2021. szeptember 20., hétfő

Idősebb nőt keresek!

Ápolt idösebb hölgyet várok aki sexre és kényeztetésre vágyna. Hosszabb távon is partnered leszek. Gyere,ha elhanyagoltnak,egyedül érzed magad élvezkedni szeretnél. Akár csak szopatlak,nyallak,duglak amire vágynál. Meglátogatlak ha szeretnéd. Várom jelentkezésed: kivanlak1978sj@gmail.com címre fényképpel.

Elhanyagolt nőre vágyom!

Ápolt,igényes hölgyet várok aki erotikára vágyik,diszkréten.Elhanyagolt,magányos,fiatal sexkedvelő lány is lehetsz. Vagy idösebb, esetleg molettebb. Lazulj el velem,ha szereted ha nyallak vagy szopni ,dugni szeretnél.Nagy csiklod,puncid kényeztetém.Bármely nap meglátogatlak Nyíregyháza és környéken. Nem anyagias hirdetés. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj: kivanlak1978sj@gmail.com címre fényképpel magadról.

Titkos kapcsolat

Szeretnék egy anyagiaktól mentes titkos kapcsolatot ahol nem gond hogy csak ritkán találkozunk és szeretkezünk. Nyíregyháza és környékén. Lehetsz fiatalabb vagy idősebb is nálam. Természetesen csak kölcsönös szimpátia alapján. Ha felkeltettem érdeklődésedet a diszkret42@gmail.com email.címen vagyok elérhető. Kérlek csak itt keress!

Hosszútávra keresek

Keresem hölgy partnerem hosszútávú szexkapcsolatra, magas anyagi támogatással. Budapesten havi pár alkalommal tudnánk találkozni, privát lakás megoldott.

Illatos, új nagyméretű bugyim eladom! 06 70 281 8888

Szia Kedvesem! Eladóvá vált, nagyméretű 46-os, illatos, új, általam már használt, francia, tanga, hagyományos bugyim. A csomag tartalmazhat még új de használt, harisnyát, comb fixet, és zoknit is. 3 db-ot lehet választani, ára 5.500 forint számlásan. telefonon is elérhető vagyok. 06 70 281 8888 A gabikakedves3@gmail.com email cimen tudod meg rendelni. Fel tudod próbálni, esetleg egész nap rajtad lehet, szagolgatod, nyalogatod, akár bele is élvezel, a tied, talán még ha egy kicsit pisis is, akkor aztán az igazi. telefonon is elérhető vagyok 06 70 281 88 88 Ha szeretnél telefon szexelni velem akkor hivj az emelt dijas telefonszámomon. 06 90 900 800 hivás dija bruttó 500 forint áfával percenként. Nézd meg a weboldalamat is. http://veledlenni.hu Élő vonal, éjjel, nappal elérhető vagyok. Hivj

Új, bontatlan Bad Kitty - plüss ágykötöző szett (5 részes)

Ha szeretnéd izgalmassá tenni az estédet a pároddal, egy ilyen szettet mindenképp érdemes beszerezned. A szett tartalma: 4db bilincs: -2db a csuklókra -2db a bokákra -kiváló szakítószilárdságú anyagból, puha plüssel borítva -méretük tépőzárral állítható -fém D-rögzítőgyűrűkkel ellátva -bokabilincsek hossza: 54cm -bilincsek szélessége: 8cm -csuklóbilincsek hossza: 42cm 1db összekötő pánt: -5db nagy szakítószilárdságú pánt, fém gyűrűkkel rögzítve (nem szétszedhető) -minden pánt végén kis fém karabinerrel -a pántok hossza állítható -a pántok maximálisa hossza egyenként: 145cm Anyaga: Polyamid (pántok), Polyurethan (bilincsek), krómozott fém. Látogass el oldalunkra, több ezer termék közül válogathatsz.

Yoni massage,ismerd meg Te is az érzést...

40-es igényes , nem független férfi, keresi hozzá jól illő női partnerét ,25-50 évig Magányosan érzed magad , vagy csak lazulnál pár órát ? egy kellemes masszázsvariációval tudlak elvarázsolni. :) Írj bátran , nem harapok! :) Várom diszkrét a jelentkezésedet, 😜 rodnas123456@freemail.hu