2020. március 15., vasárnap

B3 Onye |Leeopard Plum Kemény vibrátor

A B3 Onye | Leopard ABS anyagú,3 sebességes nem porózus mini vibrátor.3 db AAA elemmel működik.

B3 Onye | kenya leopard Kemény vibrátor

A B3 Onye | Kenya ABS anyagú,3 sebességes nem porózus mini vibrátor.3 db AAA elemmel működik.

B3 Onye | Kenya Kemény vibrátor

A B3 Onye | Kenya ABS anyagú,3 sebességes nem porózus mini vibrátor.3 db AAA elemmel működik.

Péniszes plüss sapka

A Péniszes plüss sapka mókás, feltűnő megjelenés! Ebben a sapkában biztosan Te leszel a társaság középpontja. Natúr színű, puha plüssből készült baseball sapka, égbe meredező, pajkos pénisszel és herékkel. Kiváló ajándék leánybúcsúra, vagy vad partykba. Anyaga: 100%Polyester. Kizárólag kézzel mosható.

Gary B. Lovedoll gumiférfi

A Gary B. Lovedoll a férfi szerető! Élvezd ennek az igazi szeretőnek a döfködő erejét és a 20cm hosszú vibráló péniszét, forró száját és mámorosan szűk ánuszát - a lehetőségek száma végtelen! Életnagyságúra felfújható szerelembaba.2 db AA elemmel működik.

Pipedream Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster anál

A Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster PVC anyagú,bordázott,valósághű,hatalmas méretű felfújható anális játékszer.Az orvosi minőségű gumilabdát összenyomva tudjuk a dildót extrém szélességre pumpálni.A nyomás enyhítését a gyors záras szelep óramutató járásával ellentétes irányú tekerésével lehet elvégezni.

DIABLO MAX - 6 DB

A Diablo Max eseti kapszulái egész új termékek a magyarországi potencianövelő piacon. Bár új, de mégis bizonyítanak hatásosságukról a kapszulák. A gyártó kapszulái nagyon magas gyógynövény hatóanyagot tartalmaznak. Speciálisan összeválogatott növényeinek köszönhetően a kapszulák segítségével Ön rövidebb idő alatt elérheti a kemény és merev erekciót és ezt hosszabb ideig képes lehet fenntartani. A Diablo potencia növelő kapszuláinak kipróbálását követően, Önnek már soha többet nem kell tovább kutatnia a hasztalan potencia fokozó termékek között. A kapszulák tartalmaznak minden olyan növényi hatóanyagot, melyek segíthetnek Önnek a merevedési problémák leküzdésében. Először is említsük meg a panax ginseng tartalmát, mely már évezredek óta hódít Ázsiában. Ennek a növénynek a hatóanyaga, képes lehet arra, hogy növelje a szervezete vitalitását és energiaszintjét, ezáltal segíthet elűzni a fáradság érzetet és növelheti a sejtek oxigén felvevő képességét. Kiváló öregedés gátló hatása és stressz oldó hatása is nagyon jól ismert. Így a ginseng már emiatt is jó hatással lehet az impotenciára és növelheti a szexuális vágyat is. A maca, más néven perui ginzeng a világ egyik legjobb kiegészítője. A maca általános energetizáló, javítja a testi erőnlétet, fokozza a fizikai teljesítőképességet. Erősíti a herék működését, emellett javítja a mellékvese, valamint a hasnyálmirigy és a pajzsmirigy működését is. Pozitívan hat a nemzőképességre és a libidóra is. Kiválóan alkalmazható az impotencia tüneteinek kezelésében. Magas cinktartalma miatt pozitív hatással van a szexuális vágyfokozásban. A rhodiola rosea pozitív hatással lehet az Ön immunrendszer erősítésére, csökkentheti a mindennapi stresszt, növelheti az agy és izmok vérellátását, ezáltal javíthatja a keringést. A gotu kola szintén pozitív hatással lehet a keringésére, normalizálhatja a vércukorszintet, erősíti a kapillárisokat és a vénákat, és ezáltal hozzájárul a vérkeringés javulásához. Összegezve tehát, azt láthatjuk, hogy valóban különlegesen hatékony gyógynövények közül keverték ki a kapszulákat, de így egyben a hatásuk felerősödésével igazán pozitív hatással lehet a használója számára. A kapszula nemcsak a szexuális zavarokon segíthet, hanem javíthatja a mindennapi egészségét is. Azt állíthatjuk, hogy a Diablo kapszulái többet adhatnak Önnek, mint egy potencianövelést elősegítő kapszula. Összetevők: Ginzeg (Panax Ginseng), Maca (Lepidium Meyenii), Aranygyökér (Rhodiola Rosea), Gotu Kola (Centella Asiatica). A Diablo kapszulái, nem ajánlott Önnek abban az esetben, ha szívproblémái vagy magas illetve vérnyomás problémái vannak. A termék kihatással van az erekre. Értágító és vérbőséget fokozó hatással bír. Mielőtt elkezdené használni a kapszulákat, kérjük miden esetben konzultáljon kezelőorvosával és kérje ki a tanácsát a termék fogyasztásával kapcsolatosan.

Radikal Rush 10 ml bőrtisztító folyadék

A Radikal Rush egy új poppers. Tűzveszélyes,hőtől,lángtól távol tartani.Közvetlen belélegezve,lenyelve ártalmas.Kerülni kell a bőrrel való érintkezést.Ne egyen, igyon és ne dohányozzon a termék használata közben.Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható.Ne dohányozzon, egyen vagy igyon használat/ munka közben. Munka / használat előtt és után bő szappanos vízzel kézmosás, bőr regeneráló krémet használjon.Gyermekek elől zárva tartandó! Tartalom: 10 ml Izopentil-nitrit - CAS 110-46-3

Ölelő Mayumi guminő

A Mayumi PVC anyagú,érzéki ázsiai szerelembaba, mely csak arra vár, hogy szerető, ölelő karjaiba fogjon! Életnagyságúra felfújható(kb.160cm) szexbaba, nyomtatott arccal és hajjal, három kéjnyílással(száj, vagina, ánusz). Óriás mellekkel, meredező mellbimbókkal. Ölelő pozícióban.

Easy Rider felcsatolható vibrátor

Az Easy Rider gumiból készült fekete péniszköpeny (péniszhosszabbítással), távirányítóval szabályozható vibrációval. Erős, tartós, állítható pántokkal. A pénisz 17cm hosszú, 11cm mély, belső átmérője 3,5cm, külső átmérője 4,5cm.2 db AA elemmel működik.

Radikal Rush 30 ml bőrtisztító folyadék

A Radikal Rush egy új ,egyedülálló ,törhetetlen alumínium palackban tárolt Mega Pelletet tartalmazó poppers. Tűzveszélyes,hőtől,lángtól távol tartani.Közvetlen belélegezve,lenyelve ártalmas.Kerülni kell a bőrrel való érintkezést.Ne egyen, igyon és ne dohányozzon a termék használata közben.Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható.Ne dohányozzon, egyen vagy igyon használat/ munka közben. Munka / használat előtt és után bő szappanos vízzel kézmosás, bőr regeneráló krémet használjon.Gyermekek elől zárva tartandó! NEM EMBERI FOGYASZTÁSRA! KIZÁRÓLAG SZOBAILLATOSÍTÁSRA HASZNÁLHATÓ!

Switch - felcsatolható dildó

A Switch latex, felcsatolható pénisz szilárd golyókkal és élethű textúrával. Szíjai szabályozhatók.

Spanische Liebescreme - vágykeltő

A SPANISCHE LIEBESCREME mindkét nemnél fokozza a jó közérzetet és megnöveli a szexuális vágyat.A férfiaknál meggátolja a gyors lankadást a nőknél segíti a nemiszerv vérellátását.

Rush Ultrastrong 30 ml

A Rush Ultrastrong egy figyelemre méltó tisztító folyadék . Egy figyelemre méltó tisztító folyadék . Tartalma:Isopropyl nitritre Tűzveszélyes,hőtől,lángtól távol tartani.Közvetlen belélegezve,lenyelve ártalmas.Kerülni kell a bőrrel való érintkezést.Ne egyen, igyon és ne dohányozzon a termék használata közben.Gyermekek elől zárva tartandó!

Aviva - Purple Újratölthető vibrátor

Az Aviva szilikonból készült,egyedi design.A szokásostól eltérő alakú egyedi, innovatív technológiájú ,hihetetlenül erősen rezgő,flexibilis masszírozó.Újratölthető,10 különböző rezgésminta közül választhatunk.Hihetetlenúl erős rezgésű,nyomógombos vezérlésű.A töltési idő 130 perc,működési idő 70 perc. Vízálló tulajdonsága miatt használhatjuk fürdőben,zuhany alatt,kádban vagy medencében is. Újratölthető Vízálló Szilikon Button control Töltési idő 130 min Climax Funció Működési idő 70 min 10 sebesség Rotations Per Minute: 10000

Pipedream Fetish Fantasy Series Beaded Cat-o-Nine Tails korb

A Fetish Fantasy Series Beaded Cat-o-Nine Tails vinyl anyagú korbács fa markolattal,mely S/M szex, fetish játékok és szerepjátékok kiegészítője lehet.

The Real Amsterdam 30 ml bőrtisztító folyadék

A The Real Amsterdam egy figyelemre méltó tisztító folyadék. Tartalma:Isopropyl nitritre Tűzveszélyes,hőtől,lángtól távol tartani.Közvetlen belélegezve,lenyelve ártalmas.Kerülni kell a bőrrel való érintkezést.Ne egyen, igyon és ne dohányozzon a termék használata közben.Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható.Ne dohányozzon, egyen vagy igyon használat/ munka közben. Munka / használat előtt és után bő szappanos vízzel kézmosás, bőr regeneráló krémet használjon.Gyermekek elől zárva tartandó!

Je Joue - Mimi Black

Je Joue - Mimi Black - Eladó - Webáruházban kapható!

ORGASMUS STOPPER - késleltető

Az Orgazmus-Stopper krém férfiaknak. Késlelteti a korai magömlést. Összetétele: Lidokain hidroklorid. Stabilizáló szer: polysorbát (E420), Oldószer: zsíralkohol (cetyl stearyl alkohol). Stabilizátor: glicerin (E422), vazelin. Tisz

Külföldi táncos munka csinos lányok részére szexmentes!!!

Sziasztok csajok! A svájci-Osztrák-Német határ közvetlen közelében St.Gallen-ben lévő Digis table dance bárunk várja csinos táncolni és bulizni szerető lányok jelentkezését. Táncos munka tehát teljesen szex mentes!!! Vidám fiatalos pörgős csapat vagyunk tehát minden adott hogy lényegében szórakozással keress pénzt külföldön igényes svájci és német kiépített vendégkörrel!!! Hivatalos bejelentett munka amit mi intézünk neked. Minimum 10-14-napos termínekre tudtok jönni ezt kérlek vedd figyelembe! A szállás mindennel felszerelt apartmanokban van(wifi,konyha...). A kiutazàsban ha szükséges tudunk segíteni!Alap német vagy angol alap nyelvtudás előny. Kezdők is jelentkezhetnek 18-30-éves korig mindent megmutatunk segítünk. Amennyiben úgy érzed hogy ez az a munka amivel szeretnél átlagon felül keresni és hozzánk csatlakozni elérhetőségeink bármelyikén bátran jelentkezz és megbeszéljük a részleteket. Elérhetőségeim.: Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram:meretrix33 Weboldalunk: www.meretrix.webnode.hu

St.gallen legmagasabb árai nálunk vannak magas kereset

Hello lányok! Amennyiben szeretnél egy pörgős fiatalos csapathoz tartozni ahol valóban jól is tudnál keresni akkor a legjobb helyen jársz! Várjuk csinos magukra igényes (18-tól 40-es korig) lányok jelentkezését St.Gallen egyik leglátogatottabb stúdiójába a WG-47-Studio-ba. Újonnan felújított a vendégek által évek óta ismert és kedvelt hely. Állandó svájci,német,osztrák biztos vendégkörrel rendelkezünk! Átlagban napi 50-120-vendég látogatja a klubbot tehát valóban pörgős jól menő hely. Svájci tulajdonosa van a helynek tehát nem magyar! Nyelvtudás viszont nem szükséges mivel az ügyintézést-manager munkát magyarul beszélő női üzletvezető intézi. A szállás ingyenes,igényesen berendezett 5 szobánkban tudtok kényelmesen lakni a magánszférát megtartva nem kell osztozni a szobán.Wifi az egész épületben a rendelkezésedre áll.Bevásárló központ,éttermek minden megtalálható a közelben. A kiutazásban tudunk segíteni ha szükséges megelőlegezzük neked. A szükséges papírokat a munkához mi intézzük neked,hirdetéseket a klub fizeti (a leglátogatottabb oldalakon) igazából semmilyen kiadásod nincsen. Kezdők jelentkezését is várjuk! Amennyiben felkeltette érdeklődésedet ez a munka lehetőség akkor várjuk további érdeklődésedet elérhetőségeink bármelyikén. Elérhetőségeink.: Viber,WhatsApp: +421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram:meretrix33 Weboldalunk: www.meretrix.webnode.hu

Keress több ezer eurót szexmentes masszázs munkával bécsben

Sziasztok csajok! Bécs legelőkelőbb kerületében (I.kerület) lévő exkluzív pörgős masszázs szalonunkba várjuk csinos,megbízható valóban dolgozni akaró lányok jelentkezését! Maga a munka teljesen szex mentes erotikus érzéki masszázsra várjuk a lányok jelentkezését. A Malisha Massage Palas Ausztria egyik legpörgősebb és legluxusabb erotikus masszázs szalonja pár méterre a Rathaustól 1000 nm2 9 luxus dolgozó szobával és 150 nm2 apartman résszel masszőzeink számára. 1-illetve 2-hetes termínekben tudtok nálunk dolgozni. A munkátokat recepciós segíti lehetsz kezdő is minden masszázs típust ingyenesen megtanítunk neked. Hivatalos bejelentett munka a szükséges papírokat természetesen segítünk elintézni. Amennyiben szeretnél egy jó hangulatú pörgős csapat tagja lenni nyugodtan keress minket elérhetőségeink bármelyikén a bővebb információkért szívesen válaszolunk és segítünk. További szép napot nektek! Elérhetőségeink.: Viber,WhatsApp: +421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Weboldalunk: www.meretrix.webnode.hu

Svájci Vegas-Stúdió felvételt hirdet azonnali kezdés

Sziasztok! Svájci luxus escort munkára várom csinos megbízható és valóban dolgozni akaró kolléganőmet. Escort ügynökségem bejáratott igényes vendégkörrel és több éves tapasztalattal rendelkezik. Amit kínálok: -folyamatos egész éves munka -kiemelten magas kereset -hivatalos bejelentett munka (amit én intézek nektek) -korrekt feltételek családias környezet -ingyenes szállás -nyelvtudás nem feltétel de előnyt jelent (német,angol) -lehetsz kezdő is mindenben segítek -szükség esetén utazást megtudom előlegezni Amit elvárok: -magadra és környezetedre egyaránt igényes lány legyél -tudd hogy mit szeretnél és valóban dolgozni akarj,kérlek csak ebben az esetben jelentkezz hozzám -az előre megbeszélt termínt amit vállalsz pedig tudd és akard betartani (min.14-nap) Köszönöm hogy végig olvastad azt amit nyújtani tudok és amit elvárok tőled. Várom jelentkezéseiteket a megadott elérhetőségeim bármelyikén. További szép napot nektek csajok! Elérhetőségeim.: Viber,WhatsApp: +421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Weboldalunk: www.meretrix.webnode.hu

Hostess-escort munka csinos lányok részére napi kifizetés!

Sziasztok csajok! Budapesti escort ügynökségünk várja csinos igényes lányok jelentkezését. Elsősorban budapesti munkákat tudunk biztosítani jól szituált igényes hazai és külföldi vendégkörrel. Angol vagy egyéb nyelv társalgási szintű ismerete előny (nem feltétel) mivel külföldi vendégkörrel is rendelkezünk. Hirdetés mentes munka tehát teljesen diszkrét! Az időbeosztás rugalmas tehát akár másik munkahellyel teljes mértékben össze egyeztethető. Vidékiek illetve kezdők jelentkezését is várjuk. Az ügynökségünk sofőr szolgálattal rendelkezik ami biztosítja a lányoknak a pontos címre való szállítást.Valamint biztonságot is ad a sofőrünk egyben a testi épségedért is felel amíg dolgozol. Napi azonnali kifizetés budapesti viszonylathoz képest megpróbálunk a lehető legmagasabb árakon dolgozni. Amennyiben szeretnél egy fiatalos, pörgős, intelligens korrekt csapat tagja lenni akkor keress minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén . Viberen és WhatApp-on szinte mindig elérhetőek vagyunk. Köszönjük puszi Viber,WhatsApp:+421950854223 Email: meretrix33@gmail.com Instagram: meretrix33 Weboldal:www.meretrix.webnode.hu

Hölgyet keresek aki szopna..

Igényes lányt keresek aki szopna szájba élvezéssel is,de ki is verheted a végén.Minden joban partnered leszek amire vágysz,akár csak nyallak mig elélvezel. Formás alkattal,akár nagy cicivel, puncival.Elhanyagolt,fiatalabb nem független is lehetsz hétvégén is várlak,üzenj..

Elhanyagolt lányt,anyukát kényeztetnék..

Elhanyagoltnak,egyedül érzed magad és erotikus kényeztetésre vágynál,partnered leszek.Nem független,fiatalabb lány is lehetsz ha erotikára vágynál ,akár hosszabb távon.Szeretnéd csak szopatlak és kivernéd,jot élveznél velem,üzenj:bimbi1@gmail.hu cimre fotoddal.

Hölgyet vagy párt,aki sexre és kényeztetésre vágyik

Ápolt,kényeztetésre vágyo hölgyet keresek. Elhanyagolt,magányos nem független lehetsz.Redszeres együttlétre is,ha nagyon egyedül érzed magad.. Várlak bármely nap élvezetes hancurozásra,fiatalabb is lehetsz.Kötötségektöl mentes alkalmi sex kapcsolatra,akár csak jot szophatsz,puncid nyalnám,akár hosszabb távon is.Pár esetén csak a hölgy kényeztetésére.Üzenj:hancurozzunk11@gmail.com cimre..

Elhanyagolt hölgyet várok akár ma Győrben

Ápolt,igényes hölgyet várok aki érzéki erotikára vágyik,diszkréten.Elhanyagolt,magányos,fiatal lány is lehetsz.Lazulj el velem,ha szeretsz kényeztetni és szereted mikor kényeztetnek,diszkréten.Bármely nap várlak,formás alkattal,akár csak szopni szeretnél,minden amire vágynál,üzenj:kenyeztetlek11@gmail.com cimre.

Hölgyet keresek kényeztetésre és sexre Győrben

Csinos,érett hölgyet keresek élvezetes sex kapcsolatra.Bármely korosztálybol,légy nyitott és odaado.Kényeztetlek és jot élvezhetsz velem.Szeretsz szopni jot dugni,nagyot élvezni,keress.Várom fotos üzenetedet kenyeztetlek11@gmail.com cimre.

Hydromax X40 Pénisz pumpa ragyogó vörös Bathmate 3285

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Hydromax X40 Pénisz pumpa ragyogó vörös Bathmate 3285 termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól!Max. súly: 434 gKb. mérete: Ř 20,3 cmSzélesség: 6,3 cmMax. hosszúság: 27,9 cmGarantáljuk a teljes diszkréciót, és a csomag bizalmas kezelését. Senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, csak ön.

Hydromax X40 Pénisz pumpa kristálytiszta Bathmate HM40CC

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Hydromax X40 Pénisz pumpa kristálytiszta Bathmate HM40CC termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól!Max. súly: 434 gKb. mérete: Ř 20,3 cmSzélesség: 6,3 cmMax. hosszúság: 27,9 cmGarantáljuk a teljes diszkréciót, és a csomag bizalmas kezelését. Senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, csak ön.

Hydromax X30 Pénisz Pumpa Xtreme Bathmate HM30XCC

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Hydromax X30 Pénisz Pumpa Xtreme Bathmate HM30XCC termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól!

Hydromax X40 Pénisz Pumpa Xtreme Bathmate 3896

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Hydromax X40 Pénisz Pumpa Xtreme Bathmate 3896 termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól!

Masszázsolaj Love Sugared Berry Kama Sutra (100 ml)

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Masszázsolaj Love Sugared Berry Kama Sutra (100 ml) termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól! Kapacitás: 100 mlFelébreszti a szexuális vágyat a legkifinomultabb érzéki simogatással

Liv 2 Cseresznyeszínű Vibrátor Lelo 44LIV2PNK

Ha erotikus cikkeket keresel jó áron, fedezd fel Liv 2 Cseresznyeszínű Vibrátor Lelo 44LIV2PNK termékünket! Egy egész világ, ami a képzelőerőről és a szórakozásról szól!Méretei kb.: 174 x 35 x 29 mmKb. súly: 86 g

ZADO - szögesdrót hatású bőr korbács (fekete)

Valódi bivalybőrből, 4 szögesdrótot imitáló szállal. Hossz: 74cm. Fonott hatású, praktikus nyéllel és csuklópánttal. Fekete színben Anyaga: valódi bivalybőr. Használati útmutató letöltése (PDF)

Mr. President - étrendkiegészítő kapszula férfiaknak (8db)

8db-os kiszerelésű Mr. President gyógynövényeket tartalmazó étrend kiegészítő készítmény férfiaknak. Nettó tömeg: 1,6g. Minőségét megőrzi a fólián jelzett időpontig (nap, hó, év). Adagolás: Naponta 1 kapszulát vegyen be - lehetőleg éhgyomorra - egy pohár meleg vízzel vagy langyos tejjel. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Összetevők / kapszula: Porított ázsiai ginseng gyökér kivonat (Panax ginseng) Porított tajgagyökér 2:1 arányú kivonat (Eleutherococcus senticosus) Zselatin Porított közönséges bojtorján gyümölcs 10:1 arányú kivonat (Arctium lappa) Porított száraz ötlevelű gynostemma 2:1 arányú kivonat Színezékek (Tartazine E102, Ponceau 4R E124) Hatóanyagok a napi adagban (1 kapszula): Porított ázsiai ginzeng gyökér kivonat (Panax Ginseng) - 100 mg ebből ginsenosid 5,05mg Porított tajgagyökér kivonat (Eleutherococcus senticosus) - 100 mg ebből elentheroside 1,01 mg Porított közönséges bojtorján gyümölcs 10:1 arányú kivonat (Arctium lappa) - 60 mg ebből arctigenin 6,942 mg Porított száraz ötlevelű gynostemma 2:1 arányú kivonat - 40 mg ebből gypenosides 4 mg. Figyelmeztetés: A termék férfiak részére készült, így fogyasztása gyermekeknek 18 év alatt, nőknek nem ajánlott. A készítmény Panax ginseng tartama miatt magas vérnyomás esetén nem javasolt. E102 és E124 - a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. Gyerekek elől elzárva tartandó. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Fénytől és melegtől elzárva tartandó. OÉTI szám: 19465/2017

Nexus - intimmosó (fekete)

Kiváló intimmosó, a NEXUS-tól megszokott, magas minőségben! Rendkívül időtálló szilikon gumiból, és stramm műanyagból készült intimmosó, szép eldolgozásokkal, prémium kivitelben. A labdás kialakításnak köszönhetően egyszerűen feltölthető és a labdát megnyomva könnyen befecskendezhető a tisztítandó nyílásba (hüvelyi és anális használat). A keskeny kis kanül biztosítja, a könnyed felhelyezést és mélyrehatóbb folyadékspriccet. Űrtartalom: 250ml. Nettó űrtartalom: 224ml. Teljes hossz: 17cm. A kanül behelyezhető hossza: kb. 6cm. Anyaga: ABS, Szilikon gumi. Fekete színben. Használati útmutató letöltése (PDF)

Csillogó gyémántok bimbómatrica (gyöngyház)

Öntapadós (akár többször is felhasználható) mellbimbóékszer, látványos, csillag formában. Átmérője: 5-7cm. A mellbimbónak hagyott nyitott, középső rész átmérője kb. 1,5cm. 1,5 cm.Anyaga: ABS, szilikon alapon. 1 pár a csomagban.