2021. szeptember 30., csütörtök

My Size 69 (36 Kondome)

My Size 69 (36 Kondome) - Eladó - Webáruházban kapható!

Pipedream King Cock 7" Vibrating Cock with Balls realis

A King Cock 7 Vibrating Cock with Balls PVC anyagú,legújabb tervezésű ,mozgatható tengelyű,közepes méretű,flexibilis,teljesen realisztikus,finoman erezett,kézzel festett,ftalátmentes,tapadókorongos ,könnyen tisztítható vibrátor. A King Cock vibrátorok nagyon természetes érzést keltő, kellemes tapintású, rugalmas anyagból készünek, rendkívül aprólékos kidolgozottsággal, kézzel fetve. Minden egyes apró momentum, ér, véna olyan, mintha tényleg igazi hímvessző lenne.A dildók külső rétege, puha bőrszerű anyagból készül, de egy tömör, szilárdabb maggal rendelkeznek.A King Cock sorozatot azoknak ajánljuk akiknek fontos az élethű forma, és az élethű érzés. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.3 db AAA elemmel működik. King Cock Vibrating from Pipedream Products on Vimeo.

Charmly Realistic Dildo 6" flesh Tapadókorongos dildó

A Charmly Realistic Dildo 6 flesh TPE realisztikus, pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, erezett felületű, herékkel kiegészített tapadókorongos dildó. Tapadókorongja segítségével rögzíthető. A dildóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Charmly Realistic Dildo 6" black Tapadókorongos dildó

A Charmly Realistic Dildo 6 black TPE realisztikus, pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, erezett felületű, herékkel kiegészített tapadókorongos dildó. Tapadókorongja segítségével rögzíthető. A dildóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Charmly Super Diamond Real Cyber Skin No. 2. Valósághű vibrá

A Charmly Super Diamond Real Cyber Skin No. 2. TPE bőrszerű anyagból készített, realisztikus kialakítású, állítható rezgéserősségű, erezett felületű, könnyen kezelhető vibrátor. 2 x C elemmel működik A vibrátorhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik.

Pote-Mix Duo tabletta (2x150 db)

A Pote-mix kizárólag természetes anyagokat, gyógynövényeket, növényi olajokat tartalmaz. Egészséges életmód mellett kell alkalmazni a táplálék bevitelével párhuzamosan. A tabletta legfontosabb összetevői: a fokhagyma, zöldbabpor, csalán, zeller, zöldtea, zöldárpa, tökmagolaj. A fokhagymáról köztudott, hogy vérnyomáscsökkentő hatása van és erősíti a koszorúereket, ezért a keringési betegségek leküzdésében is hatásos lehet. Erősíti az immunrendszert és enyhíti az influenza, nátha, és torokfájás tüneteit. A zöldbabport a gyógyászatban a vérkeringés regenerálására használják. Ezenkívül fokozhatja a medence és a nemi szervek tájékán jelentkező vér tódulását. A zeller vágykeltő hatását már az ókori görögök is ismerték. Ásványi anyagokban, szerves sókban - nátriumban, kálciumban, foszforban, káliumban, vasban és magnézumban - is bővelkedik, akárcsak A-, B-, és C-vitaminban. Illóolajokat is tartalmaz, amelyek kifejezetten nyugtató hatással bírnak. A tabletta legfontosabb összetevői: szárított zöldbab hajtás(23,5%), szárított zellergumó(18,8%), szárított zöldárpa hajtás(14,1%), szárított csipkebogyó(9.4%), csomósodást gátlók: zselatin, talkum, magnézium-sztearát, szárított csalánlevél(4,7%), szárított fokhagyma, szárított zöldtea levél, szárított paradicsom, szárított papaya gyümölcs, szárított kombucha koncentrátum, paprikaolaj, tökmagolaj, aszkorbinsav. Jelen termékünk étrend-kiegészítő, mely nem tekinthető gyógyszernek és nem alkalmas betegségek kezelésére. Felhívjuk a figyelmét, hogy az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet a szakszerű orvosi ellátást és a gyógykezelést sem, hanem kiegészíti azokat. Ha rendszeresen szed valamilyen gyógyszert, vagy terhes, esetleg szoptat, úgy feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét, mielőtt elkezdi szedni az étrend-kiegészítőt, hogy elkerülje az esetleges nem várt kölcsön-, illetve mellékhatásokat. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A fent meghatározott napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Swanson Maca 500 mg kapszula (60 db)

A maca a Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere. Segítheti az egészséges energiaszint megtartását és évezredeken át az inkák szuperétele volt. A macagumót a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják becsben. A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin és a magas energiatartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet. Úgy gondolják, hogy javítja a szellemi teljesítményt, ezért perui ginszengnek is szokás nevezni. A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik... A Maca Gyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják. A gumó a perui lakosság számára hasonló értékű tápláló növény, mint a rizs, a búza, a kukorica vagy a bab a más kontinensen élok számára. A maca azonban nemcsak magas szénhidrát tartalmáért nagyra értékelt élelmiszer, hanem egyéb összetevőinek köszönhetően sok bajra gyógyírként is szolgál. A növényben különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrát, fehérje, esszenciális zsírsav található. Fő hatóanyagai azonban az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak. OÉTI bejegyzési szám: 7768/2010 Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!