2020. április 13., hétfő

Felcsatolható heveder 15,24 cm-es pénisszel, bőr árnyalat Ki

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Felcsatolható heveder 15,24 cm-es pénisszel, bőr árnyalat King Cock NS7068 termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól!Szín: TermészetesSzélesség: 4,1 cmMéretei kb.: 15,2 cmGarantáljuk a teljes diszkréciót, és a csomag bizalmas kezelését. Senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, csak ön.

2-To-Tango Couples Készlet System Jo VDL30186

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel 2-To-Tango Couples Készlet System Jo VDL30186 termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól!

Hamvas vékony tinilányoknak házi pornózás - 1,5 milla fix!

Hamvas vékony formás tinilányokat keresünk házi pornózásra. Napi 3-3,5 óra munka. Csinálhatod fő és másodállásban is. Nem romák vagyunk. Korrekt munka. Szexben mindent vállalj. (anál, orál, több pasi, csók stb. Semmi extrém!) Havi 1 - 1,5 milla fix! (munka mennyiség függő) Legyél ápolt igényes kedves mosolygós lány) Jelentkezés: mobilszámmal, (amin elérünk) néhány friss egész alakos fehérneműs fotóval. (lehet arc nélküli is!) Cím: tomlux2020@gmail.com

Finom kis Bp-i formás hamvas tinilányokat nyalok-kényeztetek

Finom kis vékony / sportos hamvas alul szűk tinilányokat nyalok - kényeztetek, anyagiaktól mentesen. Te is kényeztethetsz engem! Ki vagy éhezve, gyere van búvóhelyem. Ápolt igényes kedves lány legyél. Lehetsz szűz is. Ápolt igényes jó kiállású középkorú pasi vagyok. Írj nekem bátran. Cserélünk arc-nélküli fotót, majd mobilszámot, és jöhet a találka. Ha szimpik vagyunk egymásnak, akkor jöhet a szex. :):) Címem: tomlux2020@gmail.com

Diáklányt támogatnék!

Szia! Hosszabb távú támogatásos kapcsolathoz keresem partnerem, fiatal lányt anyagilag támogatnálak hosszútávon is. 29 éves budapesti, kedves, udvarias, jó kiállású és ápolt férfi vagyok. Pozitív beállítottságú, vidám alaptermészetű, de komoly gondolkozású; önmagára és a környezetére is igényes, ápolt, intelligens, kulturált férfinek tartom magam. Fontos a kölcsönös szimpátia és diszkréció. Maximum 27 éves korig keresek valóban csinos megjelenésű, minden tekintetben igényes (diák)lányt, aki szintén kedves és közvetlen természetű. Olyan lányt keresek aki ráér napközben, esetleg az esti órákban is találkozni, nemdohányzó lány mindenképp előnyben. Szexuális perverzióktól mentes, megbízható, korrekt férfi vagyok, szeretek beszélgetni. Amolyan jó baráti jellegű kapcsolatot képzelek el, egy kis testiséggel fűszerezve. Az a célom, hogy mindketten jól érezzük magunkat és kellemes pillanataink legyenek együtt. :) Ha kölcsönös szimpátia mellett nyitott vagy egy laza, diszkrét kapcsolatra, anyagi támogatással, akkor várom bemutatkozásod. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődésedet, írj erre a címre: tamogato@index.hu Előre is köszönöm leveledet! :)