2021. február 14., vasárnap

Akt és Glamour fotózás

Fotóstúdió keres aktfotózáshoz 18-30 közötti, vékony/normál testalkatú, önmagára igényes női modellt. A fotózás beltéren, stúdióban történik, időtartama 4-5 óra. Az elkészült képeket a modell megkapja. A modellről egy teljes portré-, és modellfotó sorozat is készül, ingyenesen. Ezenkívül lehetőség van egy igényes, minőségi aktfotókat megjelentető, a látogatók számára előfizetéses rendszerű weboldalra is felkerülni, mint modell. Ennek a modelldíja: 60-70.000 Ft. A hirdetés folyamatosan aktuális. Utolsó frissítés: 2021.02.15. falcon75 kukac citromail pont hu

HOT Twilight Natural - feromon parfüm férfiaknak (15ml) - il

A HOT Twilight Natural finom parfüm szexuális csalogatóanyaggal a férfiak számára,akik szexisen akarnak hatni a hölgyekre. Sportosan férfias jelleg. A parfümben olyan szexuális csalogató anyagok vannak,amelyek mágnesként vonzzák a hölgyeket. A hölgy érzékeli a parfüm finom illatát,anélkül hogy sejtené, szexuális csalogatóanyagokat is belélegzi. A legrövidebb időn belül feloldódik minden tartózkodás Önnel szemben.Kb. 3 fújásnyit vigyen fel az arcra és a nyakra! Gyúlékony,gyújtóforrásoktól távol tartandó. Szembe és sérült bőrre nem kerülhet.Gyermekektől elzárva tartandó! HOT PHEROMONE Man Eau De Parfum twilight extra strong -ban feromonok találhatóak, amelyek vonzzák az ellenkező nemet. Láthatatlanok és szagtalanok, így tudat alatt hatnak. A PHEROMONE SERIES egy teljesen illatmentes permet és egy stílusos, francia illatanyag egyvelege. Kizárólag kiváló minőségű feromonokat alkalmaznak, amelyek már régóta elismert szexuális csalogatószerek.

HOT Twilight - feromon parfüm férfiaknak (15ml) - illatos

A HOT Twilight finom parfüm szexuális csalogatóanyaggal a férfiak számára,akik szexisen akarnak hatni a hölgyekre. Sportosan férfias jelleg. A parfümben olyan szexuális csalogató anyagok vannak,amelyek mágnesként vonzzák a hölgyeket. A hölgy érzékeli a parfüm finom illatát,anélkül hogy sejtené, szexuális csalogatóanyagokat is belélegzi. A legrövidebb időn belül feloldódik minden tartózkodás Önnel szemben.Kb. 3 fújásnyit vigyen fel az arcra és a nyakra! Gyúlékony,gyújtóforrásoktól távol tartandó. Szembe és sérült bőrre nem kerülhet.Gyermekektől elzárva tartandó! HOT PHEROMONE Man Eau De Parfum twilight extra strong -ban feromonok találhatóak, amelyek vonzzák az ellenkező nemet. Láthatatlanok és szagtalanok, így tudat alatt hatnak. A PHEROMONE SERIES egy teljesen illatmentes permet és egy stílusos, francia illatanyag egyvelege. Kizárólag kiváló minőségű feromonokat alkalmaznak, amelyek már régóta elismert szexuális csalogatószerek.

HOT Twilight Natural - feromon parfüm nőknek (15ml) - illatm

A HOT Twilight Natural finom parfüm szexuális csalogatóanyaggal a hölgyek számára,akik szexisen akarnak hatni a férfiakra.Sportosan nőies jelleg. A parfümben olyan szexuális csalogatóanyagok vannak,amelyek mágnesként vonzzák a férfiakat. A férfi érzékeli a parfüm finom illatát, anélkül hogy sejtené, szexuális csalogatóanyagokat is belélegzik. A legrövidebb időn belül feloldódik minden tartózkodás Önnel szemben. Néhány fújásnyi elegendő: a csukló belső oldalára, vagy a fül tövéhez, vagy akár a köldökbe.

HOT Twilight - feromon parfüm nőknek (15ml) - illatos

A HOT Twilight finom parfüm szexuális csalogatóanyaggal a hölgyek számára,akik szexisen akarnak hatni a férfiakra.Sportosan nőies jelleg. A parfümben olyan szexuális csalogatóanyagok vannak,amelyek mágnesként vonzzák a férfiakat. A férfi érzékeli a parfüm finom illatát, anélkül hogy sejtené, szexuális csalogatóanyagokat is belélegzik. A legrövidebb időn belül feloldódik minden tartózkodás Önnel szemben. Néhány fújásnyi elegendő: a csukló belső oldalára, vagy a fül tövéhez, vagy akár a köldökbe.

TENGA Egg Spider tojás

A TENGA Egg Spider puha szilikonból készült, tojásformába rejtett maszturbátor precíz belső megmunkálással - a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, a stimulálás sokszínűségében pedig igazán magasra teszik a mércét. A termékek belsejében egy nagy tasak síkosítót is találsz (vízalapú, bőrgyógyászatilag tesztelt), így azt miután belecsorgattad a kényeztető belsejébe, nem kell mást tenned, csak átadni magad az élvezetnek. További különlegessége a struktúrált belső mellett, rendkívüli rugalmassága. Mélysége alapállapotban kb. 7cm, de akár 30cm hosszúra is nyúlik. A tojás egyszeri használatra javasolt, de ha óvszerrel használod, és ügyelsz a higiéniára, többször is átélheted a gyönyört. Használata nagyon egyszerű: távolítsd el a termékről a színes zsugorfóliát (az oldalán perforált), nyisd szét a tojásformát, vedd ki a puha szilikon kényeztetőt, vedd ki a síkosító tasakot, azt csorgasd bele, majd az ujjaiddal alaposan körülölelve a puha izgatót, le-fel mozgasd, hogy férfiasságod teljes hosszát masszírozza. Igazi hokitojás!

TENGA Egg Keith Haring Dance

A TENGA Egg Keith Haring Dance a jól ismert, kiváló minőségű, japán gyártmányú TENGA maszturbátor, most Keith Haring amerikai pop-art és graffiti művész grafikáival ellátott dizájnnal is kapható, rendkívül változatos belső struktúrával!Puha szilikonból készült, tojásformába rejtett maszturbátor, rendkívül változatos, precíz belső megmunkálással - a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel, a stimulálás sokszínűségében pedig igazán magasra teszik a mércét.A termék belsejében egy nagy tasak síkosítót is találsz (vízalapú, bőrgyógyászatilag tesztelt), így azt miután belecsorgattad a kényeztető belsejébe, nem kell mást tenned, csak átadni magad az élvezetnek.A tojás egyszeri használatra javasolt, de ha óvszerrel használod, és ügyelsz a higiéniára, többször is átélheted a gyönyört. Használata nagyon egyszerű: távolítsd el a termékről a színes zsugorfóliát (az oldalán perforált), nyisd szét a tojásformát, vedd ki a puha szilikon kényeztetőt, vedd ki a síkosító tasakot, azt csorgasd bele, majd az ujjaiddal alaposan körülölelve a puha izgatót, le-fel mozgasd, hogy férfiasságod teljes hosszát masszírozza.

TENGA Deep Throat - mélytorok

A TENGA Deep Throat puha szilikonból készült maszturbátor rendkívül változatos, precíz belső megmunkálással - a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel, a stimulálás sokszínűségében pedig igazán magasra teszi a mércét. A termék előre síkosított (vízalapú, bőrgyógyászatilag tesztelt síkosítóval), így nem kell mást tenned, csak átadni magad az élvezetnek. További különlegessége a struktúrált belső mellett, a rugalmas, könnyen összenyomható külső váz. Ennek segítségével a feszességet Te tudod szabályozni - ha szeretnéd, hogy teljes hosszában szűkebb legyen, akkor az egész tenyereddel szorítsd össze, ha csak bizonyos szakaszon, akkor a mutató és hüvelykujjaddal. A termék egyszeri használatra javasolt, de ha óvszerrel használod, és ügyelsz a higiéniára, többször is átélheted a gyönyört. Használata nagyon egyszerű: távolítsd el a termékről a színes zsugorfóliát (az oldalán perforált), vedd le az izgató aljáról a zárófedelet - a többi már csak rajtad áll... Mélysége 18cm, a nyílás átmérője kb. 1cm - de extra rugalmas. Diszkrét, színes csomagolásban (rugalmas PVC váz - puha szilikon belső). TENGA termék.

Jungle Juice Gold Label Triple Distilled 30ml bőrtisztító fo

A Jungle Juice Gold Label Triple Distilled egy új kanadai poppers. Tűzveszélyes,hőtől,lángtól távol tartani.Közvetlen belélegezve,lenyelve ártalmas.Kerülni kell a bőrrel való érintkezést.Ne egyen, igyon és ne dohányozzon a termék használata közben.Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható.Ne dohányozzon, egyen vagy igyon használat/ munka közben. Munka / használat előtt és után bő szappanos vízzel kézmosás, bőr regeneráló krémet használjon.Gyermekek elől zárva tartandó! Tartalma : Pentil ínitrite CAS 463 - 04 - 07

869-THO-1 thong L/XL

869-THO-1 thong L/XL

Delicanta panties mint L/XL mint

Delicanta panties mint L/XL mint. klasszikus tervezésű női alsó rugalmas csipkéből, gyönyörű mintákkal díszítve.

Svakom Julie - akkus, rádiós prosztata vibrátor

Svakom Julie - akkus, rádiós prosztata vibrátor -letisztult, elegáns dizájn -íves, anatómiai forma -univerzális kialakítás -intenzív G-pont, vagy prosztata stimuláció -extra erős, de halk motor -5 rezgésmód, 5 intenzitási szinten -Svakom intelligens mód -mérsékelten vízálló kialakítás, egyszerű tisztítás -vízállóság: IPX7 - ellenáll a véletlen vízbeesésnek, 1m-ig, akár 30 percen át -egyszerű, egygombos vezérlés a készüléken -3 gombos vezérlés, vezeték nélküli távirányítóval -távirányító hatótávolsága: kb. 5m -újratölthető, Lithium-Polymer-es akkumulátor (300mAh) -környezetbarát kivitel -1 óra töltéssel, akár 3 órányi folyamatos használat -méret: 2,8 x 10,2cm -távirányító méret: 5,6 x 3,4 x 1,6cm -zajkibocsátás kevesebb, mint 50dB -tömeg: 72g+16g -viola szín

SPARK IGNITION PRV-01 CARBON FIBER Prosztata vibrátor

A Spark Ignition platina keményített szilikonból készült és kifejezetten a prosztata maximális stimulálására tervezték. A karcsú szénszálas mintázattal sima high-tech megjelenés. Egy eltávolítható 10 rezgő funkciós golyót tartalmaz, melyet egyszerűen egyetlen gombnyomással lehet használni.1 db AAA elemmel működik.

CP MALE Pheromones

A CP MALE Pheromones férfiak számára kifejlesztett, férfi feromonokat tartalmazó, nagyon enyhe illatú folyadék.

Blush Stay Hard péniszgyűrű

A Stay Hard TPE anyagból készült, péniszre helyezhető, 3 darabból álló péniszgyűrű, mely elősegíti merevedés fenntartását viselője számára. Kialakítása révén behatolás közben a hüvely izom idegvégződéseinek stimulálására is tökéletesen alkalmas. A három gyűrű eltérő méretű.

LOVENSE Lush - újratölthető okos vibrotojás

A LOVENSE Lush bőrbarát szilikonból készült vibrációs tojás. A LOVENSE Lush-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. -újratölthető akkumulátor -kellemes, bársonyos, selymes, bőrbarát anyag -rugalmas kihúzó farkinca -100%-ig vízálló, könnyen tisztítható kivitel -ovális, tojás forma -halk, de erős motor -hüvelyi és anális használat -okostelefonról vezérelhető funkciók -APP-vezérlés, bárhonnan a világon -zene ritmus szinkronizáció -mikrofonnal külső hang szikronizáció -akár 1,5-2 órányi folyamatos használat, egy feltöltéssel -teljes hossz: 18cm -farkinca hossz: 12,2cm -tojás méret: 3,5 x 3,8 x 8cm A termék az alábbi mobil eszközökkel kompatibilis: iPhone 4S / 5 / 5C / 5S / 6/6 / 6s / 6s / SE és későbbi változat iPad 3/4 /Air és későbbi változat iPad Mini 1/2 és későbbi változat Android 4.3 és újabb Bluetooth 4.0

Satisfyer Love Triangle - okos, akkus, vízálló csiklóizgató

A Satisfyer Love Triangle ABS, szilikon anyagból készült Okostelefonról irányítható, ergonómiailag kialakított léghullámos csiklóizgató és vibrátor egyben, a díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással. Az applikáció segítségevel egyedi rezgési és léghullámos funkciókat lehet alkotni, akár zenei ritmusból (pl. Spotify), saját vagy párunk hagjából vagy környezeti zajokból is, amelyeket meg is lehet osztani másokkal. Biztonságos video chat kapcsolatot is kezdeményezhet, így akár partnere is irányíthatja az eszközt, miközben láthatják is egymást. Bőrbarát anyagból készült, így érzékeny bőrűek is használhatják. A Love Triangle vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. bőrbarát anyag léghullámos technológia utazó méret diszkrét forma mágneses lezáró kupak rezgő motor díjnyertes applikációs vezérlés okos telefonról MCQ 32: biztonságos video chat kapcsolat megszámlálhatatlan stimulálós funkció 100% vízálló kialakítás könnyen tisztítható lithium polymer-es beépített akkumulátor ergonomikus, elkeskenyedő, dizájn kényelmesen használható vezérlő gombok a készüléken

Nomi Tang - Power Wand akkus kézi masszírozó gép

A Nomi Tang - Power Wand ABS/szilikon anyagból készült, újratölthető. akkumulátoros kézi masszírozó gép karcsú és gyönyörű kivitelben. A masszírozó fejét szilikon borítja, amelynek nagy kényelmes felülete van és flexibilis, követve a test vonalát. A Power Wand vezeték nélküli és újratölthető, így bárhová magával viheti. A működését rendkívül erőteljes rezgések jellemzik. 5 rezgési mintázat és 5 sebességszint közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. A működéshez szükséges töltő a csomagban mellékelve van. A Power Wand szexuális játékszerhez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. Rezgési módok: 5 Intenzitás szint: 5 Akkumulátor: újratölthető lítium akkumulátor, 1800mAh Töltési idő: 4 óra Működési idő: legalább 1,5 óra Termék anyaga: Szilikon, ABS Termékméret: 53 mm x 53mm x 298 mm Vízálló szint: IPX7 Zajszint: 65db Tartalom: tápcsatlakozó, USB töltőkábel, használati útmutató, luxus ajándékdoboz

Blue Diamond For Men - természetes étrend-kiegészítő növényi

A Blue Diamond For Men természetes étrend-kiegészítő növényi kivonatokkal. 8db-os kiszerelésű, természetes étrend-kiegészítő készítmény, mely segítséget nyújthat a potenciazavarok enyhítésére és segítségével akár nagyobb szexuális teljesítmény érhető el! A Blue Diamond For Men kapszula, egy esemény előtti étrend kiegészítő férfiaknak, mely kizárólag természetes összetevőkből készül. A különleges összetevőknek köszönhetően csökkentheti a szervezet stressz szintjét, ezáltal elősegítheti a tesztoszteron termelés növekedését, fokozhatja, javíthatja az állóképességet és újra felébresztheti a tüzet, a vágyat. Alkalmazás: Felnőtteknek naponta 1-2 kapszula 2 dl folyadékkal, lehetőleg éhgyomorra történő fogyasztása javasolt, aktus előtt legalább fél órával. Fontos: a kapszula nem szétszedhető, egyben hatásos. Összetevők: L-Argingin HCL, Maca gyökér kivoat, Tribulus terrestris kivonat (40% szaponinnal), kapszulahéj: zselatin, Taurin, Ginzeng (Panax Ginseng) kivonat (4% Ginzenoziddal), Fahéj (Cinnamomum cassia) kivonat 4:1 arány, csomósodást gátló anyagok: szilícium-dioxid, mikrokristályos cellulóz 101.

Skyn Original prémium latexmentes óvszer 10 db

Ez az óvszer SKYNFEEL-ből, egy a legmodernebb technológiát megtestesítő, természetes latexet nem tartalmazó anyagból készült, amely lágy és kellemes érzetének köszönhetően szinte alig észrevehető. Természetes színű, egyenes, spermazsákkal ellátott és síkosított óvszer. A termék szintetikus poliizoprénből készül, nem tartalmaz természetes gumi latexet, ezért a természetes gumi latexre ismerten vagy feltételezetten allergiás személyek is használhatják. Az óvszer helyes használatával csökkenthető a terhesség, a HIV és más nemi úton terjedő kockázata, ugyanakkor nincs 100%-os védelmet nyújtó fogamzásgátlási módszer. Ez az óvszer SKYNFEEL-ből, egy a legmodernebb technológiát megtestesítő, természetes latexet nem tartalmazó anyagból készült, amely lágy és kellemes érzetének köszönhetően szinte alig észrevehető. Természetes színű, egyenes, spermazsákkal ellátott és síkosított óvszer. A termék szintetikus poliizoprénből készül, nem tartalmaz természetes gumi latexet, ezért a természetes gumi latexre ismerten vagy feltételezetten allergiás személyek is használhatják. Az óvszer helyes használatával csökkenthető a terhesség, a HIV és más nemi úton terjedő kockázata, ugyanakkor nincs 100%-os védelmet nyújtó fogamzásgátlási módszer.

Piros masni fehérnemű

Nagy masni fehérnemű hölgyeknek Öszintén szólva ez egy olyan ajándék amit ha te adsz ha te kapsz mindenképpen csak jól járhatsz vele A masni egy szép nagy piros boritékba van csomagolva, így ezzel már nem kell bajlódni Nagy masni fehérnemű hölgyeknek Öszintén szólva ez egy olyan ajándék amit ha te adsz ha te kapsz mindenképpen csak jól járhatsz vele A masni egy szép nagy piros boritékba van csomagolva, így ezzel már nem kell bajlódni

ketamin, fentanil, efedrin és egyéb gyógyszerészeti kutatási

itt a globális gyógyszerek célja, hogy az orvostechnikai cikkeket világszerte biztosítsák az ügyfelek számára a helyükön és időben. Célunk egy jó és hosszú távú üzleti kapcsolat fenntartása is. Ezért azt akarjuk, hogy legyen szíves a megrendeléssel kapcsolatban, amelyet nálunk vásárol és vásárol, és azt szeretné, ha még többre térne vissza. gyógyszerek szerelmesei vagyunk, és évek óta foglalkozunk ezzel a szakmával. A szállítás diszkrét, egyik napról a másikra zajló folyamat. Ketamin nembutal por metilon kristály 4 mmc kristály 3 mmc kristály alprazolám por Fentanil por 4-metilaminorex efedrin por Pszeudoefedrin por Oximorfon por Hydromorphone por Clenbuterol hcl por jwh-250 4-fmc PV-8 nagy kristály Pentedrone Etizolam por mam-2201 Etilon 25i-nbome 25b-nbome 25c-nbome dpv por / nagy kritális Alfa-pvp nagy kristály / por 4-aco-dmt 3-meo-pcp 5-meo-pcp Szintakain MN-24 MN-25 4-fa 2-fma 4-fma Tabletták, mint; Tramadol Ativan Zolpidem Soma Fentamin Xanax Metadon oxikodon Klonopin opana subutex Rohypnol Percocet vicodin morfin adderall Dilaudid Ritalin Wickr: eliza00 WhatsApp: +34 634 19 41 78 E-mail: Aimglobal-pharmaceuticals@protonmail.com

Hölgyet sex kapcsolatra keresek hétvégére is Győrben

Ápolt érett hölgyet is keresek élvezetes erotikára.Nem függetlenek,elhanyagolt lehetsz.Fiatalabbb,nagy cicis is ,formás alkat előny.Várlak ha élvezetes erotikához lenne kedved.Üzenj:bimbi1@gmail.hu cimre fotoddal.

Egészséges LIBIDÓ

PASSION Daily Spray segíthet: 👉Támogatja az egészséges libidót. 👉Támogatja az egészséges véráramlást és a keringési funkciót 👉Támogatja a nitrogén-oxid termelést és a keringési funkciót Használata 8 fújás alkalmanként / a száj nyálkahártsáján keresztül szívódik fel

Soha ne mond, hogy soha, Telefonszex Bellával 0690900800

Szia Kedves Bella vagyok, 45 éves, molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban el bűvöllek. Kedves, bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem igérem jó partnered leszek. Velem át élheted a legtitkosabb vágyaidat, Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával, percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Veled vagyok éjjel nappal hivhatsz kedves.

Ha sokat dolgozól és kevés a szabadidőd ez neked szól! Szex

Szia Kedves Telefonszex velem, 45 éves, molett intelligens lány vagyok. Ha nincs időd magadra, esetleg nős vagy, és ott van melletted az asszony akkor is hivj, bújjál el és már szexelek is veled, úgyhogy csak te meg én. Leszek az aktuális barátnőd, velem mindent megbeszélhetsz éjjel nappal elérhető vagyok. Hivj az emelt dijas telefonszámomon. 06 90 900 800, hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Éjjel nappal veled vagyok kedves.

Amatör vagy, szextelefon Bellával élő vonal, 06 90 900 800

Szia Kedves Bella vagyok. 45 éves, 100 kg molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves bájos arcú mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Hivj az emelt dijas telefonszámomon. 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával, percenként, van ajándékom a részedre. Szeretném át adni.

Ha van kivel és van hol! Telefonszex Bellával 06 90 900800

Szia Kedves, Bella vagyok, 45 éves, molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban el bűvöllek. Kedves bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Itt vagyok éjjel nappal elérhető leszek. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Veled vagyok kedves, jóban rosszban, massztúrbálásban.

Magányos vagy? Szexelj velem telefonon 06 90 900 800

Telefonszex Bellával Élő vonal, Éjjel nappal, bármikor 06 90 900 800, hivás dija 500 forint percenként áfával. Ha az emelt dijas telefonszámon hivsz, akkor szeretnélek meg ajándékozni, kell majd az email cimed. Neked szól ez a pár sor, ha szeretsz szexelni, szereted a szőrős puncit, ha kicsi az intim méreted, és nincs még barátnőd. Hivj és már ki is elégitelek.

Telefonszex, egy kellemes hangú lánnyal 06 90 900 800

Szia Kedves Bella vagyok, 45 éves, molett intelligens lány. Szexelj velem telefonon, itt vagyok neked, massztúrbáljunk együtt, te meg én. Fel áll a farkad és a szőrős puncira gondolsz, itt van neked egy hatalmas vibrátor elégitsd ki a puncikámat vele. Hivj és el mondom, hogy csináld vele. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu massztúrbálok veled, éjjel nappal, elérhető vagyok.

Nincs kivel szexelni? Telefonszex Bellával hivj 0690900800

Szia. Ne töltsd a napjaidat egyedül, inkább beszélgessél velem bármiről. Ha szexelni szeretnél, nézz egy video filmet és ha már áll a farkad hivj és a hangomra kivered a farkad. Nekem adod a legtöbb ondót ami benned van, a számba élvezhetsz. Ha hivsz engem akkor egy ajándékot adok neked, meglepetés lesz. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Hivj és már le is szoplak, bő nyállal, és bele is élvezhetsz a fenekembe.

Kedves aranyos, molett, szexelne veled telefonon 0690900800

Telefonszex Bellával, élő vonal, éjjel nappal. Magányos vagy, nincs barátnőd, hivj és már massztúrbálhatunk is. Szőrős homlokos, húsos, puncim van, szeretem, ha ki nyalod, és kényezteted, mert nagyon imádja ha nyalják. Én viszont be kapom azt a gyönyörű, farkad tövig. Akarod, érezni a forró számat, akkor hivj és már mondom is, hogy hogyan csinálom neked. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu kell a farkad édes.

Nagy cici, szőrős punci, telefonszexelne veled! 0690900800

Telefonszex egy kedves, aranyos, lánnyal, hivj Bellának. Itt vagyok neked, szereted a szőrős puncis, szűk, forró puncikat? Akkor itt a lehetőség, mert az enyém ilyen. Minden témában otthon vagyok, hivj bárhogy, szexelj velem bárhogy, nincs tabu téma, hivj. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként várom a hivásod. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Itt vagyok, veled vagyok, éjjel, nappal.

Telefonszex Bellával éjjel nappal 06 90 900 800

Szia kedves Bella vagyok, 45 éves, molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves, bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Magányos vagy egyedül élsz, várom a hivásod. Nálam nincs tabu téma. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Éjjel nappal elérhető vagyok.

Hölgyet keresek aki szopna és kiverné

Igényes lányt keresek aki leszopna,akár szádat dugon bele is élvezek,de ki is verheted.Szeretnéd nyallak mig elélvezel. Formás alkattal nagy cicivel, csikloval is.Elhanyagolt idösebb hölgyet is szopatnák,hétvégén is várlak,üzenj..

Fiatal hölgyet szopni,dugni várok ma is Győrben

Erotikára vágyo hölgyet keresek hancurozásra.Elhanyagolt,magányos,fiatal dugni szeretö lehetsz.Akarod nyallak akár szopnál várom üzeneted bármely nap.Gyere,akár titkos kapcsolatra hosszabb távon is.Érett nagy popos,puncis lehetsz,üzenj..

Erotikus mukára csinos lányt keresek Győrbe

Erotikus munkára keresek fiatal csinos lányt,hosszabb időre is.Szállás van,jo kereset,azonnal jöhetsz,közel az üzletekhez.Igényes tiszta környezet,kezdő is lehetsz.nappali munka.Várom fotos jelentkezésed,ha igényes magyar lány vagy és dolgozni szeretnél.

Hölgyet keresek sex kapcsolatra Győrben

Csinos,érett hölgyet keresek élvezetes sexre.Bármely korosztálybol,légy nyitott és odaado.Kényeztetlek és jot élvezhetsz velem.Szeretsz szopni jot dugni,nagyot élvezni,keress.Várom fotos üzenetedet kenyeztetlek11@gmail.com cimre.