2021. augusztus 26., csütörtök

Elhanyagolt nőre vágyom!

Ápolt,igényes hölgyet várok aki erotikára vágyik,diszkréten.Elhanyagolt,magányos,fiatal sexkedvelő lány is lehetsz. Vagy idösebb, esetleg molettebb. Lazulj el velem,ha szereted ha nyallak vagy szopni ,dugni szeretnél.Nagy csiklod,puncid kényeztetém.Bármely nap meglátogatlak Nyíregyháza és környéken. Nem anyagias hirdetés. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj: kivanlak1978sj@gmail.com címre fényképpel magadról.

Idősebb nőt keresek!

Ápolt idösebb hölgyet várok aki sexre és kényeztetésre vágyna. Hosszabb távon is partnered leszek. Gyere,ha elhanyagoltnak,egyedül érzed magad élvezkedni szeretnél. Akár csak szopatlak,nyallak,duglak amire vágynál. Meglátogatlak ha szeretnéd. Várom jelentkezésed: kivanlak1978sj@gmail.com címre fényképpel.

Titkos kapcsolat

Szeretnék egy anyagiaktól mentes titkos kapcsolatot ahol nem gond hogy csak ritkán találkozunk és szeretkezünk. Nyíregyháza és környékén. Lehetsz fiatalabb vagy idősebb is nálam. Természetesen csak kölcsönös szimpátia alapján. Ha felkeltettem érdeklődésedet a diszkret42@gmail.com email.címen vagyok elérhető. Kérlek csak itt keress!

Eltorito Extra 6db

El Torito For Men természetes potencianövelő kapszula használatával az alábbi pozitív változásokat érzékelheti: Szinte azonnali hatás ? 30-40 percen belüli felszívódás Hatása 3 napig is eltarthat Nincsenek káros mellékhatások Hosszan tartó és erősebb erekció Segít elkerülni a korai magömlést Mérsékelt alkoholfogyasztás esetén is alkalmazható El Torito For Men természetes potencianövelő összetevői: Radix Panax Ginseng Fructus Serenoa repens Cinnamonum Cassia Menthae piperitae Vasoxid vörös, (E 172) Gelatine, d-alphatokopherol El Torito For Men kiszerlés: 6 db kapszula / doboz Notifikációs szám: 20155/2018. AZ ELTORITO EXTRA POTENCIANÖVELŐ:ELKÉPESZTŐ MAGABIZTOSSÁGOT AD AZ ÁGYBAN Képzeld el, hogy lazán, jókedvűen, mindenféle stressz nélkül várod a szeretkezést. Magabiztos vagy. Semmilyen negatív érzésed nincs azzal kapcsolatban, hogy fent tudod-e tartani a merevedést. Ezt a gondtalan érzést segíti elő a masszív erekciót kiváltó ELTORITO kapszula. A segítségével a szeretkezés teljes ideje alatt kőkemény leszel. Így elképesztően felszabadultan tudod élvezni a gyönyör minden pillanatát a szex teljes ideje alatt. Jelenleg a Tornádó kapszula a legerősebb termékünk. Legális, extra erős és biztonságos választás. MIÉRT A ELTORITO POTENCIANÖVELŐT VÁLASZD? Megdöbbentő merevedést eredményez: ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe, nem fogsz felsülni Hatása akár 1 teljes napig megmarad. Ne aggódj, csak szexuális ingerlés hatására leszel kemény ? de akkor nagyon Nem lesz tőle semmilyen bajod: legális, engedélyezett, biztonságos készítmény, amely 2-3 nap alatt teljesen kiürül a szervezetből Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti, nagy lelki terhet tud levenni a válladról SZEDÉSI ÚTMUTATÓ Adagolás:Javasoljuk, hogy a szeretkezés előtt 0,5-1 órával nyelj le egy Eltorito kapszulát bő folyadékkal. Ne lépd úl a napi ajánlott mennyiséget. Ha biztosan szeretnéd fél óra múlva elérni a merevedési hatást, akkor javaslatunk, hogy a kapszula tartalmát vízben vagy tejben elkeverve idd meg. Mellékhatások:Magas vérnyomással küzdő férfiak esetében a Tornado szedését vérnyomáscsökkentő gyógyszerrel mindenképpen össze kell hangolni! 18 év alatt ne használd a készítményt.

Katéteres vibrátor

Vibrátoros pénisz katéter. Ha különleges és felejthetetlen erotikus élményt szeretnél átélni akkor próbáld ki ezt a különleges katétert!  Gyakori használata javítja a pénisz vérkeringését ezért ajánlott a potencia zavarban szenvedőknek is! Felhelyezése után rá kell húzni a pénisz makkjára is így nem csak a péniszszárat ingerli hanem a pénisz fejét is így garantáltan különleges élményt nyújt, csak dőlj hátra és élvezd! Jellemzők: Nagy sebességű rezgés a húgycső stimulációjának eléréséhez. Kiváló maszturbációra, kielégíti a vágyát. Élelmiszer minőségű szilikon anyag, egészségre káros hatással. Sima, sima és biztonságos vágy kielégítés. Könnyen tisztítható vízálló anyag. Leírás: A dinamikus érzések gyors és lassú kombinációja, így a szex szórakoztató. Kompakt méret, könnyen szállítható és tárolható. USB töltéssel működik, nagyon kényelmes. Specifikációk: Anyaga: szilikon Fekete szín Méret: rövid és vékony: a képen látható módon Rezgési frekvencia: 1 frekvencia, 10 frekvencia Tápegység: usb töltés Csomag tartalma: 1 x vibráló húgycső dugó 1 xusb töltő

Pénisz-heregyűrű vibrátoros fejjel

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. ?Tétel típusa: péniszgyűrű ?Szín: Fekete, Piros ?Nettó súly: 20g ?Vízálló: 100% vízálló ? Javítsa az erekciót és késlelteti a csúcspontot is. Élvezheti a hosszab, tartósabb együttlétet. ?Arvosi szilikon + nem mérgező abs. Nincs szaga, biztonságos és puha. ? Vízálló, könnyen tisztítható.

Pénisz-heregyűrű

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. ?Tétel típusa: péniszgyűrű ?Szín: Fekete ?Nettó súly: 20g ?Vízálló: 100% vízálló ? Javítsa az erekciót és késlelteti a csúcspontot is. Élvezheti a hosszab, tartósabb együttlétet. ?Arvosi szilikon + nem mérgező abs. Nincs szaga, biztonságos és puha. ? Vízálló, könnyen tisztítható.

Erekció javító péniszgyűrű vibrátorral

A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót. ?Tétel típusa: péniszgyűrű ?Szín: Lila, Fekete ?Nettó súly: 20g ?Vízálló: 100% vízálló ? Javítsa az erekciót és késlelteti a csúcspontot is. Élvezheti a hosszab, tartósabb együttlétet. ?Arvosi szilikon + nem mérgező abs. Nincs szaga, biztonságos és puha. ? Vízálló, könnyen tisztítható.

Élethű péniszhosszabbító gyűrűs köpeny

Tegye a péniszét hihetetlen örömgéppé ezzel a "Skin" péniszhosszabbítóval. Legyen kielégítő férfi minden partner számára! A Skin "péniszhosszabbító célja, hogy Ön és partnere kielégítse a megnövelt méretet és a hosszan tartó erekciót. Egyszerűen helyezze be a péniszt kényelmes, üreges tengelyébe, majd húzza át a heréket az alapgyűrűn. A tengely izgalmas érzéscsomópontokkal rendelkezik, amelyek intenzív kellemes érzést nyújtanak. A természetes megjelenés lehetővé teszi a legmélyebb fantáziáinak megvalósítását, a puha anyag pedig rendkívül rugalmassá, ugyanakkor határozottá és kényelmesé teszi. Élvezze a mély belső stimulációt az elragadó kontúrokból, és érezze a kéjesen megnövelt vénákat hozzáadott realizmus és stimuláció.Méretek csomag 25,20 x 11,70 x 8 cmCsomag súlya 244 grammA termék méretei 22 x 4 x 4 cm Atermék súlya 133,00 gramm Atermék átmérője 4,0 cmBehelyezhető hossz 16,0 cmVízálló IgenFröccsenésálló Igenftalátmentes IgenMűszaki adatok Extra péniszhossz: 9 cmAnyagok TPE

Vibrátoros pénisz makk köpeny

A forradalmian új tervezésű, az orális szex érzésének utánzására tervezett játék, felmelegszik miközben vibrál és pulzál a pénisze körül, hogy mennyei csúcspontot érjen el.  10 vibrációs móddal és 10 vibrációs mintával van felszerelve. Pénisz-tréner, amelynek célja a pénisz véráramlásának javítása, vastagabb, hosszabb és keményebb erekció létrehozása. Ha szexuális tevékenységének előzményeként használja, a szexuális folyamat hosszan tartóvá és szenvedéllyel telivé válik. Az masszírozó tökéletesen illeszkedik a péniszéhez. Puha és szagtalan prémium folyékony szilikonból készül. A keresztirányú vonalak és a belső oldalakon kiemelkedő pontok lehetővé teszik, hogy élvezze a tengely reális érintését. Ezt a péniszstimulátort vízállóra tervezték, így könnyedén tisztíthatja vízben, természetesen használhatja zuhanyzóban, kádban vagy úszómedencében is. Leírás: Anyaga: szilikon  Méret: a képen látható Tápellátás: beépített akkumulátor, USB-ről tölthető Funkció: 10 rezgési frekvencia Vízálló: ipx7 vízálló A kényeztető érzéshez használjon nyál imitáló sikosítót! Az egészséges higiénia miatt használat után öblítsük el langyos vízzel és használjunk kifejezetten az erotikus eszközökre kifejlesztett tisztító és fertőtlenítő szereket. Az otthoni tisztító és fertőtlenítő szerek károsíthatják az eszközt! Ne használjon alkoholos fertőtlenítőket! A szállítás 100% diszkréció mellett történik! Semmi sem utal a csomag tartalmára!

Automata orál szexgép

Orális kényeztetést imitáló szexgép. Három féle mozgási-rezgési funkcióval. A belseje puha orvosi szilikonból készült mely teljesen visszaadja a valódi orális kényeztetés érzését! A kényeztető érzést a gép belső golyók mozgatásával éri el. Usb töltővel pillanatok alatt feltölthető, üzemidő 60perc Mérete: 29X9cm Csomag tartalma: gép, töltő A kényeztető érzéshez használjon nyál imitáló sikosítót! Az egészséges higiénia miatt használat után öblítsük el langyos vízzel és használjunk kifejezetten az erotikus eszközökre kifejlesztett tisztító és fertőtlenítő szereket. Az otthoni tisztító és fertőtlenítő szerek károsíthatják az eszközt! Ne használjon alkoholos fertőtlenítőket! A szállítás 100% diszkréció mellett történik! Semmi sem utal a csomag tartalmára!

Fekete ágykötöző

Vedd át az irányítást partnered felett és mutasd meg ki a főnök!  Kíválóan alkalmas új, szexuális fantáziák kipróbálására. Dobd fel ellaposodott szexuális életed ezekkel a különleges termékekkel! A legintenzívebb és legsötétebb örömök szerelmeseinek tervezett sorozat elmélyül a Fetish Addict-ban és élvezze a szexualitását, mint még soha. Ha egy másik szintre akarod vinni uralkodási játékaidat, akkor erre a gegre van szükséged.  Funkció: A kötözőt fűzzűk át az ágy matraca alatt és a négy végét hajtsuk fel az ágyra így partnerünk mindkét kezét és lábát ki tudjuk kötözni.

Fekete kéz és láb kötöző

Vedd át az irányítást partnered felett és mutasd meg ki a főnök!  Kíválóan alkalmas új, szexuális fantáziák kipróbálására. Dobd fel ellaposodott szexuális életed ezekkel a különleges termékekkel! A legintenzívebb és legsötétebb örömök szerelmeseinek tervezett sorozat elmélyül a Fetish Addict-ban és élvezze a szexualitását, mint még soha. Ha egy másik szintre akarod vinni uralkodási játékaidat, akkor erre a gegre van szükséged.  Funkció: A kezeket szorosan a combhoz tudjuk lekötözni.

Piros szájpecek kézkötözővel

Vedd át az irányítást partnered felett és mutasd meg ki a főnök!  Kíválóan alkalmas új, szexuális fantáziák kipróbálására. Dobd fel ellaposodott szexuális életed ezekkel a különleges termékekkel! A legintenzívebb és legsötétebb örömök szerelmeseinek tervezett sorozat elmélyül a Fetish Addict-ban és élvezze a szexualitását, mint még soha. Ha egy másik szintre akarod vinni uralkodási játékaidat, akkor erre a gegre van szükséged.  Funkció: A szájpecektől induló kötöző eszköz mellyel a kezeket tudjuk hátrakötözni.

Szájpecek fekete bőr szíjjal

Vedd át az irányítást partnered felett és mutasd meg ki a főnök!  Kíválóan alkalmas új, szexuális fantáziák kipróbálására. Dobd fel ellaposodott szexuális életed ezekkel a különleges termékekkel! A legintenzívebb és legsötétebb örömök szerelmeseinek tervezett sorozat elmélyül a Fetish Addict-ban és élvezze a szexualitását, mint még soha. Ha egy másik szintre akarod vinni uralkodási játékaidat, akkor erre a gegre van szükséged. Légáteresztő labdával rendelkezik a kényelem érdekében, és kiváló minőségű anyagból készült pántokkal és elegáns varrással rendelkezik. Ugyanakkor a csatjának köszönhetően beállíthatja a maximális kényelem és öröm érdekében.

Fekete csipkés szemmaszk

Vedd át az irányítást partnered felett és mutasd meg ki a főnök!  Kíválóan alkalmas új, szexuális fantáziák kipróbálására. Dobd fel ellaposodott szexuális életed ezekkel a különleges termékekkel! A legintenzívebb és legsötétebb örömök szerelmeseinek tervezett sorozat elmélyül a Fetish Addict-ban és élvezze a szexualitását, mint még soha.

Pénisz nagyobbító szilikonos köpeny anál tágító dildóval, vi

Ez egy többfunkciós termék: Pénisznagyobbító-vastagító köpeny ánusztágító dildo heregyűrű vibrátoros funkció Funkciók: Ezzel a köpennyel megnöveljük a pénisz vastagságát és hosszát, behatolásnál egyúttal anális behatolást is végzünk a tömör díldó fejjel így partnerünknek olyan élményt tudunk nyújtani amilyenben garantáltan nem volt még része! A vibrátornak köszönhetően pulzáló-vibráló izgalmat érhetünk el egyszerre mint a G pontnál mint a csiklónál mint az ánusznál! Ezzel a szilikonos köpennyel elérhetjük a hármas orgazmust ráadásul egyszerre! Anyaga: A szilikon anyagának köszönhetően kellően rugalmas a kényelmes felhelyezéshez, tapintásra szinte teljesen megegyezik a valódi bőrrel. Felhelyezés: Tekerjük fel a köpenyt és húzzuk rá a péniszre akárcsak az óvszert. A Like True egy hiperreális márka, amelyet a legintenzívebb örömre terveztek. Texturált testek, tökéletes ívek, egyedi részletek, ezt fogja megtalálni a Like True-ban. Ha már kipróbálta a Like True pénisz köpenyt, akkor a következő lépés egyértelmű. Az X-Tender Plus egy hüvely a pénisz számára, amely extra dildoval rendelkezik az anális behatolásához és egy rezgő vibrátorral. Az X-Tender Plus pénisz köpeny természetes TPE, reális tapintású, puha, selymes, ugyanakkor erős, ideális a magömlés meghosszabbítására. Kivitelének köszönhetően ez a hüvely külső és belső élvezetet nyújt. Az X-Tender Plus pénisz köpeny +2,5 cm hosszúságot és 30% extra vastagságot ad a pénisznek, miközben a gyűrű tökéletesen alkalmazkodik a heréihez a tökéletes tartás érdekében.  Ne használjon olajos vagy ásványi alapú termékeket / kenőanyagokat, mert ezek ronthatják a terméket, kizárólag vízbázisú sikosítót használjunk! Ne felejtse el megfelelően megtisztítani a játékszerét egy jó játéktisztítóval. Jellemzők: Hármas stimuláció Rezgő golyó Reális tervezés Reális textúra kívül és belül Adjon hozzá 2,5 cm hosszúságot Adjon hozzá 30% vastagságot Gyűrűvel a herék számára Vízálló TPE Ftalát mentes Latex mentes Rezgő golyó: 3 db AG13 elem (tartozék) Mérések: Pénisz köpeny hosza nyugalmi állapotban: 18,4 cm Pénisz köpeny belső hossza nyugalmi állapotban: 15,8 cm Pénisz köpeny nyugalmi vastagsága: 3,8 cm Dildo hossza: 13,9 cm Dildo vastagsága: 2,5 cm

Szájpecek fekete bőr szíjjal

Vedd át az irányítást partnered felett és mutasd meg ki a főnök!  Kíválóan alkalmas új, szexuális fantáziák kipróbálására. Dobd fel ellaposodott szexuális életed ezekkel a különleges termékekkel! A legintenzívebb és legsötétebb örömök szerelmeseinek tervezett sorozat elmélyül a Fetish Addict-ban és élvezze a szexualitását, mint még soha. Ha egy másik szintre akarod vinni uralkodási játékaidat, akkor erre a gegre van szükséged. Légáteresztő labdával rendelkezik a kényelem érdekében, és kiváló minőségű anyagból készült pántokkal és elegáns varrással rendelkezik. Ugyanakkor a csatjának köszönhetően beállíthatja a maximális kényelem és öröm érdekében. Jellemzők: Állítható Lélegző labda

Piros-fekete fetish készlet 8db

Vedd át az irányítást partnered felett és mutasd meg ki a főnök!  Kíválóan alkalmas új, szexuális fantáziák kipróbálására. Dobd fel ellaposodott szexuális életed ezekkel a különleges termékekkel! BDSM készlet nem csak kezdőknek! kézbilincs lábbilincs korbács szájpecek szemkötő 2db mellcsipesz nyakörv pórázzal Kívül fekete bőr kölső. Belül puha piros plüss burkolat, mely biztosítja a kényelmes, fájdalommentes viselést.

Erekció javító szilikonos péniszgyűrű

Toro, fejlett technológiájú maszturbátorok férfiaknak. A Driade hármas gyűrű férfiak számára, tökéletes az öröm hármasához és az érzések fokozásához. Ezzel a hármas gyűrűvel nemcsak megháromszorozza az örömöt, hanem növeli a pénisz méretét. Három puha és rugalmas szilikon gyűrűvel rendelkezik, amelyek tökéletesek a rendkívüli kényelem érdekében. Prémium szilikon anyagainak köszönhetően tökéletes minden típusú hímvesszőhöz, méretétől és alakjától függetlenül, és teljesen vízálló. Ne felejtsen el maszturbátort játéktisztítóval (F-843) és meleg vízzel megtisztítani és jól megszárítani. Használja kedvenc vizes alapú kenőanyagát (N-506) az extra nedves élmény érdekében. Jellemzők: Hármas gyűrű Prémium testbiztos szilikon Adja hozzá az átmérőt a péniszéhez Vízálló Javasoljuk vízalapú kenőanyagok használatát Teljes méret: 8,7 cm Az 1. gyűrű átmérője (alsó része): 5,8 cm 2. gyűrű átmérője (közepes): 3,5 cm 3. gyűrű átmérője (felső): 4 cm Súly: 22 gr A péniszgyűrű a férfiaknál fellépő szexuális zavarok (merevedési zavar és korai magömlés) kezelésére használt, a férfi nemi szervének tövére húzandó orvosi szorító gyűrű. Már szexuális kultúra alapját képező egyik legrégebbi gyűjteménye, az indiai Kámaszútra is említést tesz a péniszre helyezhető, fából készült gyűrűkről, amelyek a mai péniszgyűrűk elődei voltak. A PÉNISZGYŰRŰ FELADATA A péniszgyűrűk az erekciós folyamat második szakaszban, tehát az erekció elérését követően kapnak szerepet. Az erekció elérését követően a hímvessző tövére húzva akadályozzák a barlangtestek vénahálózatán keresztül távozó vér visszaáramlását, ezzel keményebbé és tartósabbá teszik az erekciót.

BAASE TÖBBSEBESSÉGŰ VIBRÁTOR G-SPOT 19 CM FEKETE

A Fluid egy márka, amelyet a legkellemesebb formákkal hoztak létre és terveztek. A Baase egy olyan vibrátor, amelynek a legkülönösebb alakja van, testének fele egyenes, amíg el nem éri a terjedelmesebb területet. Ezek után görbület, hagymás forma és lekerekített hegy. A Baase többfokozatú, ami azt jelenti, hogy tövében talál egy kis kereket, amellyel bármikor beállíthatja a kívánt sebességet milliméterre, eldöntheti a legintimebb pillanatok intenzitását. De a Baase nemcsak stimulálja a G-pontot, hanem tökéletes a test bármely részének, például a mellbimbóknak, a hüvely külső részének stimulálására, vagy akár ideális a partner stimulálására és az éjszakák izgalmára. Puha, testbiztos és vízálló anyagokkal rendelkezik, amelyek tökéletesek ahhoz, hogy élvezhessék, hogyan és mikor akarják. Ne felejtse el megfelelően megtisztítani a játékot játéktisztítóval (F-843) és meleg vízzel, és jól szárítsa meg, hogy maximalizálja annak élettartamát. Használja kedvenc vizes alapú kenőanyagát (N-506) az extra nedves élmény érdekében. Jellemzők: Többsebességű Serkentse a G-pontot Könnyen használható tárcsa az alapon ABS. Biztonságos a test számára 2 AA elem (nem tartozék) Teljes hossza: 19 cm A termék felhelyezése sikosító nélkül fájdalmas is lehet. Használat után alaposan mossuk el langyos vízben, töröljük szárazra és az egészségünk megörzése végett feltétlenül használjunk fertőtlenítő szereket. Ha valaki azt hallja, G-pont, azonnal a női testre, a női szexualitásra gondol, noha G-pontja a férfiaknak is van, és számukra is ugyanolyan nagy élvezetet jelenthet, mint a nők számára. HOL VAN A FÉRFIAK G-PONTJA? A férfi G-pontja tulajdonképpen a prosztatája, amelynek izgatása hasonló érzést vált ki a férfiakból is, mint a nőkből. Hogy miért? Közelében futnak azok az idegek, amelyek a pénisz merevedésében is szerepet játszanak. ÍGY KELL MEGKERESNI Érzékeny pont, és a megközelítése is az, ugyanis a férfi ánusza felől kell közelíteni. Nagyon fontos, hogy mind a nőnek, mind a férfinak vonzó legyen az ötlet, először érdemes puhatolózni, mit szól a férfi a hátulról érkező kényeztetéshez. A háton fekvő férfi húzza fel a lábát, nyissa kissé szét.  A dereka alá érdemes párnát tenni, ami megemeli, úgy könnyebb hozzáférni. Előbb a végbélnyílás külső részét kell simogatni, majd lassan egyre beljebb haladni. Érdemes síkosítót tenni az ujjra, nehogy a férfi megsérüljön, és így a bejutás is egyszerűbb. Egy dió nagyságú csomót kell keresni felfelé haladva, ujjbeggyel a has felé fordulva, ez a prosztata. Ha megvan, gyengéden masszírozva a férfinak extatikus élményt okoz. Anális szex: hogyan kell jól csinálni? Az anális szex a szexuális együttlétek olyan formája, amelynek megítélése igencsak szélsőséges eltéréseket mutat. Van, aki izgatónak tartja, és szívesen kipróbálná, mások meg hallani sem akarnak róla. A pornó világa előszeretettel teszi témájává. Mit értünk anális szex alatt? A latin végbélnyílás szóból (anus) származtatjuk magát a kifejezést. Ha pontosak akarunk lenni, akkor az anális szex alatt nemcsak a végbélen keresztül történő közösülést értjük, hanem a végbélnyílásnak és környékének, mint erogén zónának az ingerlését is. Az anális szex gyakorlói e testtájék izgatásával a nemi izgalom kiszélesítését célozzák meg. Az anális szexnél az izgatás többféle módon lehetséges: kézzel történő simogatással, ingerléssel, orális úton ajakkal és nyelvvel, vagy behatolással, vagyis anális közösüléssel. Az anális szex betöltheti az előjáték szerepét, de irányulhat az anális orgazmus elérésére is. Sok nő azért utasítja el az anális közösülést, mert tisztátalannak tartja, vagy éppen azért, mert - a szűk végbélnyílás miatt - fájdalmat jelent számára, illetve sérülést okozhat. Ezek a félelmek természetesen nem alaptalanok. Az anális közösülés előtt gyakran alkalmazzák az anilinguszt, azaz a végbél és környéke szájjal és nyelvvel történő izgatását, mert így könnyebbé válik a behatolás. A másik eljárás a könnyebb behatolás érdekében a megfelelő síkosító szerek használata. Az anális szexet kedvelők abban látják az aktus különlegességét, hogy a végbélnyílás szűkebb, mint a vagina, és ezért intenzívebb szexuális érzést nyújt. Az ejakulációt követően a szoros végbélből nem csúszik ki a lankadó hímvessző, így hosszabb ideig tarthat maga az aktus is. Anális szexnek nevezünk voltaképpen minden olyan szexuális tevékenységet, melynek célja az ánusz területének izgatása, történjen ez orálisan, kézzel, segédeszközzel, vagy behatolással. Az izgatás célja lehet a szexuális izgalom fokozása, az előjáték, de akár az anális orgazmus elérése is. Egyesek számára teljesen természetes ez a fajta örömszerzés, míg mások egyenesen elutasítják azt. Hogy mi állhat az elutasítás hátterében? Hogy tisztátalannak vélik, vagy, hogy a szűk végbélnyílás okán félnek a fájdalomtól, illetve kizárólag fájdalommal teli tevékenységként tudnak gondolni rá.   Ha megfelelően előkészültök az anál közösülésre, akkor higiéniai veszélyek és fájdalom nélkül tapasztalhatjátok meg ezt az újfajta gyönyörkeltő élményt. Természetesen kizárólag akkor, ha mindketten nyitottak vagytok rá! Partnered sose kényszerítsd bele anális együttlétbe, különben nem csak hogy borzasztó élményt okozhatsz számára, hanem könnyen meg is sérülhet. Az análszex a szexnek egy meglehetősen komplikált válfaja. Ahhoz, hogy valaki anális szexbe kezdjen, mindezt biztonságos és jóleső módon, komoly előkészületekre van szükség. A végbélt záró izom egy nagyon erős izom, ezért behatolás előtt fel kell lazítani azt, hogy sérülésmentes legyen a gyönyör.

Erekció javító péniszgyűrű

Könnyű, rugalma, szilikon pénisz gyűrű. Könnyű felhelyezés. Fonoman szorítja a pénisz tövét és meggátolja hogy a beárramlott vér kijusson a péniszből, így vegyszermentesen folyamatosan biztosítja a merevedést! A merevedés mindaddig kitart amíg le nem veszi a gyűrűt!

LOVEBOXXX SZETT

Lepje meg partnerét ezzel a fényűző, szórakoztató játékokkal teli ajándékkészlettel. A szett kezdőknek alkalmas, női játékokat és páros játékokat tartalmaz.Az ujjvibrátorhoz 2 x LR41 elem szükséges (tartozék), a nyúl vibrátorhoz pedig 2 x AAA (nem tartozék). Tartalmaz: Fém bilincs kulcsokkal Hüvelygömbök súlyokkal Ujj vibrátor Nyúl vibrátor Maszk Stimulátor toll

Svájci erotikus munka akár azonnali kezdéssel is!!!

Sziasztok! A svájci hármas határnál St.Gallenben lévő privát lakás várja csinos megbízható kolléganői jelentkezését 18-tól 50-es korig! Amit kínálni tudok nektek: -hivatalos munka a svájci törvényeket betartva a papírmunkát a stúdió intézi neked -ingyenes szállás -kiutazás kisbuszokkal Budapestről heti több alkalommal is ha szükséges az útiköltséget meg van előlegezve nem probléma -hirdetések feladása a legnézettebb svájci oldalakon garantálva ezzel azt hogy a lehető legtöbb vendéged legyen -állandó folyamatos svájci,német,osztrák kiépített vendégkör -wifi,teljesen felszerelt konyha a rendelkezésedre áll,üzletek,kondi terem,szolárium,kozmetikus mindent a közelben megtalálsz -családias biztonságos nyugodt környezet és korrekt feltételek mellett tudtok dolgozni -egész évben tudsz jelentkezni előre egyeztetés alapján termín foglalás ajánlott Nyelvtudás nem szükséges magyarul beszélő tulajdonosnő van és a munkádat egyébként is magyar recepciós csajok segítik. Lehetsz kezdő is mindenben segítünk amiben csak tudunk. További szép napot nektek! FIGYELEM LÁNYOK!!! A KÜLFÖLDI STÚDIÓK ÉS HATÁROK NYITVA VANNAK ÉS KARANTÉN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL TUDTOK MENNI DOLGOZNI.A KISBUSZOK SZINTÉN JÁRNAK!!! Az elérhetőségeink bármelyikén várjuk jelentkezéseiteket Viberen mindig elérhetőek vagyunk! Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrixagency Tik-Tok: meretrix_agency Weboldal: www.meretrix.webnode.hu

Ausztriai Steyr téged is vár rengeteg vendéggel!

Sziasztok lányok! Ausztriai Steyr-ben lévő igényesen berendezett több szobás stúdió lakás várja csinos lányok jelentkezését! Túl zsúfoltnak érzed Bécset? Itt a lehetőséged hogy máshol is kipróbáld magadat Ausztriában Bécstől 100km-re vagyunk. Sok új és visszajárós vendéggel rendelkező erotikus és masszázs szalon várja ápolt és attraktív valóban dolgozni akaró kolléganői jelentkezését 50 éves korig! Amennyiben szeretnél tiszta, nyugodt és biztonságos környezetben dolgozni nálunk a helyed. Napi elszámolás van tehát azonnal tudsz keresni az első ledolgozott naptól számítva. Minden hivatalos papírt a szalon intéz neked zöld könyvet és a bejelentést is. Nyelvtudás nem szükséges recis segíti a munkádat. Kiutazás ha szükséges megvan előlegezve. Korrekt feltételek,családias környezet.A szállás és wifi ingyenesen biztosított. FIGYELEM LÁNYOK!!! A KÜLFÖLDI STÚDIÓK ÉS HATÁROK NYITVA VANNAK ÉS KARANTÉN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL TUDTOK MENNI DOLGOZNI. A KISBUSZOK SZINTÉN JÁRNAK!!! Az elérhetőségeink bármelyikén várjuk jelentkezéseiteket Viberen mindig elérhetőek vagyunk! Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrixagency Tik-Tok: meretrix_agency Weboldal: www.meretrix.webnode.hu

Pörgős svájci escort munka akár azonnali kezdéssel is!

Sziasztok! Svájci-luzerni escort ügynökség várja csinos lányok jelentkezését! Évtizedes tapasztalattal és biztos igényes svájci vendégkörrel rendelkezünk! Luzern kanton és környékén is dolgozik az ügynökség ami rengeteg vendéget jelent!!! Kiemelt hirdetések fizetése a vendégek által leglátogatottabb svájci escort és erotikus oldalakon. Egyszerre több autóval és sofőrrel folyik a munka ezzel is biztosítva azt hogy mindig elérhető tudj lenni a vendégek számára. A biztonságot és az utazást sofőrök biztosítják nektek amíg dolgoztok. Amit kínálok: -folyamatos egész éves munka -kiemelten magas kereset -hivatalos bejelentett munka -korrekt feltételek családias stressz mentes környezet -ingyenes szállás -garantáltan nincsenek rejtett költségek!!! -lehetsz kezdő is mindenben segítünk -kiutazàs ha szükséges megelőlegezhető a szokásos kisbuszok hozzánk is járnak Magyarországról! Magyarul beszélő tulajdonos nő és magyar recis csajok segítik a munkádat. Nyelvtudás nem szükséges! FIGYELEM LÁNYOK!!! A KÜLFÖLDI STÚDIÓK ÉS HATÁROK NYITVA VANNAK ÉS KARANTÉN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL TUDTOK MENNI DOLGOZNI.A KISBUSZOK SZINTÉN JÁRNAK!!! Az elérhetőségeink bármelyikén várjuk jelentkezéseiteket Viberen mindig elérhetőek vagyunk! Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrixagency Tik-Tok: meretrix_agency Weboldal: www.meretrix.webnode.hu