2020. augusztus 23., vasárnap

EroticX szilikonbázisú Síkosító 100ml

EroticX szilikonbázisú síkosító, hogy a szexuális kalandok sikamlósabbak legyenek EroticX szilikon síkosító Az EroticX egy minőségi szilikonbázisú síkosító, mely ideális különböző erotikus segédeszközök használatához, de alkalmazása minden kellék nélkül is élvezetesebbé teheti az együttlétet. Használata intenzívebbé és érzékibbé teheti a szexet történjen az partnerrel, vagy egyedül. Gyors és kézenfekvő segítséget nyújt hüvelyszárazság esetén is. Az EroticX síkosító, mivel nem tartalmaz vizet, így használat során nem párolog el és nem szárad fel, kiemelkedően tartós sikamlósságot biztosít. Ha gyakran használ, vagy szeretne a jövőben használni síkosítót, praktikus választás lehet ez a termék, mivel használata során a sikamlósság tartósan megmarad, így annak eléréséhez egészen kis mennyiség is elegendő. A termék óvszerrel vagy anélkül is használható. Amennyiben óvszerrel használja, úgy növelheti az óvszer nyújtotta biztonságot, ugyanis az extra sikamlósságnak köszönhetően az óvszer nehezebben sérül, vagy szakad el. Antiallergén tulajdonságának köszönhetően akár még az érzékeny bőrűek is biztonságosan alkalmazhatják. Összetevői nem csak sikamlóssabbá teszik az élvezetet, de még a bőrt is védik, ápolják. A szilikon bázisú síkosító tartósságának köszönhetően vízben is hatékonyan használható. Hozzon ki mégtöbbet az élvezetből! Próbálja ki a terméket!

Eros Aqua Síkosító 100ml

Eros Aqua vízbázisú síkosító. Vízbázisú orvosi síkositó. Javítja a síkosságot a szexuális aktus közben és biztosítja a legjobb minőségű csúszást, amit az intim testrész igényel. Alkalmas segédeszközökhöz és más erotikus játékszerekhez. vízben oldódó, könnyen lemosható nem hagy foltot színtelen íztelen illatmentes olaj ?és zsírmentes összetevőket tartalmaz nem károsítja a latex anyagot, nem ront az óvszer hatékonyságán Figyelmeztetés: A használni kívánt felületre való felkenés előtt helyezzen az alkarjára. Ha allergiás reakciót tapasztal, egyáltalán ne használja. Gyermekek elől elzárva tartandó! Szembe kerülés esetén bő vízzel öblítse ki! Használat: Alkalmazzon annyi gélt, amennyit csak akar a kívánt testrészeken és ismételje meg amilyen gyakran csak tetszik. Összetevők: Víz Glicerin Hydroxethylcellulose Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin Tárolás: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen. Minőségét megőrzi: Csomagoláson feltüntetett időpontig. Származási hely: Németország (DE)

Bioglide Gel Natúr Síkosító 3ml

Bioglide Gel 1 adagos natúr síkosító. Klinikailag tesztelt vegán síkosító. Zsebben könnyen elfér, bárhová könnyen magaddal viheted.Összetétel:glycerin,aqua, sodium lactate, xanthan gum, levulinic acid, sodium levulinate.

Jázmin masszázsolaj 50ml

Masszázsolaj, mely ínycsiklandóan mámorító, minden érzéket megmozgató illatával felébreszti a szexuális étvágyat! Kényeztesd kedvesed ezzel az érzéki jázmin illattal készült, hosszan tartó hatású masszázsolajjal, mely összetevőinek (jojobaolaj) köszönhetően táplálja és puhává varázsolja a bőrt. Vízben oldódó, így könnyen lemosható, nem hagy foltot. Praktikus csavaros kupakkal visszazárható műanyag flakonban. 50 ml-es kiszerelésben.

Specialista vibrátor - kék

A hajlékony, zselés anyagú análvibrátor 17,5cm hosszú, átmérője 2,5cm. 2 darab ceruza elemmel működik. Használati útmutató letöltése (PDF)

Satisfyer Luxury Haute - vízálló, akkus csiklóizgató

A Luxury Haute szilikonból készült,újratölthető klitorisz vibrátor.A csomag a töltéshez szükséges, mágneses USB-kábelt tartalmazza. -beépített Lítium-Ionos akkumulátor -bőrbarát szívóharang (nem levehető) -10 szívó impulzus mód, 11 erősségi szinten -vízálló, kádban is használható -egyszerűen tisztítható -prémium anyagokból -csillogó arany színű részletekkel -fekete-fehér színben

Nexus - Revo Extreme Supersized Rotating Prosztata vibrátor

A Nexus - Revo Extreme Supersized Rotating 100% szilikonból készült, újratölthető, távirányítós prosztata vibrátor. A forgó tengely masszírozza a prosztatát, miközben a perineumot egyidejűleg masszírozza a vibráló alap. 6 féle stimulációs mód és 2 féle forgási sebesség közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. Az USB töltőt a csomag tartalmazza. A Nexus - Revo Extreme Supersized Rotating prosztata masszírozóhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. - 6 stimulációs mód - 2 forgási sebesség - 2 irányú forgó tengely - 34 vibrációs kombináció - 100% -ban testbiztos szilikon - USB újratölthető - vízálló

PENIS ENTWICKLUNGS BALSAM - vágyfokozó

A Penis Entwickluns Balsam a barlangostest vérbőségének fokozásával nagyon kedvezően befolyásolja a pénisz duzzadását,ami általában a hímvessző hosszának és átmérőjének növekedését eredményezi. Használata: 2 cm hosszú csíkot finoman bele kell masszírozni a hímvessző bőrébe. Összetétele: petrolatum,paraffinum,benzyl nicotinate,cinnamal,eugenol,benzyl alcohol,limonene

Fun Factory Stronic G Grape g-pont vibrátor

A Fun Factory Stronic G 100% orvosi szilikonból készült,újratölthető, de elemmel is működtethető,egyedülálló ki-be mozgást végző pulzátor.Egyszerűen kezelhető és 10 féle lökő ritmus közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. Tökéletes egyedülálló maszturbátor nőknek hüvelyi használatra, a G-pont érzéki masszírozására, míg kiszélesedő alsó része a klitorisz izgatására. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.,kádban vagy medencében is.USB kábel mellékelve.

Pussy To Go Vibro diszkrét, puha vagina vibrációval

A Pussy To Go Vibro diszkrét, fekete dobozban (27cm hosszú, átmérője 6,5-8cm) egy kivehető vaginautánzat található. A vagina belső átmérője nagyon rugalmas, belül rücskös felületű. Puha, realisztikus anyagból. Kivehető vibrációs tojással. A termék 3db ceruzaelemmel (3xAA) működik

Satisfyer Pro Penguin léghullámos klitoriszizgató

A Satisfyer Pro Penguin szilikonos anyagú,különleges, léghullámokkal és pulzációval működő kényeztető eszköz. A készülék házra helyezett, lyukas szilikon feltétben bekapcsoláskor léghullámok képződnek, mely pulzációval kiegészülve stimulálja az érzékeny területet, ez egy a hagyományos vibrációtól teljesen eltérő érzetet okoz használójának. Akkumulátoros működésű.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.

Mr. Biggy - pénisz szobor öntő szett

A Mr. Biggy férfiasságodat megörökítö szett. szett tartalma: -1 zacskó fehér, por állagú, mintavevő anyag (növényi zselatin - kb. 115g) -1 zacskó szürkésfehér por (szobrászati gipsz) -fa spatula a keveréshez -papír alapú méretskála -részletes, magyar nyelvű használati utasítás Ráadás, hogy maga a csomagolás, a műanyag henger is segít a szobor elkészítésében, ebbe tölthető ugyanis a mintavételi anyag. A henger hossza: kb. 25cm. A henger átmérője: kb. 6cm. A termék egyszerű és teljesen biztonságos, az elkészítést követően a végtermék színe fehér, de tetszőlegesen lefesthető acryl festékkel, melyet a csomag nem tartalmaz. FIGYELMEZTETÉS: A szett kizárólag emberi pénisz másolására alkalmas! A végtermék nem szexuális segédeszköz, hanem kizárólag dísztárgy, nem alkalmazható szexuális játékszerként.

Fun Factory LADY BI india red

A LADY BI 100 % orvosi minőségű szilikonból készült,Intuitív működésű,ergonómikus alakú,tölthető,rugalmas,két egymástól függetlenül szabályozható motoros klitorisz-ágú vibrátor. 6 rezgés intenzitású és 6 vibrációs ritmusok nyújtanak változatos élményt.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.,kádban vagy medencében is.A töltési folyamat kizárólag az eredeti CLICK 'N' CHARGE-rendszerrel működik.

Fun Factory Big Boss G5 szilikonos vibrátor

A Fun Factory Big Boss G5 szilikonból készült újratölthető vibrátor.Rugalmas, puha és hajlékony, bőrbarát, bársonyos tapintású és kellemes nyomást gyakorol az összes erogén pontokra. Erőteljes 12 féle rezgéstipus közül választhatunk. Ívelt formája intenzív G-pont stimulációra is alkalmas. Akkumulátorral van ellátva és ezáltal nem szükségesek az elemek használata. A töltésről az innovatív Click 'n' Charge töltő gondoskodik,melyet a vibrátor végéhez kell illeszteni. A Big Boss G5 vibrátorokhoz vízbázisú síkosítót ajánlunk.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben, zuhany alatt, kádban vagy medencében is. Tisztítása meleg vízzel vagy Toy Cleanerrel történik. > Orvosi szilikon > G-pont stimuláló > Billentyűzár > Újratölthető > USB töltő > Világító vezérlők > Csendes motor > Vízálló

PicoBong Transformer Cerise Újratölthető vibrátor

A PicoBong Transformer 100 % szilikonból készült,mindkét végén rezgő motorral ellátott vibrátor, melyeket egy flexibilis szár kapcsol össze. Bársonyosan sima, kemény, mégis rugalmas,sokoldalú és hihetetlenül kreatív. Hajlítható bármely irányba és ezáltal stimulálható a klitorisz és a G-pont akár egyszerre is. Tíz lehetséges módban rezeg,lüktet és pulzál.Akkumulátoros működése USB töltővel lehetséges. Ultra biztonságos és teljesen higiénikus.Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is.

H2O vízbázisú síkosító (480ml)

Főbb tulajdonságok: -vízbázisú formula -nem ragad, nem tapad -könnyen csúszik akár a szilikonos -könnyen lemosható vízzel -kizárólag növényi eredetű glicerint tartalmaz, mely nem okoz irritációt -bármilyen anyagú szex-játékszerrel használható -maximálisan óvszerbarát 480ml-es kiszerelésben.

Sensuva Provocatife Hemp - pumpás feromonos masszázsgél (120

Praktikus, pumpás adagolóval felszerelt SENSUVA Provocatife - a CANNABIS-sal, vagyis tiszta kendermagolajjal és feromonnal készülő intenzíven ápoló masszázsgél! A kendermagolaj előnyei: -mélyen hidratál -életre kelti a száraz bőrt -gazdag, sűrű állag -gazdag, egészséges összetevők, mint az Omega-6 és az Omega-3 -gyengéd a bőrhöz, megnyugtatja, táplálja -tápláló Vitaminokkal: A és E-Vitamin -regeneráló hatás -antioxidánsokat tartalmaz, amelyek védenek az öregedéstől -enyhíti a száraz, irritált, kipirosodott bőr által okozott viszketést 120ml-es, pumpás adagolóval ellátott csomagolásban.

Sensuva Provocatife Hemp - feromonos masszázsolaj (120ml)

SENSUVA Provocatife - a CANNABIS-sal, vagyis tiszta kendermagolajjal és feromonnal készülő intenzíven ápoló masszázsolaj! A kendermagolaj előnyei: -mélyen hidratál -életre kelti a száraz bőrt -gazdag, sűrű állag -gazdag, egészséges összetevők, mint az Omega-6 és az Omega-3 -gyengéd a bőrhöz, megnyugtatja, táplálja -tápláló Vitaminokkal: A és E-Vitamin -regeneráló hatás -antioxidánsokat tartalmaz, amelyek védenek az öregedéstől -enyhíti a száraz, irritált, kipirosodott bőr által okozott viszketést 120ml-es, pattintós kupakkal ellátott csomagolásban.

Elhanyagolt lányt,anyukát keresek aki erotikára vágyik

Elhanyagoltnak,egyedül érzed magad és erotikus kényeztetésre vágynál,partnered leszek.Elhanyagolt,fiatalabb lány is lehetsz ha erotikára vágynál.Szeretnéd csak szopatlak végig közben nyallak is,jot dugnál és élveznél velem bármely nap,üzenj:bimbi1@gmail.hu cimre fotoddal.

Munka lehetőség fiatal lányoknak +18

Munka lehetőség fiatal lányoknak +18 További Infi: info@ciceronightclub.com +421904687027 FB Messenger : Cicero Night Club

Taboo For Him Feromon Parfüm 50ml

Csavard a nőket az ujjad köré. Taboo For Him kellemes illatú feromon parfüm férfiak számára.

Feminil - 30db

Feminil 30 tablettás kúra szerű vágyfokozó Nők részére. Természetes összetevőkből a női libidó fokozásáért és a pezsgőbb együttlétekért. A hosszan tartó párkapcsolatokban olykor jól jön egy kis plusz, ami felpezsdíti a vágyat. Ezek a tabletták a gyógynövények jótékony erejével segítenek a hölgyeknek, hogy ismét ellenállhatatlan vágyat érezzenek párjuk és a szeretkezés iránt. A csökkent női libidó hátterében megannyi különböző tényező meghúzódhat. Jelentkezhet a probléma különböző gyógyszerek mellékhatásaként, hormonális változások következtében, betegség tünete, vagy következményeként de akár csak a hétköznapi stressz és rohanás velejárójaként is. Bármi is legyen a tünet oka, a csökkent libidó megkeseríti a párkapcsolatot: a női félben bűntudatot, a férfiban pedig csökkent önbizalmat idéz elő. Szerencsére a libidó növelésére mára már rendkívül hatékony és természetes alternatívát nyújtó készítmények állnak rendelkezésre. Ezek közé tartozik például a Feminil női vágyfokozó tabletta is. A Feminil olyan gyógynövényi összetevőket tartalmaz, melyek kifejezetten előnyös hatással bírnak a női szexuális vágyra. Összetevői között megtalálható a területen méltán dicsért maca gyökér-, fűrész pálma-, és fekete bors kivonat is. A készítmény hatékonyságát annak köszönheti, hogy a libidó növelését elősegítő hatóanyagok a kapszulákban koncentráltan és gondosan meghatározott arányban vannak jelen. Ennek köszönhetően a kapszulák naponta 1 tabletta alkalmazásával hosszantartó megoldást kínálnak a női libidó fokozására. A készítmény tehát egy kúraszerűen alkalmazható női vágyfokozó tabletta. Mivel kevés olyan gyógynövény van, melynek jótékony hatása egyetlen területre összpontosul, ezért a Feminil kapszulák sem állnak meg a libidó fokozásánál. A benne rejlő gyógynövények stresszoldó, depresszió és fáradtság csökkentő hatásokkal is bírnak. Emellett enyhítik a változókori panaszokat is. Ha szeretne izgalmas pezsgést vinni szexuális életébe, ha szeretne kiegyensúlyozott, rendszeres nemi életet élni, próbálja ki Feminil termékünket, mely maximálisan természetes megoldást kínál problémáira. Mivel a készítmény kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, mentes minden vényköteles hatóanyagtól, így alkalmazása biztonságos, káros mellékhatásokkal tudomásunk és a vásárlói visszajelzések alapján nem jár. A Feminil tablettát azon hölgyek számára ajánljuk, akik csökkent libidójukon szeretnének növelni és így felpezsdítenék szexuális életüket.

Prorino Nőknek - 2db

Prorino Nőknek 2 kapszulás kiszerelésű alkalmi vágyfokozó Nők számára. Csak vegyen be aktus előtt 45 perccel 1 kapszulát az alacsony libidó növeléséért. Vágyfokozás... női vágyfokozás... vágyfokozó kapszula nőknek? Szeretné, hogy szexuális aktusai a párjával izgalmasabbak legyenek? Esetleg gátlásai vannak, melyektől szeretne megszabadulni ha új partnerrel kezd? Esetleg csak női vágykeltők után kutatott? Akkor a legmegfelelőbb helyen jár, mert megérkezett a Libido Caps For Women vágyfokozó szer nőknek! Ahogy a férfiaknál potencia problémák és merevedési zavarok léphetnek fel, úgy a nőknél is létrejöhet a libidócsökkenés. Ez sokszor lelki eredetű. Sok esetben kihatással lehetnek a párkapcsolati problémák a női libidóra. Ennek következtében a szexuális együttlétek száma szép lassan leredukálódik a minimálisra. Egyre kevesebb összebújás lesz belőle. Továbbá az okok között lehet még pajzsmirigy-alulműködés, prolaktin túltermelődés, lehet alacsony tesztoszteron termelődés és a nem megfelelő ösztrogén szint. A nők általában a harmincas éveikben érnek szexualitásuk csúcsára, míg ez a férfiaknál lényegesen korábbi időpontra tehető. Ilyenkor egy hasonló korú férfinak a nemi vágya a korábbiakhoz képest már akár csökkenésnek is indulhat. Ilyenkor gyakori probléma lehet egy párkapcsolatban, hogy a nő többször kívánja a szexet és többször szeretne szexuális aktust mint a férfiak. Általában ez a szint, hogy a nő és a férfi is szexuális aktivitásban egy szintre kerüljön, úgy a 40-es évek környékén következik be. Ilyenkor a nők és a férfiak libidó szintje és vágy szintje is közel azonos lesz. Természetesen ez nem azt jelenti hogy eltűnik a nemi vágy, csak egy kicsit visszaesik. De szerencsére, mint ahogy a férfiak esetében is, úgy a nőknél is fokozható a libidó, növelhető a szexuális vágy. Erre fejlesztették ki a Prorino Libido Cap For Women női vágyfokozást elősegítő kapszuláit is. Miért is olyan eredményesek a Libido Caps For Women női libidó növelő kapszulák a vágyfokozásban és a gyenge libidó kezelésében? A mai igen csak rohanó és stresszes világban egyre több nő keres olyan libidó fokozó terméket, kapszulát, melyek enyhíthetik a napi stressz okozta feszültséget és ellazítják a felhasználóját. A libidó fokozó termékeket manapság már nem csak a férfiak, de már a nők is megtalálták maguknak. Esetenként előfordulhat, hogy nincs annyira ráhangolódva a szeretkezésre, de mégis szeretné párját, szerelmét boldoggá tenni. A Libido Caps For Women női vágykeltő kapszulák segítséget nyújthatnak ilyen esetekben. Rengeteg gyógynövényről bizonyították már be, hogy jó hatással lehetnek a szexualitásra, a szeretkezésekre mivel nagy szerepet játszhatnak a hormonok felszabadításában és a termelődésük elősegítésében. A Libido Caps For Women három speciális összetevőt tartalmaz, melyből az egyik és legfontosabb az L-Arginin, mely a legnagyobb részét adja a kapszulának. Az L-argininről kutatások kimutatták, hogy jótékony hatással van a nőkre, növeli a csikló és a hüvelyi szövetek érzékenységét így adva nagyobb esélyt az orgazmusnak. Emellett még öregedésgátló, jótékony hatással lehet a szív és érrendszerre. A másik fontos összetevője a gránátalma kivonat, mely, magas antioxidáns hatással bír, koleszterin és várnyomáscsökkentő, jótékony hatással van a szív és érrendszerre. A cukorproblémák kezelésére, hajhullás megelőzésében is kiváló tapasztalatok vannak. Harmadik és egyben utolsó fontos összetevője a Damiana gyökér. A nőknél a menstruációs fájdalmak, a menopauzás rendellenességeket és a menstruáció okozta fejfájás kezelésére is alkalmazzák. Manapság férfiak és a nők is használhatják a damiana gyökér kivonatát, szorongás, idegesség és enyhe depresszió enyhítésében és kezelésére, főként akkor, ha ezeknek a tüneteknek vannak szexuális összetevői is. Tehát a Libido Caps For Women vágykeltő és vágyfokozásban segítő kapszulák három kiváló összetevőből készülnek. Nem csoda, hogy a Libido Caps For Women a vágy keltő szerek között az egyik legismertebb és leghatásosabb Európa szerte, mely emelheti a libidót, és fokozhatja a nemi vágyat. A Libido Caps For Women női vágyfokozó kapszulák garantáltan 100%-ban természetes női nemi vágykeltő. 18 év felett minden korosztálynak ajánljuk, aki szeretne felpezsdíteni a szexuális életét és bujábbá tenni az estéit párjával. A Libido Caps For Women női vágyfokozó kapszula használatával az alábbi pozitív változásokat érzékelheti: ? Élvezetesebb szexuális aktusokat élhet át ? Növekedhet a szexuális vágy ? Nagyobb orgazmusokat élhet meg ? Fokozottabb keringés és jobb oxigénáramlás ? Nem csak a hölgy örömére, hanem mindkét fél örömére szolgál Milyen növényi összetevőknek köszönheti hatékonyságát a Libido Caps For Women vágyfokozó kapszulák, mely segíthet Önnek a női nemi vágy fokozásában, a libidó növelésében? Összetevők: L-Arginin, Damiana gyökér por (Turnera Diffusa), Gránátalma kivonat (Punica granatum). Gyakran Ismétlődő Kérdések Van e mellékhatása a Libido Caps For Women vágyfokozónak? A Libido Caps For Women vágykeltésben és vágyfokozásban segítő kapszulákat már 2015. óta forgalmazzák. Ez idő alatt a női vásárlói vélemények, a vágyfokozásról szóló fórumokon és vásárlói tapasztalatok alapján azt tudjuk mondani, hogy az alkalmazása során semmiféle mellékhatás nem volt tapasztalható Ez nem meglepő, mivel a termék 100%-ban gyógynövényekből készült. A Libido Caps For Women női kapszulák természetes vágyfokozó kivételes gyógynövényeknek köszönheti libidó növelő hatását. DE a Libido Caps For Women vágyfokozó kapszuláknak az alkalmazása, nem ajánlott minden nő számára. Amennyiben Ön egy szoptatós anyuka, esetleg babát vár, kérjük, ne alkalmazza a Libido Caps For Women vágyfokozást elősegítő kapszulákat. Mielőtt elkezdené használni a Libido Caps For Women nőknek készült kapszulákat, kérjük, konzultáljon orvosával és kérje ki a tanácsát a termék fogyasztásával kapcsolatosan. Ez az eredeti Libido Caps For Women női libidó növelő? Csak és kizárólag megbízható forrásból származó termékekkel foglalkozunk. Biztosítjuk Önt, hogy a termék 100%-ban eredeti és hamisítatlan. Számunkra fontos, hogy minőséget adjunk a vásárlóink felé. A nálunk megvásárolt termékekben, biztosan nem fog csalódni. Az Ero black line Prorino Libido Caps For Women női libidó növelő termékünkben nem fog csalódni, ebben biztosak vagyunk. Garantáljuk Önnek, hogy az eredeti, 2-5 vagy 10 darabos ezüst színű sértetlen bliszterben található kapszulákat forgalmazzuk. Biztosítjuk Önt afelől, hogy az eddig megszokott eredményre számíthat, kellemetlen és káros mellékhatásoktól mentesen. Hogyan kell használni a Libido Caps For Women libidó növelőt nőknek? A Libido Caps For Women vágyfokozó kapszulákat, melyet kimondottan a nők számára fejlesztettek ki, hogy a gyenge libidót fokozhassák a használatával. A Libido Caps For Women vágykeltő kapszulákat minden esetben orálisan kell a szervezetbe juttatni a dobozon is olvasható leírás szerint. Alkalmazása egyszerű, libidó növelő hatása a bevételtől számított 30-40 percen belül már érezhetővé válik. A legjobb eredmény elérése érdekében vegyen be 1 kapszulát a Libido Caps For Women vágyfokozást elősegítő kapszuláiból. Egy nap nem fogyasszon 1 kapszulánál több Libido Caps For Women vágyfokozást elősegítő kapszulát. Kerülje a vágyfokozást elősegítő kapszulák bevétele előtt és közvetlen utána a zsíros ételek fogyasztását, mert ez is nagyban befolyásolhatja a libidó növelő és szexuális vágykeltő hatást. Hogyan működik az Ero Prorino Libido Caps For Women libidó növelő nőknek? A Libido Caps For Women vágyfokozó és vágykeltő kapszulái mind fizikai, mind szellemi stimulánsként is működhetnek. A Libido Caps For Women libidó növelő kapszulák alkalmazásával a mindennapi vagy csak alkalmi szexuális aktusok is jobbak lehetnek. A szexuális együttlétek alatt az orgazmusok intenzívebbek és kiteljesedettebbek lehetnek. Honnan tudhatom, hogy a Libido Caps For Women női vágyfokozó kapszulák megfelelő-e a számomra? Ha Önnel is előfordul időnként vagy akár rendszeresen, hogy nem kívánja párjával a szexet és libidóját túl alacsonynak érzi. Esetleg szimplán fel szeretné pörgetni a szexuális életét, akkor a Prorino Libido Caps Nőknek a vágyfokozók közül az egyik legjobb választás lehet. Ha Ön egy női nemi vágykeltő kapszulát keres, ami hatékonyan képes fokozni a libidóját, a női nemi vágyat, ami emellett még javíthatja is az orgazmusait, akkor ezt a vágykeltő kapszulát Önnek találták ki. Mit tegyek abban az esetben, ha gyógyszereket szedek? Ilyen esetben javasoljuk, hogy mindig kérje ki kezelőorvosa tanácsát minden gyógyszerrel kapcsolatban, melyet szed, mielőtt bármilyen készítményt bevenne! Így biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb tanácsot fogja kapni, melyre Önnek szüksége lehet. Terhes nők és szoptató anyák számára nem ajánlott a Libido Caps For Women női vágykeltő kapszulák használata. Hogyan kell tárolni a Libido Caps For Women vágyfokozót? A Libido Caps For Women vágyfokozó kapszulák gyermekektől elzárva, fénytől védve, száraz és hűvös helyen kell tárolni. Honnan tudom, hogy meddig használhatom fel a Libido Caps For Women női vágyfokozó kapszulákat? A Libido Caps For Women vágyfokozó nőknek felhasználási ideje, a doboz hátoldalán feltüntetett időpontig fogyasztható. Hogyan néz ki a Libido Caps For Women vágyfokozásban segítő készítmény? A Libido Caps For Women női vágyfokozást elősegítő kapszulái egy fekete alapszínű és pirosas vonalakkal ellátott dobozban vannak. Az ero Prorino Libido Caps For Women vágyfokozó kapszulákat tartalmazó doboz elejének felső egyharmadában a termék pontos elnevezése látható, mellette olvashatjuk a save the rhino feliratot is, mely magyarul annyit tesz mentsük meg az orrszarvúakat . A doboz elejének bal első részén látható egy piros kapszula, míg a jobb oldalán a termék pontos kiszerelését láthatjuk. A vágyfokozást és vágykeltést elősegítő kapszulákat tartalmazó doboz hátsó felén a termék magyar nyelvű leírást tartalmazó matricát láthatjuk, míg a matrica alatt angol nyelven is elolvashatjuk. A doboz hátoldalán olvashatjuk le a termék lejárati idejét is. A libido kapszulákat a doboz belsejében találhatjuk meg, egy minden esetben légmentesen lezárt, ezüst színű bliszterben. A bliszter 2-5 vagy 10 darab piros színű vágyfokozó kapszulát rejt. A bliszteren hátoldalán láthatjuk a prorino caps feliratot, és a termék pontos lejárati idejét is. A vágyfokozó kapszulák mellett megtalálunk még egy használati utasítást papír alapon, több féle nyelven is.

Blue Dragon - 4db

Blue Dragon potencianövelő termék férfiak részére a kék sárkány erejével. 4 kapszulás változat. BLUE DRAGON Étrend-kiegészítő Férfiak részére 4 kapszula Összetevők: L-arginin HCI (L-arginine) Kapszulahéj: Zselatin Koffein anhidrid Maca (Lepidium meyenii) gyökér kivonat 4:1 arány Terngerparti fenyő (Pinus pinaster) kéreg kivonat 4:1 arány Panax ginzeng (Panax ginseng) kivonat Csomósodást gátló anyagok: Szilícium-dioxid Mikrokristályos cellulóz 101 Nikotinsavamid Pridoxál-5-foszfát Folsav Adagolás: 1-2 kapszula, lehetőleg éhgyomorra, 2 dl folyadékkal történő fogyasztása javasolt legalább fél órával az aktus előtt. Nettó tömeg: 4,33 g Kiszerelés: 2 adag / doboz Hatóanyagok mennyisége 1 kapszulában L-arginin HCL 100 mg Koffein 50 mg Maca gyökér kivonat 4:1 arány 50 mg Tengerparti fenyő kéreg kivonat 4:1 arány 50 mg Panax ginzeng kivonat 50 mg ebből 8% ginzengoid 4 mg B3-vitamin 16 mg* B6-vitamin 1,4 mg* Folsav 200 mch* *NRV: Napi referencia beviteli érték - 100% Figyelmeztetés: Kérjük, ne lépje túl a javasolt napi mennyiséget, azaz az 1-2 db kapszulát! Gyermekek elől gondosan elzárandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, napfénytől védett helyen, legfeljebb 25°C-on tárolandó. Származási hely: EU Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett időpontig.