2021. október 2., szombat

Satisfyer Royal One - okos, akkus, vízálló péniszgyűrű

A Satisfyer Royal One ABS/Szilikon anyagból készült, Prémium minőségű, díjnyertes applikációját okos telefonról irányítható, halk működésű, biztonságos video chat kapcsolattal is ellátott vibrációs péniszgyűrű. Az applikáció alkalmazása nélkül is használható. A termékre a gyártó 15 év garanciát vállal. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Fist Fuck Ultra Strong Rush Aroma 10 ml bőrtisztító folyadé

A Fist Fuck Ultra Strong egy új poppers. Tűzveszélyes,hőtől,lángtól távol tartani.Közvetlen belélegezve,lenyelve ártalmas.Kerülni kell a bőrrel való érintkezést.Ne egyen, igyon és ne dohányozzon a termék használata közben.Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható.Ne dohányozzon, egyen vagy igyon használat/ munka közben. Munka / használat előtt és után bő szappanos vízzel kézmosás, bőr regeneráló krémet használjon.Gyermekek elől zárva tartandó! NEM EMBERI FOGYASZTÁSRA! KIZÁRÓLAG SZOBAILLATOSÍTÁSRA HASZNÁLHATÓ!

Bathmate MAX OUT pénisznövelő

A Bathmate Max Out 23 komponens egyedülálló keveréke, amelynek célja a férfi libidó fokozása. A Bathmate Max Out Jelqing Enhancement Serum meghatározza azt a szabványt, amely alapján az összes többi Jelqing szérumot megítélik. A Bathmate fejlesztő mérnökei fáradhatatlanul dolgoztak annak biztosításában, hogy csak a legfinomabb alapanyagokat használják a végső készítményben. A szexuális stimuláció során a test cGMP (Cyclic Guanosine Monophosphate) nevű vegyületet állít elő. A cGMP miatt a pénisz erek kitágulnak, ezáltal növelve a pénisz véráramát, és erekciót okozva. Kollagen : Strukturális támogatást, erőt és bizonyos mértékű rugalmasságot biztosít a bőr középső rétegében - a dermisben - - a kollagén elősegíti a rostos hálózat kialakítását, amelyen új sejtek növekedhetnek. Kollagénre van szükség az elhalt bőrsejtek pótlásához és helyreállításához. Butea Superba : Természetes PDE-5-gátló, klinikailag bizonyítottan támogatja az erekciót szabályozó enzimet. A Butea Superba ?rögzíti? a molekulákat, így teljesebb erekciót biztosít. Koffein : Nyugtatja a gyulladást: A koffein gyulladásgátló tulajdonságaival rendelkezik, amelyek hatékonyan csökkentik a bőr gyulladását és bőrpírját. Gyakran használják a gyulladáscsökkentő krémek alkotóelemeként hatékonyságuk fokozása érdekében. Ginseng : Javítja a hangulatot, növeli az állóképességet, és meggátolja a rákot, a szívbetegségeket, a faktort és az erekciós rendellenességeket. Yohimbine-hidroklorid : Az elsődleges előny, mivel a libido fokozó, a PDE-5 gátlás előfutára, amely a test építőanyaga a természetesen nagyobb és erősebb erekcióhoz.

Chilirose CR 3422 S/M Bodystocking

A CR 3422 S/M Bodystocking puha anyagú,hímzett body piros fűzővel.

Chilirose fehérnemű CR 3020 S/M Red Babydoll + String babydo

A CR 3020 S/M Red Babydoll + String csipkés babydoll.Háta fűzős megoldással készült,vállpátjai állíthatók a tanga szexi. Anyaga:90% polyester 10% elastan

Gyönyörű,különleges,sexbaba,realdoll,sexdoll eladó

Kifogástalan,tiszta,friss,fertőtlenített,hintőporozott állapotban azonnal elvihető. Magasság 155 cm, mell 88 cm, derék 56 cm, csípő 90 cm, súly 34 kg. A képeken látható szem,bőrszínnel,parókával,tartozékokkal,gyári dobozba. Garancia nincs, nem vásárolható vissza, csomag küldés nem lehetséges, kipróbálásra nincs lehetőség, részletre nem eladó, személyes átvétel, kifizetés után azonnal elvihető.

Cici torta gyertya

2 db-os cici gyertya készlet tortázáshoz, erotikus témával, felnőtteknek. Lepd meg a barátodat szülinapjára, vagy tortázzatok a csajokkal stílusosan! Használhatjátok vicces szórakozásként otthon, vagy legénybúcsún, leánybúcsún. A készlet 2 db többször is felhasználható, tartós műanyagból készült álló gyertyatartót és 2 db tortagyertyát tartalmaz. A forróság és a vidám hangulat garantált bármilyen alkalommal, a szaftos poénok pedig biztosan röpködni fognak. A csomag tartalma: - 2 db gyertyatartó - 2 db tortagyertya - 8 cm x 2 cm + a gyertya

Alkalmi oralis szex

Szabolcs megyei nőt keresek aki Nyíregyházán alkalmi oralis szexben kölcsönösen kielégitenénk egymás. Hely van. 20 és 45 év közötti nőt keresnék. Ápolt, kedves helyes 35 éves férfi vagyok...

Egy ideje erre vágyok...

51éves független férfi vagyok, kis pocakkal, átlagos testalkattal. Kizárólag, csakis meleg, nem biszex aktív férfit keresek, aki hellyel is rendelkezik!!! Teljesen tapasztalatlan, ezen a téren, szűz vagyok. Itt a lehetőség, hogy felavas, taníts, használj... Általában hévégén van időm. Választ e-mailben várom, e-mail címem: vicery2@indamail.hu. (szerszámodról fénykép előny!!! )

Diszkréten...

51éves férfi. Párt keresek, ahol, orálisan kényeztetnék, a Nőnek, puncit, popsit nyalnák, a Férfinek szopnék. Szex előtt, szex közben, szex után, is nyalok szopok. E-MAIL CIM: viceroy2@indamail.hu Rendszeres, vagy alkalmi, hétvégi találkozás.