti 3átmeretü. Fenti cimre irjatok bátran írjatok válaszolok minden kérdésre bela631@citromail.hu

Hölgyet keresek kényeztetésre és sexre Győrben

Csinos,érett hölgyet keresek élvezetes sex kapcsolatra.Bármely korosztálybol,légy nyitott és odaado.Kényeztetlek és jot élvezhetsz velem.Szeretsz szopni jot dugni,nagyot élvezni,keress.Várom fotos üzenetedet kenyeztetlek11@gmail.com cimre.

Hölgyet sex kapcsolatra keresek hétvégére is Győrben

Csinos,ápolt hölgyet keresek élvezetes hancurozásra.Kényeztetlek,bármely korosztálybol várlak.Nem függetlenek,elhanyagolt kezdö lány is lehetsz.Minden jora partnered leszek ,fiatalabbb is ,formás alkat előny.Várlak ha élvezetes erotikához lenne kedved,akár csak szophatsz,dughatunk is,várlak bármely nap,ha utad erre hoz..Üzenj:hancurozzunk11@gmail.com cimre fotoddal.

Hölgynek kényeztetés és sex Győrben

Ápolt,érett hölgyet keresek élvezetes sex kapcsolatra.Szereted ha nyalnak,szopni lenne kedved minden amire vágysz,fiatalabb is lehetsz.Hosszabb távu kapcsolat is meg oldhato.Gyere ha elhanyagoltnak érzed magad kényeztessük egymást,élvezzünk jokat ha vágynál rá, üzenj:hancurozzunk11@gmail.com cimre fotoddal.

Fiatal hölgyet sex kapcsolatra keresek Győrben

Erotikára vágyo hölgyet keresek élvezetes hancurozásra.Elhanyagolt,magányos is lehetsz.Szereted ha nyalnak akár szopatnak vagy dugnak,várom üzeneted bármely nap.Gyere és éljük ki vágyainkat,akár titkos kapcsolatra is hosszabb távon,üzenj..