2021. június 15., kedd

Hot exxtreme Libido étrend-kiegészítő kapszula nőknek (2db)

A Hot exxtreme Libido libidó fokozó kiegészítő, ami a nők számára igazi vágykeltőszer. A készítmény teljes értékű növényi kivonatokat és vitaminokat tartalmaz, ami új erőtartalékokat építhet fel a vágy fokozásához, a vitalitás javításához. A különleges összetevők, mint a guarana, avena sativa és kardamon élénkítő, kimerültség csökkentő és serkentő hatásuknak köszönhetően teljessé tehetik, felpezsdíthetik a szexuális életét. A doboz 2 db rendkívül intenzív hatású sárga kapszulát tartalmaz. Az étrendkiegészítők nem helyettesítik az egészséges életmódot és a változatos étrendet.

Pink Lipstick SEAMLESS DRESS BLACK PLUS SIZE

A Pink Lipstick Seamless Dress Black Plus Size szexi kivágásokkal díszített, varrat nélküli nagyméretű szexi ruha. Anyaga : 92% Nylon / 8% Spandex

Multi Function Electro Sex Kits 2 péniszgyűrűvel

A Multi Function Electro Sex Kits 2 db szabályozható erősséggel vibráló péniszgyűrűből álló elektroszex készlet. 1 x CR2032 elemmel működik, amely a dobozban mellékelve van. A gyűrűk mérete : 4,8 cm és 3,8 cm. Tilos használni : Szívritmus zavarban Vízben Terhesen Sérült testrészeken

Pretty Love Beaded For Extra Pleasure Plug análdugó

A Beaded For Extra Pleasure Plug szilikon anyagból készült, újratölthető, 4 rezgési és 4 rotáló funkcióval rendelkező, távirányítós, vibrációs análdugó. Egyedi formája miatt mérete fokozatosan nő. Sík felületen rögzíthető, letapasztható talppal ellátott anális kiegészítő. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. A Beaded For Extra Pleasure Plug-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Fantasy Partner mellbimbó stimulátor

A Pretty Love Fantasy Partner szilikonból készült mellbimbó stimulátor. A csinos szerelmi partner a végső ösztönzés a mellbimbók számára az automatikus szívó- és rezgőrendszerével. Magas stimulációt hoz létre, amellyel a mellbimbói szilárdak és érzékenyek lesznek. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Ultra Passionate Harness Felcsatolható dildó

Az Ultra Passionate Harness PVC anyagú, Hölgyek részére ajánlott, felvehető, erezett felületű, herékkel kiegészített felcsatolható dildó. A zselés vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Straples Dildo with Anal Plug Felcsatolható vibrátor

A Straples Dildo with Anal Plug PVC anyagú, hölgyek számára ajánlott, ergonómiailag kialakított, állítható rezgési funkcióval rendelkező, részben erezett felületű felcsatolható vibrátor, mely használójának hüvelyi és anális, míg a partnernek hüvelyi stimulációt biztosít egyidőben. A Straples Dildo with Anal Plug-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Ultra Passionate Harness Felcsatolható vibrátor

Az Ultra Passionate Harness ABS/TPR anyagú, Hölgyek részére készített, távirányítóval működtethető, állítható rezgéserősségű, erezett felületű felcsatolható vibrátor, amely egyidejű hüvelyi stimulációt tesz lehetővé használói számára. 2 db AA elemmel működik. Az Ultra Passionate Harness-hez vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pretty Love Vito Felcsatolható vibrátor

A Pretty Love Vito szilikon anyagú pénisz alakú, belül üreges, állítható rezgési funkcióval rendelkező, távirányítós, vibrációs motorral ellátott felcsatolható vibrátor. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. A Vito-hoz vízbázisú síkosítót ajánlunk. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. 3 db AAA elemmel működik.

Obsessive Luvae szexi, kétrészes szett

Az Obsessive Luvae merevített kosarakkal kialakított, szexi, kétrészes csipke szett. Anyagösszetétel: 90% poliamid, 10% elasztán

Obsessive Secred L/XL hálóing és bugyi

Az Obsessive Secred L/XL hálóing és bugyi szexi fehérnemű. A vállapántok szabályozható, a csipke díszítések szépen kiemelik a test vonalát. Romantikus ugyanakkor csábítóan tüzes vörös szatén hálóing. A szett része a tanga. Anyagösszetétel: 87% polyamide, 13% elastane)

Obsessive 838 S/M - pikáns csipkés babydoll tangával

Az Obsessive 838 S/M puha, rugalmas anyagból készülő, kényelmes babydoll, felül pikáns, nyitott részletekkel, alul lenge, A-vonalú fazonban, így a csípőben erősebb Hölgyeken is tökéletesen mutat.Áttetsző, finom csipke berakásokkal tűzdelve a kebleken és a derékrészen körben, végigfutva a háton . Vékony, állítható vállpántokkal, melyek hátul keresztezik egymást.A keblek között fehér strasszos dísszel. A dekoltázst hangsúlyozó, a kebleket keretező, rugalmas pántokkal. Anyagban és színben maximálisan harmonizáló, áttetsző tanga a csomagban, rugalmas pántokkal. Anyaga: 90% Polyamid, 10% Elasthan.

Obsessive Lovlea set S/M Fehérnemű szett

Az Obsessive Lovlea set S/M kissé átlátszó, virágmintás csipkéből készült, állítható vállpántos, szaténból készült övvel kiegészített fehérnemű együttes.Romantikus és egyben dögös szett, mely Comfycut technikájának köszönhetően kényelmes viselet. Anyagösszetétel: 90% poliamid, 10% elasztán

Obsessíve Lovlea babydoll S/M hálóing

A Lovlea babydoll S/M csipkés szegéllyel díszített, állítható vállpántos, szaténból készült övvel kiegészített, átlátszó babydoll. A csomag a tangát is tartalmazza. Anyaga : poliamid

Obsessive Lovlea teddy S/M. body

Az Obsessive Lovlea teddy kissé áttetsző csipkéből készített, virágmintás, állítható vállpántos, hátul nyitott body. Anyaga : poliamid

Elhanyagolt nőre vágyom!

Ápolt,igényes hölgyet várok aki erotikára vágyik,diszkréten.Elhanyagolt,magányos,fiatal sexkedvelő lány is lehetsz. Vagy idösebb, esetleg molettebb. Lazulj el velem,ha szereted ha nyallak vagy szopni ,dugni szeretnél.Nagy csiklod,puncid kényeztetém.Bármely nap meglátogatlak Nyíregyháza és környéken. Nem anyagias hirdetés. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj: kivanlak1978sj@gmail.com címre fényképpel magadról.

Idősebb nőt keresek!

Ápolt idösebb hölgyet várok aki sexre és kényeztetésre vágyna. Hosszabb távon is partnered leszek. Gyere,ha elhanyagoltnak,egyedül érzed magad élvezkedni szeretnél. Akár csak szopatlak,nyallak,duglak amire vágynál. Meglátogatlak ha szeretnéd. Várom jelentkezésed: kivanlak1978sj@gmail.com címre fényképpel.

Titkos kapcsolat

Szeretnék egy anyagiaktól mentes titkos kapcsolatot ahol nem gond hogy csak ritkán találkozunk és szeretkezünk. Nyíregyháza és környékén. Lehetsz fiatalabb vagy idősebb is nálam. Természetesen csak kölcsönös szimpátia alapján. Ha felkeltettem érdeklődésedet a diszkret42@gmail.com email.címen vagyok elérhető. Kérlek csak itt keress!

Webkamerás munka Kecskeméten átlagos nőnek, napi fizetéssel

Megbízható, átlagos külsejű, 18 és 45 közötti nőt keresek webkamera előtti munkára, saját stúdiómba. Modell alkat, nyelvtudás, tapasztalat nem szükséges. A munka lényege: csevegés a nézőkkel, kis erotikával fűszerezve, esetleg szexi tánc vagy videózás, vállalás szerint. A nézők jellemzően külföldiek. Egyszerű munka, jó, akár napi fizetéssel, korrekt feltételekkel. Rugalmas időbeosztás, csak annyit kérnék, heti 3-4-5 alkalommal érj rá pár órára..

Becsi Erotikus Munka

Korrekt feltételekhez keresünk, korrekt lányokat. Nálunk mindenki tud keresni, a hozzáállás a lényeg. Els?sorban jó kisugárzású, mosolygós lányokat, hölgyeket várunk, akik egy összetartó , remek magyar csapat tagjai lennének és hosszú távon képesek gondolkozni. Egy hajóban evezünk, tehát mindenben támogatunk! Egyszerre akár több vendégkörrel is tudsz dolgozni. Lehetsz kezd? is, és nyelvtudás nélkül is tudsz keresni, mert a személyzet is magyar. Kérdezz bátran, mindenre válaszolunk :). Papíros, hivatalos munka! Beszélhetsz olyan lányokkal is, akik már itt dolgoznak! Itt biztonságos körülmények között, biztos jövedelemmel számolhatsz!! Tel.0043 660 860 15 32 !!! Samantha21(kukac)citromail.hu Hisztis királylányok kíméljenek!Szurj egy Kepet mondatod vegere!Köszike

Becsi Erotikus Munka

Korrekt feltételekhez keresünk, korrekt lányokat. Nálunk mindenki tud keresni, a hozzáállás a lényeg. Els?sorban jó kisugárzású, mosolygós lányokat, hölgyeket várunk, akik egy összetartó , remek magyar csapat tagjai lennének és hosszú távon képesek gondolkozni. Egy hajóban evezünk, tehát mindenben támogatunk! Egyszerre akár több vendégkörrel is tudsz dolgozni. Lehetsz kezd? is, és nyelvtudás nélkül is tudsz keresni, mert a személyzet is magyar. Kérdezz bátran, mindenre válaszolunk :). Papíros, hivatalos munka! Beszélhetsz olyan lányokkal is, akik már itt dolgoznak! Itt biztonságos körülmények között, biztos jövedelemmel számolhatsz!! Tel.0043 660 860 15 32 !!! Samantha21(kukac)citromail.hu Hisztis királylányok kíméljenek!Szurj egy Kepet mondatod vegere!Köszike

Hölgyet keresek sex kapcsolatra Győrbe

Hölgy partnerem keresem élvezetes sex kapcsolatra.Szereted a kényeztetést és elhanyagoltnak,egyedül érzed magad vagy másra vágynál partnered leszek,diszkréten.Várom üzeneted.

Buja testű sexbaba,realdoll,sexdoll eladó

Mindenre kapható,impozáns méretekkel rendelkező baba eladó. Magasság 150 cm,csípő 112 cm,derék 53 cm,mellbőség 101 cm, súly 45 kg. Fekete paróka,világos barna bőrszín,üreges mellek(a reális érzésért),állótalpas,mozgatható vállas. Apróbb,elhanyagolható esztétikai hibák,melyek nem befolyásolják az élményt. Minden mozgás ép,semmi sem törött,szakadt,általános jó állapot Tartozékokkal(takaró,tisztító,müvely melegítő,fésű,fehérnemű) dobozában azonnal elvihető.

EXTRA ERŐS LEGÁLIS KRISTÁLY, CANNABINOID, HERBÁL FÜSTÖLŐ

MAGYARORSZÁG LEGJOBB MINŐSÉGŰ BIO TERMÉKEI EGY HELYEN! WWW.PARTYCHEMICALS.HU NE DŐLJ BE A SOK ÁTVERŐS OLDALNAK!