2021. április 6., kedd

Hölgynek masszázs és erotika Győrben

Ápolt,igényes hölgyet keresek aki erotikus maszirozásra és élvezkedésre vágyik.Elhanyagolt, nem független is lehetsz,szophatsz,puncid is nyalnám.Nagy csikloju,popoju hölgy is lehetsz.Üzenj:hancurozzunk11@gmail.com-ra fotoddal.Várlak egy kellemes együttlétre..

Nagy cici, szőrős punci, telefonszexelne veled! 0690900800

Telefonszex egy kedves, aranyos, lánnyal, hivj Bellának. Itt vagyok neked, szereted a szőrős puncis, szűk, forró puncikat? Akkor itt a lehetőség, mert az enyém ilyen. Minden témában otthon vagyok, hivj bárhogy, szexelj velem bárhogy, nincs tabu téma, hivj. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként várom a hivásod. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Itt vagyok, veled vagyok, éjjel, nappal.

Telefonszex, egy kellemes hangú lánnyal 06 90 900 800

Szia Kedves Bella vagyok, 45 éves, molett intelligens lány. Szexelj velem telefonon, itt vagyok neked, massztúrbáljunk együtt, te meg én. Fel áll a farkad és a szőrős puncira gondolsz, itt van neked egy hatalmas vibrátor elégitsd ki a puncikámat vele. Hivj és el mondom, hogy csináld vele. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu massztúrbálok veled, éjjel nappal, elérhető vagyok.

Magányos vagy? Szexelj velem telefonon 06 90 900 800

Telefonszex Bellával Élő vonal, Éjjel nappal, bármikor 06 90 900 800, hivás dija 500 forint percenként áfával. Ha az emelt dijas telefonszámon hivsz, akkor szeretnélek meg ajándékozni, kell majd az email cimed. Neked szól ez a pár sor, ha szeretsz szexelni, szereted a szőrős puncit, ha kicsi az intim méreted, és nincs még barátnőd. Hivj és már ki is elégitelek.

Amatör vagy, szextelefon Bellával élő vonal, 06 90 900 800

Szia Kedves Bella vagyok. 45 éves, 100 kg molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves bájos arcú mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Hivj az emelt dijas telefonszámomon. 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával, percenként, van ajándékom a részedre. Szeretném át adni.

Soha ne mond, hogy soha, Telefonszex Bellával 0690900800

Szia Kedves Bella vagyok, 45 éves, molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban el bűvöllek. Kedves, bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem igérem jó partnered leszek. Velem át élheted a legtitkosabb vágyaidat, Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával, percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Veled vagyok éjjel nappal hivhatsz kedves.

Telefonszex Bellával éjjel nappal 06 90 900 800

Szia kedves Bella vagyok, 45 éves, molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves, bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Magányos vagy egyedül élsz, várom a hivásod. Nálam nincs tabu téma. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Éjjel nappal elérhető vagyok.

Nincs kivel szexelni? Telefonszex Bellával hivj 0690900800

Szia. Ne töltsd a napjaidat egyedül, inkább beszélgessél velem bármiről. Ha szexelni szeretnél, nézz egy video filmet és ha már áll a farkad hivj és a hangomra kivered a farkad. Nekem adod a legtöbb ondót ami benned van, a számba élvezhetsz. Ha hivsz engem akkor egy ajándékot adok neked, meglepetés lesz. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Hivj és már le is szoplak, bő nyállal, és bele is élvezhetsz a fenekembe.

Ha sokat dolgozól és kevés a szabadidőd ez neked szól! Szex

Szia Kedves Telefonszex velem, 45 éves, molett intelligens lány vagyok. Ha nincs időd magadra, esetleg nős vagy, és ott van melletted az asszony akkor is hivj, bújjál el és már szexelek is veled, úgyhogy csak te meg én. Leszek az aktuális barátnőd, velem mindent megbeszélhetsz éjjel nappal elérhető vagyok. Hivj az emelt dijas telefonszámomon. 06 90 900 800, hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Éjjel nappal veled vagyok kedves.

Kedves aranyos, molett, szexelne veled telefonon 0690900800

Telefonszex Bellával, élő vonal, éjjel nappal. Magányos vagy, nincs barátnőd, hivj és már massztúrbálhatunk is. Szőrős homlokos, húsos, puncim van, szeretem, ha ki nyalod, és kényezteted, mert nagyon imádja ha nyalják. Én viszont be kapom azt a gyönyörű, farkad tövig. Akarod, érezni a forró számat, akkor hivj és már mondom is, hogy hogyan csinálom neked. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu kell a farkad édes.

Ha van kivel és van hol! Telefonszex Bellával 06 90 900800

Szia Kedves, Bella vagyok, 45 éves, molett, intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban el bűvöllek. Kedves bájos arcú, mosolygós, beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Velem átélheted a legtitkosabb vágyaidat is. Itt vagyok éjjel nappal elérhető leszek. Emelt dijas telefonszámom 06 90 900 800 Hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Veled vagyok kedves, jóban rosszban, massztúrbálásban.

Érzéki és Gyógy- Kényeztető Masszázsok Debrecen

Üdvözöllek! Szeretnélek egy kellemes erotikus masszázsra csábítani!!! Kedves, vidám okleveles masszőz lány vagyok, aki igényes - higiénikus környezetében vár téged szeretettel s ajánlani tud részedre: egy kellemes masszázs-variációt, igény szerint, amit erotikus érzéki kényeztetésekkel fejezhetünk be, Ha szeretnél a rohanó világban egy kicsit megpihenni, feltöltődni, akár egy kicsit beszélgetni...... Várlak hangulatos kis szalonomban. Időpont egyeztetés: Hétk: 08.00-15.00 -ig. Weboldalam: https://ift.tt/39wtle8 Bővebb felvilágosítás telefonon: 06-20-418-7387 Puszy Victória

Gyógy-és Érzéki Kényeztető Masszázsok Debrecen

Üdvözöllek! Én egy kedves érzéki szöszi masszőz lány vagyok, aki vár téged szeretettel, Debreceni higiénikus, diszkrét környezetében: - Egy kellemes masszázs-variációra, majd többféle erotikus kényeztetésekre.... Igény szerint: -gyógy, relax masszázsok - hát masszázs -lingam masszázs - prosztata masszázsra... Ha szeretnél a rohanó világban egy kicsit megpihenni, feltöltődni , akár beszélgetni...Várlak szeretettel hangulatos kis szalonomban!!! Masszázsaimról lejjebb a Web.oldalamon olvashatsz!!! Időpont egyeztetés: Hétk: 08.00 - 15.00-ig a 06 20 418 7389 sz. Weboldalam: victoriamasszazsa.webnode.hu/ Szép napot !

Gyógy-és Érzéki Kényeztető Masszázsok Debrecen

Üdvözöllek! Kedves, vidám okleveles masszőz lány vagyok, aki igényes - higiénikus környezetében vár téged szeretettel s ajánlani tud részedre: egy kellemes masszázs-variációt, igény szerint, amit erotikus érzéki kényeztetésekkel fejezhetünk be, Ha szeretnél a rohanó világban egy kicsit megpihenni, feltöltődni, akár egy kicsit beszélgetni...... Várlak hangulatos kis szalonomban. Időpont egyeztetés: Hétk: 08.00 - 15.00 ig. Weboldalam: https://ift.tt/39wtle8 Bővebb felvilágosítás telefonon: 06-20-418-7387 Puszy Victória

Alkalmi munka érett hölgynek

Komárom megyei 50-60 as egyedül élő hölgyet keresek alkalmi munkára hosszú távra. Rendszeresség és fizetés megbeszélés szerint. Érdeklődés a vallalkozassro@gmail.hu címen lehetseges Könnyű élvezetes munka heti pár órában

Autós szexre keresek nőt

Komarom-Tata-Tatabánya vonalon keresek autós szexre hölgyet kor és alkat megkötés nélkül. Szopás vagy szex,esetleg mindkettő. Szeresd a nagyobb farkat. Támogatás lehetséges megbeszélés szerint. Alkalmi vagy rendszeres találkák Diszkreció garantált. Jelentkezés a vallalkozassro@gmail.hu címen

Komárom megyei pórnót nézni szerető hölgyet keresek

Komárom megyében keresek olyan egyedül élő vagy hellyel rendelkező hölgyet aki szeret pornót nézni és szívesen nézne együtt egy 40 es nagyfarkú pasival. Egyedül nem az igazi. Akár autóban is lehetséges Jelentkezés,érdeklődés a vallalkozassro@gmail.hu mail címen vagy viberen Kor és alkat mellékes

meztelenül dolgozó bejárónőt keresek hosszú távra

Komárom megyei luxus családi házba hosszú távra keresek 18_60 év közötti hölgyet aki meztelenül dolgozik. Bejárónői feladatok ellátása takarítás,mosás vasalás stb meztelenül kor és alkat megkötés nélkül. Főzni nem kell! akár bentlakással is Hosszú távra keresek bejelentéssel maximális diszkrécióval. Én egy 40 es cégtulajdonos vagyok és egyedül élek Bér bér megbeszélés és vállalás szerint 500 000 és 1000000 között havonta Jelentkezés bemutatkozással kor,lakhely megjelöléssel és legalább 1 egész alakos fotóval a vállalkozassro@gmail.hu címen és viberen lehetséges

Szexpartner

Tartós szexpartnert keresek 45-60 korig hölgyet akit kedvemre baszhatok. Én 35 férfi vagyok hivj és találkozunk ..

Eladóvá vált, új illatos bugyim! Általam már használt! Hivj

Szia Eladóvá vált, nagyméretű, új általam már használt illatos bugyim. Gondolok itt tanga, francia, hagyományos bugyikra. A csomag tartalmazhat még harisnyát, combfixet, és zoknit is. 5.500 forint áfával számlával. A gabikakedves3@gmail.com email cimen tudod megrendelni. telefonon is elérhető vagyok: 06 30 891 60 33 A pontos cimedre van szükségem az árat a meg adott bankszámlára kell befizetni. Van az az élethelyzet amikor szeretsz belöltözni női ruhába, és esetleg harisnyát, bugyit is veszel magadra, még úgyis hogy, egész nap rajtad van. Felveszed a bugyit, és esetleg szagolgatod, nyalogatod, imádod és massztúrbálsz is benne, és bele élvezel. Most itt a lehetőség, egy szép igényes darabot vegyél magadnak. A csomagban 3 db ot lehet választani. ajánlatom egy bugyi, egy harisnya, egy zokni. Telefonszámom ha kérdéses lenne 06 70 281 8888 Ha telefonon szeretnél velem szexelni akkor kérlek hivj a 06 90 900 800 as telefonszámon, aminek a perc dija bruttó 500 forint áfával. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Élő vonal, Éjjel nappal elérhető vagyok. Hivj bizalommal, mindenre nyugodtan kérdezzél rá, korrekt választ tudok neked adni. Köszönöm Klári

Elkisérlek, escortot vállalok! 06 70 539 62 00

Szia! Kedves, molett, igényes, intelligens 50 es csaj vagyok. Elkisérlek ha szeretnéd, el töltök veled akár több időt is. Mozi, vacsora, családi rendezvény,nyaralás, megbeszélés kérdése, akár merre. Molett, kedves, intelligens, beszélgetős csaj vagyok aki szivesen ismerkedik. Olyan hogy unatkozni fogsz mellettem nincs. Elkisérlek, escortot vállalok, de csak nálad, hotel, motel, panzió, nyaraló, autó stb. Tetszenek a molett hosszú hajú csajok? magányos vagy, egyedül élsz, nincs senkid, társas magányban élsz, vagy nincs partnered akkor várom a hivásod. Értem szükséges majd jönni és vissza is kellene majd hozni. Hétvégét, akár egész éjszakát is vállalok. Hivj bizalommal, minden megbeszélhető velem. Köszönöm

Mesélj nekem magadról Közben szexeljünk0690188231

Szia Kedves! Molett, nagy cicis, kerek popsis, intelligens lány várja hivásod. Nálam nincs tabu téma, mindent meg tudsz velem beszélni. Ha tetszem hivj bátran, és a randi nálam. Szexelj velem, ha tetszenek a telt lányok. Minden nap elérhető vagyok, hajnaltól hajnalig. Telefonon is tudunk szexelni, hivj a részletek miatt. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Szex és telefonszex velem! 06 90 188 231 Várom a hivásod Bella

Kényeztetés, simogatás szeretgetés 06 90 188 028

Szia Kedves! lány várja az ő hercegét. Kedves aranyos, mindenre nyitott, molett lány várja hívásod. Velem mindent meg tudsz beszélni. Kényeztetés Szexelj velem telefonon, hivj hogy hogyan tudunk. http://bellaerotika.hu, nézd meg a weboldalt a részletek miatt. A a részletekre vagy kiváncsi hivjál bátran. 06 90 188 028 Bella

Molett lány lenne a kedvesed! 06 90 181 417

Szia Kedves! Kellemes 45-ös molett, intelligens lány várja hívásod. Mindent meg tudunk beszélni, nálam nincs tabu téma. Szexelni szeretnék veled, és ha tetszenek a telt lányok, akkor nálam a helyed. Minden nap elérhető vagyok. Tudsz velem szexelni telefonon is. Hivj hogy hogyan tudunk telefonszexelni. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Ha ezt a módját szeretnéd választani az ismerkedésnek hivj az emelt dijas telefonszámomon. 06 90 181 417 Bella

Lehet velem beszélgetni is! Telefonszex 06 90 188 028

Szia Kedves! Kedves, aranyos, nagy cicis, molett lány vagyok. Kellemes kikapcsolódásra várlak a hét minden napján. Velem mindent meg tudsz beszélni. Leszek a titkos barátnőd, ha szeretnéd hívjál a részletek miatt. Tudunk szexelni telefonon is hivjál, hogy hogyan. Nézd meg weboldalamat is. Ha ezt a formáját választod az ismerkedésnek kérlek hivj fel, http://bellaerotika.hu 06 90 188 028 Hivj

Szőrős, homlokos punci! Telefonszex velem! 06 90 188 231

Szia Kedves, szeretettel Köszöntelek Ha tetszenek a telt lányok, várom hivásod. Mindent meg tudunk beszélni. Szerelmeskedés és minden jó amit egy romantikus kapcsolatban el lehet képzelni, de csak telefonon. Barátnőként fogok viselkedni. Hívj bármikor 06 90 188 231 Ha szeretnél velem telefonon szexelni, hivj a részletek miatt. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Éjjel nappal elérhető vagyok.! Hivj bátran itt vagyok! Bella

Telt igényes lány várja hivásod! 06 90 181 417

Szia kedves! Nagy cicis, szőrős, puncis, molett csajszi vagyok. 06 90 181 417 Van nálam telefonszex is hivjál, hogy hogyan tudunk szexelni telefonon. Addig is nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Ne maradj partner nélkül. Ha még kezdő vagy,és esetleg kisebb a méreted, vagy nem voltál még ilyen helyen akkor is várom a hivásod. Nincs tabu téma, mindent, meg tudsz velem beszélni. Várom a hivásod, éjjel nappal elérhető vagyok. Bella

Hívj és megbeszéljünk! 06 90 188 028

Egy kis telefonszex. Egy kellemes éjszaka velem! Unatkozom! Nem dobnád fel a napom? Kórhatár közkívánatra 18 év, de csak értelmes, jóképű, és kellemes testalkatú közepes ezredessel rendelkező, vagy feletti, srácok jelentkezését várom. Emelt dijas számom 06 90 188 028 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Várlak a vonal végén 06 90 188 231

Kényeztetlek cicásan, vagy vadmacskásan, én valóban élvezem amit csinálok. Minden napjaidból hiányzik az érzékiség gyengédség? az oda figyelés, akkor hívjál és nálam mindent meg kaphatsz. Emelt dijas számom 06 90 188 231 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Könnyed témák velem! 06 90 188 231

Szia Kedves Bella vagyok 45 éves molett, lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves Bájos arcú, mosolygós beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Átélheted legtitkosabb vágyaidat is. Emelt dijas számom 06 90 188 231 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc. Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu Kell a farkad édes.

Elérhető vagyok! Szex telefon 06 90 188 028

Szia Kedves Bella vagyok 45 éves molett intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban elbűvöllek. Kedves, bájos arcú mosolygós beszélgetős lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem szex közben igérem jó partnered leszek. Átélheted legtitkosabb vágyaidat is. Sok olyan dolog van amit, nem mertél elmondani a párodnak, hogy neked milyen igényed is van, az ágyban. Mond el nekem és én minden kérésedet teljesitem. Emelt dijas számom 06 90 188 028 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is., http:/bellaerotika.hu

Csörgess fel bármikor! 06 90 188 231

Szia Kedves Bella vagyok 45 éves molett, intelligens lány. Velem átélhetsz sok olyasmit, amit otthon soha, még csak témában sem mertél felhozni. Ha egy igazi nőre vágysz? megtaláltad. Imádom ha nyalnak, és a szex minden pózát ki próbálhatod velem. Emelt dijas számom 06 90 188 231 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

Telefonszex Bellával, Élő vonal, Éjjel nappal 0690188028

Szia Kedves Bella vagyok. Kellemes hangommal az első pillanatban, elbűvöllek, kedves, bájos arcú, mosolygós, beszélgetős, lány vagyok. Ha beszélgetni szeretnél velem, szex közben igérem jó partnered leszek. Velem át élheted a leg titkosabb vágyaidat is. Emelt dijas telefonszámom 06 90 188 028 Hivás dija bruttó 460 forint áfával. Nézd meg a weboldalamat is. https://bellaerotika.hu Kell a farkad kedves.

Nagy csöcs, nagy popó, nagy élvezet!0690188028

Szia Kedves, Bella vagyok 45 éves, molett intelligens lány. Kellemes hangommal az első pillanatban el bűvöllek. Szeretem a szexet, szeretek kényeztetni, imádom szopni a farkadat, látni, vagy érezni, ahogy élvezed. Mézédes puncikámat nedvesen tartom direkt neked. Emelt dijas számom 06 90 188 028 Hívás dija bruttó 460 Ft / perc Nézd meg weboldalamat is. http://bellaerotika.hu

tisztességes férfit keres

Sziasztok, kanyargós testem van, szeretnék találni egy férfit, aki kedveli ezt, kapcsolatba léphet velem az iwacu.live ingyenes társkereső oldalon. A becenevem alisa42 egy tisztességes férfit keres